konstantinos77 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Το κινητό το έχει η σύζυγος,δεν έχω διαπιστώσει κανένα από τα παραπάνω προβλήματα,το κινητό είναι τέλειο. Ακόμη και η κάμερα την θεωρώ καλύτερη από το δικό μου κινητό νοκια με Zeiss κάμερα. Το μόνο bug είναι το led ,που μένει μόνιμα αναμενο. Εσείς με τα προβλήματα δύο τρεις είσαστε ,το έχετε θάψει,και ειλικρινά όταν σας διαβάζω με ανάβετε τα λαμπάκια. Εξετιας σας κάνετε τον κόσμο να μην θέλει να διαβάσει το θέμα με κινητό. Αδιαστε μας επιτέλους την γωνία. Τολινκ το διαβάζουμε για να μάθουμε κάποια πράγματα για το κινητό ,συμβουλές,και τρικ και όχι να διαβάζουμε μαμακιες,αλλιώς έχει και άλλες ιστοσελίδες να ενημερωθούμε. Έχουμε βαρεθεί να τα λέμε... Αλλά δεν καταλαβαίνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Δεν έχω το τηλ, η προσωπική εμπειρία μου με τα xiaomi τελείωσε στο Mi5, αλλά επειδή το έψαχνα για κινητό εκεί ανάμεσα στα 150-200 κοίταξα λίγο στο xda, το bug topic του oreo έχει 63 σελίδες ...... Δυστυχώς σε κάποια κινητά νιώθεις όντως beta tester. Αυτό πχ με το Proximity sensor επειδή το έχω ζήσει με άλλο κινητό αν κάνεις 4-5 τηλ την μέρα δεν σε ενοχλεί αν όμως το θες πχ για επαγγελματικό το πετάς στον τοίχο (εγώ συνήθως έβαζα αναμονή ή έκανα σίγαση με το αυτί μου :P ) κι κάπου εκεί μάλιστα καταλαβαίνεις πόσο δεν σου κάνουν κάποια κινέζικα κινητά πυ μέχρι τότε τα θεωρούσες οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Επίσης το αναμμένο LED είναι feature και όχι bug. Yπάρχει κάπου αυτό επίσημα; Προσωπικά πιστεύω ότι θα διορθωθεί στο επόμενο update :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Yπάρχει κάπου αυτό επίσημα; Προσωπικά πιστεύω ότι θα διορθωθεί στο επόμενο update :DΚάπου το είχα δει στο xda. Αν το βρω θα το ποσταρω. Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης Επίσης, απλή ερώτηση έκανα γιατί δεν το έχω δει πουθενά. Που έχουμε φτάσει σε κάθε πρόταση που γράφεις το αυτονόητο να είναι ότι θες να τσακωθείς και να πρέπει να δηλώνεις το αντίθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Τις τελευταίες μέρες είμαι εξωτερικό και δουλεύω πολύ gps για πλοήγηση με τα πόδια.παρατηρω συνεχεια αστάθεια, υπέθεσα ότι φταίνε τα στενά που περπατούσα με τα ψηλά κτήρια....μετά όμως η γυναίκα μου έβαλε το δικό της, ένα samsung a5 2016 και κλείδωνε πολύ καλύτερα και πιο σωστά...δεν μας έχανε ουτε λεπτό. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Μόλις περάστηκε η gcam. Προς όσους δεν την έχουν βάλει ένα πράγμα θα πω. ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΑ!!! Το κινητό μεταμορφώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Μόλις περάστηκε η gcam. Προς όσους δεν την έχουν βάλει ένα πράγμα θα πω. ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΑ!!! Το κινητό μεταμορφώνεται. Οπότε να φανταστώ πως είδες τη νύχτα με τη μέρα σωστά; Αρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως για την κακής ποιότητας λήψη ευθύνεται το software και οχι το hardware ; Το πάω καλά μέχρι εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Οπότε να φανταστώ πως είδες τη νύχτα με τη μέρα σωστά; Αρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως για την κακής ποιότητας λήψη ευθύνεται το software και οχι το hardware ; Το πάω καλά μέχρι εδώ; Νύχτα με μέρα. Άστα. Τόσο καιρό δεν ήξερα τι έχανα. (Χωρίς Root) Παιδιά μην φοβάστε. Τα βήματα είναι απλά. Τυφλοσουρτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Νύχτα με μέρα. Άστα. Τόσο καιρό δεν ήξερα τι έχανα. (Χωρίς Root) Παιδιά μην φοβάστε. Τα βήματα είναι απλά. Τυφλοσουρτης. Δώσε ling την διαδικασία Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 (edited) Δώσε ling την διαδικασία Πρώτα unlock oem Μετά η διαδικασία Βήμα βήμα pause and start pause and start. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ unlock oem. Κάνε αυτό που λέει αυτός μην κάνεις wipe data το κινητό και χάσεις φωτογραφίες και όλα τα σχετικά. Edited August 17, 2018 by Sotirisglns Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Διάβασα πως το Α2 έχει πάρει ήδη το security update Αυγούστου και έγινε αναβάθμιση της εφαρμογής της κάμερας, που πλέον τραβάει 1080 60 fps. Εμείς; Αργούμε λέτε; Έχετε διαβάσει τίποτα σχετικό; Θέλω να τελειώσει αυτό το "feature" με το led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Διάβασα πως το Α2 έχει πάρει ήδη το security update Αυγούστου και έγινε αναβάθμιση της εφαρμογής της κάμερας, που πλέον τραβάει 1080 60 fps. Εμείς; Αργούμε λέτε; Έχετε διαβάσει τίποτα σχετικό; Θέλω να τελειώσει αυτό το "feature" με το led. καλά θα γελάσουμε με το Α2. κάτσε και θα δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 (edited) Διάβασα πως το Α2 έχει πάρει ήδη το security update Αυγούστου και έγινε αναβάθμιση της εφαρμογής της κάμερας, που πλέον τραβάει 1080 60 fps. Εμείς; Αργούμε λέτε; Έχετε διαβάσει τίποτα σχετικό; Θέλω να τελειώσει αυτό το "feature" με το led.Το διάβασα κι εγώ το μεσημέρι στο xda. Ισχύει αυτό που λες. Στο Α1 δώσανε την beta αυτές τις μέρες ή σήμερα τέλος πάντων δεν θυμάμαι. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το led επανήλθε: εδώ η Ρομ https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fforum%2Exda-developers%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D3830468&share_tid=3830468&share_fid=3793&share_type=t Και κάτι ευχάριστο: https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fforum%2Exda-developers%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D3830756&share_tid=3830756&share_fid=3793&share_type=t [News] Kernel Source for Xiaomi Mi A1 (Android 8.1) Officially Released! Edited August 17, 2018 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Πρώτα unlock oem Μετά η διαδικασία Βήμα βήμα pause and start pause and start. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ unlock oem. Κάνε αυτό που λέει αυτός μην κάνεις wipe data το κινητό και χάσεις φωτογραφίες και όλα τα σχετικά. Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdks Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Η τελευταία επίσημη αναβάθμιση πιο security patch έχει; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Η τελευταία επίσημη αναβάθμιση πιο security patch έχει; Sent from my Mi A1 using TapatalkΤου Ιουλίου. Να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα ρε παιδιά.Οταν βγήκε η 8.0 ειχαμε θέματα με το safety net το οποίο στη συνέχεια διορθώθηκε με την επόμενη ενημερωση. Τώρα έτρεξα πάλι έλεγχο και μου βγάζει το παρακάτω. Δεν έχω περάσει κάποια εφαρμογή εκτός playstore ούτε κάτι περίεργο.τελικα τι συμβαίνει? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Του Ιουλίου. Να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα ρε παιδιά.Οταν βγήκε η 8.0 ειχαμε θέματα με το safety net το οποίο στη συνέχεια διορθώθηκε με την επόμενη ενημερωση. Τώρα έτρεξα πάλι έλεγχο και μου βγάζει το παρακάτω. Δεν έχω περάσει κάποια εφαρμογή εκτός playstore ούτε κάτι περίεργο.τελικα τι συμβαίνει? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόλις πέρασα και εγώ την ίδια εφαρμογή στο Mi Note 3 και μου βγάζει το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Με 8.1, WiFi only Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 για 168ε που το πηρα το εχω αγαπησει μεχρι στιγμης κ χωρις να βαλω gcam. εχει τα θεματα του (εχουν γραφτει) οπως ολα,αλλα πιστευω ειναι τιμια συσκευη. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 (edited) Σχετικά με την μπαταρια.Μετα απο την αποτυχημένη προσπάθεια μου να περασω την gcam,δεν πατησα στο τελος το vol-,με αποτέλεσμα να μου κανει επαναφορά το κινητό.Το ξαναεστησα απο την αρχη και ειδα διαφορα στην μπαταρία.Εχω αυτη τη στιγμή 59% με 3 ωρες και 20 λεπτα sot.Δεν ξερω αν ειναι καποιο δείγμα αλλα πιστεύω τελικα οτι σε major update θελει και μια επαναφορά για να δουλεψει καλα το κινητό. Edited August 18, 2018 by tifozi13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Σχετικά με την μπαταρια.Μετα απο την αποτυχημένη προσπάθεια μου να περασω την gcam,δεν πατησα στο τελος το vol-,με αποτέλεσμα να μου κανει επαναφορά το κινητό.Το ξαναεστησα απο την αρχη και ειδα διαφορα στην μπαταρία.Εχω αυτη τη στιγμή 59% με 3 ωρες και 20 λεπτα sot.Δεν ξερω αν ειναι καποιο δείγμα αλλα πιστεύω τελικα οτι σε major update θελει και μια επαναφορά για να δουλεψει καλα το κινητό.Είναι καλή διαφορά φίλε μου....εγώ δεν έχω κάνει επαναφορά ποτέ και μαξ να βγάλει 4.30 ώρες sot.και το σκέφτομαι να κάνω απλώς δε ξέρω με τη gcam πως θα την περάσω με την 8.1 γιατί την είχα βάλει πολύ καιρό πριν με το mi flash tool.... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Είναι καλή διαφορά φίλε μου....εγώ δεν έχω κάνει επαναφορά ποτέ και μαξ να βγάλει 4.30 ώρες sot.και το σκέφτομαι να κάνω απλώς δε ξέρω με τη gcam πως θα την περάσω με την 8.1 γιατί την είχα βάλει πολύ καιρό πριν με το mi flash tool.... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ την πέρασα και είχα 8.1. Όλα κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Εγώ την πέρασα και είχα 8.1. Όλα κομπλέ.Λέω να καθυστερήσω την επαναφορά μέχρι να πάρουμε το 9 (λέμε τώρα χαχαχαχ).... Γιατί και εκείνο major update θα είναι.....δεν την παλεύω να κάνω συχνά.... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Λέω να καθυστερήσω την επαναφορά μέχρι να πάρουμε το 9 (λέμε τώρα χαχαχαχ).... Γιατί και εκείνο major update θα είναι.....δεν την παλεύω να κάνω συχνά.... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστός. Αν και δεν μας βλέπω για άλλες ενημερώσεις. Έκλεισε χρόνο η συσκευή. Βγήκε και ο διάδοχός του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts