karamazof53 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Σίγουρα η 8.1 ειναι χειρότερη από τις προηγούμενες σε θεμα μπαταριας.Με τις προηγούμενες εκδόσεις ειχα 5-6 ωρες οθονη,και τωρα βγαζω 4-4:30. 3 ωρες δεν εχω δει ποτε μου.Τα ίδια ακριβώς και εγώ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Με του Ιουλίου την έκδοση μια χαρα, βλέπω 6 με 6:30 ενεργή οθόνη Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Για πολλοστη φορα,μου επεσε απο τα χερια το Μι Α1, αυτη τη φορα ομως ηταν καλη σαβουρα, επεσε με τη γωνια σε πλακακια σαγρε, οχι γυαλιστερα. Η οθονη οχι μονο εσπασε αλλα εγινε θρυψαλα, και μαλιστα σε 2 σημεια. Εχουν ξεκολησει κοματια, εκει που ειναι ο αισθητηρας εγγυτητας εχει φυγει ολο το γυαλι. Μου εχει πεσει πολλες φορες και δεν το κοιταξα καν αν εχει σπασει, το σηκωσα και πηγα να το βαλω στην τσεπη το θηριο, ειδα τα θρυψαλα στο πατωμα και την μυριστηκα τη δουλεια. Σιγουρα δοκιμασω να αλλαξω οθονη, με μια πρωτη ματια ειδα οτι κυκλοφορουν φτηνες εκει εξω. Ηδη εχω βρει αντικαταστατη παντως μεχρι να παω σε κατι καλο τα Χριστουγεννα (Huawei mate 9) To τηλεφωνο παντως δουλευει κανονικα, η αφη και ολοι οι αισθητηρες δουλευουν αψογα, αρνειται να πεθανει ο μαχητης. Aπο τα καλυτερα τηλεφωνα που περασαν ποτε απο τα χερια μου (και εχουν περασει πολλα) Ουτε στιγμη δεν ενιωσα οτι μου λειπει κατι, που το εχω νιωσει σε τηλεφωνα πολυ ακριβοτερα. Το κραξιμο που εχει φαει σε αυτο εδω το νημα ειναι Α-ΔΙ-ΚΟ και ενδεικτικο της ποιοτητας του myphone.gr, ενα τεραστιο trollfest. Εδω θα ειμαι παντως, δε χανομαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Για πολλοστη φορα,μου επεσε απο τα χερια το Μι Α1, αυτη τη φορα ομως ηταν καλη σαβουρα, επεσε με τη γωνια σε πλακακια σαγρε, οχι γυαλιστερα. Η οθονη οχι μονο εσπασε αλλα εγινε θρυψαλα, και μαλιστα σε 2 σημεια. Εχουν ξεκολησει κοματια, εκει που ειναι ο αισθητηρας εγγυτητας εχει φυγει ολο το γυαλι. Μου εχει πεσει πολλες φορες και δεν το κοιταξα καν αν εχει σπασει, το σηκωσα και πηγα να το βαλω στην τσεπη το θηριο, ειδα τα θρυψαλα στο πατωμα και την μυριστηκα τη δουλεια. Σιγουρα δοκιμασω να αλλαξω οθονη, με μια πρωτη ματια ειδα οτι κυκλοφορουν φτηνες εκει εξω. Ηδη εχω βρει αντικαταστατη παντως μεχρι να παω σε κατι καλο τα Χριστουγεννα (Huawei mate 9) To τηλεφωνο παντως δουλευει κανονικα, η αφη και ολοι οι αισθητηρες δουλευουν αψογα, αρνειται να πεθανει ο μαχητης. Aπο τα καλυτερα τηλεφωνα που περασαν ποτε απο τα χερια μου (και εχουν περασει πολλα) Ουτε στιγμη δεν ενιωσα οτι μου λειπει κατι, που το εχω νιωσει σε τηλεφωνα πολυ ακριβοτερα. Το κραξιμο που εχει φαει σε αυτο εδω το νημα ειναι Α-ΔΙ-ΚΟ και ενδεικτικο της ποιοτητας του myphone.gr, ενα τεραστιο trollfest. Εδω θα ειμαι παντως, δε χανομαστε. Σαν να το έγραψα εγώ... Και ασχολούμαι με τον τομέα της κινητής τηλεφωνίας από το '95... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Έχει καταντήσει ενοχλητικό να μου κλείνει σε κάποιες κλείσεις που κάνω έτσι Μ ήρθε να το πετάξω σήμερα στην θάλασσα....τι μπορώ να κάνω? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει καταντήσει ενοχλητικό να μου κλείνει σε κάποιες κλείσεις που κάνω έτσι Μ ήρθε να το πετάξω σήμερα στην θάλασσα....τι μπορώ να κάνω? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν κλείνει το κινητό αλλά η κλήση διακόπτεται Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Έχει καταντήσει ενοχλητικό να μου κλείνει σε κάποιες κλείσεις που κάνω έτσι Μ ήρθε να το πετάξω σήμερα στην θάλασσα....τι μπορώ να κάνω? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν κλείνει το κινητό αλλά η κλήση διακόπτεται Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κανονικά δεν πρέπει να καταπιέζεσαι αφήσου ελεύθερος ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σιγουρα δοκιμασω να αλλαξω οθονη, με μια πρωτη ματια ειδα οτι κυκλοφορουν φτηνες εκει εξω. Ηδη εχω βρει αντικαταστατη παντως μεχρι να παω σε κατι καλο τα Χριστουγεννα (Huawei mate 9) Εδω θα ειμαι παντως, δε χανομαστε. Γιατί πας σε ένα κινητό 3ετίας και όχι σε ενα Mi A2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι με την 8.1, το sot έχει πέσει κατακόρυφα. Δεν έχει νόημα να γράφουμε πόσες ώρες βγάζουμε, αφού άλλη χρήση κάνει ο καθένας Εδω θα ειμαι παντως, δε χανομαστε. Μέχρι την τελευταία γραμμή, ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι είναι αποχαιρετιστήριο post, κρίμα☹️ Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Δεν κλείνει το κινητό αλλά η κλήση διακόπτεται Μπορώ να σκεφτώ 3 πράγματα: να είσαι οριακά στο σήμα, δοκίμασε να γυρίσεις 2g, να έχεις βάλει να τερματίζει η κλήση με το power και το πατάς όπως κρατάς το τηλ, να πατάς με το μάγουλο κουμπιά γιατί δε κλείνει η οθόνη όταν μιλάς, αν και το τελευταίο θα το είχες καταλάβει και από άλλα που πατιουνται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Γιατί πας σε ένα κινητό 3ετίας και όχι σε ενα Mi A2? Mεταβατικο κινητο ειναι, μεχρι να αγορασω κατι άλλο. Θα αγοραζα κατι αλλο απο aliexpress ή κανα gearbest αλλα δεν μπορω να περιμενω 20 μερες, και το βρηκα σε καλη τιμη. Ταιριαξε, μιας και το επομενο κινητο σκεφτομαι το mate 20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Για πολλοστη φορα,μου επεσε απο τα χερια το Μι Α1, αυτη τη φορα ομως ηταν καλη σαβουρα, επεσε με τη γωνια σε πλακακια σαγρε, οχι γυαλιστερα. Η οθονη οχι μονο εσπασε αλλα εγινε θρυψαλα, και μαλιστα σε 2 σημεια. Εχουν ξεκολησει κοματια, εκει που ειναι ο αισθητηρας εγγυτητας εχει φυγει ολο το γυαλι. Μου εχει πεσει πολλες φορες και δεν το κοιταξα καν αν εχει σπασει, το σηκωσα και πηγα να το βαλω στην τσεπη το θηριο, ειδα τα θρυψαλα στο πατωμα και την μυριστηκα τη δουλεια. Σιγουρα δοκιμασω να αλλαξω οθονη, με μια πρωτη ματια ειδα οτι κυκλοφορουν φτηνες εκει εξω. Ηδη εχω βρει αντικαταστατη παντως μεχρι να παω σε κατι καλο τα Χριστουγεννα (Huawei mate 9) To τηλεφωνο παντως δουλευει κανονικα, η αφη και ολοι οι αισθητηρες δουλευουν αψογα, αρνειται να πεθανει ο μαχητης. Aπο τα καλυτερα τηλεφωνα που περασαν ποτε απο τα χερια μου (και εχουν περασει πολλα) Ουτε στιγμη δεν ενιωσα οτι μου λειπει κατι, που το εχω νιωσει σε τηλεφωνα πολυ ακριβοτερα. Το κραξιμο που εχει φαει σε αυτο εδω το νημα ειναι Α-ΔΙ-ΚΟ και ενδεικτικο της ποιοτητας του myphone.gr, ενα τεραστιο trollfest. Εδω θα ειμαι παντως, δε χανομαστε. Για αλλαγή οθόνης το Πλαίσιο αναφέρει στο site του ότι κοστίζει 49€. Δεν την έχω δοκιμάσει τη συγκεκριμένη υπηρεσία, και ελπίζω να μη χρειαστεί, αλλά κάνε μια ερώτηση. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Μπορώ να σκεφτώ 3 πράγματα: να είσαι οριακά στο σήμα, δοκίμασε να γυρίσεις 2g, να έχεις βάλει να τερματίζει η κλήση με το power και το πατάς όπως κρατάς το τηλ, να πατάς με το μάγουλο κουμπιά γιατί δε κλείνει η οθόνη όταν μιλάς, αν και το τελευταίο θα το είχες καταλάβει και από άλλα που πατιουνται.Η οθόνη πώς κλείνει αν είσαι σε κλήση ???δεν έπρεπε να κλείνει μόνη της σε διάρκεια κλήσης Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Μια παρατήρηση που έκανα και ίσως βοηθήσει κάποιους που έχουν ακόμη θέμα με την οθόνη να μην απενεργοποιείται στη διάρκεια κλήσης. Αν κρατάνε το τηλέφωνο σε κάθετη θέση η οθόνη ανοίγει ή δεν κλείνει καθόλου. Αν το τηλέφωνο είναι σε κλίση παράλληλο με την ευθεία αυτιού-στόματος η οθόνη σβήνει. Μάλλον εκτός από τον αισθητήρα εγγύτητας λαμβάνεται υπόψη και η κλίση της συσκευής... Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milgr Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 (edited) Καλησπέρα και χρόνια πολλά, θέλω να περάσω φωτογραφίες από το κινητό στον υπολογιστή, άλλα δεν βλέπει ο κινητό, κάποια βοήθεια? ευχαριστώ:!: Edited August 15, 2018 by milgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Όταν συνδέεις το κινητό,τραβας προς τα κατω την "κουρτινα" του κινητου και επιλεγεις τη μεταφορά αρχείων.Ετσι θα το δει,για απο προεπιλογή ειναι μονο στην φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Και πάνω που ήμουν έτοιμος να χτυπήσω το Redmi Note 5 κοιτάω ότι είναι 180 gr. Λέω είναι λίγο τούβλο. Κοιτάω μετά το Mi A2 αλλά βγαίνω εκτός προϋπολογισμού κατά πολύ και τελικά θα πάω στο Mi A1 που έχετε εσείς εδώ που είναι μία χαρά συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Πάρε καλύτερα το 5ρι που έχει σε σωστή θέση τον αισθητήρα και προς το παρόν δεν έχει εμφανίσει τα προβλήματα του A1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Δηλαδη πλην μερικων που εχουν "θεμα" με τον αισθητήρα τι αλλα προβλήματα εχει το MiA1 και δεν εχει το note 5;Γιατι εγώ πραγματικά δεν εχω κανενα θεμα και θα ηθελα να μαθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Δηλαδη πλην μερικων που εχουν "θεμα" με τον αισθητήρα τι αλλα προβλήματα εχει το MiA1 και δεν εχει το note 5;Γιατι εγώ πραγματικά δεν εχω κανενα θεμα και θα ηθελα να μαθω. Και πάνω που ήμουν έτοιμος να χτυπήσω το Redmi Note 5 κοιτάω ότι είναι 180 gr. Λέω είναι λίγο τούβλο. Κοιτάω μετά το Mi A2 αλλά βγαίνω εκτός προϋπολογισμού κατά πολύ και τελικά θα πάω στο Mi A1 που έχετε εσείς εδώ που είναι μία χαρά συσκευή. Απαντάω και στους δύο Το βασικό προσόν του είναι οτι ανήκει στο Android One πρόγραμμα. Θεωρητικά άμεσες αναβαθμίσεις και υποστήριξη από την Google. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του snapdragon 625, 4 gb ram και 64 gb rom, θα τα βρεις σε άπειρες συσκευές. Και xiaomi και άλλες. Τώρα στο βασικό του χαρακτηριστικό (android one) δεν έχει ανταποκριθεί. Βγαίνουν οι αναβαθμίσεις ασφαλείας κάθε μήνα, εκ των οποίων τις 2 τις πήραν πίσω και μία την άργησαν τόσο που την έβγαλαν διπλή, και έχουν γίνει και 2 Major αναβαθμίσεις τις οποίες επίσης πήραν πίσω. Από 7 σε 8, και από 8 σε 8.1. Οπότε από υποστήριξη δεν τσουλάει το πράγμα. Σίγουρα το redmi note 5 έχει καλύτερη υποστήριξη από την Xiaomi, και τεράστια κοινότητα και στην Ελλάδα. Δεν έχω βάλει την 8.1, αλλά κάποιοι αναφέρουν battery drain. Σκέψου όταν πρωτοβγήκε κάποιοι έλεγαν για 7 ώρες sot, με την έκδοση 7. Τώρα είναι -3 ώρες. Οι ίδιοι που έλεγαν οτι σπέρνει η μπαταρία και έβαζαν screenshot με τις ώρες , άλλαξαν rom, και έβαλαν unofficial και οχι φυσικά stock android, μπας και δουν άσπρη μέρα. Προσωπικά, 5 το απόγευμα έχω ξεμείνει από μπαταρία αν δεν το φορτίσω στην διάρκεια της μέρας. Το πρόβλημα που παραμένει σε όλες τις εκδόσεις είναι με τον αισθητήρα εγγύτητας. Όταν μιλάς πατιέται η μάνα του και ο πατέρας του. Πολύ σπαστικό. Μπορεί ας πούμε να κάνει μια ομαδική συνομιλία στο viber, και να προσθέσει την πρώην σου, το αφεντικό σου και την μάνα σου. Και να το καταλάβεις όταν τερματίσεις την κλήση. Ακόμα η εφαρμογή της κάμερας δεν είναι και ότι καλύτερο κυκλοφορεί, και για να βελτιωθεί δραματικά η ποιότητα πρέπει να το σκαλίσεις και να βάλεις Google Camera. Με ότι συνεπάγεται αυτό. Δεν είναι άσχημη συσκευή αλλά έχε υπόψιν σου οτι πληρώνεις κάποια χρήματα για να γίνεις ουσιαστικά beta tester. Όχι ότι άλλες συσκευές δεν έχουν τα θέματα τους αλλά εδώ παραπάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Τώρα στο βασικό του χαρακτηριστικό (android one) δεν έχει ανταποκριθεί. Μια χαρά έχει ανταποκριθεί. Update κάθε μήνα παίρνεις, έχεις πάρει 2 major updates και θα πάρεις και τρίτο. Κάποιες συσκευές έχουν θέμα με τον αισθητήρα και αυτο ειναι. Κάνετε μερικοί λες και δε δουλεύει το τηλέφωνο. Στο S7 ( ναυαρχίδα) έχουν σοβαρότατο θέμα με χαμένες κλήσεις, ΑΥΤΟ είναι σοβαρό πρόβλημά. ΥΓ Η κάμερα του είναι μια χαρά στην κατηγορία του, με gcam απογειώνεται. ΥΓ2 Όσο πιο πολύ περνάω χρόνο με το mate 9, τόσο πιο πολύ μου λείπει τo smoothness του Α1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 (edited) Μια χαρά έχει ανταποκριθεί. Update κάθε μήνα παίρνεις, έχεις πάρει 2 major updates και θα πάρεις και τρίτο. Βγαίνουν οι αναβαθμίσεις ασφαλείας κάθε μήνα, εκ των οποίων τις 2 τις πήραν πίσω και μία την άργησαν τόσο που την έβγαλαν διπλή, και έχουν γίνει και 2 Major αναβαθμίσεις τις οποίες επίσης πήραν πίσω. Από 7 σε 8, και από 8 σε 8.1. Κάποιες συσκευές έχουν θέμα με τον αισθητήρα και αυτο ειναι. Κάνετε μερικοί λες και δε δουλεύει το τηλέφωνο. Το πρόβλημα που παραμένει σε όλες τις εκδόσεις είναι με τον αισθητήρα εγγύτητας. Όταν μιλάς πατιέται η μάνα του και ο πατέρας του. Πολύ σπαστικό. Μπορεί ας πούμε να κάνει μια ομαδική συνομιλία στο viber, και να προσθέσει την πρώην σου, το αφεντικό σου και την μάνα σου. Και να το καταλάβεις όταν τερματίσεις την κλήση. ΟΧΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΥΓ Η κάμερα του είναι μια χαρά στην κατηγορία του, με gcam απογειώνεται. Ακόμα η εφαρμογή της κάμερας δεν είναι και ότι καλύτερο κυκλοφορεί, και για να βελτιωθεί δραματικά η ποιότητα πρέπει να το σκαλίσεις και να βάλεις Google Camera. Με ότι συνεπάγεται αυτό. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν απαντάς πουθενά, και χρησιμοποιείς τα προβλήματα που αναφέρω ως θετικά χαρακτηριστικά. Έβαλες άλλη Rom για να έχεις καλύτερη μπαταρία και μιλάς κιόλας. Έλεος κάπου ρε nickris, Edited August 17, 2018 by tzotzotzo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Θα ήθελα να δω το νημα του Α2 μετά από ένα χρονο , θα έχει γίνει τέτοιο @@@λο όπως το δικό μας? Χαχαχ Επίσης εγω δεν είχα θεμα με τον αισθητήρα ποτέ . δεν το λέω για να υποβσθμισω το ζήτημα ούτε για να πω ότι το τηλέφωνο είναι σούπερ καλύτερο και από τηλέφωνο 1000 ευρώ .απλά επειδή ειπώθηκε οτι το πρόβλημα είναι σε όλες τις εκδοσεις το αναφέρω Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Όσοι έχετε το πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας γιατί δεν πάτε στο service να σας το φτιάξουν; Λογικά θα είναι γνωστό πρόβλημα αφού λέτε ότι το έχετε αρκετοί. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas7 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Θα ήθελα να δω το νημα του Α2 μετά από ένα χρονο , θα έχει γίνει τέτοιο @@@λο όπως το δικό μας? Χαχαχ Επίσης εγω δεν είχα θεμα με τον αισθητήρα ποτέ . δεν το λέω για να υποβσθμισω το ζήτημα ούτε για να πω ότι το τηλέφωνο είναι σούπερ καλύτερο και από τηλέφωνο 1000 ευρώ .απλά επειδή ειπώθηκε οτι το πρόβλημα είναι σε όλες τις εκδοσεις το αναφέρω Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε και εγώ είχα ποτέ θέμα με τον αισθητήρα οπότε δεν θα είναι σε όλες τις εκδόσεις αλλά και όποια θέματα είχα στις εισερχόμενες (σε μερικές εισερχόμενες κλήσεις δεν μπορούσα να το ανοίξω) έχουν λυθεί με την 8.1 εντάξει δεν είναι και ναυαρχίδα αλλά για 150ευρω τηλεφωνακι τα πάει μια χαρά θα έλεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Για να είμαστε ειλικρινείς, στους 10 μήνες υπήρξαν αρκετά προβληματάκια που έρχονταν και έφευγαν με κάθε ενημέρωση και αλλαγές στην διάρκεια της μπαταρίας που μια έκδοση φτιάχνει και μετά δύο ξαναχαλάει. Θυμάμαι κάτι bluetooth που στο standby έτρωγε όλη τη μπαταρία για κανά δίμηνο, μενού που εξαφανίζονται και ξαναεμφανίζονται (πχ η επιλογή τύπου δικτύου για την δεύτερη κάρτα σε κάποια 8 έφυγε και ξαναήρθε στην 8.1) ή κάποιο άλλο που ξέχασα με τις επιλογές για ειδοποιήσεις που αν το είχες ενεργοποιημένο από πριν όλα καλά αλλιώς το έχανες, το λαμπάκι ειδοποιήσεων που στην τελευταία "κολλάει" μόνιμα ανοιχτό, το σηματάκι του GPS που όταν το χρησιμοποιούσες μια φορά έμενε μόνιμα μέχρι να κάνεις επανεκκίνηση, κάποια στιγμή αρχές του χρόνου υπήρχε πρόβλημα με το GPS που όντως κόλλαγε και δεν έβγαζε σήμα ποτέ, το πρόβλημα στη Μαίου που σε μερικούς μειώθηκε η ένταση ακουστικών, το πρόβλημα με τις τράπεζες που δε πέρναγε τον έλεγχο ασφαλείας, τα χαμένα sms στην πρώτη αναβάθμιση της 8.1, η adaptive φωτεινότητα που κόλλαγε και έπρεπε να απενεργοποιήσεις και ξαναενεργοποιήσεις για να πάρει τα ίσια της και σίγουρα αν είχε κάποιος όρεξη να περάσει 300 σελίδες (αγνοώντας τις 270 κόντρες τα ίδια και τα ίδια) θα έβρισκε όλα αυτά που ξεχάσαμε. Κάποιοι τα είχαν, άλλοι δεν τα είχαν, κάποιους τους επηρεάζουν καθημερινά και σπάνε νεύρα κάποιους όχι. Ενημέρωση που να έφτιαξε ένα από αυτά τα μικροπροβλήματα πχ 5 μέρες μετά την ανακοίνωση της πρώτης δε βγήκε ποτέ, περιμένουμε τουλάχιστον στου επόμενου μήνα μήπως γίνει κάτι και μερικές φορές και δύο μήνες άλλες μεταξύ εκδόσεων. Ακόμα και όταν ανακαλούνται major αναβαθμίσεις. Είναι android one και οφείλει να ενημερώνεται μηνιαία, όντως γίνεται σχεδόν περίπου σταθερά με μερικές καθυστερήσεις κάποιες φορές, αλλά δε μπορούμε να του δώσουμε πόντους γιατί όντως κάνει αυτό που διαφημίζει! Η στοκ κατάσταση με την κάμερα είναι πολύ πιο μέτρια της κατηγορίας του (συγκρίνω άλλα τηλέφωνα 200-250 ευρώ που έχω δει αλλά δε το παίζω ειδικός). Ειδικά αν δεν είναι μέρα όλες θολές και κουνημένες. Ξέρουμε ότι είναι ξεκάθαρα ζήτημα software. Πόσο στοιχίζει στην xiomi να αλλάξει ένα setting 10 μήνες για να μη χρειάζεται να το "πειράζουμε" μόνοι μας και να βάζουμε την google cam; Για να μη ρωτήσω πόσο στοιχίζει να βάλει μία καλύτερη εφαρμογή κάμερας ή μία ραδιοφώνου γιατί αυτό ίσως όντως να στοιχίζει σε κόστος ανάπτυξης. Το βάψιμο του καπακιού γδέρνεται και φεύγει με το παραμικρό και επίσης τσακίζει (το έχω δει σε 3) στο σημείο πάνω από το power. Είναι κακό τηλέφωνο; Όχι, δε με απογοήτευσε παρόλο που μου τα έσπασε κανονικά μερικές φορές και θα το ξαναγόραζα στις ίδιες συνθήκες γιατί δεν υπήρχε κάτι στην αγορά ανάλογο. Θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο; Θα μπορούσε αν δεν το είχε περίπου κλασμένο η xiomi. Εδώ και 3 μέρες εμένα ξαφνικά κλείνει (shutoff) όποτε είναι σε deep sleep και καλέσει κάποιος είτε από κανονική κλήση δικτύου ή και μέσω internet. Αν έχω ανοιχτή οθόνη δεν έχει πρόβλημα. Η μπαταρία δε φταίει, το κάνει ακόμα και πλήρως φορτισμένο ή και στη μπρίζα, απλά ψοφάει εντελώς, δε ξέρω τι ζόρι έχει. Δεν είχα γράψει τίποτα μέχρι στιγμής για να το παρακολουθήσω. Στη δική μου περίπτωση παίζει να είναι πρόβλημα hardware από τη πανάθλια οθόνη του honorbuy οπότε δε θα κατηγορήσω το τηλέφωνο αλλά μάλλον δεν γλιτώνω το wipe οπότε αν σταματήσει θα φταίει το τηλ. Μπορεί να είναι ένα στο εκατομμύριο αλλά όταν σου τυχαίνει το πετάς στη θάλασσα άνετα όσο και αν κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Το κινητό το έχει η σύζυγος,δεν έχω διαπιστώσει κανένα από τα παραπάνω προβλήματα,το κινητό είναι τέλειο. Ακόμη και η κάμερα την θεωρώ καλύτερη από το δικό μου κινητό νοκια με Zeiss κάμερα. Το μόνο bug είναι το led ,που μένει μόνιμα αναμενο. Εσείς με τα προβλήματα δύο τρεις είσαστε ,το έχετε θάψει,και ειλικρινά όταν σας διαβάζω με ανάβετε τα λαμπάκια. Εξετιας σας κάνετε τον κόσμο να μην θέλει να διαβάσει το θέμα με κινητό. Αδιαστε μας επιτέλους την γωνία. Τολινκ το διαβάζουμε για να μάθουμε κάποια πράγματα για το κινητό ,συμβουλές,και τρικ και όχι να διαβάζουμε μαμακιες,αλλιώς έχει και άλλες ιστοσελίδες να ενημερωθούμε. Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts