Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις κάνει factory reset μετά το update? Έγω όχι και σκέφτομαι να κάνω μήπως λυθεί το εν λόγω πρόβλημα.απλα βαριέμαι να τα περνάω όλα από την αρχή

πάρε ένα backup το google account σου και συγχρόνισε και τις photos/videos σου.Μετά όλα είναι αυτοματοποιημένα, εκτός αν έχεις πολλές εφαρμογές, εκτός play.Αυτές θα τις βάλεις manually.Είναι αναγκαίος μπελάς, που πρέπει να γίνεται σε κάθε μεγάλο update

Ps:αν είσαι root βέβαια, όλα γίνονται ακόμα πιο γρήγορα(αλλά αυτό θα το ήξερες αν ήσουν;) )

Καλησπερα σε ολους!

Παρελαβα χθες τη συσκευη και εκανε ενημερωση στην εκδοση του δεκεμβριου 7.12.19 αλλα ακομα δεν εχει παρει την ορεο υπαρχει καποιο θεμα η απλα περιμενω ?

Μετά το update έχω χάσει την επιλογής scheduled on-off από παλιά ήταν στις ρυθμίσεις. Έχει κανένας ιδέα αν στο oreo υπάρχει ακόμα?

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα σε ολους!

Παρελαβα χθες τη συσκευη και εκανε ενημερωση στην εκδοση του δεκεμβριου 7.12.19 αλλα ακομα δεν εχει παρει την ορεο υπαρχει καποιο θεμα η απλα περιμενω ?

Περίμενε λίγο ακόμα γιατί βγάζει το update σε δόσεις

Καλησπερα σε ολους!

Κάνε factory reset, θα στην πετάξει.

@Vassp

Schedule on/off το αφαίρεσαν-παρέλειψαν.

Αναμονή στο επόμενο update...

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Το factory reset δεν ειναι πανάκεια αλλα ουτε κ λυση για ολους. Αν το κινητο ειναι εργαλείο δουλειας δεν μπορεις ετσι απλα να το φορμαρεις.

Ειδικα με τραπεζικες εφαρμογες, authenticators κτλ.

Εκτος αν πας σε ρουτ κ τραβας image τα παντα.

Το factory reset δεν ειναι πανάκεια αλλα ουτε κ λυση για ολους. Αν το κινητο ειναι εργαλείο δουλειας δεν μπορεις ετσι απλα να το φορμαρεις.

Ειδικα με τραπεζικες εφαρμογες, authenticators κτλ.

Εκτος αν πας σε ρουτ κ τραβας image τα παντα.

1 φορά το χρόνο είπαμε, δεν είπαμε κάθε βδομάδα

Κάνε factory reset, θα στην πετάξει.

@Vassp

Schedule on/off το αφαίρεσαν-παρέλειψαν.

Αναμονή στο επόμενο update...

Ευχαριστω πολυ μαλλον αυτο θα κανω γιατι εχω και ενα αλλο θεμα. Δεν μου εμφανιζει στις ρυθμισεις την επιλογη για Enhanced lte network το hd voice η αλλιως volte δηλαδη. Εχει καποιος αλλος αυτο το θεμα ?

στα 249 ευρω η τιμή του στις μεγάλες αλυσίδες απο αύριο και για οσο διαρκούν οι εκπτώσεις

Σκεφτόμουν να το αγόραζα από Κίνα αλλά επειδή έμεινα χωρίς κινητό το χρειάζομαι άμεσα.

Καλύτερα από μεγάλες αλυσίδες στα 250 ή από τα υπόλοιπα σκρουτζομάγαζα σε πιο χαμηλή τιμή?

Αξίζει στα 250 το κινητάκι ρε παιδιά? Ξέρω ότι το 180 της Κίνας ήταν το ιδανικό, αλλά δυστυχώς πρέπει να έχω κάτι άμεσα.

edit:

Κάτι ακόμα, είχα Mi3 και Mi4c, μου φαίνεται λίγο γκουμούτσα ή είναι η ιδέα μου? Πήγα και Public και το είδα από κοντά, μου φάνηκε λίγο μεγάλο.

Edited by kauleas

καλημέρα! τι βλεπω????? εδώ????? https://www.germanos.gr/product/xiaomi-mi-a1-dual-64gb/20368221/

αυτό θα πει εκπτωση!!!

περασε και το σκρουτζ! https://www.skroutz.gr/s/12709085/Xiaomi-Mi-A1-64GB.html

δυστυχως μαλλον ηταν λαθος η τιμη και εσβησαν την σελιδα!

για οποιον ενδιαφέρεται εχω screenshot που εβγαλα φωτο από το κινητο μου...για τυχον αμφιβολιες, το πρωι 6+ που το ειδα το ειχαν βαλει 199 ευρω!!!

η πλακα θα ηταν να το παραγγελναν καποιοι, κλαμα μετα η εταιρεια...

Edited by Nikifoross

Σκεφτόμουν να το αγόραζα από Κίνα αλλά επειδή έμεινα χωρίς κινητό το χρειάζομαι άμεσα.

Καλύτερα από μεγάλες αλυσίδες στα 250 ή από τα υπόλοιπα σκρουτζομάγαζα σε πιο χαμηλή τιμή?

Αξίζει στα 250 το κινητάκι ρε παιδιά? Ξέρω ότι το 180 της Κίνας ήταν το ιδανικό, αλλά δυστυχώς πρέπει να έχω κάτι άμεσα.

edit:

Κάτι ακόμα, είχα Mi3 και Mi4c, μου φαίνεται λίγο γκουμούτσα ή είναι η ιδέα μου? Πήγα και Public και το είδα από κοντά, μου φάνηκε λίγο μεγάλο.

Παρτο απο μεγαλη αλυσιδα στα 250, στα υπολοιπα ουτως η αλλως αντε να το βρεις στα 235Ε, σιγα τη διαφορα.

edit:

καλυτερα να το παρεις από επωνυμο κατάστημα, παρα από skroutz κυριως λογω της εγγυησης, μικρες διαφορες εχουν τωρα με τις εκπτωσεις.

από skoutz και 1 χρονο και θα το στελνουν κινα, και αν κλεισει το μαγαζι αντε γεια!

Edited by Nikifoross

edit:

Λογικό να σου φαίνεται μεγαλύτερο. Είχα και γω το Mi4C και εκτός ότι ήταν 5ιντσο ήταν και πλαστικουρα. Το Mi3 το ίδιο. Οπότε πας σε κάτι λίγο μεγαλύτερο με πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής.

Συμφέρει να το πάρεις τώρα από την άποψη ότι έχεις 2 χρόνια εγγύηση. Αν προλάβεις τώρα, πρόλαβες. Από σκρουτζ, αν σου χρειαστεί χτύπα ξύλο service, χρειάζεται να φύγει Κίνα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

καλημέρα! τι βλεπω????? εδώ????? https://www.germanos.gr/product/xiaomi-mi-a1-dual-64gb/20368221/

αυτό θα πει εκπτωση!!!

για οποιον ενδιαφέρεται εχω screenshot που εβγαλα φωτο από το κινητο μου...για τυχον αμφιβολιες.

Η σελίδα του Γερμανού τώρα βγάζει error - το είχα δει πριν. Μάλλον το κόψανε.

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.

Η σελίδα του Γερμανού τώρα βγάζει error - το είχα δει πριν. Μάλλον το κόψανε.

ναι μαλλον εκαναν λαθος, εχω φωτο προσπαθω να την ανεβασω και δεν με αφηνει το φορουμ.

κριμα! :mad: (για την λαθος τιμη το λεω).

αυτό θα πει εκπτωση!!!

για οποιον ενδιαφέρεται εχω screenshot που εβγαλα φωτο από το κινητο μου...για τυχον αμφιβολιες, το πρωι 6+ που το ειδα το ειχαν βαλει 199 ευρω!!!

η πλακα θα ηταν να το παραγγελναν καποιοι, κλαμα μετα η εταιρεια...

Πρόλαβα και το παράγγειλα. Το πλήρωσα με κάρτα. Ακόμα δεν με έχουν ενημερώσει για κάτι.

Πρόλαβα και το παράγγειλα. Το πλήρωσα με κάρτα. Ακόμα δεν με έχουν ενημερώσει για κάτι.

καλημέρα, πωπω τυχερος εισαι!!!!

ενημερωσε μας για εξελιξεις!

μαλλον θα το παρεις όμως! δυσκολο να σου δωσουν ακυρο!

Πανευκολο ειναι, ενα mail ζητημα ειναι με "το κινητο δεν υπαρχει" ή "εγινε λαθος"

Μακαρι να το παρει ο φιλος, στα 200€ ειναι κλοπη

καλημέρα, πωπω τυχερος εισαι!!!!

ενημερωσε μας για εξελιξεις!

Δύσκολο για το Γερμανό? Πανεύκολο θα έλεγα

αν τολμησουν να πουν όχι δεν εγινε δεν εκανε δεν εδειξε, εγω εχω screenshot και θα του το στειλω.

Ειμαι περίεργος να δω τι θα γινει παντως!

ευχομαι και εγω να το παρει φυσικα! γιατι όχι?

Καλημέρα

συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί , αλλά ήθελα να ρωτήσω αν βάλεις δεύτερη σιμ αν μπορείς να βάλεις διαφορετικό ήχο κλήσης και τι επιλογές διαχείρισης των 2 σιμ υπάρχουν ? ευχαριστώ

Λογικά θα το παραλάβεις. Εδώ μερικοί παρέλαβαν (κι εγώ μαζί) Xbox one s με 120 ευρώ με εκείνο το περιβόητο λάθος της black Friday οπότε έχω εμπιστοσύνη στο Γερμανό.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

αν τολμησουν να πουν όχι δεν εγινε δεν εκανε δεν εδειξε, εγω εχω screenshot και θα του το στειλω.

Ειμαι περίεργος να δω τι θα γινει παντως!

ευχομαι και εγω να το παρει φυσικα! γιατι όχι?

Φίλος μου σε αντίστοιχο ¨λαθος¨ απο πλαισιο τσίμπησε εκτυπωτή κι οταν του είπαν τα κλασικά ανέφερε συνήγορο καταναλωτή κι οτι εχει φωτογραφίες ( screenshots ) απο την αγορα κι οτι αυτή ολοκληρώθηκε κανονικά απο το σάιτ τους και μετα το βουλωσαν με ελαφρά πηδηματακια...

Same Sh1t...Different Day

Same Sh..t , Different Day

• The title was changed to Xiaomi Mi A1