gkandir Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 (edited) Καλησπέρα, μπορείς να μου πεις με ποιον τρόπο είδες ότι είχες ή δεν είχες την Β20? Μήπως απλώς στην πρώτη περίπτωση ήσουν σε περιοχή που δεν είχε κάλυψη από Β20 και μετά άλλαξες (έστω και λίγο) θέση και μπήκες σε κάλυψη;; Καλημέρα. Όπως είπε κι ο φίλος aGka8l, με το Network cell info lite. Την προηγούμενη μέρα είχα επιβεβαιώσει πως σε εκείνο το σημείο το κινητό χρησιμοποιεί την Β20 οπότε ήμουν σίγουρος. Δεν άλλα ξα θέση, ήμουν καθισμένος στο γραφείο μου όλη την ώρα. Λογικά κάποιο προσωρινό κόλλημα θα είναι αυτό και στρώνει μετά από λίγη ώρα. Ή όπως λέει κι ο από πάνω φίλος παίζοντας με τις ρυθμίσεις. Edited January 11, 2019 by gkandir Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Και εμένα κομπλέ είναι με την 20(αν και σε άλλη περιοχή που παίζει με την 3) Vodafone http://ibb.co/9nL0kLv]https://i.ibb.co/0qSLRSX/Screenshot-20190111-110204.png Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Έτοιμος κι εγώ με το Update. Όλα λειτουργούν άψογα και μου φαίνεται ότι πάει σφαίρα το τηλεφωνάκι. Από μπαταρία ακόμα δεν έχω εικόνα, σε μερικές μέρες θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Όλα οκ και εδώ. Μετά την αναβάθμιση χρειάστηκε νέα επανεκκίνηση και αποεπιλεχθηκε για κάποιο λόγο το APN με αποτέλεσμα να μη λειτουργουν τα data. Το επέλεξα πάλι και έστρωσαν όλα. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Μετά την μικρή αναβάθμιση που πήραμε μου είχε έρθει κανονικά το 4g με εταιρεία την wind ...από σήμερα όμως πάλι δεν εχω Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Καλημέρα. Όπως είπε κι ο φίλος aGka8l, με το Network cell info lite. Την προηγούμενη μέρα είχα επιβεβαιώσει πως σε εκείνο το σημείο το κινητό χρησιμοποιεί την Β20 οπότε ήμουν σίγουρος. Δεν άλλα ξα θέση, ήμουν καθισμένος στο γραφείο μου όλη την ώρα. Λογικά κάποιο προσωρινό κόλλημα θα είναι αυτό και στρώνει μετά από λίγη ώρα. Ή όπως λέει κι ο από πάνω φίλος παίζοντας με τις ρυθμίσεις. Κατά τη γνώμη μου ο σωστός τρόπος είναι να βλέπουμε όχι μόνο ποιο κελί μας εξυπηρετεί αλλά και τα γειτονικά. Αυτό είναι στο δεύτερο μενού στο Network Cell Info δλδ. το "RAW". Εκεί βλέπουμε ότι μπορεί να ακούσει το κινητό κάθε δεδομένη στιγμή. Θεωρώ περισσότερο πιθανό να αλλάζουν οι ραδιοσυνθήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Ναι, το είχα κοιτάξει και το tab RAW. Εκεί δεν υπήρχε πουθενά διαθέσιμη η Β20. Είχα κάνει έλεγχο μέχρι και λίγο πριν το update σε 9 και την έβλεπα. Μετά για κάμποση ώρα είχα μόνο EDGE και κάποια άλλη μπάντα (δεν θυμάμαι το νούμερο τώρα). Υποθέτω πως ήταν κάποιο προσωρινό πρόβλημα ή κόλλημα με το update το οποίο έτσι κι αλλιώς θα διορθωνόταν μόνο του (όπως και έγινε). Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Μετά την μικρή αναβάθμιση που πήραμε μου είχε έρθει κανονικά το 4g με εταιρεία την wind ...από σήμερα όμως πάλι δεν εχω Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒάλε το σε 3G και έπειτα ξανά βάλε το σε 4G Sent from my Mi A1 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όποιος θέλει να περάσει την fastboot rom μέσω Mi Flash http://bigota.d.miui.com/V10.0.4.0.PDHMIXM/tissot_images_V10.0.4.0.PDHMIXM_20190104.0000.00_9.0_2cee840c96.tgz Μπορεί να μην έχει εμφανιστεί στο en miui com αλλά αυτή είναι από τους διακομιστές της Xiaomi. Happy flashing! Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Έχει κανείς από εσάς Netflix? Μετά την αναβάθμιση δεν μου βλέπει τα WiFi με τπτ. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=474516 Ανάφερε το στην Xiaomi μέσω του app που έχει στο smartphone! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Με την gcam στην pie τι γίνεται; Υπάρχει κάποια έκδοση που να παίζει; ή θα έχουμε πρόβλημα και θα βολευτούμε με την στοκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromgr Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Με την gcam στην pie τι γίνεται; Υπάρχει κάποια έκδοση που να παίζει; ή θα έχουμε πρόβλημα και θα βολευτούμε με την στοκ; Πολύ καλή ερώτηση. Γνωρίζει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Εγώ το μόνο θέμα που είχα ήταν χειρότερη μπαταρία στο standby το βράδυ. Η 20 μου δούλευε από το πρώτο update. Μετά το νέο προχθές πάει καλύτερα και η μπαταρία το βράδυ, αλλά δεν είναι σε επίπεδο 8.1. Γενικά όμως όλα είναι τέλεια. Για την gcam κάτι θα βγει, δοκιμάζω ότι νέο βγει αλλά το πρόβλημα με το auto focus συνεχίζει. Βέβαια βγάζει μια χαρά φωτογραφίες ακόμη και έτσι, ειδικά και το βράδυ. Φυσικά για αυτό δεν φταίει η xiaomi. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Μετά την αναβάθμιση, τα volume buttons δεν ανεβοκατεβαζουν την ένταση του ήχου κλήσης, αλλά των πολυμέσων. Ξέρει κανείς αν μπορούμε να το ρυθμίσουμε κάπως αυτό ? Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Εγώ το μόνο θέμα που είχα ήταν χειρότερη μπαταρία στο standby το βράδυ. Η 20 μου δούλευε από το πρώτο update. Μετά το νέο προχθές πάει καλύτερα και η μπαταρία το βράδυ, αλλά δεν είναι σε επίπεδο 8.1. Γενικά όμως όλα είναι τέλεια. Για την gcam κάτι θα βγει, δοκιμάζω ότι νέο βγει αλλά το πρόβλημα με το auto focus συνεχίζει. Βέβαια βγάζει μια χαρά φωτογραφίες ακόμη και έτσι, ειδικά και το βράδυ. Φυσικά για αυτό δεν φταίει η xiaomi. Sent from my Mi A1 using TapatalkΠώς θα την περάσω την gcam? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionikaras Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 GCam_Pixel3Mod_1_build.6.1.013 Το πορτραίτο και η κάμερα δουλεύουν μετά την αναβάθμιση σε 9. Τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν και δεν τα έχω ψάξει. Νομίζω ότι η 8.1 ήταν ότι καλύτερο για το κινητό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 (edited) Ρε παιδιά το WiFi analyser μου δείχνει no WiFi in range. Έλεος δλδ. Έχω ίντερνετ σε browser αλλά auto refresh σε εφαρμογές δεν έχω σε όλες κ φυσικά όχι νετφλιξ. Αλλά το κανάλι σε 5 από 13 μπας και άλλα@@ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό το unknown ssid να φταίει; Edited January 13, 2019 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Είδα ότι κ τα OnePlus 5 το έχουν. Είναι της 9 το θέμα τελικά. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimV60 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Ρε παιδιά το WiFi analyser μου δείχνει no WiFi in range. Έλεος δλδ. Έχω ίντερνετ σε browser αλλά auto refresh σε εφαρμογές δεν έχω σε όλες κ φυσικά όχι νετφλιξ. Αλλά το κανάλι σε 5 από 13 μπας και άλλα@@ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό το unknown ssid να φταίει; Δώσε πρόσβαση σε τοποθεσία στο wifi analyzer, άνοιξε την τοποθεσίαστο κινητό διέγραψε τις προσορινές εφαρμογές και τρέξε το wifi analyzer εκ νέου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ. Ήξερα για την τοποθεσία και την ειχα ανοιχτή, αλλά δεν είχε πρόσβαση. Τώρα το βλέπει. Ερώτηση έχω γυρίσει στο 5 και μου λέει αυτό. Να πάω στο 1; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimV60 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Γιατί σου τα βλέπει έτσι τα κανάλια του ρούτερ; Εμένα λέει channel 1, channel 2 κ.ο.κ. Εσένα γιατι 1+5, 2+6 κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Τι να σου πω δεν ξέρω κι εγώ. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimV60 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Άκου. Μπες στις ρυθμίσεις του ρούτερ σου και άλλαξε τη συχνότητα από 20/40mhz σε 40mhz. Κάνε save και έπειτα ξανασκάναρε με το analyzer κ πόσταρε τι σου βγάζει. Γενικότερα να αποφύγεις το dual 20/40 και να μείνεις είτε αποκλειστικά 20 είτε 40mhz (προτιμώ το 40). Αναμένω απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 (edited) Είχε μόνο 20 και 20/40 και διάλεξα 20. Τώρα λέει το καλύτερο είναι το 14.αλλα 14 δεν έχω,να μείνω 13 όπως πρίν;! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 13, 2019 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimV60 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Είχε μόνο 20 και 20/40. Τώρα λέει το καλύτερο είναι το 14.αλλα 14 δεν έχω! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το 13 φαίνεται το καλύτερο κανάλι, οπότε να επιλέξεις αυτό. Έπειτα save, reboot το ρούτερ και εισαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Δυστυχώς τζιφος. Ωστόσο βρήκα αυτό στο xda. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη είμαι γραφείο. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts