crAss Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Gcam που να μην κολλάει... Τι εννοείς;Αν τραβήξω 3-4 φωτογραφίες σχετικά κολλητά και αρχίσει η μετεπεξεργασια του HDR+ πάνω από τις μισές φορές κολλάει η εφαρμογή και χάνω ακόμη και φωτό που είχε εμφανιστεί στο gallery από αυτή τη σειρά φωτογραφιών. Έχω την παρακάτω έκδοση: Gcam_6.2.030_Advanced_V2.2.190716.1800-Final.apk Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionikaras Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Δοκίμασε αυτή. GoogleCamera_6.2.030_MiA1Edition_v1.0g_overwhelmer_STABLE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Αν τραβήξω 3-4 φωτογραφίες σχετικά κολλητά και αρχίσει η μετεπεξεργασια του HDR+ πάνω από τις μισές φορές κολλάει η εφαρμογή και χάνω ακόμη και φωτό που είχε εμφανιστεί στο gallery από αυτή τη σειρά φωτογραφιών. Έχω την παρακάτω έκδοση: Gcam_6.2.030_Advanced_V2.2.190716.1800-Final.apk Sent from my Mi A1 using Tapatalk Δοκίμασε άλλες εκδόσεις. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Κ εγώ αυτό καταλαβαίνω cosmote παπαλα vowifi. Vodafone όλα καλα Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να λειτουργεί στην Vodafone και όχι στην COTE; Να στείλετε και να αναφέρετε ακριβώς αυτό που συμβαίνει και στην COTE αλλά και αναφορά στην Xiaomi μέσω του Feedback app για όσο έχουμε υποστήριξη ακόμα μέσω των security updates! Η γνώμη μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να λειτουργεί στην Vodafone και όχι στην COTE; Να στείλετε και να αναφέρετε ακριβώς αυτό που συμβαίνει και στην COTE αλλά και αναφορά στην Xiaomi μέσω του Feedback app για όσο έχουμε υποστήριξη ακόμα μέσω των security updates! Η γνώμη μου... Μόνο που η Cosmote θα πει "η συσκευή σας δεν υποστηρίζεται", όσες φορές και να πει κανείς ότι παίζει κανονικά (συνέβη με εμένα όταν μιλούσα με την εξυπηρέτηση της Vodafone.) Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 (edited) Μόνο που η Cosmote θα πει "η συσκευή σας δεν υποστηρίζεται", όσες φορές και να πει κανείς ότι παίζει κανονικά (συνέβη με εμένα όταν μιλούσα με την εξυπηρέτηση της Vodafone.) Ναι, ιδιαίτερα στην COTE εννοώ να τους την πείτε!! Στην Vodafone δουλεύει και σε εσάς δεν δουλεύει;;; Δεν καταλαβαίνουν αλλιώς, γιατί μιλάμε για ένα ιδιαίτερα γνωστό και διαδεδομένο μοντέλο που κάποιοι θα το έχουν για χρόνια ακόμα!! ;) Μου αρέσει που και καλά οι COTE φαίρνει και καλά πρώτη τις νέες τεχνολογίες... Αμά είναι να τις φέρνει πρώτη και να υπολειτουργούν, να το Beep!! ;) Edited January 23, 2020 by konstantinos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Ναι, ιδιαίτερα στην COTE εννοώ να τους την πείτε!! Στην Vodafone δουλεύει και σε εσάς δεν δουλεύει;;; Δεν καταλαβαίνουν αλλιώς, γιατί μιλάμε για ένα ιδιαίτερα γνωστό και διαδεδομένο μοντέλο που κάποιοι θα το έχουν για χρόνια ακόμα!! ;) Μου αρέσει που και καλά οι COTE φαίρνει και καλά πρώτη τις νέες τεχνολογίες... Αμά είναι να τις φέρνει πρώτη και να υπολειτουργούν, να το Beep!! ;) Εγώ έχω Vodafone πάντως! Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromgr Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Δοκίμασε αυτή. GoogleCamera_6.2.030_MiA1Edition_v1.0g_overwhelmer_STABLE Συγνώμη να ρωτήσει ο άσχετος..... περνάει η gcam σε android 9? Παλιά την είχα βάλει άλλά μετά από αναβάθμιση πέθανε και δεν ξανααναστήθηκε και είναι τοσο κριμα!!!. Το τηλέφωνο μου είναι όπως το αγόρασα με μόνες τις αυτοματες αναβαθμίσεις που ερχονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionikaras Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Εγώ μετά την αναβάθμιση σε 9 την έβαλα κανονικά. Κάνε μια δοκιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromgr Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Δοκίμασα διάφορες ακόμη κ αυτή που είχα αλλά δεν δουλεύει δυστυχώς. Αν μπορούσα δεν θα είχα αναβαθμίσει για να κρατήσω την gcam. Νομίζω από το 8 είχε χαθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Υπάρχει πιθανότητα να σου έχει κρατήσει λάθος config και να κρασάρει, αφαίρεσε όλες τις gcam που πιθανώς έχεις και κάνε ένα clear cache στην τελευταία. Πριν κάποιους μήνες είχα προτείνει μια που δούλευε αψεγάδιαστα, δοκίμασα μερικές μετά από αυτή, όλες είχαν πρόβλημα οπότε γύρισα σε εκείνη, άλλωστε με την έλευση και του Α3 οι περισσότεροι σταμάτησαν να ασχολούνται με το Α1 και μόνο από τύχη δουλεύουν οι πιο καινούριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Το κινητό το αγόρασα με android 7, πέρασα 8, 8.1 και 9, ενώ την ενεργοποίηση την είχα κάνει στην 7 και παρέμεινε σε όλες τις αναβαθμίσεις. Δεν έκανα ποτέ factory reset γιατί ποτέ δεν χρειάστηκε. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromgr Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Υπάρχει πιθανότητα να σου έχει κρατήσει λάθος config και να κρασάρει, αφαίρεσε όλες τις gcam που πιθανώς έχεις και κάνε ένα clear cache στην τελευταία. Πριν κάποιους μήνες είχα προτείνει μια που δούλευε αψεγάδιαστα, δοκίμασα μερικές μετά από αυτή, όλες είχαν πρόβλημα οπότε γύρισα σε εκείνη, άλλωστε με την έλευση και του Α3 οι περισσότεροι σταμάτησαν να ασχολούνται με το Α1 και μόνο από τύχη δουλεύουν οι πιο καινούριες. AA δεν έχω καμια περασμένη στο κινητό εδω 1,5 ετη . αν υπαρχει τρόπος να περάσω στείλε μου link σε παρακαλω Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Δυστυχώς για να δουλέψει η gcam πρέπει να ενεργοποιηθει το camera2 api, δεν φαντάστηκα ότι δεν το ήξερες. Χωρίς αυτό κρασάρει η gcam. Για να γίνει αυτό όμως χρειάζεται προσωρινό ξεκλείδωμα και στην διαδικασία ξεκλειδωματος διαγράφει τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Δυστυχώς για να δουλέψει η gcam πρέπει να ενεργοποιηθει το camera2 api, δεν φαντάστηκα ότι δεν το ήξερες. Χωρίς αυτό κρασάρει η gcam. Για να γίνει αυτό όμως χρειάζεται προσωρινό ξεκλείδωμα και στην διαδικασία ξεκλειδωματος διαγράφει τα πάντα. Αλλά θα πρέπει να το αφήσει ξεκλειδωτο. Γιατί με το κλείδωμα, ότι ρύθμιση θα είχε κάνει μέσω adb shell, θα εξαφανιστούν. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Όχι, μετά το κλείδωμα η ρύθμιση παραμένει και διατηρείται και μεταξύ major update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 θα μπορεισεις να μας γραψεις τι ειχεσ στειλει να το στειλω και εγω για το Xiaomi Redmi Note 5 της γυναικας μου??? Μια και το mi a1 εμενα δουλεψε Λοιπόν πριν δύο μήνες περίπου είχα στείλει μέσω του ενσωματωμένου στο smartphone "Feedback" app report στην Xiaomi σχετικά με το πότε θα ενεργοποιήσουν στο κινητό τα VoLTE & VoWiFi. Τώρα συμπτωματικά αυτό δεν μπορώ να το ξέρω έχουμε το συγκεκριμένο update. Και άλλες φορές που τους έχω στείλει μέσω του συγκεκριμένου app 9 στις 10 φορές ανταποκρίνονται με επόμενο update, οπότε πρέπει να δίνουν βάση στο feedback των χρηστών. Γι'αυτό έχω επαναλάβει αρκετές φορές εδώ μέσα ότι όσες φορές έχετε κάποιο πρόβλημα, πέρα από την αναφορά εδώ μέσα επιβάλλεται για εμένα να στέλνετε και μία αναφορά με το Feedback app! ;) Ακριβώς πριν πάρουμε το τελευταίο update είπα να ενεργοποιήσω και εγώ το VoLTE που με ενδιαφέρει περισσότερο μέσω την εντολής *#*#volte#*#* (τα αντίστοιχα νούμερα στα γράμματα) γιατί επιτέλους η Vodafone ενεργοποίησε επίσημα και τα δύο. Αυτό που είχα διαπιστώσει πριν το τελευταίο update είναι οτι πριν το update μετά την ενεργοποίηση του VoLTE εμφανιζόταν και η επιλογή για την ενεργοποίηση του ή όχι στις ρυθμίσεις δικτύου. Μετά το update απλά δεν φαίνεται η επιλογή για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση αλλά ενεργοποιείται κανονικά με την εντολή και δουλεύει άψογα! Επίσης έχει εμφανιστεί η επιλογή για ενεργοποίηση του VoWIFI μέσα στις επιλογές του dialer. Γενικά με το τελευταίο update αναβαθμίστηκε και η έκδοση του modem γι'αυτό ήταν μεγαλύτερο σε μέγεθος από τα προηγούμενα security updates, σύμφωνα με πληροφορίες που βρήκα από forums του εξωτερικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Σημερινό Update Ιανουαρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Όχι, μετά το κλείδωμα η ρύθμιση παραμένει και διατηρείται και μεταξύ major update. Με το κλείδωμα κάνει ξανά factory reset όπως με το ξεκλείδωμα. Το setprop γίνεται στο φάκελο /data στο root directory. Αυτό ισχύει με την έλευση της ενημέρωσης Μαΐου με το 8.1. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 θα μπορεισεις να μας γραψεις τι ειχεσ στειλει να το στειλω και εγω για το Xiaomi Redmi Note 5 της γυναικας μου??? Μια και το mi a1 εμενα δουλεψε Έχει το Redmi Note 5 ακόμα υποστήριξη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Ακόμα κανένα από τα 2 μεγάλα δίκτυα κινητής Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Πρόγραμμα για διπλοτυπες εφαρμογές στο κινητό mi a1??? No root Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Πρόγραμμα για διπλοτυπες εφαρμογές στο κινητό mi a1??? No root Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk App Cloner Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siemos Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Πρόγραμμα για διπλοτυπες εφαρμογές στο κινητό mi a1??? No root Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Dual space Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Σημερινό Update Ιανουαρίου. Αυτό έχει βγει πριν 10 μέρες Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts