Jump to content

madnikos71

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by madnikos71

  1. Καλησπέρα παιδιά. ψάχνοντας διάφορα για το κινητό έπεσε το μάτι μου σε αυτό, https://forum.xda-developers.com/mi-a1/development/kernel-francokernel-r1-8th-april-t3774833. Έχει ασχοληθεί κανείς με αυτό?
  2. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με τον messenger.
  3. Έχω το εξής πρόβλημα με την τελευταία του Ιταλού. Όταν προσπαθώ να κάνω αναπαραγωγή ραδιοφώνου μεσω bluetooth ηχείου δεν κάνει τίποτα.Κολάει εντελώς το ραδιο και δεν κάνει αναπαραγωγή πουθενά παρά μόνο όταν σταματήσω την σύνδεση με το bluetooth. Ξέρετε αν υπάρχει λύση για αυτό?
  4. Την K3_NOTE_MM_6.0_1604_ROW_STABLE_REV1_CUOCO92.
  5. περιεργο. Εγω δυο φορές την πέρασα και έχω το ίδιο προβλημα με το ραδιο.
  6. Προβλημα με το ραδιοφωνο δεν εχεις; ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προβλημα με το ραδιόφωνο δεν έχεις;
  7. Εγώ προχθές πέρασα τη 1535 ST. Αφου έκανα το πρώτο restart ξαναμπήκα recovery και απο βιασύνη αντί rootαρω το τηλ, έβαλα τα gapps. ;Έκανα reboot και το τηλ δουλεύει κανονικά (συγχρονισμός επαφών-ημερολογιου κτλ όπως και το play store)
  8. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] και εγώ την πέρασα και είχα το ίδιο πρόβλημα το οποίο έλυσα ως εξής: Αφου έκανα update την ρομ bootαρα κανονικά κάνοναντας skip όσες ρυθμίσεις βγάζει στην αρχή. μετά ξαναπέρασα με το SP flash tool την CWM recovery, wipe cashe & wipe Dalvik, install SU 2.46, reboot system.(κάνει αρκετή ωρα). Αφου μπω κανονικά μετά ξανα σε recovery και περνάω τα gapps. Έτσι μου δούλεψε εμένα. Το προβλημά μου είναι οτι δεν έχει ραδιοφωνο παρα μόνο μια ..........ια κινέζικη.Ξέρει κανείς πως μπορώ να περάσω κανενα radio apk στην συσκευή?
×
×
  • Create New...