skatzivas Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Βλέπω ότι ενεργοποιήθηκε το χειροκίνητο back up Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Βλέπω ότι ενεργοποιήθηκε το χειροκίνητο back up Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο επεξηγείς σε παρακαλώ? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Το επεξηγείς σε παρακαλώ? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡυθμίσεις, σύστημα, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τώρα. Έχω την εντύπωση ότι δεν υπήρχε. Το διάβασα στο xda Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdks Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 (edited) Συνέχεια λέτε για την τιμή ωραία σας έχω κινητό με 200€ που έχει εδώ και 2 βδομάδες pie και είναι Android one είναι το Nokia 6.1, έδωσα το mi a1 που πραγματικά το είχα βολευτεί και πήρα το 6.1 άρα δεν είναι η τιμή ξεκάθαρα... Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk Edited November 16, 2018 by pavlosdks Παράθεση Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Βγήκε pie για το Α2 στην Ινδία. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Ωωω... ΈΡΧΕΤΑΙ!!! :D ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Ωωω... ΈΡΧΕΤΑΙ!!! :D ;) Αμήν και πότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Αμήν και πότε. Μίλησε κανείς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Πάντως το ότι το update του Νοεμβρίου βγήκε τόσο νωρίς εμένα μου λέει ότι δεν θα ξανασχοληθούν με το 8.1 στο mi a1. Θα μας περνάνε έτσι γρήγορα μόνο ότι security updates έχει βγάλει η Google χωρίς άλλου είδους διορθώσεις ή νέα features. Μακάρι να δουλεύουν για την pie. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Πάντως το ότι το update του Νοεμβρίου βγήκε τόσο νωρίς εμένα μου λέει ότι δεν θα ξανασχοληθούν με το 8.1 στο mi a1. Θα μας περνάνε έτσι γρήγορα μόνο ότι security updates έχει βγάλει η Google χωρίς άλλου είδους διορθώσεις ή νέα features. Μακάρι να δουλεύουν για την pie. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Aπαραδεκτοι εκει στην Χιαομι, android one τηλεφωνο και να δινουν τοσο νωρις το security update, χωρις να κοιτανε τι άλλο μπορουν να κανουν στο ενος χρονου τηλεφωνο. Το παρατησανε το κινητο; Ελπιζω και ευελπιστω οτι ολη η Xiaomi παλευει νυχθημερον να παρουμε pie, το θεωρω αδιανοτητο android one τηλεφωνο και να μην εχει παρει ακομα, ουτε καν ιδεα να μην εχουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Aπαραδεκτοι εκει στην Χιαομι, android one τηλεφωνο και να δινουν τοσο νωρις το security update, χωρις να κοιτανε τι άλλο μπορουν να κανουν στο ενος χρονου τηλεφωνο. Το παρατησανε το κινητο; Ελπιζω και ευελπιστω οτι ολη η Xiaomi παλευει νυχθημερον να παρουμε pie, το θεωρω αδιανοτητο android one τηλεφωνο και να μην εχει παρει ακομα, ουτε καν ιδεα να μην εχουμε.Ε τι να γίνει κάποιοι εδώ μέσα προσπαθούμε να βγάλουμε παραπάνω από ένα χρόνο με το ταπεινό mi a1 δεν έχουμε λεφτά όπως εσύ να πάμε στο oneplus 6t στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Να βάλουμε από 5 ευρώ όλοι,να μαζέψουμε ένα 50αρικο να πάει το παλικάρι σε κάνα ευαγές ίδρυμα να ηρεμήσει; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Να βάλουμε από 5 ευρώ όλοι,να μαζέψουμε ένα 50αρικο να πάει το παλικάρι σε κάνα ευαγές ίδρυμα να ηρεμήσει; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ξυπνησε το παιδακι μας; Βαλε καμια gcam τωρα να ξελαμπικαρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 (edited) Αυτή την στιγμή ασχολούμαι με την μαζικη αγωγή που ετοιμάζουμε ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά της Xiaomi, για την απαράδεκτη πολιτική της στο θέμα για το pie. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το βράδυ θα πάμε με τον Μπίλια και τον Μπαλουρδο με τα παπάκια να σπάσουμε τα γραφεία και να κάνουμε τσαμπουκαθες Edited November 18, 2018 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 (edited) Πάντως οτι και να κάνει η Xiaomi, παράπονα υπάρχουν... (Και γκρίνια πολύ... :p ) Σε κάτι Samsung κτλ τα παράπονα και η γκρίνια ήταν δικαιολογημένα... Εδώ δεν θα το έλεγα... Edited November 19, 2018 by konstantinos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 149€το Α1 στις αλυσιδες κατάστηματων; Τιμη χωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 cosmote lte voice μεσω wifi δουλευει τελικα σε mi a1??? η vodafone εβγαλε αντιστοιχο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Μετά το δεύτερο μικρό update τα προβλήματα μπαταρίας που είχα διορθώθηκαν και νομίζω ότι είναι πολύ πολύ καλύτερα και από πριν, όλο το βράδυ πέφτει 3% από 7-10% που συνήθως είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 http://en.miui.com/thread-4590334-1-1.html ;) :D Το περίμενα οτι μπορεί να γίνει στην 9... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 http://www.e-radio.gr/post/120203/ayta-ta-kinhta-thlefwna-ekpempoyn-ta-ypshlotera-epipeda-aktinovolias-pics Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.e-radio.gr/post/120203/ayta-ta-kinhta-thlefwna-ekpempoyn-ta-ypshlotera-epipeda-aktinovolias-pics Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Χωρίς παρεξήγηση, αλλά αυτό με το SAR έχει γίνει λίγο κουραστικό... Στην κυριολεξία δεν μας δείχνει και τίποτα το SAR, όσοι πραγματικά φοβάστε απλά ενημερωθείτε σωστά και χωρίς κινδυνολογία. Ωραία άρθρα έχει και το Ελληνικό PC Steps για το συγκεκριμένο θέμα. Εμένα προσωπικά έχει σταματήσει να με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο θέμα, γιατί πέρα οτι ψάχνω πολλά χρόνια γι'αυτό, δεν με βολεύει καθόλου να κρατάω το κινητό για να μιλάω, να μιλήσω 4-5' ΟΚ! Αλλά μιλάω και πολύ, οπότε πάντα χρησιμοποιώ ανοιχτή ακρόαση, head set ή Bluetooth. Αν είστε όπως εγώ, απλά επενδύστε τον χρόνο σας στην αναζήτηση ποιοτικών head sets & bluetooths. ;) Ένα από τα πράγματα που με ενδιαφέρει σε ένα smartphone είναι να έχει καλό σήμα, άριστη ποιότητα ηχείων και μικροφώνων για να απολαμβάνω τις συνομιλίες μου... Και το Mi A1 είναι :superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 παντως να παιρνει μεταγενέστερο μοντελο αναβάθμιση, δεν μου φαινεται και πολυ ενθαρυντικο για το δικό μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Στα καινούργια μοντέλα πάντα δίνουν την νεότερη έκδοση άμεσα όλες οι εταιρίες, αν θυμάμαι καλά... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_2004 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Όσο για τη αναβάθμιση δεν πρέπει να μας ανησυχεί ιδιαίτερα διότι θα πάρουμε μαζί με το mi a2 lite Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Τι σήμαινε για εμάς ότι θα είναι ενεργή η camera 2 API? Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts