dante_100 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Έχω παρατηρήσει οτι τον τελευταίο καιρό μου αποσυνδέεται από το WiFi σε άκυρες στιγμές ενώ το Keep WiFi on during sleep είναι στο Always. Το έχει πάθει κανένας άλλος ? είμαι με Android 8.0.0 (non root) Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Παρότι είπαν ότι θα πάρει μερικές βδομάδες η Xiaomi έβγαλε πριν λίγες ώρες το update σε 8 ξανά, με φτιαγμένα όπως υποστηρίζει τα bugs και πακετάκι με το security update του Ιανουαρίου. Για να δούμε... Sourse: https://www.fonearena.com/blog/240555/xiaomi-mi-a1-android-oreo-resumes.html Τωρα την κατεβαζω μετα απο καθαρισμο google framework services. Εντυπωσεις αυριο γιατι σηκωνομαι χαραματα για δουλεια. 1112,4 mb ειναι σε μενα με 7.1.2 που ετρεχα στην νεα συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Χωρίς να αλλάξω launcher, πως γίνεται να εξαφανίσω τη μπάρα αναζήτησης της google? Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί στο παρελθόν, δοκίμασα με απενεργοποίηση της αναζήτησης, αλλά αυτή εκεί, ακλόνητη. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Χωρίς να αλλάξω launcher, πως γίνεται να εξαφανίσω τη μπάρα αναζήτησης της google? Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί στο παρελθόν, δοκίμασα με απενεργοποίηση της αναζήτησης, αλλά αυτή εκεί, ακλόνητη. Δυστυχώς δε γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Έχω παρατηρήσει οτι τον τελευταίο καιρό μου αποσυνδέεται από το WiFi σε άκυρες στιγμές ενώ το Keep WiFi on during sleep είναι στο Always. Το έχει πάθει κανένας άλλος ? είμαι με Android 8.0.0 (non root) Kαλημερα εχω και εγω το ιδιο θεμα. Οχι συχνα αλλα καμια φορα συμβαινει χωρις λογο. και διορθωνεται με το να κλεισω/ανοιξω το wifi Στο τελευταιο update βεβαια δεν μου εχει εμφανισει το ιδιο ( January patch) Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 (edited) Εγω δεν μπορω να κανω update στην τελευταια εκδοση Ιανουαριου με τιποτα, ειναι πιθανο να την εχουν αποσυρει (ή εχουν θεματα με τους server, ποιος ξερει) Edited January 16, 2018 by nikchris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 για το security patch του ιανουαρίου λες ή το oreo? έχει βγει το security patch για τη συσκευή μας; (εγώ είμαι με oreo και security δεκεμβρίου) Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 για το security patch του ιανουαρίου λες ή το oreo? έχει βγει το security patch για τη συσκευή μας; (εγώ είμαι με oreo και security δεκεμβρίου) Ναι, καινούργιο update που βγήκε πριν μερικές μέρες. Τελικά πέρασα nougat fastboot rom του Δεκέμβρη από το site της xiaomi και μου έκανε update σε αυτή του Ιανουαρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 ναι παράξενο ούτε κι εμένα μου ήρθε.. θα το κοιτάξω αν δεν έρθει και στις επόμενες μέρες αυτό δεν υποτίθεται ότι θα μας προστατεύει από το specter? http://www.xinhuanet.com/english/2018-01/06/c_136876272.htm άρα δεν το λες και ασήμαντο.. Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmanak Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Λοιπον οσοι θελετε να περασετε την νεα ενημερωση OPR1.170623.8.1.10 1 Ιανουαριου 2018,πατε ρυθμισεις -εφαρμογες και ειδοποιησιεις-πληροφοριες εφαρμογων ,πατατε επανω δεξια τις 3 τελειες και σας βγαζει Εμφανιση συστηματος.Ψαχνετε και βρισκετε την εφαρμογη Πλαισιο Υπηρεσιων Google. google framework services . Πατατε αναγκαστικη διακοπη και απενεργοποιηση.Αφου γινει ο καθαρισμος αυτης της υπηρεσιας πατατε ενημερωση συστηματος και κατα 99% θα σας βγαλει την νεα εκδοση...Οσοι εχετε Nougat ειναι 1112mb. Οσοι εχετε Oreo οπως εγω ειναι 89 mb.Αυτα τα ολιγα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 (edited) Λοιπον οσοι θελετε να περασετε την νεα ενημερωση OPR1.170623.8.1.10 1 Ιανουαριου 2018,πατε ρυθμισεις -εφαρμογες και ειδοποιησιεις-πληροφοριες εφαρμογων ,πατατε επανω δεξια τις 3 τελειες και σας βγαζει Εμφανιση συστηματος.Ψαχνετε και βρισκετε την εφαρμογη Πλαισιο Υπηρεσιων Google. google framework services . Πατατε αναγκαστικη διακοπη και απενεργοποιηση.Αφου γινει ο καθαρισμος αυτης της υπηρεσιας πατατε ενημερωση συστηματος και κατα 99% θα σας βγαλει την νεα εκδοση...Οσοι εχετε Nougat ειναι 1112mb. Οσοι εχετε Oreo οπως εγω ειναι 89 mb.Αυτα τα ολιγα.... Το δοκιμασα αλλα δεν λειτουργησε. Tελικα μετα απο 4 φορες reset βρηκε το update.Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Edited January 16, 2018 by venividivici Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmanak Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Το δοκιμασα αλλα δεν λειτουργησε. Ξαναδοκιμασε.