rackal Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Πάλι άρχισε τούτος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Απλά θέλω να τα σβήσω.μια χαρά δουλεύουν Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Α λαθος καταλαβα. Θυμαμαι στο RN4 που ειχα με Android 9 το ειχα βρει και οχι εσβηναν αλλα ειχε και για ποσα δευτερολεπτα θα ειναι αναμμενα. Καποια στιγμη θα παω στην κοπελα που της το εδωσα να το ψαξω μπας και το βρω και δω που περιπου ειναι για να ψαξω και το δικο μας. Για καμια εφαρμογη που να σου κανει αυτο που θελεις δεν υπαρχει εψαξες; ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ριξε μια ματια σε αυτο αν και μαλλον θελει root https://github.com/rstacruz/magisk-mi-a1-disable-hardware-light Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Α λαθος καταλαβα. Θυμαμαι στο RN4 που ειχα με Android 9 το ειχα βρει και οχι εσβηναν αλλα ειχε και για ποσα δευτερολεπτα θα ειναι αναμμενα. Καποια στιγμη θα παω στην κοπελα που της το εδωσα να το ψαξω μπας και το βρω και δω που περιπου ειναι για να ψαξω και το δικο μας. Για καμια εφαρμογη που να σου κανει αυτο που θελεις δεν υπαρχει εψαξες; ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ριξε μια ματια σε αυτο αν και μαλλον θελει root https://github.com/rstacruz/magisk-mi-a1-disable-hardware-lightΣε μας δεν υπάρχει αυτή η επιλογή.στο rn4 υπήρχε λόγω mui. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Από τότε που έβαλα την τελευταία ενημέρωση έχω μεγάλο battery drain, 50-60% της μπαταρίας τρώει το "λειτουργικό σύστημα Android", δηλαδή έχω πέσει σε χειρότερα της μισής αυτονομίας και εκεί που με 30% έβγαζε ώρες αν δεν το πει πείραζα τώρα κλείνει όντας παρατημένο χωρίς να το καταλάβω. Κάποια ιδέα εκτός από factory reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Καμια λυση για ραδιο εχουμε για την 8.1 v9.6.7.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Οκ εχω ραδιο πλεον με root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Αν θελει καποιος μπορω να ανεβασω καπου τα αρχεια και τις οδηγιες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Πες μας αν θες έναν οδηγό.ευχαριστω Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 (edited) Πες μας αν θες έναν οδηγό.ευχαριστω Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk .............................. Edited November 3, 2018 by LLLEFTERIS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Παιδιά σε αυτή την έκδοση μου δούλεψε το night sight. Βασικά δείχνει μαύρο αλλά τραβάει κανονικά. Η μπροστινή δεν δουλεύει. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GCcamMod-6.1.013.apk Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Ραδιο FM :D θελει ξεκλειδωμα Bootloader θελει εγκατασταση TWRP Θελει εγκατασταση Magisk θελει εγκατασταση την εφαρμογη μεσω TWRP FM Radio by LLLEFTERIS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Το κουμπί volume + μου έχει σπάσει τα νεύρα...τις μισές φορές που το πατάω δεν πιάνει.. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Από τότε που έβαλα την τελευταία ενημέρωση έχω μεγάλο battery drain, 50-60% της μπαταρίας τρώει το "λειτουργικό σύστημα Android", δηλαδή έχω πέσει σε χειρότερα της μισής αυτονομίας και εκεί που με 30% έβγαζε ώρες αν δεν το πει πείραζα τώρα κλείνει όντας παρατημένο χωρίς να το καταλάβω. Και εγώ το ίδιο παρατηρώ Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Το κουμπί volume + μου έχει σπάσει τα νεύρα...τις μισές φορές που το πατάω δεν πιάνει.. Ρίξε μια ματιά σε παρόμοια συζήτηση πριν λίγο καιρό για το power, μπορεί να έχει κάτσει στραβά από πέσιμο/χτύπημα και να έχει μετακινηθεί η θέση τους, αν και τα volume έχουν κόλλα από πίσω οπότε πιστεύω σε αυτή τη περίπτωση θα είχε χειρότερο πρόβλημα με το power. Ίσως χάλασε. Δε χάνεις κάτι πάντως να δοκιμάσεις να ανοίξεις το κινητό και να το ξανακλείσεις μήπως κάτσει καλά αν αυτό είναι το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Το κουμπί volume + μου έχει σπάσει τα νεύρα...τις μισές φορές που το πατάω δεν πιάνει.. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To εχω απο Day 1. Ουτε πεσίματα, ουτε ζουλίγματα. Ειναι κατασκευαστικό. Πάντα πατάω vlm - και μετα το ανεβάζω απο touch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 To εχω απο Day 1. Ουτε πεσίματα, ουτε ζουλίγματα. Ειναι κατασκευαστικό. Πάντα πατάω vlm - και μετα το ανεβάζω απο touch.Έτσι ναι......και παλιότερα πάλι που είχαμε κάνει αυτή τη κουβέντα εγω την είχα ανοίξει χαχαχαχ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Νέο update σήμερα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Με πρόλαβες. Αναβάθμιση Νοεμβρίου. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Είναι pie ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Είναι pie ρε παιδιά; Όχι ακόμη δεν έχει έρθει pie Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Μικρό update.να έχει κάποια εμφανή διαφορά? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Δεν το έβαλα ακόμα. Μόνο η αναβάθμιση ασφαλείας είναι Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Μικρό update.να έχει κάποια εμφανή διαφορά? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τόσο μικρό αρχειο δεν καταλαβαίνεις διαφορά Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts