Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

νομίζω είναι χρόνος ρεκορ να βγει 8 του μηνός security update, δεν θυμάμαι να έχει βγει άλλο μήνα πιο νωρίς

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Το κατέβασα και εγώ, ελπίζω να λύνει το πρόβλημα με την μπαταρία που προκαλεί το προηγούμενο update

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14)

Το κατέβασα και εγώ, ελπίζω να λύνει το πρόβλημα με την μπαταρία που προκαλεί το προηγούμενο update

σε τι προβλημα αναφερεσαι? δεν θυμαμαι να ειπωθηκε κατι τετοιο....απο την 8.0 και μετά η μπαταρία είχε γίνει πιο μέτρια σε όλους από ότι στην 7.1.2...

Ενημερώνω ότι σημερα μετά την αναβάθμιση,δύο φορές ενώ είχα σήμα,το τηλέφωνο ήταν νεκρό.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε εμένα όλα κομπλέ
Το αναφέρω γιατί μου το έκανε στο γραφείο,που είναι σίγουρος χώρος. Τέλος πάντων.θα δούμε.

Με μια φορά νομίζω δεν μπορεί να βγεί συμπέρασμα.

Δες αν στο κάνει ξανά.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Το patch Νοεμβρίου για το Android δώθηκε στις 5 του μήνα, δηλαδή 5 βράδυ ως 6 αργά το πρωί στην Κίνα, ανάλογα με το τι ώρα της μέρας δώθηκε στην Αμερική. Θεωρώ απίθανο σε μια, άντε δύο εργάσιμες να πρόβαλαν να το πάρουν, τεστάρουν, εκδόσουν, οπότε μάλλον έχουμε μόνο κάποιο bug fix, ίσως για το battery drain που βλέπαμε κάποιοι στην τελευταία του Οκτώβρη. Θα το δούμε αν ακολουθήσει το γνωστό πακέτο 250mb σε δύο τρεις βδομάδες.

Update: Το build του kernel είναι 31/10 οπότε 100% δεν περιλαμβάνει patch Νοέμβρη. Ψεύδεται η xiomi που γράφει επίπεδο ασφάλειας Νοέμβρη.

Edited by spiliot

Μετά το χτεσινό update σε μένα χάλασε ο ήχος του messenger και ακούγεται ένα υπόκωφο μπιπ

σε τι προβλημα αναφερεσαι? δεν θυμαμαι να ειπωθηκε κατι τετοιο....απο την 8.0 και μετά η μπαταρία είχε γίνει πιο μέτρια σε όλους από ότι στην 7.1.2...

Αναφέρομαι στο battery drain που έχουμε κάποιοι μετά το update του Οκτώβρη

Edited by bathan

Το patch Νοεμβρίου για το Android δώθηκε στις 5 του μήνα, δηλαδή 5 βράδυ ως 6 αργά το πρωί στην Κίνα, ανάλογα με το τι ώρα της μέρας δώθηκε στην Αμερική. Θεωρώ απίθανο σε μια, άντε δύο εργάσιμες να πρόβαλαν να το πάρουν, τεστάρουν, εκδόσουν, οπότε μάλλον έχουμε μόνο κάποιο bug fix, ίσως για το battery drain που βλέπαμε κάποιοι στην τελευταία του Οκτώβρη. Θα το δούμε αν ακολουθήσει το γνωστό πακέτο 250mb σε δύο τρεις βδομάδες.

Update: Το build του kernel είναι 31/10 οπότε 100% δεν περιλαμβάνει patch Νοέμβρη. Ψεύδεται η xiomi που γράφει επίπεδο ασφάλειας Νοέμβρη.

Το security patch αν θυμάμαι καλά ανάφερε ως ημερομηνία της 5 κάθε μήνα ανεξάρτητα πότε το παίρναμε εμείς, οπότε ναι λογικά δεν είναι security patch.

γνωριζει κανεις πως μπορουμε να περασουμε 2 gcam απο τον ιδιο δημιουργο χωρις να σβησει η μια την αλλην;

γνωριζει κανεις πως μπορουμε να περασουμε 2 gcam απο τον ιδιο δημιουργο χωρις να σβησει η μια την αλλην;
Από την εμπειρία μου,θα σου πω ότι 99,9% δεν γίνεται.

Μάλλον δε γίνεται, αλλά υπάρχει μια open source εφαρμογή που λέγεται shelter που σου επιτρέπει να έχεις ένα διαφορετικό χώρο για εφαρμογές που μπαίνουν εκεί και που δεν θα ξέρουν τι γίνεται εκτός αυτού. Στα γρήγορα που διάβασα δε κατάλαβα αν αφορά δύο διαφορετικές εκδόσεις της εφαρμογής, ή δύο προφίλ στην ίδια έκδοση, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις. Σίγουρα δεν θα έχεις πάνω από δύο ακόμα και αν πετύχει.

Το ξαναδοκιμασα πάλι δικαρτο και μετά από τις τελευταίες δύο ενημερώσεις που πήρε μήπως και άλλαξε κάτι και δεν κλείνει τη μια sim και ξανά το ίδιο πρόβλημα αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι ότι τελευταία χάνω πολλές κλήσεις και σαν μονοκαρτο πλέον ενώ φαίνεται να έχω σήμα έρχονται μηνύματα από χαμένες κλήσεις αλλά αυτό ίσως φταίει και το δίκτυο αλλά κάπου εδώ χωρίζουν οι δρόμοι μας μίας και την αποστολή του ως δικαρτο δεν μπορεί να την κάνει οπότε δεν έχει και νόημα να το έχω πλέον μιας και δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο σαν τηλέφωνο

Μετά το χτεσινό update σε μένα χάλασε ο ήχος του messenger και ακούγεται ένα υπόκωφο μπιπ

Και σ' έμενα το έκανε αυτό και μάλιστα πριν κατεβάσω το τελευταίο update. Το έλυσα από τις ρυθμίσεις του messenger και ξαναεπέλεξα το default messenger pop, καθώς είχε "αντικατασταθεί" (δεν ξέρω πως έγινε αυτό) με αυτό το υπόκωφο μπιπ που λες κι εσυ. Περίεργο - πάντως διορθώθηκε.

Νομίζω ότι το έχει αναφέρει και άλλος παλαιότερα, αλλά παρουσιάζεται συνεχώς το πρόβλημα όταν μιλάς π.χ. στην sim1 (στην περίπτωσή μου WIND) και κάποιος σε καλέσει στην sim2 (στην περίπτωσή μου Cosmote) να δίνει μήνυμα στον καλούντα την sim2 ότι το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο και μετά να βγάζει αντίστοιχο μήνυμα (περί κλήσης από τον τάδε αριθμό).Σημειώνω ότι από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου έχει ενεργοποιηθεί η επιλογή για "αναμονή κλήσεων" και στις 2 sim.

To τηλέφωνο έχει την τελευταία rom 8.1.0 (έκδοση OPM1.171019.026.V9.6.8.0DHMIFE).

Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Edited by ath156

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Σου παραθέτω δικό σου ποστ σαν απάντηση σε αυτό που ρωτάς παραπάνω.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Συσκευή 150-200€ και θέλεις update λες και είναι pixel;

Αυτό που σου πουλησανε, αυτό ακριβώς παίρνεις.

Συγκρίνεε συσκευές ίδιας τιμή, που βγήκαν τον ίδιο καιρό, με Android 7 θα μείνουν και δεν θα πάρουν update ούτε καν σε Oreo, πόσο μάλλον σε Android p που θα πάρουμε εμείς.

Μπορείς να πάρεις κάποια άλλη συσκευή στα 200€ που θα πάρει πιο γρήγορα updates.

Ohhh wait......

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γενικά δεν χρειάζεται να εξηγούμε τα αυτονόητα κάθε λίγο και λιγάκι.

Συσκευή κάτω των 200€ αγοράσατε, στο 1/4 και 1/5 της τιμής των pixel 2 και pixel 2 xl.

Την άλλη φορά που θα αγοράσετε τηλέφωνο, μην πάρετε one από την xiaomi, πάρτε pixel. Απλό;

Σου παραθέτω δικό σου ποστ σαν απάντηση σε αυτό που ρωτάς παραπάνω.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μην του απάντατε σοβαρά.τρολαρει μονίμως δε ρωταει....

Και σ' έμενα το έκανε αυτό και μάλιστα πριν κατεβάσω το τελευταίο update. Το έλυσα από τις ρυθμίσεις του messenger και ξαναεπέλεξα το default messenger pop, καθώς είχε "αντικατασταθεί" (δεν ξέρω πως έγινε αυτό) με αυτό το υπόκωφο μπιπ που λες κι εσυ. Περίεργο - πάντως διορθώθηκε.

Το άλλαξα, σε ευχαριστώ

Νομίζω ότι το έχει αναφέρει και άλλος παλαιότερα, αλλά παρουσιάζεται συνεχώς το πρόβλημα όταν μιλάς π.χ. στην sim1 (στην περίπτωσή μου WIND) και κάποιος σε καλέσει στην sim2 (στην περίπτωσή μου Cosmote) να δίνει μήνυμα στον καλούντα την sim2 ότι το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο και μετά να βγάζει αντίστοιχο μήνυμα (περί κλήσης από τον τάδε αριθμό).Σημειώνω ότι από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου έχει ενεργοποιηθεί η επιλογή για "αναμονή κλήσεων" και στις 2 sim.

To τηλέφωνο έχει την τελευταία rom 8.1.0 (έκδοση OPM1.171019.026.V9.6.8.0DHMIFE).

Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Μονο η μια σιμ ειναι ενεργή ανα πάσα στιγμή. Οταν μιλάς στη μία η δεύτερη είναι απενεργοποιημένη. Ειναι θέμα hardware και οχι ρυθμίσεων.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει 2καρτη συσκευή που έχει ταυτόχρονα και τις 2 σιμ ενεργές.

Μονο η μια σιμ ειναι ενεργή ανα πάσα στιγμή. Οταν μιλάς στη μία η δεύτερη είναι απενεργοποιημένη. Ειναι θέμα hardware και οχι ρυθμίσεων.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει 2καρτη συσκευή που έχει ταυτόχρονα και τις 2 σιμ ενεργές.

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά στο δικό μου Xiaomi RN4 όταν καλεί κάποιος στην 2η sim σε αυτόν φαίνεται ότι καλεί κανονικά, ενώ σε εμένα που μιλώ στην 1η sim δίνει σήμα αναμονής (υποθέτω δε ότι μπορώ να βάλω τον ένα στην αναμονή και να πάω στην άλλη κλήση? - δεν το έχω δοκιμάσει - πάντως σε καμία περίπτωση δεν του λέει ότι έχω απενεργοποιημένο το κινητό). Να διευκρινίσω ότι το Μi A1 είναι της γυναίκας μου και πρόσφατα παρατήρησε αυτό το θέμα.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Το Huawei mate 8 dual που ειχα ηταν dual active

Επιτρέπεται Android one συσκευή και να μην έχει πάρει ακόμα pie?

Εχουμε κάτι στον ορίζοντα?

Άντε πααάλιιι.

:shoot::bow::rocket:

• The title was changed to Xiaomi Mi A1