Αν δεν λειτουργησει παλι κανε υπομονη και θα ερθει σταδιακα σε ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 αν και δεν το προτιμώ γιατί κάνει παράξενα για λίγη ώρα η συσκευή, ναι έκανα κι εγώ αυτό με το google framework και έπιασε βεβαίως... Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Led notification τελικα παλι δεν εχει;Οσο και αν εψαξα δεν το βρηκα πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 πώς δεν έχει; ανάβει το led στις ειδοποιήσεις, απλά έχοντας ένα χρώμα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmanak Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Παρακολουθω εδω και αρκετα χρονια το forum αν και δεν γραφω πολλες φορες σχολια.Θελω να ευχαριστησω τους διαχειριστες της σελιδας αυτης και ολους τους φιλους εδω μεσα που με τις γνωσεις τους στην τεχνολογια μας βοηθουν σε πολλες αποριες και βρισκουν λυσεις σε προβληματα που τυχον προκυπτουν.Συνεχιστε ετσι και ναστε καλα.Οσο αφορα στο συγκεκριμενο τηλεφωνο πιστευω οτι ειναι αυτη την στιγμη το καλυτερο σε σχεση τιμης και αξιας.Το βαθος χρονου θα δειξει την ποιοτητα και την αντοχη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 εννοείται ότι θα την δείξει, γιατί με υποστήριξη και γυμνό android παίζεις σε άλλη κλάση έχοντας αγοράσει κάμποσα nexus στο παρελθόν (και μην έχοντας διαθεση να τα σκάσω για πίξελ, απλά θέλω ένα τηλεφωνάκι να κάνω τη δουλειά μου) ακόμα και σήμερα βλέπω πόσο καλά πάνε λόγω του λειτουργικού τους, πχ έχω ακόμα το nexus 7 του 2013 που το έχω δώσει στον πατέρα μου και αν και έχει πάψει να υποστηρίζεται πάει σφαίρα όπως πήγαινε πάντα (δεδομένου του hw του, γιατί μια ναυρχίδα με 835 όπως πχ το xz1 που πήρα στην γυναίκα εντάξει πάει σφαίρα όπως και να το δούμε αλλά κάνει τα διπλάσια.. ) Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 πώς δεν έχει; ανάβει το led στις ειδοποιήσεις, απλά έχοντας ένα χρώμα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά Εννοω αν θες να το απενεργοποιησεις,οπως ειχε και στην nougat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 ναι έχεις δίκιο λείπει η ρύθμιση, είδα εκεί που την έχουν τα πιξελ κι εμείς δεν την έχουμε.. Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Λοιπον οσοι θελετε να περασετε την νεα ενημερωση OPR1.170623.8.1.10 1 Ιανουαριου 2018,πατε ρυθμισεις -εφαρμογες και ειδοποιησιεις-πληροφοριες εφαρμογων ,πατατε επανω δεξια τις 3 τελειες και σας βγαζει Εμφανιση συστηματος.Ψαχνετε και βρισκετε την εφαρμογη Πλαισιο Υπηρεσιων Google. google framework services . Πατατε αναγκαστικη διακοπη και απενεργοποιηση.Αφου γινει ο καθαρισμος αυτης της υπηρεσιας πατατε ενημερωση συστηματος και κατα 99% θα σας βγαλει την νεα εκδοση...Οσοι εχετε Nougat ειναι 1112mb. Οσοι εχετε Oreo οπως εγω ειναι 89 mb.Αυτα τα ολιγα.... Ξαναδοκιμασε.Αν δεν λειτουργησει παλι κανε υπομονη και θα ερθει σταδιακα σε ολους. To δοκίμασα αλλά χωρίς αποτέλεσμα στο δικό μου Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmanak Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Με την λειτουργια Picture in Picture τι γινεται;Εγω δεν μπορω να την λειτουργησω.Ειναι για χαρτες Chrome και Youtube αν δεν κανω λαθος.Πως γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 (edited) γενικά πάντως θα έλεγα ότι το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι "φτωχά" εκτελεσμένο προς το παρόν... Edited January 16, 2018 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmanak Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 To δοκιμασα αλλα πατωντας το pres home δεν μου το βγαζει στην αρχικη οθονη.Με πεταει εξω απ ολα.Κατι κανω λαθος δεν ξερω. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γενικά πάντως θα έλεγα ότι το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι "φτωχά" εκτελεσμένο προς το παρόν... Μαλλον. Δεν λειτουργει σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Κάτι που παρατήρησα στις ρυθμίσεις εφαρμογές είναι κάτι άσχετες εφαρμογές τύπου: πληκτρολόγιο ινδικών google, πληκτρολόγιο κορεάτικων google, εισαγωγή πινγιν google και εισαγωγή Zhuyin google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfab Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 To δοκιμασα αλλα πατωντας το pres home δεν μου το βγαζει στην αρχικη οθονη.Με πεταει εξω απ ολα.Κατι κανω λαθος δεν ξερω. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μαλλον. Δεν λειτουργει σωστα. Κρατήστε παρατεταμένο το πλήκτρο αφής με τις τρεις γραμμές και θα λειτουργήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts