karamazof53 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 (edited) Μπορείς να ανεβάσεις κάπου τα αρχεία γιατί από το xda έχουν κατεβάσει το zip. Ισχύει.αν πατήσεις στο λινκ που δείχνει το βίντεο στο youtube, κάτω από το βίντεο έχει τα λινκ που είναι τα θέματα στο google drive Edited April 22, 2018 by karamazof53 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Ισχύει.αν πατήσεις στο λινκ που δείχνει το βίντεο στο youtube, κάτω από το βίντεο έχει τα λινκ που είναι τα θέματα στο google drive Περνάς μόνο τα θέματα και σου εμφανίζει την επιλογή μέσα στα settings? Edit: Είναι οκ, δεν είχα κάνει επανεκκίνηση Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος βελτίωση της μπαταρίας σε standby?πλεον στο βραδινό 6-8ωρο χάνει 1-2% Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος βελτίωση της μπαταρίας σε standby?πλεον στο βραδινό 6-8ωρο χάνει 1-2% Sent from my Mi A1 using TapatalkΕμένα πάντα έτσι ήταν. Γενικά αυτό το κινητό το έχω λατρέψει (για τα λεφτά του). Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDODIN7 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Πήγα να κανω το update Απριλίου και έβγαλε error παρολου πού έκανα unroot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekout Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Εμένα πάντα έτσι ήταν. Γενικά αυτό το κινητό το έχω λατρέψει (για τα λεφτά του). Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και το δικό μου πάντα έτσι ήταν . Εγώ προερχόμενος από Desire 626 νομίζω οτι έχω Mercendes . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Και το δικό μου πάντα έτσι ήταν . Εγώ προερχόμενος από Desire 626 νομίζω οτι έχω Mercendes . Κινητο 4 χρονια πριν ηταν το 626, οχι μερσεντες αλλα λαμποργκινι εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος βελτίωση της μπαταρίας σε standby?πλεον στο βραδινό 6-8ωρο χάνει 1-2% Sent from my Mi A1 using Tapatalk Μια από τα ίδια, από τότε που το πήρα. :D Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Καλημέρα παιδιά. Και με το update Απριλίου με εμφανίζει πάλι πρόβλημα στο bluetooth. Όταν το ενεργοποιώ κολλάει το κινητό και χρειάζεται hard reset. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Είναι πρόβλημα πλακέτας, το πάθαινε συγγενής μου, του την άλλαξαν πήρε καινούριο imei και όλα ζάχαρη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Είναι πρόβλημα πλακέτας, το πάθαινε συγγενής μου, του την άλλαξαν πήρε καινούριο imei και όλα ζάχαρη! Α μάλιστα, οπότε πρέπει να απευθυνθώ στο service και να το γυρίσω το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Αν είσαι απ τους προνομιούχους με εγγύηση ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekout Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Κινητο 4 χρονια πριν ηταν το 626, οχι μερσεντες αλλα λαμποργκινι εχεις. Γι αυτό ακριβώς και το ανέφερα . Όμως η διαφορά τους δεν είναι μόνο στα specs αλλά και στην ποιότητα ( κατασκευής , ήχου ) . Αν με ρώταγες πριν , θα είχα την ακριβώς αντίθετη γνώμη για τη σύγκριση HTC-XIAOMI , απ' αυτή που έχω τώρα . Μπορεί και να έτυχε στις συγκεκριμμένες συσκευές , δεν ξέρω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Καλησπέρα. Υπάρχει κάπου ή ρύθμιση σε εισερχόμενη κλήση να σταματάει να ακούγεται ο ήχος όταν το αναποδογυριζω? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Όχι, αλλά μπορείς να πατήσεις οποιοδήποτε πλαϊνό πλήκτρο έντασης ήχου με το ίδιο αποτέλεσμα αν σε βοηθάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Ρε παιδιά είμαι στην 8.0 Απριλίου και όταν έχω συνδεδεμένο το bluetooth και με καλούν στο What'sApp δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης ούτε από το κινητό ούτε από το bluetooth... Γνωρίζει κάποιος τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
davai69 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι για την αγορα του Α1, θα ηθελα να ρωτησω αυτους που το αποκτησαν τελικα, πως και δεν τους προβληματισε ο δεικτης σαρ για την αγορα και αν αξιζει να περιμενω να βγει το νεο μοντελο της σειρας Α με το σκεπτικο μπας και εχει μειωθει ο δεικτης.:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos85 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 στην θεση σου θα περιμενα το νεο μοντελο με το 8.1 και το σαρ δεν με ενδιαφερει.. εχει ηδη καει ο εγκεφαλος απο τα κινητα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madnikos71 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Ρε παιδιά είμαι στην 8.0 Απριλίου και όταν έχω συνδεδεμένο το bluetooth και με καλούν στο What'sApp δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης ούτε από το κινητό ούτε από το bluetooth... Γνωρίζει κάποιος τι παίζει; Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με τον messenger. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giross Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Παιδιά καλησπέρα με την gcam έχει βγει κανά καλύτερο update ?και γιαιτι δεν παίζει με το slowmotion δεν δουλεύει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Για το slow mo δεν έχω άποψη.αλλαεγω δοκίμασα την τελευταία scrubber κ είναι τέλεια.τις έχω δοκιμάσει πραγματικά όλες Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Παιδιά καλησπέρα με την gcam έχει βγει κανά καλύτερο update ?και γιαιτι δεν παίζει με το slowmotion δεν δουλεύει?? Κι εγώ περιμένω να είναι 100% "έτοιμη", για να την περάσω. Ούτως ή άλλως δεν ασχολούμαι πολύ με φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Έχει κανείς ένδειξη υπολοίπου μπαταρίας στο BT του; Αν ναι, ποιο είναι το BT; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 εγω δοκίμασα την τελευταία scrubber κ είναι τέλεια Εξπλαεϊν γιορσελφ πληζ! Τι είναι, που το βρίσκουμε, κλπ :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giross Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Ισχύει τι είναι αυτό που το βρίσκουμε κάποιο λινκ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts