costas7 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Τι γίνεται ρε παιδιά μία τη βρίσκει μία τη χάνει την 800αρα δεν μας τα λέει καλά όλη μέρα σήμερα με 2g ώσπου δοκίμασα και με άλλο τηλέφωνο και υπάρχει κανονικά 4g για να είμαστε και σίγουροι ότι δεν είναι θέμα τηλεφωνίας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkakias Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 ρε παιδια που βλεπετε την μπαντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Κατέβασε το Network cell info lite. Εκεί θα δεις τις μπάντες. Κυρίως στην σελίδα RAW. Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Καλημέρα σε όλους....παιδιά τι στο καλό γίνεται με τις μπάντες? Από χθες βλέπω προβλημα με τη b20....δεν την πιάνει....είμαι στη δουλειά που εδώ μόνο β20 έπιανα και τώρα πάλι δεν την πιάνει όπως πριν το update....τι μπορεί να έχει γίνει?τόσες μέρες μετά το τελευταίο update δούλευε κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Τελικά πολλά προβλήματα η 9αρα και αρχίζω να πιστεύω ότι είναι της Google το θέμα. Πχ για το νετφλιξ και τις λοιπές εφαρμογές έχω καταλήξει ότι φταίει το WiFi,το οποίο έχει πρόβλημα από τον Αύγουστο κ στα πίξελ. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Καλημέρα σε όλους....παιδιά τι στο καλό γίνεται με τις μπάντες? Από χθες βλέπω προβλημα με τη b20....δεν την πιάνει....είμαι στη δουλειά που εδώ μόνο β20 έπιανα και τώρα πάλι δεν την πιάνει όπως πριν το update....τι μπορεί να έχει γίνει?τόσες μέρες μετά το τελευταίο update δούλευε κανονικά Στο δικό μου στο σπίτι μου πιάνει την 3 μπάντα και στην δουλειά μου την 20 μπάντα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Έχω δεν έχω θέμα με το 4g,αλλά με το WiFi, το μικρόφωνο, το πληκτρολόγιο φριζαρει κ δεν μπορώ να γράψω κλπ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Έχω δεν έχω θέμα με το 4g,αλλά με το WiFi, το μικρόφωνο, το πληκτρολόγιο φριζαρει κ δεν μπορώ να γράψω κλπ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω ότι χρησιμοποιείς το κανάλι 13 για το WiFi. Όπως θα δεις σε προηγούμενο Ποστ τα υψηλού αριθμού κανάλια (πόσο μάλλον το 13) μπορεί να δημιουργούν προβλήματα (όχι μόνον στο Μi Α1 αλλά και σε άλλες συσκευές). Προσπάθησε με κάποιο άλλο (ακόμα και εάν φαίνεται ότι υπάρχει πληθώρα χρηστών σε αυτό - διότι μπορεί να έχεις καλύτερα αποτελέσματα). Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Ερώτηση: γιατί δεν το έκανε με την 8αρα; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Ερώτηση: γιατί δεν το έκανε με την 8αρα; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ενδιαφέρει γιατί δεν το έκανε με την 8 ή εάν αυτό πιθανόν να σου λύσει τυχόν προβλήματα που έχεις? Μία δοκιμή νομίζω ότι αξίζει τον κόπο, όμως ο καθένας ενεργεί όπως νομίζει. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Θα χάσω τίποτα στην αναβάθμιση από 8 σε 9;;;; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Θα χάσω τίποτα στην αναβάθμιση από 8 σε 9;;;; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπό δεδομένα? όχι Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elricirish Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Καλησπέρα και από μένα. Έκανα την αναβάθμιση σε 9 εδώ και τρεις μέρες και μάλλον είμαι από τους τυχερούς κ δεν αντιμετωπίζω (μέχρι τώρα ) κανένα πρόβλημα από αυτά που αναφέρουν οι συμφορουμιτες. Μου άρεσε αρκετά η αλλαγή και βλέπω καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας (φτάνω στο 6ωρο χρήση οθόνης με Bluetooth WiFi και δεδομένα συνέχεια ανοιχτά). Δεν έχω κάνει ακόμα επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfab Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Καλησπέρα και από μένα. Έκανα την αναβάθμιση σε 9 εδώ και τρεις μέρες και μάλλον είμαι από τους τυχερούς κ δεν αντιμετωπίζω (μέχρι τώρα ) κανένα πρόβλημα από αυτά που αναφέρουν οι συμφορουμιτες. Μου άρεσε αρκετά η αλλαγή και βλέπω καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας (φτάνω στο 6ωρο χρήση οθόνης με Bluetooth WiFi και δεδομένα συνέχεια ανοιχτά). Δεν έχω κάνει ακόμα επαναφορά. Δεν χρειάζεται να κάνεις καμιά επαναφορά εφόσον δεν έχεις κάποιο θέμα. Το μόνο θέμα που έχω εγώ είναι με το ραδιόφωνο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkakias Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 εγω παλι ακουω το συνομιλητη απο το πηγαδι:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elricirish Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Δεν χρειάζεται να κάνεις καμιά επαναφορά εφόσον δεν έχεις κάποιο θέμα. Το μόνο θέμα που έχω εγώ είναι με το ραδιόφωνο . H αλήθεια είναι οτι το ραδιόφωνο δεν το δοκίμασα γιατί δεν δουλεύω ακουστικά με καλώδιο, αλλά με bluetooth. Θα το τεστάρω και θα επανέλθω. Τι θέμα έχεις με το ραδιόφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Τελικά παιδιά τι γίνεται αξίζει να κάνω αναβάθμιση σε android 9!! γιατί εμένα το τηλέφωνο είναι σε φάση να κάνω επανεκκίνηση είχε να κάνει την εγκατάσταση!! Μπορώ να την αποτρέψω την εγκατάσταση? Η ο μόνος τρόπος είναι να μην κάνω επανεκκίνηση το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Εγώ δεν θα την έκανα. Υπάρχουν πολλά θέματα τα οποία από την εμπειρία μου θα στρώσουν με την 9.1 Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Εγώ απο την άλλη δεν έχω κανένα πρόβλημα εκτός απο την Β20 Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Κανένα πρόβλημα και εδώ με την 9 χωρίς επαναφορά μάλιστα και Β20 παίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Τα ίδια κι εδώ. Όλα κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Ρε παίδες εμένα το κινητό έχει φτάσει σε σημείο πλέον που μερικές φορές μου κάνει τη ζωή δύσκολη με την 9. Dropped calls συν το θέμα με το μικρόφωνο, είναι το βασικο μου θέμα,χέστα τα άλλα. Τι μπορώ να κάνω; Δεν έχω κ καβατζα συσκευή να το πήγαινα στην infoquest. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Ρε παίδες εμένα το κινητό έχει φτάσει σε σημείο πλέον που μερικές φορές μου κάνει τη ζωή δύσκολη με την 9. Dropped calls συν το θέμα με το μικρόφωνο, είναι το βασικο μου θέμα,χέστα τα άλλα. Τι μπορώ να κάνω; Δεν έχω κ καβατζα συσκευή να το πήγαινα στην infoquest. Δοκίμασες να το κάνεις καμία επαναφορά και δεν έστρωσε? Και μου φαίνεται ότι δεν θα κάνω καμία ενημέρωση μιας και με την 8.1 δουλεύει άψογα!! Το θέμα είναι ότι μου ζητάει να κάνει επανεκκίνηση για να κάνει εγκατάσταση πώς θα την ακυρώσω την εγκατάσταση?? κάποια στιγμή πρέπει να κάνω και καμία επανεκκίνηση δεν νομίζω να το κρατήσω συνέχεια χωρίς να κάνω επανεκκίνηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Έχω κάνει δύο. Μίλησα με ινφο. Έχουν λάβει πολλές τέτοιες αναφορές με διάφορα προβλήματα με την 9αρα. Γίνεται επαναφορά σε 8.1 με πληρωμή (δεν ήξερε πόσο). Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 (edited) Ρε παίδες εμένα το κινητό έχει φτάσει σε σημείο πλέον που μερικές φορές μου κάνει τη ζωή δύσκολη με την 9. Dropped calls συν το θέμα με το μικρόφωνο, είναι το βασικο μου θέμα,χέστα τα άλλα. Τι μπορώ να κάνω; Δεν έχω κ καβατζα συσκευή να το πήγαινα στην infoquest. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν μπορεί μόνο εσύ να έχεις τόσο πολλά θέματα και όλοι οι άλλοι να μην τα έχουν. Το βασικό πρόβλημα της 9 ήταν η έλλειψη από κάποιες μπάντες (σημαντική για εμάς η Β20), το οποίο όμως διορθώθηκε με το μικρό update του Ιανουαρίου. Επίσης για το θέμα με το WiFi τα είπαμε προηγουμένως (κατά προτίμηση όχι channel 13 στο router). Από εκεί και πέρα το πιο σύντομο θα ήταν να κάνεις μία εργοστασιακή επαναφορά ή επανεγκατάσταση της 9 (σε περίπτωση που κάτι δεν "κάθησε" σωστά). Edited January 17, 2019 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts