Theodore41 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Εγώ έχω βάλει 'ενα γυαλάκι με κόλλα όπως γίνεται με το Dome,και παρατηρώ ότι μερικές φορές έχω πρόβλημα με την ανταπόκριση του τηλεφώνου όταν πατάμε πάνω στο γυαλί.Δηλαδή κάποιες φορές,ξέρω γω,30%,δεν ανταποκρίνεται κι ας το πατάω δέκα φορές.Ειδικά όταν θέλω να κλείσω το τηλέφωνο και δεν μπορώ να το κλείσω γιατί το κουμπί δεν δουλεύει,έιναι πολύ ενοχλητικό. Τι λέτε,είναι του τηλεφώνου το πρόβλημα ή του γυαλιού;Αλλά αν ήταν του γυαλιού,δεν έπρεπε να το κάνει συνέχεια;:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Εγώ έχω βάλει 'ενα γυαλάκι με κόλλα όπως γίνεται με το Dome,και παρατηρώ ότι μερικές φορές έχω πρόβλημα με την ανταπόκριση του τηλεφώνου όταν πατάμε πάνω στο γυαλί.Δηλαδή κάποιες φορές,ξέρω γω,30%,δεν ανταποκρίνεται κι ας το πατάω δέκα φορές.Ειδικά όταν θέλω να κλείσω το τηλέφωνο και δεν μπορώ να το κλείσω γιατί το κουμπί δεν δουλεύει,έιναι πολύ ενοχλητικό. Τι λέτε,είναι του τηλεφώνου το πρόβλημα ή του γυαλιού;Αλλά αν ήταν του γυαλιού,δεν έπρεπε να το κάνει συνέχεια;:confused: Άν δεν αφαιρέσεις το τζαμάκι και να δεις πως ανταποκρίνεται η οθόνη μόνη της κανείς δεν θα μπορέσει να σου πει με βεβαιότητα τι είναι αυτό που φταίει. Το πιο πιθανό είναι να φταίει το τζαμάκι να ξέρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 99,99% θεωρώ πως φταίει το τζαμακι Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Εγώ έχω βάλει 'ενα γυαλάκι με κόλλα όπως γίνεται με το Dome,και παρατηρώ ότι μερικές φορές έχω πρόβλημα με την ανταπόκριση του τηλεφώνου όταν πατάμε πάνω στο γυαλί.Δηλαδή κάποιες φορές,ξέρω γω,30%,δεν ανταποκρίνεται κι ας το πατάω δέκα φορές.Ειδικά όταν θέλω να κλείσω το τηλέφωνο και δεν μπορώ να το κλείσω γιατί το κουμπί δεν δουλεύει,έιναι πολύ ενοχλητικό. Τι λέτε,είναι του τηλεφώνου το πρόβλημα ή του γυαλιού;Αλλά αν ήταν του γυαλιού,δεν έπρεπε να το κάνει συνέχεια;:confused: Bγαλε το τζαμακι. Φανταζομαι πως δεν θελεις να το κανεις και το καταλαβαινω, αλλα αν δεν το βγαλεις δεν μπορεις να εισαι σιγουρος. Ασε που ετσι χανει την αξιοπιστια της η συσκευη αν δεν πατιεται η απαντηση/απορριψη κλησης πχ. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Καμιά γνώμη για την συγκεκριμένη βάση έχει κανείς? https://www.gearbest.com/stands-holders/pp_624281.html?wid=1451237 Θα χωράει το note η τσάμπα θα την παραγγείλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Καμιά γνώμη για την συγκεκριμένη βάση έχει κανείς? https://www.gearbest.com/stands-holders/pp_624281.html?wid=1451237 Θα χωράει το note η τσάμπα θα την παραγγείλω? Θα κρεμάσεις το νοτε από τον αεραγωγό? Δεν ξέρω τι αυτοκίνητο έχεις, αλλά σε όσα ξέρω εγώ τουλάχιστον, οι αεραγωγοί σπάνε για πλάκα, όχι να κρεμάσεις 200 γραμμάρια κινητό + το βάρος της βάσης + την κίνηση από τις λακούβες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Έχω ένα παλιό bmw e36 στο οποίο έχω καταλήξει οτι είναι η μόνη δυνατή επιλογή να μπει σε αεραγωγό. Το ταμπλό δεν έχει κάποια ίσια επιφάνεια για να βεντουζάρει καλά και πιστεύω οτι και στο τζάμι αν το έβαζα θα μου έκοβε αρκετά απο την όχι και τόσο καλή ορατότητα που εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Έχω ένα παλιό bmw e36 στο οποίο έχω καταλήξει οτι είναι η μόνη δυνατή επιλογή να μπει σε αεραγωγό. Το ταμπλό δεν έχει κάποια ίσια επιφάνεια για να βεντουζάρει καλά και πιστεύω οτι και στο τζάμι αν το έβαζα θα μου έκοβε αρκετά απο την όχι και τόσο καλή ορατότητα που εχω Σε καταλαβαίνω. Αλλά δεν ξέρω αν και οι αεραγωγοί αντέχουν. Κρίμα να τους σπάσεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikler Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 καλησπέρα! είχα τέτοια βάση για το note 8.Πολύ καλή αλλά αρκετά ογκώδης, με ενοχλούσε οπτικά οπότε και την χάρισα σε φίλο ο οποίος την έχει βολευτεί. Εγώ εδώ και 6 μήνες χρησιμοποιώ τέτοια https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=Car+Magnetic+Air+Vent+Mount+Holder+&_sacat=35190&LH_TitleDesc=0&Mounting%2520Location=Air%2520Vent&_fsrp=1&Type=Car%2520Mount%252FHolder&_osacat=35190 και έχω βολευτεί. Πολύ οικονομική και ανθεκτική. Επίσης οπτικά μου αρέσει περισσότερο από την 1η. Υποκειμενικά είναι αυτά.Και με τις 2 θα κάνεις δουλειά φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Θα κρεμάσεις το νοτε από τον αεραγωγό? Δεν ξέρω τι αυτοκίνητο έχεις, αλλά σε όσα ξέρω εγώ τουλάχιστον, οι αεραγωγοί σπάνε για πλάκα, όχι να κρεμάσεις 200 γραμμάρια κινητό + το βάρος της βάσης + την κίνηση από τις λακούβες. Eγώ έχω βάλει ένα μεγάλο GPS της MLS,(νομίζω 5,3¨είναι), από τον αεραγωγό εδώ και πολλά χρόνια,και μάλιστα τη βάση δεν την έχω μόνιμα εκεί λόγω διαρρηκτών,και δεν έχει πάθει τίποτα.Το αυτοκίνητο είναι ενα Λεόν του 2003.Δεν ξέρω ακριβές βάρος του GPS,αλλά δεν είναι και πούπουλο. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varonos80 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Καμιά γνώμη για την συγκεκριμένη βάση έχει κανείς? https://www.gearbest.com/stands-holders/pp_624281.html?wid=1451237 Θα χωράει το note η τσάμπα θα την παραγγείλω? Έχω ακριβώς την ίδια.Πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.Το μόνο που με στεναχωρεί είναι που δε βολεύει σε landscape. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Έχω βρει και αυτόν από skroutz. Πήρα αυτόν τον φορτιστή, είναι ακριβώς ίδιος με τον φορτιστή που είναι στη συσκευασία, με μόνη διαφορά ότι της συσκευασίας είναι Made in Vietnam, ενώ αυτός είναι Made in China, όπως και τα γράμματα στης συσκευασίας είναι πιο έντονα σε σχέση με αυτόν του εμπορίου... Κατά τ άλλα είναι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 καλησπέρα! είχα τέτοια βάση για το note 8.Πολύ καλή αλλά αρκετά ογκώδης, με ενοχλούσε οπτικά οπότε και την χάρισα σε φίλο ο οποίος την έχει βολευτεί. Εγώ εδώ και 6 μήνες χρησιμοποιώ τέτοια https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=Car+Magnetic+Air+Vent+Mount+Holder+&_sacat=35190&LH_TitleDesc=0&Mounting%2520Location=Air%2520Vent&_fsrp=1&Type=Car%2520Mount%252FHolder&_osacat=35190 και έχω βολευτεί. Πολύ οικονομική και ανθεκτική. Επίσης οπτικά μου αρέσει περισσότερο από την 1η. Υποκειμενικά είναι αυτά.Και με τις 2 θα κάνεις δουλειά φίλε. Έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένη φίλε μου? Φοβόμουν σε τέτοια βάση μήπως μου κάνει τπτ κόλπα και πέφτει στις λακούβες κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikler Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 (edited) https://www.ebay.com/itm/Car-Magnetic-Air-Vent-Mount-Holder-Stand-Mobile-Cell-Phone-iPhone-6-7-8-Plus-GPS/172140664368?epid=26007068769&hash=item2814621630:g:PGAAAOSwMORW7spt αυτή ακριβώς έχω πάρει και την έχω σε αεραγωγό qashqai. Δεν μου έχει πέσει ποτέ η συσκευή. Απλά στη θήκη σου θα κολλήσεις το μεγάλο μέταλλο (ορθογώνιο) που έχει μέσα.Δες τις φωτογραφίες του link και θα καταλάβεις. Αν θέλεις κάτι επώνυμο πας εδώ https://www.ebay.com/itm/Qi-Wireless-Car-Air-Vent-Magnetic-Phone-Charger-Stand-Mount-Holder-For-Samsung/372311540618?hash=item56af7f438a%3Am%3AmrHIM0OantuDTKkMTcMH_Ew&var=641136304521 αλλά πραγματικά δεν υπάρχει λόγος. Edited June 27, 2018 by nikler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Σκέφτομαι να πάρω δύο θήκες, μια Punkcase και μια Poetic case... Έχει κανείς τις συγκεκριμένες θηκες;;;Αξίζουν;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Είχα πάει σε ένα service Samsung,και είδα ότι πουλoύσαν ένα γυαλάκι προστασίας μάρκας Celly για το Note 8.Eχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο γυαλάκι; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Είχα πάει σε ένα service Samsung,και είδα ότι πουλoύσαν ένα γυαλάκι προστασίας μάρκας Celly για το Note 8.Eχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο γυαλάκι;Μακριά αν είναι σαν αυτό που αγόρασα εγω.... Το πήρα 29.90 μόλις αγόρασα και το κινητό.... Το πέταξα σε 5 ώρες .... Η μισή οθόνη δεν πατιόταν.. Το εχω χωρις προστασία και φυσικά δεν θα ξαναβάλω σε κινητό μου!! Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Μακριά αν είναι σαν αυτό που αγόρασα εγω.... Το πήρα 29.90 μόλις αγόρασα και το κινητό.... Το πέταξα σε 5 ώρες .... Η μισή οθόνη δεν πατιόταν.. Το εχω χωρις προστασία και φυσικά δεν θα ξαναβάλω σε κινητό μου!! Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το είχαν 25€,αλλά με απέπεμψε το παιδί,λέγοντας μου ότι από τη στιγμή που δεν είναι Samsung, δεν εγγυάται την καλή λειτουργία του.Φαίνεται...ήξερε... Εβγαλα κι εγώ το δικό μου,από τη στιγμή που δεν υπήρχε καθόλου ευαισθησία στο πάτημα της οθόνης.Τώρα το έχω έτσι,...απροστάτευτο,με μόνον μία θήκη και ένα πουγκί. Και το φχαριστιέμαι. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Παιδιά επενδύστε σε ένα τζαμάκι dome και δεν θα χάσετε. Φοβερό, διακριτικό και απόκριση λες και είναι η οθόνη. Βασικά δεν καταλαβαίνεις οτι έχει τζαμάκι το κινητό αν δεν δεις πάνω πάνω που κάνει το σπάσιμο για το ακουστικό. Επίσης συνεργάζεται άψογα με τις περισσότερες θήκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Παιδιά καλησπέρα μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό power bank με ταχεία φόρτιση... Κάτοχος note 8. Θελω να το χρησιμοποιήσω και σε μελλοντικά τηλ που θα πάρω. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Βρες τότε κάποιο που να υποστηρίζει quick charge 3.. Εχω έχω ενα της blitzwolf quick charge 3 5000mah για καθε μέρα, ελαφρύ και γρήγορο. Quick charge 2 είναι το note 8 αλλα το quick charge 3 καλύπτει και το note και μελλοντικές συσκευές. Αν επέλεγα τώρα θα πήγαινα σε Anker. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Βρες τότε κάποιο που να υποστηρίζει quick charge 3.. Εχω έχω ενα της blitzwolf quick charge 3 5000mah για καθε μέρα, ελαφρύ και γρήγορο. Quick charge 2 είναι το note 8 αλλα το quick charge 3 καλύπτει και το note και μελλοντικές συσκευές. Αν επέλεγα τώρα θα πήγαινα σε Anker.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Εχει δοκιμασει κανεις το spigen nano liquid? https://www.spigen.com/products/screen-protector-glas-tr-nano-liquid Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Δεν θα έχεις κανένα θέμα. Το τζαμάκι των mediamarkt, όπως θα παρατηρήσεις δεν πιάνει καθόλου τις άκρες στα πλαινά, οπότε τι πρόβλημα να έχεις? Το χρησιμοποιώ και εγώ με θήκη spigen. αυτο λες..? πηρε ο αδεφος μου το note 8 και ψαχνει τζαμακι κατι αλλο εκτος απο dome... εχει αυτη την θηκη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 αυτο λες..? πηρε ο αδεφος μου το note 8 και ψαχνει τζαμακι κατι αλλο εκτος απο dome... εχει αυτη την θηκη.. Όχι, δεν εννοώ αυτό, λάθος η δική μου διατύπωση. Εννοώ αυτή τη ζελατίνα που σου βάζουν στα mediamarkt οι υπάλληλοι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts