Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άλλοι λένε μήνα άλλοι δύο εβδομάδες,κανείς δεν ξέρει τι γίνεται με τους beta testers

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχουν βγει 3 Beta. Μαρτιο, Μαίο και Ιούνιο (πριν δύο εβδομάδες περίπου). Δεν έχω βρει κάπου να ανφέρουν τα προβλήματα της. Εχθές διάβασα σε ένα άρθρο ότι κάτι ακούγεται πως θα δωθεί στις 30 Ιουνίου. Αν βρω την πηγή θα το ανεβάσω. Πολύ πιθανόν να είναι μούφα, γιατί ο καθένας γράφει ότι θέλει, αλλά σε δύο μέρες θα ξέρουμε αν ισχύει.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Ακριβώς, δηλαδή το huawei p10 lite που χρησιμοποιώ για καμία μέρα, ίδιο price range, έχει κολλήσει nougat και παίρνει κάποια updates που δεν λέει καν τι κανουν(στην αρχή κάτι έλεγαν).

Aυτο εχει βγει 10 μηνες πριν το Μι Α1 ομως!

Από το επίσημο site στην Ελλάδα.

Εγώ το πήρα 250€ γιατί τόσο είχε από την επίσημη αντιπροσωπεία. Τα 180€ από πανέρι τα ακούω βερεσέ και δεν έχει καμία σχέση η τιμή με το project. Και τα Nexus κάποτε φτηνά ήταν σε σχέση με τα υπόλοιπα και είχαν πάντα πρώτα τις αναβαθμίσεις.

Δεν βλέπω να λέει "μάγκα τι περιμένεις οι άλλοι το πήραν 180€ και έχεις το θράσος να περιμένεις και 8.1......απο τους πρώτους";

Προσέχετε μερικοί τον τρόπο που γράφετε γιατί flame όλοι ξέρουν να απαντήσουν.

d677bbc92a659c20ff2edc19db7bb084.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

180€ εγω το πηρα απο official Xiaomi shop, ποια "πανερια" μου λες, αυτη ειναι η τιμη του κινητου.

Αλλιως να θες να συγκρινουμε με άλλα κινητα με τιμες Ελληνικης αντιπροσωπειας σε ολα ομως, αν το κανεις ετσι, παλι τα 250 ειναι χωμα τιμη.

Η εικονα που στελνεις "απο τους πρωτους" λεει, δεν λεει μια βδομαδα μετα τα pixel.

Kαμια "φολα" δεν εφαγες, εχεις παρει και γ@μω τα updates.

Aλλα εσυ εισαι που μιλησες για ""βρώμες" που διαβάσαμε σχετικά με την απλή αλλαγή ημερομηνίας στα μηνιαία security updates από την xiaomi", το οποιο φυσικα ειναι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ που διαδιδεις για καποιο λογο ο ιδιος και δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ το παραμικρο για το Μι Α1.

Αν δε θελεις flame, μην το ξεκινας με ανακριβειες και ψευδη φιλτατε.

, εξάλλου δεν χάνουμε κάι κάτι το σημαντικό

Α να γεια σου.

Edited by nikchris

Το οτι δείχνει τη μπαταρία του Bluetooth φτάνει και περισσεύει.

Έχουμε μείνει απο μπαταρία 400 φορές.

Και για τα τυπικά, το Neural Networks API θεωρείται ασήμαντο;

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Έχει αναφερθεί αν δεν κάνω λάθος στο θέμα για τα πληκτρολόγια, εδώ στο myphone. Δεν θυμάμαι ακριβώς την λύση.

Θα ψάξω να δω, αν σε προλάβω και δεν το βρεις πρώτος.

Εδώ η απάντηση.

Για δοκίμασε και πες μας

Εισαι γιγαντας μεγαλος. Μου δουλευει το sync αλλα φαινεται να ειναι χειροτερο απο το swiftkey.

Πχ καποιες greeklish λεξεις που ειχα βαλει, δεν τις βλεπω κλπ

Γενικότερα έχω θέματα με συγχρονισμούς λεξικού με το Gboard. Φαίνεται πως μαθαίνει δύσκολα νέες λέξεις αλλά την πάτησα και με συγχρονισμό λεξικού από 8.1 που ήταν το Nexus σε 8.0 που είναι το mi.

180€ εγω το πηρα απο official Xiaomi shop, ποια "πανερια" μου λες, αυτη ειναι η τιμη του κινητου.

Αλλιως να θες να συγκρινουμε με άλλα κινητα με τιμες Ελληνικης αντιπροσωπειας σε ολα ομως, αν το κανεις ετσι, παλι τα 250 ειναι χωμα τιμη.

Που τα είδες τα 250 ? Σήμερα το 64άρι έχει 200 στον Κωτσόβολο και στο you. Το 32άρι είναι πιο ακριβό !!! :lol:

250 το είχα πάρει κι εγώ (συν τις εγγυήσεις), αλλά ακόμη και σήμερα τη θεωρώ πολύ μικρή την τιμή του για τα χαρακτηριστικά του.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Που τα είδες τα 250 ? Σήμερα το 64άρι έχει 200 στον Κωτσόβολο και στο you. Το 32άρι είναι πιο ακριβό !!! :lol:

250 το είχα πάρει κι εγώ (συν τις εγγυήσεις), αλλά ακόμη και σήμερα τη θεωρώ πολύ μικρή την τιμή του για τα χαρακτηριστικά του.

Αυτή η τιμή είναι σε κάποια είδους προσφορά, τόσο το είχα πάρει και εγώ

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Κάνετε σαν του αεκτζιδες το 2006 μόνοι τους στις κερκίδες και παίζανε φαπες. Το φόρουμ είναι για να ενημερώσει υποψηφίους αγοραστές αν μια συσκευή τι προβλήματα βγάζει θέμα διάρκεια μπαταρίας πόσο συχνά παίρνει update κλπ κλπ άρα σωστά οι μισοί αναφέρεται τα προβλήματα και ότι άλλο σας προβληματίζει και η άλλη μεριά είναι όσοι το έχουν να ανταλλάσουν απόψεις με άλλους χρήστες της ίδιας συσκευής. Δηλαδή έχει σημασία πόσο το αγόρασε ο κάθε ένας για μέτρο σύγκρισης του τι έχει πει η εταιρεία για την εν λόγω συσκευή; Εμένα μου το έδωσαν τσάμπα άρα να μην λέω τίποτα. Το πρότεινα σε φίλο γιατί ήθελε κάτι φθηνό και του κάνει το γνωστό θέμα με τον σενσορα στην κλήση ε; Τα βάλαμε δίπλα δίπλα με την ίδια ρομ (ήθελε να του βάλω πίξελ) εμένα δεν το έκανε εκείνου στις ίδιες ακριβώς θέσεις του άναβε το ντισπλει. Απλά καλό είναι να μην βγάζουμε την κακία μας σε τόσο ασήμαντα θέματα. Το πήρες δεν σου κάνει πουλά το ενημέρωσε τι σε χάλασε και ως εκει. Κάνει επίθεση ο ένας στον άλλο γιατί του πρόσβαλε την μπαταρία ή και γω δεν ξέρω τι ρε πάμε καλά; Εμένα πχ με χαλάει που δεν έχω 8.1 η μπορεί να παίρνω μουφα update οκ το έψαξα έβαλα μια άλλη ρομ έχω ένα "άλλο" κινητό πλέον με update στην ώρα του τέλος. Ενημερώνω ότι όποιος θέλει μπορώ να του πω πως να το κάνει ως εκεί. Ειρήνη αδέρφια....!!!

Edited by pavlosdks
Knowledge Is Power

αυτη η ιστορια με τα updates στην ωρα τους, ποσες φορες την εχω διαβασει σε φορα! Οποιος θελει στην ωρα του ενημερωσεις, εδω και 7 χρονια, παει και παιρνει nexus/pixel . Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε.
All it takes is a swipe...

Κάνετε σαν του αεκτζιδες το 2006 μόνοι τους στις κερκίδες και παίζανε φαπες. Το φόρουμ είναι για να ενημερώσει υποψηφίους αγοραστές αν μια συσκευή τι προβλήματα βγάζει θέμα διάρκεια μπαταρίας πόσο συχνά παίρνει update κλπ κλπ άρα σωστά οι μισοί αναφέρεται τα προβλήματα και ότι άλλο σας προβληματίζει και η άλλη μεριά είναι όσοι το έχουν να ανταλλάσουν απόψεις με άλλους χρήστες της ίδιας συσκευής. Δηλαδή έχει σημασία πόσο το αγόρασε ο κάθε ένας για μέτρο σύγκρισης του τι έχει πει η εταιρεία για την εν λόγω συσκευή; Εμένα μου το έδωσαν τσάμπα άρα να μην λέω τίποτα. Το πρότεινα σε φίλο γιατί ήθελε κάτι φθηνό και του κάνει το γνωστό θέμα με τον σενσορα στην κλήση ε; Τα βάλαμε δίπλα δίπλα με την ίδια ρομ (ήθελε να του βάλω πίξελ) εμένα δεν το έκανε εκείνου στις ίδιες ακριβώς θέσεις του άναβε το ντισπλει. Απλά καλό είναι να μην βγάζουμε την κακία μας σε τόσο ασήμαντα θέματα. Το πήρες δεν σου κάνει πουλά το ενημέρωσε τι σε χάλασε και ως εκει. Κάνει επίθεση ο ένας στον άλλο γιατί του πρόσβαλε την μπαταρία ή και γω δεν ξέρω τι ρε πάμε καλά; Εμένα πχ με χαλάει που δεν έχω 8.1 η μπορεί να παίρνω μουφα update οκ το έψαξα έβαλα μια άλλη ρομ έχω ένα "άλλο" κινητό πλέον με update στην ώρα του τέλος. Ενημερώνω ότι όποιος θέλει μπορώ να του πω πως να το κάνει ως εκεί. Ειρήνη αδέρφια....!!!

Αρχηγέ τί έβαλες;

Αρχηγέ τί έβαλες;

Έχω βάλει Pixel experience ok από μπαταρία δεν θα δεις διαφορά αλλά κάμερα καμία σχεση και update στην ώρα τους τώρα 5 Ιουλίου περιμένω το update security του Ιουλίου όμως παίρνει πραγματικά update και όχι -αν ισχυει- μια αλλαγή στον κώδικα. Update πάνω στην συσκευή και χωρίς να χάνω τίποτα.6a5d77288ae52b019d20e5369c33d2c8.jpg

Knowledge Is Power

Το θέμα δεν είναι αν θέλουμε ή τουλάχιστον Θέλω αναβαθμίσεις στην ώρα τους, αλλά αυτό που προσφέρουν οι αναβαθμίσεις, δλδ τα κενά ασφαλείας...

Όλοι μας, τουλάχιστον ΕΓΩ απο το κινητό μου κάνω χρηματοοικονομικές συναλλαγές, δεν μπορώ να χω και τον φόβο των bugs.

Επιλέγεις ένα κινητό για μια δουλειά, άλλοι για games, άλλοι για γόητρο, εγώ για δουλειά.

Θέλω αυτονομία και ασφάλεια, πόσο μάλλον κλήσεις.

Δε μου το προσφέρει κακά τα ψέματα.

Αν δεν είχε δυνατότητες να γίνει καλύτερο δεν θα το συζητούσαμε, θα πουλούσαν όσο, όσο, αλλά ρε φίλε ενώ έχει δυνατότητες η ίδια η εταιρεία το καίει...

Και όλοι ξέρουμε πως με τη gcam πχ η κάμερα απο σαύρα γίνεται εργαλείο. Πόσο μάλλον με μια σωστή ρομ.

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Γενικότερα έχω θέματα με συγχρονισμούς λεξικού με το Gboard. Φαίνεται πως μαθαίνει δύσκολα νέες λέξεις αλλά την πάτησα και με συγχρονισμό λεξικού από 8.1 που ήταν το Nexus σε 8.0 που είναι το mi.

Το gboard τι σχεση μπορει να εχει με το OS;

Και εγω απο 8 σε στοκ πηγα σε 8.1 custom, παλι βλεπω χαλια ειναι το sync.

Eιδικα δε, στην προβλεψη επομενης λεξης, δεν εχει κανει sync τιποτα.

Έχω βάλει Pixel experience ok από μπαταρία δεν θα δεις διαφορά αλλά κάμερα καμία σχεση και update στην ώρα τους τώρα 5 Ιουλίου περιμένω το update security του Ιουλίου όμως παίρνει πραγματικά update και όχι -αν ισχυει- μια αλλαγή στον κώδικα. Update πάνω στην συσκευή και χωρίς να χάνω τίποτα.6a5d77288ae52b019d20e5369c33d2c8.jpg

Αν θες βάλε και λινκ τον οδηγό να το έχουμε σε περίπτωση που βαρεθουμε να περιμένουμε την xiaomi.Σε ευχαριστώ

Ψάξε παλιότερα άρθρα. Η Google "κατηγόρησε" κάποιες εταιρίες, μεταξύ αυτών πρώτη η xiaomi, ότι το μόνο που κάνουν στα μηνιαία updates, ήταν να αλλάζουν μια γραμμή στον κώδικα σχετικά με την ημερομηνία.

Και ψέματα να ήταν, γιατί να μην το πιστέψω πλέον;. Γιατί έχω security update Μάιος 2018;

συγκεκριμένα σε αυτό το τηλέφωνο νομίζω το software το φτιάχνει η ίδια η google οπότε δε νομίζω ότι θα υπάρχει θέμα.

για τα υπόλοιπα τηλέφωνα της xiaomi φαντάζομαι ότι μπορεί να υπάρχει αυτό το θέμα.

Το θέμα δεν είναι αν θέλουμε ή τουλάχιστον Θέλω αναβαθμίσεις στην ώρα τους, αλλά αυτό που προσφέρουν οι αναβαθμίσεις, δλδ τα κενά ασφαλείας...

Όλοι μας, τουλάχιστον ΕΓΩ απο το κινητό μου κάνω χρηματοοικονομικές συναλλαγές, δεν μπορώ να χω και τον φόβο των bugs.

Επιλέγεις ένα κινητό για μια δουλειά, άλλοι για games, άλλοι για γόητρο, εγώ για δουλειά.

Θέλω αυτονομία και ασφάλεια, πόσο μάλλον κλήσεις.

Δε μου το προσφέρει κακά τα ψέματα.

Αν δεν είχε δυνατότητες να γίνει καλύτερο δεν θα το συζητούσαμε, θα πουλούσαν όσο, όσο, αλλά ρε φίλε ενώ έχει δυνατότητες η ίδια η εταιρεία το καίει...

Και όλοι ξέρουμε πως με τη gcam πχ η κάμερα απο σαύρα γίνεται εργαλείο. Πόσο μάλλον με μια σωστή ρομ.

Ακριβώς όπως το είπες ιδίως στο τέλος το hardware είναι καλό θέμα software είναι φαντάσου πριν βάλω την Pixel είδα πολλά βίντεο αλήθεια ή όχι δεν ξέρω υπάρχει ένα βίντεο που συγκρίνει διαφορετικές ρομ σε σχέση με την ορίτζιναλ με benchmark ε όλες οι ρομ σκόραρα παραπάνω εκτός την δικιά του.
Το gboard τι σχεση μπορει να εχει με το OS;

Και εγω απο 8 σε στοκ πηγα σε 8.1 custom, παλι βλεπω χαλια ειναι το sync.

Eιδικα δε, στην προβλεψη επομενης λεξης, δεν εχει κανει sync τιποτα.

Αυτό είναι κάτι σχετικό που λες σε εμένα δουλεύει σωστά η πρόβλεψη και το sync φυσικά πιστεύω αυτό που λες γιατί σε ίδιο κινητό είδα για το ίδιο θέμα του σενσορα το ένα δούλευε το άλλο όχι.
Αν θες βάλε και λινκ τον οδηγό να το έχουμε σε περίπτωση που βαρεθουμε να περιμένουμε την xiaomi.Σε ευχαριστώ

https://www.google.com/amp/s/forum.xda-developers.com/mi-a1/development/unofficial-19-03-18-t3765500/amp/ εδώ είναι φίλε μου αν έχεις ξανακάνει την διαδικασία είναι 20' δουλειά.

Knowledge Is Power

συγκεκριμένα σε αυτό το τηλέφωνο νομίζω το software το φτιάχνει η ίδια η google οπότε δε νομίζω ότι θα υπάρχει θέμα.

για τα υπόλοιπα τηλέφωνα της xiaomi φαντάζομαι ότι μπορεί να υπάρχει αυτό το θέμα.

Ενδιαφέρουσα άποψη! Τουλάχιστον εγώ πρώτη φορά την ακούω. Μακάρι να είναι αλήθεια αλλά δεν το νομίζω.

@pavlos ευχαριστώ πολύ.

εδώ είναι φίλε μου αν έχεις ξανακάνει την διαδικασία είναι 20' δουλειά.

θελει ξεκλειδομα ο bootloader ?

η μονο με το αρχειο bootloader ειμαστε κομπλε?

Μόλις βγήκε update

σε εμενα οχι

• The title was changed to Xiaomi Mi A1