konstantinos77 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Για εξηγήστε τώρα... Δεν μπορώ να τα γράφω όλα εγώ... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Τι σήμαινε για εμάς ότι θα είναι ενεργή η camera 2 API?Δεν θα χρειάζεται να κάνουμε ρουτ κλπ για να βάλουμε Google cam. Απλά εγκατάσταση το apk. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Δεν θα χρειάζεται να κάνουμε ρουτ κλπ για να βάλουμε Google cam. Απλά εγκατάσταση το apk. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εκει μου πήγε το μυαλο αλλά νομιζω ότι εκτος από το camera2api ενεργοποιούσαμε και κάτι ακομα για να λειτουργήσει το apk και λεω παλι δεν θα λειτουργει χωρις να πειραξουμε κατι. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Όχι κομπλέ θα είναι. Με την ευκαιρία και αφού δνε θα θέλει ολόκληρη μανουρα για να βάλεις την κάμερα,άμα έρθει η 9 με το καλό θα του τραβήξω και ένα φορμάτ. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 (edited) Δε νομίζω ότι είναι σωστό να το δέσουμε ότι θα είναι έτσι από ένα screenshot μιας (μη επιβεβαιώσιμης) απάντησης κάποιου Ινδού υπαλλήλου help desk σε άγνωστη ερώτηση. Ας κρατάμε μικρό καλάθι καλύτερα και μακάρι να είναι ενεργοποιημένο τελικά, αλλά αυτό δεν είναι επίσημη τοποθέτηση της xiaomi. Edited November 22, 2018 by spiliot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Όχι κομπλέ θα είναι. Με την ευκαιρία και αφού δνε θα θέλει ολόκληρη μανουρα για να βάλεις την κάμερα,άμα έρθει η 9 με το καλό θα του τραβήξω και ένα φορμάτ. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο φορμάτ το έχω για σίγουρο με την 9 με τόσα updates θα χρειαστεί,ίσως στρώσει και καλύτερα η μπαταρία....αν περάσουμε έτσι αέρα και την gcam δε το συζητώ παιχνιδάκι Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 cosmote lte voice μεσω wifi δουλευει τελικα σε mi a1??? η vodafone εβγαλε αντιστοιχο???Ενεργοποίησα την κάρτα τις κοσμοτε σε άλλη συσκευή αλλά το κινητό δεν μου το ενεργοποιεί. Την έχω στο σλοτ σιμ2 . Πρέπει να έχω και ενεργοποιημένα τα data τις κάρτας;;; Κάποια βοήθεια από κάποιον που του δουλεύει;;; Έχω 8.1.0 1νοεμβριου Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Διάβασα ότι δόθηκε και στο Α2 lite. Για το Α1 τίποτα ακομη Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Διάβασα ότι δόθηκε και στο Α2 lite. Για το Α1 τίποτα ακομηΚαι πήρε και ραδιόφωνο το A2 lite. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ap1986 Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Έκανα απεγκατάσταση το apk της gcam και εγκατάσταση ξανά, αλλά τωρα δεν ανοίγει η εφαρμογή, τι φάση; Έχω την MGC_6.1.009_MI8_V0.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Έκανα απεγκατάσταση το apk της gcam και εγκατάσταση ξανά, αλλά τωρα δεν ανοίγει η εφαρμογή, τι φάση; Έχω την MGC_6.1.009_MI8_V0.apkΔοκίμασε να κάνεις διαγραφή δεδομένων μέσα από την εφαρμογή. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ap1986 Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Δοκίμασε να κάνεις διαγραφή δεδομένων μέσα από την εφαρμογή. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To δοκίμασα... Τίποτα.. https://imgur.com/a/fiJ2czA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Παρακαλουνται τα διαφορα τρολ που περιμενουν στην γωνια να σχολιασουν σαν 12χρονα που τους προσβαλαν το κινητακι τους και θιχτηκανε, να σταματησουν τα τρολομηνυματα και του προσωπικους χαρακτηρισμους. Εχετε καταντησει κουραστικοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Μια χαρά. Δεν βλέπω τίποτα από αυτά που έγραψε. Ελπίζω να μην τον κάνει κάποιος quote. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Μια χαρά. Δεν βλέπω τίποτα από αυτά που έγραψε. Ελπίζω να μην τον κάνει κάποιος quote. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Ενα τρολ λιγότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Κάποιο νεώ update θα υπάρξει? Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Κάποιο νεώ update θα υπάρξει? Ναι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Ναι....... Πότε το υπολογίζεις? Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Πότε το υπολογίζεις? Τέλος του μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Τέλος του μήνα Σε ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Security update λογικα λες, γιατι την 9 δεν την βλεπω ουτε τον Φεβρουάριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Security update λογικα λες, γιατι την 9 δεν την βλεπω ουτε τον Φεβρουάριο. Ναι για την 9 από τον νεώ χρόνο και αν μας την δώσουν Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Android one πήραμε παιδιά και μας το κάναν Samsung το κινητάκι. Τον Ιούνιο θα την πάρουμε λέω εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Εγω το εχω δωσει το MiA1 εδω και καιρο και εχω παρει ενα Ρ20 lite. Το βλεπω οτι το δικο μου θα παρει την 9 πιο μπροστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 παιδιά, σε google camera πού έχουμε φτάσει από άποψη απόλυτα σταθερής έκδοσης; έχω μείνει πίσω στο θέμα Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts