Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλημερα.Θελω την βοηθεια σας.Κατα την διαρκεια της εγκαταστασης του Gcam.tool και φτανοντας στο rebooting της συσκευης κολλησε,με αποτελεσμα να μην ανοιγει.Υπαρχει τροπος.Ευχαριστω.

Παιδια καλημερα.Θελω την βοηθεια σας.Κατα την διαρκεια της εγκαταστασης του Gcam.tool και φτανοντας στο rebooting της συσκευης κολλησε,με αποτελεσμα να μην ανοιγει.Υπαρχει τροπος.Ευχαριστω.

στη πολύ χειρότερη ξαναπερνάς τη ρομ με το εργαλείο της xiaomi

κάποιες σελίδες πίσω είχε λινκ και για τα 2 (ήταν ή έκδοση του απρίλη, αλλά μια χαρά είναι και μάλιστα ήταν η τελευταία που δεν έκανε factory reset με τη gcam)

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Η οθόνη που πήρα πριν δύο μήνες για αντικατάσταση της σπασμένης μου από honor buy ξεκόλλησε από το σασί και έχει πεταχτεί προς τα έξω, υποτίθεται την είχα αγοράσει ενσωματωμένη με το σασί πιο ακριβά από εκεί ακριβώς για να μην έχω τέτοια προβλήματα. Απαράδεκτο, θα τους κράξω και απ'ευθείας, αλλά το λέω να το έχετε υπόψη.

To Samsung Galaxy J5 (2017) θα λάβει Android Oreo

Δεν μπορουσα να μην κανω την συγκριση οταν διαβασα την ειδηση αυτη.

Εμεις εχουμε εδω και 7 μηνες και αυτοι ΘΑ παρουν σε κανα 5μηνο, δηλαδη ενα χρονο μετα απο εμας.

Συσκευη στα ιδια περιπου λεφτα, που βγηκες 2 μηνες πιο πριν απο τον κολοσο τη Samsung.

Μερικοι θα αρχισετε τα παραπονα 2-3 μερες αφου θα βγει η android 9

Η οθόνη που πήρα πριν δύο μήνες για αντικατάσταση της σπασμένης μου από honor buy ξεκόλλησε από το σασί και έχει πεταχτεί προς τα έξω, υποτίθεται την είχα αγοράσει ενσωματωμένη με το σασί πιο ακριβά από εκεί ακριβώς για να μην έχω τέτοια προβλήματα. Απαράδεκτο, θα τους κράξω και απ'ευθείας, αλλά το λέω να το έχετε υπόψη.

Αστοχίες είναι αυτές, η ζέστη ευθύνεται και μεγάλο ρόλο παίζει και η αναμονή μέσα στις φούσκες μέχρι να ρθει στα χέρια σου.

Ασχέτως honorbuy τέτοια κρούσματα έχει και το επίσημο σέρβις της xiaomi, προφανώς βάζουν κακής ποιότητας διπλής στο εργοστάσιο.

Μίλα τους θα σου κάνουν refund ή αντικατάσταση.

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Λογικά σε καλύπτει κάποιου είδους εγγύηση.

Παρεμπιπτόντως, στα καταστήματα Πλαίσιο, έχει οθόνη για το mi a1 μαζί με την εγκατάσταση στα 49€, νομίζω αρκετά οικονομική επιλογή. (Αν αποτελεί διαφήμιση, σβήστε το).

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Έχει παρατηρήσει κανείς, πως οι τελευταίες 2-3 ρυθμίσεις του volume δεν κάνουν τίποτα

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Έχει παρατηρήσει κανείς, πως οι τελευταίες 2-3 ρυθμίσεις του volume δεν κάνουν τίποτα

Τί εννοείς για να το ελέγξω;δεν σε καταλαβαίνω.

Πες ότι έχεις το volume στο φουλ, άμα πατήσεις 2-3 φορές το volume - δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Πες ότι έχεις το volume στο φουλ, άμα πατήσεις 2-3 φορές το volume - δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά

Δηλαδή δε μειώνει την ένταση?εμένα δουλεύει κανονικά νομίζω....

Δηλαδή δε μειώνει την ένταση?εμένα δουλεύει κανονικά νομίζω....

Κάτι μειώνει ,αλλά πάρα πολύ λίγο

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Όταν πατάς το volume - ποια μπάρα βλέπεις να μειώνεται; Αυτή με το ακουστικό ή αυτή με την νότα; :p

Όταν πατάς το volume - ποια μπάρα βλέπεις να μειώνεται; Αυτή με το ακουστικό ή αυτή με την νότα; :p
Το ακουστικό, καθώς μειώνω την ένταση καθώς ακούω μουσική.

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Καλησπερα να κάνω 2 ερωτήσεις το Xiaomi mi a1 θα πάρει android p?και αν έχει λυθεί το θέμα με το slow motion της Google camera και πως? Ευχαριστω

Ναι στο πρώτο, όχι στο δευτερο.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Είχα ρωτησει πριν μέρες αλλά δεν πήρα απάντηση από κανεναν οπότε ξαναρωτάω: υπάρχει κάποια συγκεκριμένη κάρτα μνήμης που να λειτουργεί άψογα στο κινητό μας ή όλες δουλεύουν καλά?το ρωτώ γιατί είχα διαβάσει παλιότερα ότι κάποια αντιμετώπιζαν ζητήματα....

Είχα ρωτησει πριν μέρες αλλά δεν πήρα απάντηση από κανεναν οπότε ξαναρωτάω: υπάρχει κάποια συγκεκριμένη κάρτα μνήμης που να λειτουργεί άψογα στο κινητό μας ή όλες δουλεύουν καλά?το ρωτώ γιατί είχα διαβάσει παλιότερα ότι κάποια αντιμετώπιζαν ζητήματα....

Πάρε τη Samsung Evo Plus microSDXC 64GB U3 with Adapter συνεργάζεται μια χαρά.

Πάρε τη Samsung Evo Plus microSDXC 64GB U3 with Adapter συνεργάζεται μια χαρά.

Αξιοποιεί το U3 το A1?

Δεν νομίζω... Οπότε είναι κρίμα να δώσει περισσότερα χρήματα για ταχύτητα που δεν χρησιμοποιήσει.

Η γνώμη μου είναι είναι να πας σε οποιαδήποτε U1 της SanDisk.

Πρόταση:

https://www.sandisk.com/home/memory-cards/microsd-cards/ultra-microsd-400gb

Edited by konstantinos77

Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει ότι το κινητό σταματάει μόνο του τα video στο youtube. Σκευάζομαι να το κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να στρώσει. θα χάσω την gcam σωστά? έχω το τελευταίο update 8.1. ποιο άλλο app να βάλω για χρήση κάμερας και ποιο για καθαρισμό τύπου resent apps, cache, και auto startup σε εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ συχνά?

Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει ότι το κινητό σταματάει μόνο του τα video στο youtube. Σκευάζομαι να το κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να στρώσει. θα χάσω την gcam σωστά? έχω το τελευταίο update 8.1. ποιο άλλο app να βάλω για χρήση κάμερας και ποιο για καθαρισμό τύπου resent apps, cache, και auto startup σε εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ συχνά?
Θα την χάσεις σίγουρα. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω κάτι.

Αξιοποιεί το U3 το A1?

Δεν νομίζω... Οπότε είναι κρίμα να δώσει περισσότερα χρήματα για ταχύτητα που δεν χρησιμοποιήσει.

Η γνώμη μου είναι είναι να πας σε οποιαδήποτε U1 της SanDisk.

Πρόταση:

https://www.sandisk.com/home/memory-cards/microsd-cards/ultra-microsd-400gb

19 ευρώ κάνει η Samsung 17 η sandisk.

Έχεις δίκιο, είναι πολλά τα λεφτά.

Το stock Android δε διαθέτει κάποια υπηρεσία cloud ώστε να επαναφέρουμε το κινητό μας όπως ήταν έπειτα από reset ή όταν μεταβαίνουμε σε νέο Android one κινητό; Samsung, Huawei κλπ πλέον το υποστηρίζουν και πολύ καλά μάλιστα...

Sent from my SM-G930F

Το stock Android δε διαθέτει κάποια υπηρεσία cloud ώστε να επαναφέρουμε το κινητό μας όπως ήταν έπειτα από reset ή όταν μεταβαίνουμε σε νέο Android one κινητό; Samsung, Huawei κλπ πλέον το υποστηρίζουν και πολύ καλά μάλιστα...

Sent from my SM-G930F

Αντίγραφα ασφαλείας στο google drive και γίνεται επαναφορά μια χαρά....

• The title was changed to Xiaomi Mi A1