Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σχετικα με τη lineage OS έχω εντοπίσει ενα σοβαρό πρόβλημα για όσους χρησιμοποιούν Bluetooth. Οσο υπάρχει συνδεδεμένο ακουστικό Bluetooth οταν δέχεσαι κλήσεις δεν ακούγεται κανένας ήχος εισερχόμενης κλήσης ούτε στη συσκευή ουτε στο ακουστικό. Απλα ενεργοποιείται η οθονη και θα πρεπει να εισαι τυχερός να το δεις καθως δεν παίζει ουτε η δόνηση.

Αυτο νομιζω ειναι και το πιο σοβαρό bug που εχω εντοπίσει.

Απο μπαταρία δεν έχω δει κάποια διάφορα με πριν. Συγκεκριμένα είμαι στις 16ωρες, 6:30 οθόνη, 10%υπολοιπο, με καποιες λίγες κλήσεις και όλα, τα πάντα ανοιχτά συνέχεια, με δυο sim.

Καλημέρα,

Έχω ένα θέμα. Αναβοσβήνει όλη την ώρα το λαμπάκι LED των ειδοποιήσεων ενώ δεν υπάρχουν ειδοποιήσεις.

Μετά από restart φαίνεται να φτιάχνει αλλά μόλις ανάψει μια φορά (λόγω κάποιας ειδοποίησης), δεν σβήνει αφού κλείσω την ειδοποίηση...

Είμαι με patch Φεβρουαρίου αλλά μου το έκανε και πιο πριν. Δεν θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Το έχει παρατηρήσεις και κάποιος άλλος αυτό???

Καλημέρα,

Έχω ένα θέμα. Αναβοσβήνει όλη την ώρα το λαμπάκι LED των ειδοποιήσεων ενώ δεν υπάρχουν ειδοποιήσεις.

Μετά από restart φαίνεται να φτιάχνει αλλά μόλις ανάψει μια φορά (λόγω κάποιας ειδοποίησης), δεν σβήνει αφού κλείσω την ειδοποίηση...

Είμαι με patch Φεβρουαρίου αλλά μου το έκανε και πιο πριν. Δεν θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Εμένα πάντως δεν το κάνει αυτό που λες

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

Χθες ήρθε η αργοπορημένη αναβάθμιση του Φεβρουαρίου και εμφανίστηκε το πρόβλημα με τον proximity sensor. Ας ελπίσουμε να λυθεί στην επόμενη αυτό, δε μπορούμε να κάνουμε και πολλά άλλωστε.

Πέρα από αυτό όμως, σήμερα εγκατέστησα το Adguard και από τη στιγμή που τρέχει, εμφανίζει και μια ειδοποίηση το "Σύστημα Android" ότι "το Adguard τρέχει στο παρασκήνιο". Έκλεισα τις ειδοποιήσεις του Adguard, τις ειδοποιήσεις του συστήματος Android καθώς και τις ειδοποιήσεις του VPN μέσα από τις ειδοποιήσεις του συστήματος Android. Τίποτα, η ειδοποίηση παραμένει εκεί και δε φεύγει με κανένα τρόπο. Πειράζοντας λίγο τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, το μόνο που κατάφερα ήταν να την εξαφανίσω για λίγο και να ξαναβγεί μόλις αποσυνδέθηκε το wifi. Επειδή είναι πολύ ενοχλητική, υπάρχει τρόπος να φύγει από εκεί η συγκεκριμένη ειδοποίηση ? Δε θέλω να ξηλώσω το adguard, είναι πολύ ακριβό και είναι κρίμα, αλλά αν δε βρω λύση θα το κάνω, δε θέλω με τίποτα τέτοιες χαζές ειδοποιήσεις.

Επειδή και εγώ έχω κάποιες εφαρμογές που τρέχουν και μου βγαίνει αυτή η ειδοποίηση δυστηχώς δεν βρήκα τρόπο να την "βγάλω" οσο έψαξα.

Απ'όσο γνωρίζω υπάρχει official επιλογή για απενεργοποίηση τέτοιων ειδοποιήσεων στο 8.1 - οπότε υπομονή

Καλημέρα,

όχι, ούτε κι εγώ το έχω αντιμετωπίσει.Δυστυχώς(για σένα), πρέπει να κάνεις αυτό που δεν θες, factory reset, που είναι και η πιο σωστή λύση

Πέρα από αυτό όμως, σήμερα εγκατέστησα το Adguard και από τη στιγμή που τρέχει, εμφανίζει και μια ειδοποίηση το "Σύστημα Android" ότι "το Adguard τρέχει στο παρασκήνιο". Έκλεισα τις ειδοποιήσεις του Adguard, τις ειδοποιήσεις του συστήματος Android καθώς και τις ειδοποιήσεις του VPN μέσα από τις ειδοποιήσεις του συστήματος Android. Τίποτα, η ειδοποίηση παραμένει εκεί και δε φεύγει με κανένα τρόπο. Πειράζοντας λίγο τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, το μόνο που κατάφερα ήταν να την εξαφανίσω για λίγο και να ξαναβγεί μόλις αποσυνδέθηκε το wifi. Επειδή είναι πολύ ενοχλητική, υπάρχει τρόπος να φύγει από εκεί η συγκεκριμένη ειδοποίηση ? Δε θέλω να ξηλώσω το adguard, είναι πολύ ακριβό και είναι κρίμα, αλλά αν δε βρω λύση θα το κάνω, δε θέλω με τίποτα τέτοιες χαζές ειδοποιήσεις.

Kακως ασχολείσαι με adguard στο mi a1, δεν υπαρχει κανενας λογος.

Μου δημιοργουσε πολλα προβλήματα με site (μου τα εβγαζε offline), ειχα συνεχεια προβλήματα με false positives (μου εβγαζε ότι τα site είναι επικινδυνα) και μου φανηκε ότι το surfing ειχε γινει και πιο αργο και η μπαταρια χειροτερη.

Το ξηλωσα, εβαλα adaway όπως εβαζα παλια και ηρεμησα.

βοηθεια !!!

πατησα κατα λαθος τα 2 πλαϊνα κουμπια και το τηλεφωνο μπηκε σε fastboot mode.

τι μπορω να κανω για να κανει επανεκκινηση;

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 

βοηθεια !!!

πατησα κατα λαθος τα 2 πλαϊνα κουμπια και το τηλεφωνο μπηκε σε fastboot mode.

τι μπορω να κανω για να κανει επανεκκινηση;

Πατας παρατεταμένα το power button.

Πατας παρατεταμένα το power button.

ευχαριστω πολυ

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 

Να ρωτήσω, αν κάποιος ξέρει. Επειδή με τρώει το χεράκι μου μετά από καιρό να παίξω με rom κλπ, αν ξεκλειδώσουμε bootloader χάνουμε την εγγύηση από InfoQuest;

Να ρωτήσω, αν κάποιος ξέρει. Επειδή με τρώει το χεράκι μου μετά από καιρό να παίξω με rom κλπ, αν ξεκλειδώσουμε bootloader χάνουμε την εγγύηση από InfoQuest;

Όχι γιατί το κινητό ξανακλειδωνει και δεν υπάρχει μετρητής.

Καλημέρα,

Απο διαθέσιμα gb πως πας; όταν έχεις ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο αναβοσβήνει συνέχεια μέχρι να του δώσεις λίγο χώρο να ανασάνει.

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Σήμερα (!) μου ήρθε η ενημέρωση φεβρουαρίου. και από ότι διάβασα εδώ μόνο μικρό προβλήματα έφερε, οπότε να μου λείπει :lol:

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Σήμερα (!) μου ήρθε η ενημέρωση φεβρουαρίου. και από ότι διάβασα εδώ μόνο μικρό προβλήματα έφερε, οπότε να μου λείπει :lol:

Όχι σε όλους,εμένα ΤΈΛΕΙΑ παίζει

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

Όχι σε όλους,εμένα ΤΈΛΕΙΑ παίζει

Κι σε εμένα κανένα πρόβλημα.

Πολλές φορές υπάρχει περίπτωση να μην κάτσει καλά η να δημιουργείται πρόβλημα σε σχέση με κάποια εφαρμογή. Όποτε μερικοί έχουν πρόβλημα, μερικοί όχι.

Παράδειγμα δεν μου έχει ανοίξει ποτέ η οθόνη εν όσο μιλάω.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά καλησπερα. Αν και παρακολουθώ το thread κατά καιρούς , θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το ποιο κατάστημα στο Σκρουτζ να επιλέξω για αγορά του κινητού. Επειδή είναι για άλλο ατομο και δεν θέλω να βρεθώ με κινεζική έκδοση , ποιο κατάστημα φέρνει ευρωπαϊκό με εγγύηση 2 ετών ; Ψάχνωντας λίγο , είδα το phonegallery που το ξέρω και σαν μαγαζί. Αν κάποιος έχει ψωνίσει τώρα τελευταία το κινητό και μπορεί , ας μου δώσει μια πληροφορία.

Sent from my iPhone using Tapatalk

:D

Παιδιά καλησπερα. Αν και παρακολουθώ το thread κατά καιρούς , θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το ποιο κατάστημα στο Σκρουτζ να επιλέξω για αγορά του κινητού. Επειδή είναι για άλλο ατομο και δεν θέλω να βρεθώ με κινεζική έκδοση , ποιο κατάστημα φέρνει ευρωπαϊκό με εγγύηση 2 ετών ; Ψάχνωντας λίγο , είδα το phonegallery που το ξέρω και σαν μαγαζί. Αν κάποιος έχει ψωνίσει τώρα τελευταία το κινητό και μπορεί , ας μου δώσει μια πληροφορία.

2χρονια εγγυηση εχουν σιγουρα οι Ελληνικες αλυσιδες τυπου Πλαισιο,public.

2χρονια εγγυηση εχουν σιγουρα οι Ελληνικες αλυσιδες τυπου Πλαισιο,public.

Ναι. Αυτό το γνωρίζω. Απλά στο Σκρουτζ είναι στα 180€ πάνω κάτω και σκέφτεται η φίλη να το πάρει από εκεί. Γιαυτο και ρώτησα αν έχουμε κάποιο σιγουρο μαγαζί.

:D

Ναι. Αυτό το γνωρίζω. Απλά στο Σκρουτζ είναι στα 180€ πάνω κάτω και σκέφτεται η φίλη να το πάρει από εκεί. Γιαυτο και ρώτησα αν έχουμε κάποιο σιγουρο μαγαζί.

Στα 180 δεν έχεις 2ετη εγγύηση. Στα 250 και από τα μεγάλα μαγαζιά μόνο

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!

Υπαρχει λογος που η διαφορα ειναι τοσο μεγαλη.Και αυτο γιατι στην μια περιπτωση τα κινητα που πουλανε τα σκρουτζομαγαζα ειναι οι εκδοσεις που βρισκουν απο Κινα,και αρα η εγγυηση ειναι μολις 1χρονος εκτος αν το μαγαζι προσφερει 2 χρονια οπως το παρακατω

https://www.mygad.gr/Xiaomi-Mi-A1-oktapirino-Snapdragon-625-4GB-RAM-64GB-ROM-Xryso&tracking=5730894aa669b

αλλα η τιμη και σε αυτο φτανει επιπεδα αλυσιδων.

Εδω αντιπροσωπεια δεν υπαρχει ακομα στην Ελλαδα,αρα σε περιπτωση που το κινητο παθει κατι το καταστημα το στελνει εξω για επισκευη.

Στην περιπτωση των κινητων που τα εισαγει η Infoquest και προμηθευει τις αλυσιδες,παρεχει η ιδια 2 χρονια εγγυηση αλλα μονο σε αυτες τις συσκευες που εισαγονται απο αυτην και αρα δινονται και στα αντιστοιχα καταστηματα/συνεργατες.

Μια απο τα ιδια και οι επισημες τιμες απο το store

https://www.mistore-greece.gr/Smartphones/Mi-A1.aspx

Και επίσης το Α1 έχει μια έκδοση δεν υπάρχει ευρωπαϊκή, διεθνής, κινεζική, κλπ, οπότε το μόνο που σε απασχολεί είναι το after sales

Κάποιος που έχει το Galaxy s5 αξίζει να πάει στο Α1;

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Xiaomi Mi A1