Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μία από τις δυνατότητες του Android 9 είναι επίσημο support game pads της Microsoft και Sony, τελευταίας γενιάς εννοείται που δουλεύουν μέσω "καθαρού" Bluetooth. Όχι οτι πριν δεν αναγνωρίζονταν αλλά ήταν πολύ "γενικό" και υπήρχαν προβλήματα με την αναγνώριση κάποιων κουμπιών, όσοι χρησιμοποιείται την συγκεκριμένη δυνατότητα, όταν περάσετε την 9 ενημερώστε... ;)

(Και επιτέλους το thread επανήλθε στην κανονική του λειτουργία... Ευχαριστιέσαι να μπαίνεις!! ;) :D )

Παιδες οταν φτασει η ενημερωση σε ελληνικες συσκευες ενημερωστε για να μπουμε. Μεχρι στιγμής ακούμε καλα πράγματα και ελάχιστες παραλειψεις. Αυτο που ποναει καπως ειναι το camera2api καθώς μας απομακρίνει από το να κάνουμε ενα φορματ που θα βοηθούσε λιγο την συσκευή. Όχι πως το έχει ανάγκη. Εκανα δωρο στον αδερφο μου το mi a2 κι εχω μεινει από την κάμερα. Πιστεύω πως το A3 είναι προ των πυλων.

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

Παιδες οταν φτασει η ενημερωση σε ελληνικες συσκευες ενημερωστε για να μπουμε. Μεχρι στιγμής ακούμε καλα πράγματα και ελάχιστες παραλειψεις. Αυτο που ποναει καπως ειναι το camera2api καθώς μας απομακρίνει από το να κάνουμε ενα φορματ που θα βοηθούσε λιγο την συσκευή. Όχι πως το έχει ανάγκη. Εκανα δωρο στον αδερφο μου το mi a2 κι εχω μεινει από την κάμερα. Πιστεύω πως το A3 είναι προ των πυλων.
Σόρρυ για το οφ τοπικ: καλή κάμερα το Α2;

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σόρρυ για το οφ τοπικ: καλή κάμερα το Α2;

ναι μου ναι. Το βιντεο ειδικα θυμιζει κινητο αλλης κατηγοριας, δυστυχως στο δικο μας το βιντεο ειναι οτι να ναι. Απο φωτογραφιες αξιοπρεπεστατες. Δεν ξερω με την google camera ποσο απογειωνεται το κινητο γιατι δεν την εχω βαλει κανει, επισης μονο αρνητικο δεν εχει 2χ οπτικο ζουμ.

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

Ξεκίνησαν να αναβαθμίζονται και στο Μπαγκλαντές.

Αν της δινουν βάσει του ΑΕΠ καθε χώρας πλησιάζει!!!

Αν της δινουν βάσει του ΑΕΠ καθε χώρας πλησιάζει!!!

δεν νομιζω....βασει ηπειρου θα δινουν....οποτε η αφρικη αργει λιγο ακομη...:D

Σοβαρή έλλειψη που θα με αποτρέψει να τη βάλω αρχικά, το ότι ξέχασαν για μια ακόμα φορά να βάλουν τη ρύθμιση για τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και τις ειδοποιήσεις...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg

αλλάζω ρούτερ και ενώ όλα καλά - συνδέεται στο νετ ,μόλις κλειδώσει η οθόνη αποσυνδέεται από το νετ και μόλις ξεκλειδώσω οθόνη σε δευτερόλεπτα συνδέεται. (το νέο ρούτερ είναι της vodafone) μέχρι πρότινος με το ρούτερ του οτέ δεν είχα τέτοιο θέμα. είμαι στην αναμονή για την εξυπηρέτηση πελατών αλλά έγραψα κι εδώ μήπως έχετε κάποια ιδέα. :help:

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Έχω κατεβάσει πολλά βιντεάκια από YouTube, παιδικά κλπ και τα έχω σε ανάλογους φακέλους στο κινητό.

Προσπαθώ να τα πάρω να τα βάλω στο pc και ότι και να κάνω δεν βλέπει αυτούς τους συγκεκριμένους φακέλους όταν το έχω συνδέσει στον υπολογιστή.Παει κάπου το μυαλό σας;

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά ενημερώνω ότι υπάρχουν αρκετές αναφορές απι Αγγλία και Ιταλία στο XDA ότι χάνεται η μπάντα 20 και το 4g κατ επέκταση.

Ίσως πήραν με VPN έκδοση Αμερικής,δεν ξέρω.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Έχω κατεβάσει πολλά βιντεάκια από YouTube, παιδικά κλπ και τα έχω σε ανάλογους φακέλους στο κινητό.

Προσπαθώ να τα πάρω να τα βάλω στο pc και ότι και να κάνω δεν βλέπει αυτούς τους συγκεκριμένους φακέλους όταν το έχω συνδέσει στον υπολογιστή.Παει κάπου το μυαλό σας;

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά ενημερώνω ότι υπάρχουν αρκετές αναφορές απι Αγγλία και Ιταλία στο XDA ότι χάνεται η μπάντα 20 και το 4g κατ επέκταση.

Ίσως πήραν με VPN έκδοση Αμερικής,δεν ξέρω.

Αν δοκιμαζες να μετακινήσεις κάποιους από αυτούς τους φακέλους σε άλλο path στο κινητό? Μήπως τους βλέπει τότε?

Το έκανα. Για κάποιο λόγο δεν τους βλέπει. Μέχρι και νέο φάκελο έκανα από τον υπολογιστή στο κινητό,πήγα εκεί τα βίντεο κ τον δείχνει άδειο στον υπολογιστή!

Είχες δίκιο φίλε μου. Τα έκανα και τα είδε όλα. Σε ευχαριστώ πολύ για την έμπνευση!

Τελικά τι γίνεται ρε παιδιά προχωράει η αναβάθμιση? Γιατί διαβάσω από δω και από εκεί ότι την έχουν πάρει πίσω....

Τελικά τι γίνεται ρε παιδιά προχωράει η αναβάθμιση? Γιατί διαβάσω από δω και από εκεί ότι την έχουν πάρει πίσω....

Εγώ που την έβαλα κανένα πρόβλημα και το τηλ έγινε ακόμη καλύτερο

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

Μπορείς να μας πεις πως ??? και από που? εαν είναι εύκολο... :)

Μέσω vpn και Ολλανδίας έκανες τη διαδικασία?

Όντως υπήρχαν αρκετά θέματα, όχι σε όλους, αλλά στην πλειοψηφία.

ΑΛΛΑ είπαμε, δώσατε 200 ευρώ, δεν είναι πίξελ,δεν έχετε δικαίωμα να κρίνετε παλιό λιμοτάγαρα! Θα μου το συγχυσετε το παιδί πάλι.

ΑΛΛΑ είπαμε, δώσατε 200 ευρώ, δεν είναι πίξελ,δεν έχετε δικαίωμα να κρίνετε παλιό λιμοτάγαρα! Θα μου το συγχυσετε το παιδί πάλι.

χαχαχαχα

εμενα μου έπεσε προχτες στα νερά. έκανε κατι κουλα αλλα επανήλθε. δεν βλεπω όμως να ειναι πολλα τα ψωμια του

Έχεις δει φίλε μου κάτι bug που έχουν τα pixel? Τις οθόνες των mate 20? Των περσινών Pixel 2? Κάτι bug των Samsung που να χάνουν κλήσεις και να μην φτιάχνονται ποτέ; Τα bootloop των LG?

Αν έδινες τόσα λεφτά για κινητό και είχες σοβαρά bug, θα πήγαινες στο σύνταγμα με ταμπέλα.

Περιμένω να μάθω πότε θα πάρει pie το p20 lite

Έχεις δει φίλε μου κάτι bug που έχουν τα pixel? Τις οθόνες των mate 20? Των περσινών Pixel 2? Κάτι bug των Samsung που να χάνουν κλήσεις και να μην φτιάχνονται ποτέ; Τα bootloop των LG?

Αν έδινες τόσα λεφτά για κινητό και είχες σοβαρά bug, θα πήγαινες στο σύνταγμα με ταμπέλα.

Περιμένω να μάθω πότε θα πάρει pie το p20 lite

Αγάπη μόνο αρχηγέ μου μέρες που είναι. Θα σου πω ότι συμφωνώ σε όλα από αυτά που λες. Αλλά πολλές φορές γίνεσαι αδικαιολογητα επιθετικός στον κόσμο κ χάνεις το δίκιο σου.

• The title was changed to Xiaomi Mi A1