skatzivas Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Έχω χάσει την μπάλα αδερφέ. Αυτό που γράφω πιο πάνω με τον νόβα το έκανες;από εκεί ίσως ενεργοποιείται το μενού αυτό όπως έγραψα. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimV60 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Έχω χάσει την μπάλα αδερφέ. Αυτό που γράφω πιο πάνω με τον νόβα το έκανες;από εκεί ίσως ενεργοποιείται το μενού αυτό όπως έγραψα. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λοιπόν για το θέμα με τις κλήσεις που έχεις δοκίμασε ως τελευταία λύση το εξής: Άνοιξε το dialer και πληκτρολόγησε *#*#4636#*#* και έπειτα πληροφορίες τηλεφώνου. Στον τύπο δικτύου άλλαξε αυτό που έχει και επέλεξε LTE/CDMA/UMTS (auto prl). Ενημέρωσέ μας αν δεις διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 (edited) Το ξέρω αυτό.μπηκα κ αυτό έχω ήδη επιλεγμένο Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 10, 2019 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Degen Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Καλησπερα παιδια προσπαθω να φλασαρω τη στοκ ρομ με το miFlash και μου βγαζει error Erasing boot failed, maybe the device is locked, καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Μήπως έπρεπε πρώτα να ξεκλειδώσεις τον bootloader? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Degen Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 (edited) Μήπως έπρεπε πρώτα να ξεκλειδώσεις τον bootloader? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ξεκλειδωμενος ειναι,το εχω τσεκαρει και απο το fastboot. Οταν μπαινω στο twrp απο το pc μου βγαζει αυτο C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot boot boot-recovery.img Warning: Device A/B support is outdated. Bootloader update required. downloading 'boot.img'... OKAY [ 0.612s] booting... OKAY [ 0.672s] finished. total time: 1.299s Μηπως φταιει αυτο που λεει bootloader update required? Edited May 13, 2019 by Degen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Βρήκα δεύτερη συσκευή και αύριο μεθαύριο το πάω στο σέρβις. Θα ενημερώσω. Στάλθηκε από το OPPO R9s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Και έφτασε ο επίλογος. Ήμουν από τους πρώτους χρήστες του mi a1 και ήθελα να γράψω δυο λόγια τώρα που πέρασε στην ιστορία. Καταρχάς θα ήθελα να πω ότι απ' όποια συσκευή πέρασε από τα χέρια μου το mi a1 ήταν η πρώτη που με ενθουσίασε και την αφήνω με παράπονο, παρόλο που ποτέ δεν πίστευα πως θα έλεγα κάτι τέτοιο. Πρόκειται για ένα καταπληκτικό κινητό, πανάλαφρο λογισμικό που γενικά στάθηκε στο ύψος του με όλα τα βάσανά του. Θα μου λείψει το android one, και γενικά οι σβελτάδα του και οι αναβαθμίσεις (κι ας έφτιαχναν 2 και χάλαγαν 5 πράγματα). Το κινητό πραγματικά το απογείωνε η gcam, το μόνο του μελανό σημείο (βίντεο εξάλου δεν τραβαγα ποτέ) και εδώ είναι να απορείς για ποιο λόγο η xiaomi δεν άφησε ανοιχτό το camera2api να πουσαρει κι άλλο την συσκευη. Δεν μου κόλλησε ποτε και γενικά ήταν η μόνη συσκευή που θα ήθελα να κρατήσω για να την έχω σαν δευτερη καθώς είμαι σίγουρος πως όσος καιρός κι αν περάσει δεν θα μασήσει τπτ. Περίμενα να την κρατουσα τουλαχιστον 2 χρόνια, τελικά μου λόγο σπασίματος οθόνης (και μιας φοράς αλλαγής της) μου κράτησε μόλις 1 χρόνο και 7 μήνες περίπου, αν και πέρσυ τετοιον καιρό έλεγα πως στην τριετία κι αν θα το άφηνα. Για την ιστορία προχώρησα στο mi 9 se, το mi a1 με έκανε να γνωρίσω την xiaomi και να ανανεώσω την σχέση εμπιστοσύνης με την εταιρεία. Ελπίζω να δουμε και mi a3 και 4 και 5. Ίσως να επιστρέψω τότε σε καθαρό ανδροιντ (το MIUI μετά από τέτοια επαφή με το android one με ξενίζει λίγο). Καλή συνέχεια παιδιά, μόνο θετικές αναμνήσεις από mi a1. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Εγώ έχω το ΜΙ Α1 1.5 χρόνο και δεν έχω κανένα παράπονο εκτός απο την κάμερα Απροβλημάτιστο, γρήγορο χωρίς software σαβούρες, πολύ τίμιο Από τα καλύτερα κινητά που είχα ως τώρα και θα το κρατήσω τουλάχιστον άλλον 1 χρόνο εκτός αποόπτου Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Η κάμερα την ημέρα κάνει παπάδες και το hdr που έχει βοηθάει πολύ σε κάποιες περιστάσεις. Το βράδυ θέλει σταθερό χέρι αλλά γενικότερα όλα τα κινητά της κατηγορίας του βραδυνές λήψεις μέτρια πράγματα. Το android one κι εμένα με έχει κερδίσει φουλ με βλέπω όταν βγει το A3 και πέσει λίγο η τιμή του να το χτυπήσω. Προς το παρόν δυναμικά mi a1 Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfab Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Μόλις ήρθε το security update για τον μήνα Μάιο. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Καλησπερα παιδιά! Το θέμα που σε αλλά ρουτερ συνδέεται κ σε αλλά όχι;; Υπάρχει κάποιος τρόπος λύσης; Μπορούμε να κάνουνε κάτι γι’αυτο!; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Σε περίπτωση που τα κουμπιά on/off και vol up/down σε κάποιους δεν δουλεύουν σωστά (όπως στο δικό μου εδώ και λίγο καιρό) και άλλοτε πιάνουν, άλλοτε όχι και άλλοτε πιάνει διπλό κλικ κατά λάθος και ανοίγει η κάμερα (το οποίο προσωπικά με είχε τρελάνει τελευταία και σκεφτόμουν να το αλλάξω το μωρό), βρήκα τη λύση. Ελπίζω να δουλέψει και σε σας. Θυμήθηκα τις παλιές μέρες που είχα Nokia store και επιδιόρθωνα κινητά... Σώσιμο από υγρά, πτώσεις κλπ... Πολλές φορές τα κουμπιά δε λειτουργούσαν σωστά λόγω υγρασίας η οποία άφηνε μια μικρή επίστρωση ανάμεσα στο κουμπί και την επαφή της πλακέτας. Με λίγο καθάρισμα με ισοπροπυλική αλκοόλη τέλος το πρόβλημα. Τώρα εδώ δεν μπορεί να ανοιχτεί το κινητό για να καθαριστεί σωστά οπότε απλά έχυσα λίγη γύρω γύρω απ' τα κουμπιά με το κινητό σβηστό και τα πάτησα επαναλαμβανόμενα, φυσώντας και λίγο απαλά, μέχρι να στεγνώσει η αλκοόλη για να σπάσουν τυχών άλατα. Ένα λεπτό δουλειά... Τα κουμπιά επανήλθαν και δουλεύει σαν καινούργιο. Είχα δει ένα σχόλιο για τα κουμπιά γι' αυτό και σας το γράφω. Ελπίζω να βοηθήσει κάποιους. Κατά τ' άλλα αν εξαιρέσεις ότι σε κάποιες φάσεις θα ήθελα λίγο πιο γρήγορο επεξεργαστή, το κινητό απλά πετάει και με υπερκαλύπτει. Google cam και φωτογραφιάρες για την τιμή του, λατρεία τα capacitive κουμπιά που δεν τρώνε χώρο απ'την οθόνη και είναι πάντα εκεί και όχι όπως τα on screen, η εμπειρία γενικά είναι ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει και δεν έχω κανένα παράπονο. Και τόσα προβλήματα που ακούω απορώ... Ελάχιστα προβλήματα μου έκαναν οι αναβαθμίσεις και αυτά διορθώθηκαν γρήγορα σε επόμενες. Αρχίζω να πιστεύω και από την τεχνική μου εμπειρία ότι η πλειονότητα των προβλημάτων που ακούω είναι λόγω πτώσεων, υγρασίας και σκόνης. Πολύ καλό κινητό και μακάρι να υπάρξει συνέχεια και να μειωθούν και λίγο οι διαστάσεις στο Α3. Το Α2 δε με ενθουσίασε και λείπουν και πράματα... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Υπάρχει κανένας εύκολος οδηγός για gcam σε pie? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Υπάρχει κανένας εύκολος οδηγός για gcam σε pie? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Σε περίπτωση που τα κουμπιά on/off και vol up/down σε κάποιους δεν δουλεύουν σωστά (όπως στο δικό μου εδώ και λίγο καιρό) και άλλοτε πιάνουν, άλλοτε όχι και άλλοτε πιάνει διπλό κλικ κατά λάθος και ανοίγει η κάμερα (το οποίο προσωπικά με είχε τρελάνει τελευταία και σκεφτόμουν να το αλλάξω το μωρό), βρήκα τη λύση. Ελπίζω να δουλέψει και σε σας. Θυμήθηκα τις παλιές μέρες που είχα Nokia store και επιδιόρθωνα κινητά... Σώσιμο από υγρά, πτώσεις κλπ... Πολλές φορές τα κουμπιά δε λειτουργούσαν σωστά λόγω υγρασίας η οποία άφηνε μια μικρή επίστρωση ανάμεσα στο κουμπί και την επαφή της πλακέτας. Με λίγο καθάρισμα με ισοπροπυλική αλκοόλη τέλος το πρόβλημα. Τώρα εδώ δεν μπορεί να ανοιχτεί το κινητό για να καθαριστεί σωστά οπότε απλά έχυσα λίγη γύρω γύρω απ' τα κουμπιά με το κινητό σβηστό και τα πάτησα επαναλαμβανόμενα, φυσώντας και λίγο απαλά, μέχρι να στεγνώσει η αλκοόλη για να σπάσουν τυχών άλατα. Υπάρχει κάποια εμπορική ονομασία αυτού του υλικού;γιατί δεν ξέρω τι είναι...εχω μεγάλο θέμα με το power button πλέον το πατάω πολύ δύσκολα Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Υπάρχει κάποια εμπορική ονομασία αυτού του υλικού;γιατί δεν ξέρω τι είναι...εχω μεγάλο θέμα με το power button πλέον το πατάω πολύ δύσκολα Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΙσοπροπυλική αλκοόλη τη ζητάω συνήθως στα φαρμακεία ή ισοπροπανόλη ή ISO στα Αγγλικά... Ήμουν έτοιμος να το πουλήσω... Μου είχε σπάσει κι εμένα τα νεύρα. Τώρα πατιέται τέλεια. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas7 Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 (edited) Ένα χρόνο είχα το τηλέφωνο και πρόβλημα με τα κουμπιά δεν είχα ποτέ όσο για την κάμερα που άνοιγε είχε κάποια ρύθμιση που την απενεργοποιουσες και δεν την ξαναανοιγε ήταν θέμα ρύθμισης μου το είχε πει και κάποιος φίλος εδώ μέσα δεν θυμάμαι μιας και δεν έχω το τηλέφωνο πλέον τα προβλήματα σε μένα είχε να κάνει με την κάρτα της wind και μόνο την έβρισκα απενεργοποιημενη σχεδόν σε καθημερινή βάση και χαμένες κλήσεις αν την είχα σε λειτουργία 4g το οποίο πρόβλημα το έχει και ο φίλος που πήρε το τηλέφωνο με την κάρτα τις Q αυτό το πρόβλημα δεν λύθηκε σε καμία αναβάθμιση Edited May 27, 2019 by costas7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Καλημέρα. Επανέρχομαι και ενημερώνω,όση αξία έχει ας υπάρχει κι αυτό εδώ: Τελικά το γύρισα από Wind φοιτητικό, σε καρτοσυμβολαιο κλπ.κλπ. Είμαι πλέον στον ίδιο χώρο εργασίας μου,στο γραφείο μου και μιλάω με την ίδια "προβληματική" συσκευή χωρίς κανένα προβλήμα και χωρίς να έχω χάσει κλήση. Άντε μετά να πεις ότι είναι θεωρίες συνωμοσίας, που δεν μπορούσα να σταυρώσω κλήση εδώ κ πόσους μήνες. Φιλικά πάντα. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 (edited) Καλημέρα. Επανέρχομαι και ενημερώνω,όση αξία έχει ας υπάρχει κι αυτό εδώ: Τελικά το γύρισα από Wind φοιτητικό, σε καρτοσυμβολαιο κλπ.κλπ. Είμαι πλέον στον ίδιο χώρο εργασίας μου,στο γραφείο μου και μιλάω με την ίδια "προβληματική" συσκευή χωρίς κανένα προβλήμα και χωρίς να έχω χάσει κλήση. Άντε μετά να πεις ότι είναι θεωρίες συνωμοσίας, που δεν μπορούσα να σταυρώσω κλήση εδώ κ πόσους μήνες. Φιλικά πάντα. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλησπερα. ειχες πει οτι καποια στιγμη οτι ειχες αλλαξει συσκευη (πιξελ) και δεν εχανες κλησεις. τελικα πως κατεληξες οτι επειδη εκανες καρτοσυμβολαιο με την ιδια sim εισαι κομπλε πλεον; μηπως ειναι τυχαιο;εκτος αν το χανω καπου σε αυτα που λεμε για το θεμα.:wacko: υγ ρωτησε ενα παλικαρι πισω για το θεμα με την συνδεση του wifi...συνεχιζεται αυτο το προβλημα;ας πει καποιος. Edited May 28, 2019 by satsok1979 Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Όχι δυστυχώς και με το πίξελ έχανα κλήσεις. Απλά καταλήγω και ενημερώνω ότι δεν φταίει 99.9% το Α1. Εγώ με το WiFi και το Netflixπου είχα θέματα διορθώθηκαν Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas7 Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Ίσως να είναι θεμα που βγαίνει γενικά σε android one συσκευές το πρόβλημα αυτό με τη wind γιατί με ιδια sim σε απλό f2g νούμερο που έχω στο iPhone δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε και με sony η Samsung είχα τέτοιο πρόβλημα ποτε και το πρόβλημα συνεχίζεται σε φίλο που έδωσα το τηλέφωνο με κάρτα Q αυτή τη φορά και μου λέει ακριβώς το ίδιο ότι του κλείνει τη sim και χάνει και κλήσεις αν είναι γενικό το πρόβλημα στο android one με ενδιαφέρει γιατί έχω σκοπό να ξαναπάρω συσκευή android one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Καλημέρα! Έχω καιρό να παρακολουθήσω το νήμα οπότε δε ξέρω αν έχει αναφερθεί και από άλλους το πρόβλημα μου.. Εδώ και κάποιους μήνες στο Google maps που χρησιμοποιώ μου έχανε το gps! Κάποια στιγμή νομίζω ότι βελτιώθηκε η κατάσταση αλλά μετά το update Μαΐου νομίζω ότι έχει γίνει πολύ πιο έντονο το πρόβλημα.. Έχει παρατηρηθεί γενικότερα και από άλλους ή είναι δικό μου θέμα??? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Πότε. Το gps ήταν υποδειγματικό πάντα! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Πότε. Το gps ήταν υποδειγματικό πάντα! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣυμφωνώ απόλυτα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts