Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Unlimited είναι γνωστό ότι έχουν όλες οι συσκευές, για unlimited σε original quality γράφτηκε σε προηγούμενα μηνύματα

Πρεπει να ξαναδω την παρουσιαση του τηλεφωνου για να σου πω σιγουρα.Δεν το θυμαμαι αυτη τη στιγμη.

Unlimited είναι γνωστό ότι έχουν όλες οι συσκευές, για unlimited σε original quality γράφτηκε σε προηγούμενα μηνύματα

Μπορείς να το δοκιμάσεις, εγώ τρόμαξα στην αρχή που νόμιζα πως έκανα "λάθος" (σιγά μην έκανα), αλλά δεν ισχύει και κρατάω την αρχική μου άποψη.

Δοκίμασε το, κάνε συγχρονισμό σε original θα δεις πως τα mb είναι ακούνητα.

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Όντως.

Λοιπόν, προς μοντ.

ΜΗ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ

ΑΝΑΘΕΩΡΩ ξανά.

Οι φωτογραφίες ανεβαίνουν unlimited σε original μορφή.

Edit έρχονται οι φωτος

http://i64.tinypic.com/23rn690.jpg

Ευχαριστώ τα χέρια της γυναίκας μου και που δε γκρίνιαξε!

Τι δείχνουν οι φωτογραφίες? Στο τηλέφωνο το μέγεθος είναι 5.2mb,στο photos είναι 4.9

Ε ναι, αλλιώς υπολογίζει το κινητό αλλιώς το cloud σημασία έχει πως ανεβαίνει στην original μορφή της και δεν σε χρεώνει mb.

Το ίδιο είναι να ανεβαίνει σε 900kb το ίδιο σε 4.9;

Ε ναι, αλλιώς υπολογίζει το κινητό αλλιώς το cloud σημασία έχει πως ανεβαίνει στην original μορφή της και δεν σε χρεώνει mb.

Το ίδιο είναι να ανεβαίνει σε 900kb το ίδιο σε 4.9;

Δεν κατάλαβα τι εννοείς? Και εγώ με το OnePlus 3 τις φωτογραφίες κάπου εκεί τις βλέπω στο Google photos, 4.5-5mb

Παντως και στο pixel που ειδα τωρα τα μπερδευει.Λεει αρχικο μεγεθος και σου δειχνει οτι εχεις εως 15gb.Καπου κολλαει το google photos.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς? Και εγώ με το OnePlus 3 τις φωτογραφίες κάπου εκεί τις βλέπω στο Google photos, 4.5-5mb

Και το μέγεθος της φωτογραφίας στο κινητό σου είναι πάλι 4.5-5mb;

Επίσης αν δεις στη φωτο είναι συγχρονισμένο με "Πλήρης ανάλυση που λαμβάνεται υπόψη στο όριο αποθηκευτικού χώρου"

Που συμαίνει πως εξαρχής έχω δίκιο ότι το MiA1 είναι στην οικογένεια και δεν δεσμέυει MB όταν έχεις επιλογή για Original upload

Παντως και στο pixel που ειδα τωρα τα μπερδευει.Λεει αρχικο μεγεθος και σου δειχνει οτι εχεις εως 15gb.Καπου κολλαει το google photos.

Αυτό με έκανε να αναθεωρήσω (λάθος) και να γράψω πως ανέφερα αρβύλα.

Και το μέγεθος της φωτογραφίας στο κινητό σου είναι πάλι 4.5-5mb;

Επίσης αν δεις στη φωτο είναι συγχρονισμένο με "Πλήρης ανάλυση που λαμβάνεται υπόψη στο όριο αποθηκευτικού χώρου"

Που συμαίνει πως εξαρχής έχω δίκιο ότι το MiA1 είναι στην οικογένεια και δεν δεσμέυει MB όταν έχεις επιλογή για Original upload

Αυτό με έκανε να αναθεωρήσω (λάθος) και να γράψω πως ανέφερα αρβύλα.

Δεν ξέρω στο τηλέφωνο, τις έχω διαγράψει. Θα δοκιμάσω αργότερα να δω

Edit:

5mb στο τηλέφωνο

5mb και στο Google photos

Έχω την εντύπωση ότι το όριο είναι στα 5mbστο Google photos

Edited by leo06

Δεν ξέρω στο τηλέφωνο, τις έχω διαγράψει. Θα δοκιμάσω αργότερα να δω

Edit:

5mb στο τηλέφωνο

5mb και στο Google photos

Σε τι settings? Σου τρώει MB από τα υπολειπόμενα GB σου;;

Ανεβαίνει original;

Μιλάμε για το One plus 3;

Στο Μ1 το δοκίμασες;

Σε τι settings? Σου τρώει MB από τα υπολειπόμενα GB σου;;

Ανεβαίνει original;

Μιλάμε για το One plus 3;

Στο Μ1 το δοκίμασες;

High, δεν μπορώ να καταλάβω για μερικά mb αν τρώει, ίδιες πληροφορίες και στο τηλέφωνο και στο photos, ναι για το 3, δεν έχω Α1.

Έχεις δοκιμάσει με φωτογραφία μεγαλύτερη από 6mb?

High, δεν μπορώ να καταλάβω για μερικά mb αν τρώει, ίδιες πληροφορίες και στο τηλέφωνο και στο photos, ναι για το 3, δεν έχω Α1.

Έχεις δοκιμάσει με φωτογραφία μεγαλύτερη από 6mb?

Ναι, σε όλες μα όλες που ανεβάζω τρώει 300kb μάλλον αυτά τα 300kb ίσως είναι τα info και το .thumbnails.

Στη gallery μου έχω 1200 photo όλες ανεβασμένες σε ORIGINAL upload και δεν μου έχει αλλάξει ούτε 1mb από τα 15 GB, 112ΜΒ έχω μόνο σε χρήση που είναι τα email μου.

Εν πάση περιπτώσει, για να καταλήξουμε να κατασταλάξουν και οι χρήστες που διαβάζουν και τους έχουμε προκαλέσει μια σύγχυση.

Συμφωνούμε πως το Mi A1 βρίσκεται στην οικογένεια των Android ONE και δίνει το δικαίωμα σε χρήστες του που ανεβάζουν εικόνες αποκλειστικά από το κινητό και μόνο να έχουν την πολυτέλεια να κάνουν χρήση την υπηρεσία για unlimited ORIGINAL upload photo;

Δοκίμασα με gcam που δίνει μεγαλύτερο αρχείο

High

11mb σε τηλέφωνο

11mb σε photos

Original

11mb σε τηλέφωνο

11mb σε photos

Πώς βλέπεις ακριβώς πόσα mb έχεις στο drive? Μου έχουν μείνει 7.4gb και δεν ξέρω αν τρώει με το ανέβασμα των φωτογραφιών

Δοκίμασα με gcam που δίνει μεγαλύτερο αρχείο

High

11mb σε τηλέφωνο

11mb σε photos

Original

11mb σε τηλέφωνο

11mb σε photos

Πώς βλέπεις ακριβώς πόσα mb έχεις στο drive? Μου έχουν μείνει 7.4gb και δεν ξέρω αν τρώει με το ανέβασμα των φωτογραφιών

Μπες απο pc sto drive.google.com κάτω δεξιά edit: Αριστερά έχει τα GB όπως θα δεις και στις φωτο μου, βάλε το ποντίκι πάνω έχει τρεις κατηγορίες και λέει ποσό τρώει το καθένα. Ανέβασε μια καινούργια φώτο μετά και δες αν αλλάξουν τα ΜΒ

Edited by rackal

Μπες απο pc sto drive.google.com κάτω δεξιά edit: Αριστερά έχει τα GB όπως θα δεις και στις φωτο μου, βάλε το ποντίκι πάνω έχει τρεις κατηγορίες και λέει ποσό τρώει το καθένα. Ανέβασε μια καινούργια φώτο μετά και δες αν αλλάξουν τα ΜΒ

Είτε σε high είτε σε original δεν τρώει gb, αλλά σε high κάποιες τις μειώνει το μέγεθος και κάποιες άλλες όχι. Δεν καταλαβαίνω τι κάνει

Χθες παρέλαβα το κινητό είναι για την κόρη μου. Ήρθε με αυτή την rom. Πήγα στις ενημερώσεις αλλά δεν έβγαλε κάτι. Έκανα επίσης και απενεργοποίηση - επανεκκίνηση - ενεργοποίηση το google framework χωρίς επιτυχία. Στο official site η τελευταία rom είναι η 7.12.19. Η μόνη λύση είναι ξεκλείδωμα bootloader και με το miflash tools την fastboot rom ή να επιμείνω με framework?

eb3752c32b18567948d899f1711cd6a1.jpgc97d36d43fdfea35f1c31485b545b643.jpg

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είτε σε high είτε σε original δεν τρώει gb, αλλά σε high κάποιες τις μειώνει το μέγεθος και κάποιες άλλες όχι. Δεν καταλαβαίνω τι κάνει

Ούτε γω. Εμένα πάντως δεν μου έχει φάει ούτε ΚΒ απο τα 15GB αλλά σε όλα μου τα upload αφαιρεί 300ΚΒ, σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Χθες παρέλαβα το κινητό είναι για την κόρη μου. Ήρθε με αυτή την rom. Πήγα στις ενημερώσεις αλλά δεν έβγαλε κάτι. Έκανα επίσης και απενεργοποίηση - επανεκκίνηση - ενεργοποίηση το google framework χωρίς επιτυχία. Στο official site η τελευταία rom είναι η 7.12.19. Η μόνη λύση είναι ξεκλείδωμα bootloader και με το miflash tools την fastboot rom ή να επιμείνω με framework?

Κάνε ένα factory reset για αρχή.

Edited by rackal

Και εγώ που το πήρα πριν 3 μέρες στην ίδια φάση με σένα είμαι. Το πήγα με το miflash στην τελευταία έκδοση που δίνει η Xiaomi η οποία είναι Nougat με το security patch του Δεκεμβρίου. Ακόμα περιμένω για Oreo. (Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω το λινk για oreo από την xiaomi official. Έχει μείνει ενεργό αλλά δεν το έχουν στο site.)

Για τα updates, κάποιος moderator στα MI A1 forums της Xiaomi, ανέφερε τα εξής:

"Mi A1 updates will resume in the next few day as we fix a few bugs from the last update. We are commited to providing the best possible experience on Mi A1 and thank you for your feedback and patience"

Οπότε για αυτό δεν δείχνει νέα updates προς το παρόν.

Edit: Τελικά φαινεται πως αυτό δεν ειναι σωστό, μιας και το update συνεχίζει να έρχεται με OTA σε πολύ κόσμο

Edited by StathisA

Για τα updates, κάποιος moderator στα MI A1 forums της Xiaomi, ανέφερε τα εξής:

"Mi A1 updates will resume in the next few day as we fix a few bugs from the last update. We are commited to providing the best possible experience on Mi A1 and thank you for your feedback and patience"

Οπότε για αυτό δεν δείχνει νέα updates προς το παρόν.

Ένα μεγάλο μπράβο στην xiaomi τότε.

Έχω το update από την πρώτη μέρα και πραγματικά το κινητό είναι καλύτερο από ότι με nougat. Πιο γρήγορο και με καλύτερη ακόμα μπαταρία.

Αν τώρα θεωρούν ότι πρέπει να το πάρουν πίσω για τα οποία bugs, τους δίνω το χέρι μου.

Αν ήταν Samsung ή Huawei, θα άφηναν το update στο έλεος του θεού.

Παλικάρια πόσο χάνει το εργαλείο με όλα ανοιχτά κατά τη διάρκεια της νύχτας;

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Τίποτα. 1-2%

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την επόμενη βδομάδα θα εχουμε sources για το κινητό.

Να ετοιμάζεστε σιγά σιγά για καμία custom.

Τίποτα. 1-2%

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την επόμενη βδομάδα θα εχουμε sources για το κινητό.

Να ετοιμάζεστε σιγά σιγά για καμία custom.

Άψογα, έχει μια διαφορά με το 6-7% του S7

Αν μιλάμε για ενα πλήρες 8ωρο και με τη νέα αναβάθμιση (αφαίρεσαν το doze mode) υπολόγισε κάπου στα 6-8%

• The title was changed to Xiaomi Mi A1