crAss Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Από ότι φαίνεται το θέμα με τον proximity sensor είναι παρελθόν Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Εγώ δεν κρατάω μηνύματα και δεν απασχολούσε αν τα έσβηνε, πάντως τώρα έχει βελτιωθεί η μπαταρία Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 https://www.androidauthority.com/xiaomi-mi-a1-android-8-1-oreo-881714/ Xiaomi Pulled the Android 8.1 Update Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 εκεί που επιτέλους το βρήκε το update κι άρχισε να το κατεβάζει, ξαφνικά το σταμάτησε και βγάζει ότι δεν υπάρχει update:lol: A, ρε xiaomi που μου ήθελες και android one powered by google:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Καλημέρα , τελικά το μόνο πιθανό πρόβλημα της αναβάθμισης είναι η διαγραφή των μηνυμάτων SMS ή υπάρχουν και άλλα θέματα ; χάνεις δηλαδή wallpapers ή άλλες ρυθμίσεις με τα δίκτυα WIFI κλπ ; θα έπρεπε να πάρει κάποιος ένα backup ? Το έχω από χθες στα χέρια μου , το πήρα με την 7.1.2 και ακόμη δεν έχω κάνει αναβάθμιση . Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Από ότι βλέπω μόνο το θέμα με τα sms υπάρχει. Προφανώς όταν κάνεις ΟΤΑ δεν σκέφτεσαι ότι μπορεί να χάσεις δεδομένα. Καλά έκαναν και την τράβηξαν μέχρι να το διορθώσουν. Από την άλλη λειτουργικά δεν βλέπω κάτι που να σε κάνει να το σκεφτείς 2 φορές για να την περάσεις. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Δηλαδή την μάζεψαν ; δεν υφίσταται για την ώρα ; Δεν καίγομαι ακόμη ,μια μέρα το έχω. Η κάμερα με απασχολεί περισσότερο και το rooting/unrooting (να βάλω το titanium και να κόψω τις διαφημίσεις που πέφτουν από παντού) για λόγους εγγύησης κλπ. Το πήρα από Ελλάδα. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 (edited) Λατρεύω xiaomi γιατι με το android one ειναι συνεπεστατη σε ολα τα σοβαρα update 8.0, 8.1 που εχει δώσει. Οχι βέβαια ως προς το χρονο που τα δίνει, αλλα σχετικά με τα bugs που περιέχουν! Αφού σκεφτόμουν οτι οταν και οποτε με το καλο δώσουν την 9.0, αν δεν την πάρουν πισω το 1ο 48ωρο θα απογοητευτω Απο την άλλη οφείλω να ομολογήσω ότι με την 8.1 τα πηγαν καλύτερα σε σχέση με τη 8.0 Edited July 1, 2018 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Εχω την εντυπωση πως με την αναβαθμιση ειναι πιο ξεπλυμενα τα χρωματα σε χαμηλο φωτισμο Μου τι ειχε ξαναπαθει σε αλλο update και με restore διορθωθηκε Απλα τωρα με την gcam αν κανω restore δεν θα την χασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDODIN7 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 (edited) Καλησπερα παιδια αλλαξα γραμματοσειρα στο κινητο και τωρα δεν μου εμφανιζει καποια γραμματα , τι κανω ? Edited July 1, 2018 by REDODIN7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdks Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Πάντως όλοι ασχολήθηκαν με το ότι έχασαν τα μηνύματα απλά να ξέρετε ότι η 8.1 που έδωσε έδινε το safetynet fail πράγμα που το κινητό σε low danger malware ήταν ελβετικό τυρί... Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Πάντως όλοι ασχολήθηκαν με το ότι έχασαν τα μηνύματα απλά να ξέρετε ότι η 8.1 που έδωσε έδινε το safetynet fail πράγμα που το κινητό σε low danger malware ήταν ελβετικό τυρί... Sent from my Mi A1 using TapatalkΕχεις απόλυτο δίκιο! https://techblog.gr/mobile/anavathmisi-toy-xiaomi-mi-a1-se-android-8-1-fernei-bug-poy-svinei-istoriko-ton-sms/ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Κι εγώ έλεγα ότι είναι ιδέα μου. Η οθόνη φαίνεται λίγο πιο ξεπλυμενη.βασικα η αρχική οθόνη,όχι όταν βλέπω φωτό. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaries Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 (edited) Κατά τα άλλα, μερικοί από εμάς χαρακτηρίζονται κακόβουλοι και υπερβολικοί εκφράζοντας την απογοήτευσή τους για την αντιμετώπιση της Xiaomi σε μία τόσο καλή συσκευή... Είμαι σίγουρος ότι τίποτα τέτοιο δε γίνεται σκόπιμα, αλλά όταν απευθύνεσαι σε εκατομμύρια πελάτες, μάλλον πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός... Τα SMS για πολλούς (όπως και για εμένα) είναι πολλές φορές πολύτιμα. Ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον θα διορθωθούν τα θέματα γρήγορα. Edited July 1, 2018 by dimaries Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 (edited) Νομίζω ότι η διάρκεια της μπαταρίας βελτιώθηκε σημαντικά με την 8.1 https://drive.google.com/file/d/1Nwk2_yW8XlmafXUVlhbBzPsH4prVHL-4/view?usp=drivesdk Edited July 1, 2018 by tifozi13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaries Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Νομίζω ότι η διάρκεια της μπαταρίας βελτιώθηκε σημαντικά με την 8.1 https://drive.google.com/file/d/1Nwk2_yW8XlmafXUVlhbBzPsH4prVHL-4/view?usp=drivesdk Ισχύει και για εμένα. Σημαντική βελτίωση, ιδιαίτερα στο on screen time. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Εγώ γιατί τόσο υψηλα, αρχίζω να ανησυχώ :lol: Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Εγώ γιατί τόσο υψηλα, αρχίζω να ανησυχώ :lol: Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πλακα κανεις; Σίγουρα κατι το ταΐζεις....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Κι εγώ μια χαρά από μπαταρία... 50% με 3 ώρες SOT, με ολα ανοιχτά, 4g, WiFi, οθόνη με πάνω από 50% φωτεινότητα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDODIN7 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Πως περναω stock rom χειροκινητα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Πλακα κανεις; Σίγουρα κατι το ταΐζεις.......Το είχα βάλει καταλάθος για 5 λεπτά στην πρίζα μόνο από συνήθεια, αλλιώς όλα τα υπόλοιπα είναι κανονική χρήση YT, παιχνίδια,FB,IG,forum,browsing. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Προσπαθώ να καταλάβω πως συνδέεται το να μη περνάει το τεστ του safety net με το να είναι το κινητό πιο ευάλωτο σε οτιδήποτε malware και δε καταλαβαίνω τι σύνδεση υπάρχει, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdks Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Προσπαθώ να καταλάβω πως συνδέεται το να μη περνάει το τεστ του safety net με το να είναι το κινητό πιο ευάλωτο σε οτιδήποτε malware και δε καταλαβαίνω τι σύνδεση υπάρχει, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος;Αν και το λέει μόνη της η λέξη εδώ φίλε μου θα δεις τι και πώς...https://www.doctorandroid.gr/2017/05/android-basics-safetynet-google-root.html?m=1 Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Από αυτό το λινκ (όπως και από αυτό που λέει η λέξη) δεν υπάρχει καμία απάντηση σε αυτό που ρωτάω, οπότε κοίταξα το safety net api κατευθείαν από τη google και καταλαβαίνω αυτό που υποψιαζόμουν, ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση. Η συσκευή δε γίνεται πιο ευάλωτη σε malware, εφαρμογές που ενδιαφέρονται να ξέρουν αν το κινητό έχει πειραχτεί νομίζουν ότι έχει πειραχτεί. Όχι ότι είναι ευχάριστο αυτό για τον κάτοχο, αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WhiteStorM Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Μια ερώτηση...μπορώ να συνδέσω το κινητό με το PC μέσω καλωδίου usb και να συνδέομαι στο Internet μέσω της σύνδεσης στο PC αντι για Wifi?? pls help me....(κοιταξα στο yt αλλά δεν έβγαλα άκρη... :wacko: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts