Jump to content

[Note 8] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μολις εκανε αυτο που ειπε ο φιλος απο πανω , δεν το ανοιγω ακομα θα το δω το πρωι , ελππιζω να μην το εκανα χειροτερα ...

ειμαι απο θεσσαλονικη , οποτε λιγο μακρια το χαιδαρι :p :p ... καλο βραδυ παιδια και ευχαριστω !! θα ενημερωσω αυριο!

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μολις εκανε αυτο που ειπε ο φιλος απο πανω , δεν το ανοιγω ακομα θα το δω το πρωι , ελππιζω να μην το εκανα χειροτερα ...

ειμαι απο θεσσαλονικη , οποτε λιγο μακρια το χαιδαρι :p :p ... καλο βραδυ παιδια και ευχαριστω !! θα ενημερωσω αυριο!

Χειροτερα γιατι να τα κανεις? Το τηλεφωνο ειναι αδιαβροχο. Πες μας πως πηγε!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Άποψη μου, αν δε στρώσει με το νερό, στειλ' το στο service και κάνε την πάπια... Πες ότι ήταν έτσι από την αρχή... Μπορεί και να στο περάσουν. Είναι μεγάλο ξενέρωμα αυτό που έπαθες. Λογικά με το νερό θα στρώσει, απλώς βοήθησε με μία απαλή βούρτσα, π.χ. οδοντόβουρτσα.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

λοιπον, μετα απο πολλες δοκιμες κατεληξα , δεν εχει καμια σχεση απο το πως ηταν στην αρχη ακουγετε κανονικα , απλα νομιζω οτι κανει κατι ηχους σαν χιονια ανα διαστηματα , δεν ειναι ο ηχος που ειχα στην αρχη σιγουρα, αλλα μιλας ανετα... θα περιμενω λιγες μερες ακομα, θα το δωσω και σε κανεναν αλλο να ακουσει να μου πει την γνωμη του.... σας ευχαριστω πολυ παιδια και εσενα ddr2 για τα tips που μου εδωσες...

λοιπον, μετα απο πολλες δοκιμες κατεληξα , δεν εχει καμια σχεση απο το πως ηταν στην αρχη ακουγετε κανονικα , απλα νομιζω οτι κανει κατι ηχους σαν χιονια ανα διαστηματα , δεν ειναι ο ηχος που ειχα στην αρχη σιγουρα, αλλα μιλας ανετα... θα περιμενω λιγες μερες ακομα, θα το δωσω και σε κανεναν αλλο να ακουσει να μου πει την γνωμη του.... σας ευχαριστω πολυ παιδια και εσενα ddr2 για τα tips που μου εδωσες...
Να σαι καλα φιλε, ελπιζω να στρωσει εντελως.

Αλλιως, τον ανηξερο και στο σερβις :p

Να πω ακομα οτι σημερα αγορασα το tempered της mocolo.

Παρα τα 12 ευρω που κανει, ειμαι εξαιρετικο! Απολυτως καμια απωλεια στην ευαισθησια, εχει πολυ ωραια γλυστερη υφη και ειναι case friendly.

Το συστηνω.

Edited by ddr2

Παιδιά από ασύρματη φόρτιση έχει κάποιος?? Ποια ασύρματη φόρτιση να πάρω?? Βασικά έχω πολλές ερωτήσεις , γιατί Ακόμα το ψάχνω... Edited by stefanosnik

Να σαι καλα φιλε, ελπιζω να στρωσει εντελως.

Αλλιως, τον ανηξερο και στο σερβις :p

Να πω ακομα οτι σημερα αγορασα το tempered της mocolo.

Παρα τα 12 ευρω που κανει, ειμαι εξαιρετικο! Απολυτως καμια απωλεια στην ευαισθησια, εχει πολυ ωραια γλυστερη υφη και ειναι case friendly.

Το συστηνω.

Γιάννη απο που το πήρες γιατί αυτά που βλέπω στο σκρουτζ νομίζω είναι απο άκρη σε άκρη πάνω - κάτω και τα φοβάμαι με την θήκη

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιάννη απο που το πήρες γιατί αυτά που βλέπω στο σκρουτζ νομίζω είναι απο άκρη σε άκρη πάνω - κάτω και τα φοβάμαι με την θήκη

Λοιπόν, αυτά που βλέπεις στο σκρουτζ είναι και τα 4 ίδια. Απλά έχουν βάλει λάθος φωτογραφίες. Στο πάνω μέρος είναι ανοιχτό, με αυτάκια αριστερά και δεξιά. Έτσι είναι όλα.

Οι γωνίες είναι στρογγυλεμένες και δεν θα έχει πρόβλημα με θήκες (τουλάχιστον με spigen που δοκίμασα). Πιθανόν να έχει θέμα με τις ringke που είναι πιο περίεργες.

Εγώ αγόρασα από το Frog.

Λοιπόν, αυτά που βλέπεις στο σκρουτζ είναι και τα 4 ίδια. Απλά έχουν βάλει λάθος φωτογραφίες. Στο πάνω μέρος είναι ανοιχτό, με αυτάκια αριστερά και δεξιά. Έτσι είναι όλα.

Οι γωνίες είναι στρογγυλεμένες και δεν θα έχει πρόβλημα με θήκες (τουλάχιστον με spigen που δοκίμασα). Πιθανόν να έχει θέμα με τις ringke που είναι πιο περίεργες.

Εγώ αγόρασα από το Frog.

4 spigen έχω οπότε θεωρητικά δεν θα έχω και εγω θέμα. Σε ευχαριστώ πολύ φίλος

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΠΑΙΔΙΑ SOS μολις εκανα τεραστια βλακεια, περασα το dome απλα εκανα πατατα την πρωτη φορα , και καθως εβγαλα το τζαμι να το καθαρισω ετρεξε κολα στο ηχειο , το εβαλα ξανα το τζαμι ολα κομπλε , παω να παρω τηλ και ακουγετε ενα χιλιομετρα μακρια και τερμα σιγα , ειναι δυνατον ρε παιδια ? πρωτη μερα ρε ****το.... μπορω να κανω κατι ?

Το έπαθα και εγώ ακριβώς το ίδιο.

Πάρε ένα can πεπιεσμένου αέρα ρίχτου και όλα καλά μετά.

Από το σέρβις είμαι.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε !

:-)

Edited by themis999445

• 2 weeks later...
Έχει δοκιμάσει κάποιος το temparate glass που βάζουν στο Media Markt?

Τι αίσθηση έχει;

Εγώ το έχω στο Note 8, δεν είναι tempered glass, είναι μεμβράνη.. Έχει καλή εφαρμογή, απλά ένα διάστημα επειδή το είχα σε πλαϊνά τσέπη τα πρωινά στην δουλειά, και επειδή έχω και πολύ περπάτημα, στις άκρες είναι σαν να ξεκολαει λίγο, αλλά αν το πατήσεις ξαναπιάνει..Του φοράω την Spigen rough armour extra, και δεν έχει κανένα πρόβλημα.. Απλά μετά από λίγο καιρό,θα αρχίσει να ξεκολλάει, στις άκρες..

Εγώ το έχω στο Note 8, δεν είναι tempered glass, είναι μεμβράνη.. Έχει καλή εφαρμογή, απλά ένα διάστημα επειδή το είχα σε πλαϊνά τσέπη τα πρωινά στην δουλειά, και επειδή έχω και πολύ περπάτημα, στις άκρες είναι σαν να ξεκολαει λίγο, αλλά αν το πατήσεις ξαναπιάνει..Του φοράω την Spigen rough armour extra, και δεν έχει κανένα πρόβλημα.. Απλά μετά από λίγο καιρό,θα αρχίσει να ξεκολλάει, στις άκρες..
Το ειχα και εγω για μηνες. Αρκετα καλη λυση. Αλλα η ζελατινα κανει σαν νερα, που φαινονται,με σβηστη οθονη και επισης αν γραφεις με το πενακι στην οθονη, μενουν αποτυπωματα πανω στη ζελατινα.

Την αντικατεστησα με το tempered της mocolo που το θεωρω πολυ ανωτερη λυση. (τιποτα δεν ειναι σαν το γυαλι).

Το ειχα και εγω για μηνες. Αρκετα καλη λυση. Αλλα η ζελατινα κανει σαν νερα, που φαινονται,με σβηστη οθονη και επισης αν γραφεις με το πενακι στην οθονη, μενουν αποτυπωματα πανω στη ζελατινα.

Την αντικατεστησα με το tempered της mocolo που το θεωρω πολυ ανωτερη λυση. (τιποτα δεν ειναι σαν το γυαλι).

Νομίζω ότι αν έχεις ζελατίνα πρέπει να βάλεις άλλου είδους μύτη στο πενάκι.Για ρώτησε το.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Νομίζω ότι αν έχεις ζελατίνα πρέπει να βάλεις άλλου είδους μύτη στο πενάκι.Για ρώτησε το.

Δεν χρειάστηκε να το ρωτήσω, γιατί εβγαλα τη ζελατινα και έβαλα tempered :)

Καλησπέρα,

επειδή μέσα σε 25 μέρες από την τοποθέτηση κατάφερα και έσπασα το dome στο note μου (μη με ρωτήσετε πως, δεν ξέρω. Έχει "τσιμπήσει" στη άκρη και έχει κάνει 4 γραμμές προς όλες τις κατευθύνσεις, και δυστυχώς δεν γνωρίζω καν πως το προκάλεσα), είπα να δοκιμάσω αυτό εδώ το screen protector γιατί δεν μου δίνονται σε τόσο μικρό διάστημα άλλα 45€. Έχει κανείς εμπειρία για το πως κάθεται? Κυλάει σωστά το πενάκι επάνω του? Ξεκολλάει στις άκρες?

Και κάτι ακόμη που σκέφτηκε το ελληνικό μυαλό μου, αν πάρω ένα οποιοδήποτε tempered glass και το βάλω με τη δευτερη κόλλα που είχε η συσκευασία του dome, λέτε να κάτσει? Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Edited by kastorakos84

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus

Τα φθηνά tempered με τη κολα στις άκρες είναι dot-matrix, έχουν δηλαδή μικρούς κόκκους σε όλη την επιφάνειά τους οι οποίοι φαίνονται κάτω από έντονο φωτισμό. Επίσης έχουν rainbow effect κάτω από τον ήλιο και γενικά εφόσον είχες το καλύτερο τζάμι της αγοράς ότι άλλο και να βάλεις θα σε ξενίσει σε αίσθηση και θα χαλαστείς πιστεύω. Αυτό με τη κόλλα το έκαναν πολλοί στο xda, υπήρχε ολόκληρο νήμα, σε κάποιους καθόταν καλά, άλλοι τα έκαναν μαντάρα αλλά τα dot και το rainbow κάτω από τον ήλιο δε τα γλιτώνεις με φθηνότερα τζάμια.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Τα φθηνά tempered με τη κολα στις άκρες είναι dot-matrix, έχουν δηλαδή μικρούς κόκκους σε όλη την επιφάνειά τους οι οποίοι φαίνονται κάτω από έντονο φωτισμό. Επίσης έχουν rainbow effect κάτω από τον ήλιο και γενικά εφόσον είχες το καλύτερο τζάμι της αγοράς ότι άλλο και να βάλεις θα σε ξενίσει σε αίσθηση και θα χαλαστείς πιστεύω. Αυτό με τη κόλλα το έκαναν πολλοί στο xda, υπήρχε ολόκληρο νήμα, σε κάποιους καθόταν καλά, άλλοι τα έκαναν μαντάρα αλλά τα dot και το rainbow κάτω από τον ήλιο δε τα γλιτώνεις με φθηνότερα τζάμια.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Αυτο ειναι ζελατινα, οχι tempered.

Δεν στο συνιστω. Προσωπικα, με το tempered της mocolo ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Ειναι αξιοπρεπεστατο και σε τιμη 12 ευρω.

Παρήγγειλα το τζάμι της T-max, ίδιος τρόπος εφαρμογής με το dome της whitestone. Λογικά την Τρίτη θα παραλάβω. Θα επιστρέψω με εντυπώσεις.

Παρήγγειλα το τζάμι της T-max, ίδιος τρόπος εφαρμογής με το dome της whitestone. Λογικά την Τρίτη θα παραλάβω. Θα επιστρέψω με εντυπώσεις.
Τιμή? Link?

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τιμή? Link?

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ένα δίκιο το 'χεις! Είπα να τα έβαζα μαζί με τις εντυπώσεις μου, όταν παραλάβω.

Το πήρα από εδώ. Στα 24.90€.

Ένα δίκιο το 'χεις! Είπα να τα έβαζα μαζί με τις εντυπώσεις μου, όταν παραλάβω.

Το πήρα από εδώ. Στα 24.90€.

Περιμένουμε εντυπώσεις, κοστίζει τα μισά σχεδόν από το dome. Βέβαια το dome έχει φοβερό after sale!

• The title was changed to [Note 8] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)