skatzivas Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Δείχνει καλύτερη μπαταρία στην αναμονή ή είναι placebo; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Γενικότερα πώς είναι το Update; Έχει βγάλει τίποτα θέματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Γενικότερα πώς είναι το Update; Έχει βγάλει τίποτα θέματα; Όλα ίδια μου φαινόται, τίποτα παράξενο και gcam κανονικά Δείχνει καλύτερη μπαταρία στην αναμονή ή είναι placebo; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χθες στην αναβάθμιση έδειξε καλύτερη, αλλά μετά από πλήρη φόρτιση την επομένη τα ίδια με πριν Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Ποίο Nokia έχεις; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Το 6.1 έχω και η γυναίκα μου το mi a1. Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Δεν έχω δει κάτι. Επίσης στο xda λένε και για βελτίωση ήχου Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdks Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Το 6.1 έχω και η γυναίκα μου το mi a1.Αυτό σκέφτομαι να πάρω το 6.1 η mi a2 στο μόνο συν που δίνω στο Nokia είναι το NFC δηλαδή ημαρτον αυτό έπρεπε πλέον να είναι στάνταρ στον εξοπλισμό του κινητού ίδιος αν είναι και Android one εδώ το έχουν κινητά με 90€ χωρίς να είναι και Android one. Από πού το πήρες; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Να επιβεβαιώσω και εγώ ότι όντως έχει πολύ καλύτερη απόδοση, σχεδόν κορυφαία πλέον, στην λήψη 3G - 4G δικτύου. Με το προηγούμενο είχα κάτι θεματάκια που νόμιζα οτι οφείλονταν στο δίκτυο αλλά τελικά μάλλον ήταν πρόβλημα του προηγούμενου update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Πιστεύω πως είναι νωρίς για διάγνωση. Την τυχόν βελτίωση στην μπαταρία θα την δούμε σε 2-3 ημέρες και τουλάχιστον μετά απο 1 φόρτιση Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Παιδιά επίσης συννεφιασε ρίχνουμε φωτεινότητα σε οθόνες, ανεβαίνει η αυτονομία... Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Δεν ξέρω για εσάς πάντως εμένα το βράδυ στην αναμονή, καταναλωνει 5% η μπαταρία. Είναι πολύ και αναρωτιέμαι γιατί... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Δεν ξέρω για εσάς πάντως εμένα το βράδυ στην αναμονή, καταναλωνει 5% η μπαταρία. Είναι πολύ και αναρωτιέμαι γιατί... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌντως είναι πολύ.εχεις θέμα. Με όλα ανοιχτά ποτέ δεν πάει πάνω από 1-2% Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Όντως είναι πολύ.εχεις θέμα. Με όλα ανοιχτά ποτέ δεν πάει πάνω από 1-2% Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι εγώ όλα ανοιχτά τα έχω και δεν έχω βάλει κάποια εφαρμογή κάτι που να ρουφάει μπαταρία έτσι.....τι να κάνω λες? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Και εγώ όλα ανοιχτά τα έχω και δεν έχω βάλει κάποια εφαρμογή κάτι που να ρουφάει μπαταρία έτσι.....τι να κάνω λες? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔηλαδή παλιότερα δεν σου ρουφαγε 5%; Μήπως δεν έκατσε καλά το update και στρώσει μετά από 2,3 κύκλους φορτίσεις κ επανεκκινήσεις; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Δηλαδή παλιότερα δεν σου ρουφαγε 5%; Μήπως δεν έκατσε καλά το update και στρώσει μετά από 2,3 κύκλους φορτίσεις κ επανεκκινήσεις; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔε μπορώ να το πω σίγουρα τι γινόταν πριν δεν παρακολουθώ κάθε πρωί πόσο έπεσε... τεσπα δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα.ενα format θα βοηθήσει πιστεύω απλά λέω να περιμένω την 9 πρώτα μην κάνω επαναφορά συνέχεια....δεν είναι και ότι πιο απλό Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergpant Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Εδώ και δύο μέρες έχω χάσει το 4G της WIND. Έκανα επαναφορά του τηλεφώνου τα ίδια. Βάζω την Qcard του γιού μου κι έχω κανονικά 4G σήμα. Τι μπορεί να φταίει? Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Εδώ και δύο μέρες έχω χάσει το 4G της WIND. Έκανα επαναφορά του τηλεφώνου τα ίδια. Βάζω την Qcard του γιού μου κι έχω κανονικά 4G σήμα. Τι μπορεί να φταίει? Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜήπως φταίει η sim αφού δουλεύει κανονικά με άλλη? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 εμένα έχει αρχίσει και γίνεται πάρα πολύ Laggy. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. επίσης δεν ακούγονται οι οδηγίες του google maps στο bluetooth το αυτοκινήτου. Με sygic διακόπτεται το ραδιόφωνο και ακούγονται οι οδηγίες. Στις ρυθμίσεις του maps είναι τσεκαρισμένη η αντίστοιχη επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giross Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 καλησπερα παιδια πως μπορω να περασω την google camera χωρις ροοτ Xiaomi mi a1 8.1 ? υπαρχει καποιος τροπος? Γιατι προσπαθησα με αυτο το βιντεο και το κινητο και τις 2 φορες που προσπαθησα εκανε reset :/ και τα σβησε ολα χωρις κανενα αποτελεσμα Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Εδώ και δύο μέρες έχω χάσει το 4G της WIND. Έκανα επαναφορά του τηλεφώνου τα ίδια. Βάζω την Qcard του γιού μου κι έχω κανονικά 4G σήμα. Τι μπορεί να φταίει? Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μηνυμα στη Wind ειτε στο Wind F2G μεσω facebook στειλε.Απαντανε αμεσα,θα στο λυσουν το θεμα. Αλλιως τηλεφωνο στο τεχνικο τμημα.Δεν θυμαμαι το νεο νουμερο,ψαξε στο site.Ξεκιναει απο 800,χωρις χρεωση. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Χρονοδιάγραμμα της αναβάθμισης σε 9. https://www.theandroidsoul.com/xiaomi-android-9-pie-update/ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Οπως και με το oreo παλι Ιανουάριο θα το δωσει.Καλιο αργα παρα ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Το λέω σε κάθε αναβάθμιση Καλύτερα να αργήσει λίγο παραπάνω και να είναι απροβλημάτιστη παρά να έρθει γρήγορα και να βρίζουμε όλη μέρα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Android one κινητο και θα παρει pie τον Ιανουαριο; Ειναι σοβαροι εκει στην Xiaomi? Επρεπε ΗΔΗ να το εχει δωσει, Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 λίγο βαριεστημένη τη βρίσκω τη τσιαόμι.. από την άλλη θα ήθελα να δω και τι παίζει με τα υπόλοιπα one των άλλων εταιρειών να έχω μια πλήρη εικόνα της κατάστασης και σε μελλοντική αγορά ίσως να κινηθώ αλλιώς αλλά αν αυτή η βραδυπορία είναι γενικευμένη, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, εκτός αν ξεφραγκιαστούμε και πάμε για pixel απλά όπως την κόβω την φάση πολύ χλωμό να πάρουμε και επόμενο major.. και από την ίδια τη google δεν έχω υπόψιν μου υποστήριξη άνω της 3ετίας.. Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Εξαρχής νομίζω έχει ανακοινωθεί ότι θα παίρναμε 2 major updates. Και εδώ που τα λέμε το προτιμώ.Γιατι όσο καλά και να βγαίνουν οι εκάστοτε εκδόσεις χωρίς bugs πάντα θα επιδέχονται διορθώσεις....οπότε πάντα κάτι θα μας φταιει....ας πάρουμε την 9 λοιπόν και αν είναι smooth και σταθερή δεν θέλω κάτι άλλο. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts