Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πλέον δεν υπάρχει η επιλογή για να κατεβάζεις την κουρτίνα με το δαχτυλικο αποτύπωμα, ή εγώ δεν την βρίσκω?

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν εκανες factory reset την εχασες την ρυθμιση.

Δεν εχουν την ρυθμιση στην rom.Φοβεροι developers και oi beta φοβεροι και αυτοι επισης.Ουτε led notification θα βρεις.

Πλέον δεν υπάρχει η επιλογή για να κατεβάζεις την κουρτίνα με το δαχτυλικο αποτύπωμα, ή εγώ δεν την βρίσκω?

Όχι και "κουρτίνα" ρε παιδιά, status bar λέγεται.

Όχι δεν υπάρχει η επιλογή, το έχουν πει και άλλοι. Ίσως το βάλουν πάλι σε μελλοντικό update

Διαβασε το ακριβως απο πανω νημα.Το εχει προσφορα ο Κωτσοβολος.Μπες και τσιμπα το.

299 λεει στην σελιδα του! που ειναι η προσφορα που δεν βλεπω? https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/178555-xiaomi-mi-a1-64gb-black-dual-sim ολοι οι γνωστοι με 2 χρονια εγγυηση αντιπροσωπειας τοσο το εχουν! εσυ πως το καταφερες αυτο που ειπες? πηγες στο καταστημα?

πχ πλαισιο https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Xiaomi-Mi-A1-64gb-Mauro-MZB5675EU.htm

Edited by Nikifoross

299 λεει στην σελιδα του! που ειναι η προσφορα που δεν βλεπω? ολοι οι γνωστοι με 2 χρονια εγγυηση αντιπροσωπειας τοσο το εχουν!

Λεει σηκωνει παζαρι.πατας λοιπον στο τηλ και σε πεταει και λεει βαλε τιμη.Βαλε την τιμη που γραφω και θα σου πει οκ.βαζεις email και προχωρας.πιο κατω δεν ριχνει την τιμη οποτε μην παλευεις αδικα.

Λεει σηκωνει παζαρι.πατας λοιπον στο τηλ και σε πεταει και λεει βαλε τιμη.Βαλε την τιμη που γραφω και θα σου πει οκ.βαζεις email και προχωρας.πιο κατω δεν ριχνει την τιμη οποτε μην παλευεις αδικα.

οχι δεν καταλαβα τι εννοουσες πριν ! νομιζα οτι το εκανες στο καταστημα!!!

ευχαριστω θα το κοιταξω τοτε! :)

οχι δεν καταλαβα τι εννοουσες πριν ! νομιζα οτι το εκανες στο καταστημα!!!

ευχαριστω θα το κοιταξω τοτε! :)

Κοιτα το γιατι ληγει σημερα.Εχει και επιλογη να το παρεις απο καταστημα η να στο στειλουν.

Πλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα για παζάρι για το συγκεκριμένο.

Το έβαλα και γω το μεσημέρι για δοκιμή και το χτύπησα στα 248 και κάτι ψιλά.mia1.jpg

Αν εκανες factory reset την εχασες την ρυθμιση.

Δεν εχουν την ρυθμιση στην rom.Φοβεροι developers και oi beta φοβεροι και αυτοι επισης.Ουτε led notification θα βρεις.

Ναι εννοείται πως έκανα, όπως κάνω πάντα σε τέτοια updates και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και σε μικρότερα.

Τι να πω? Κρίμα. Αν και μου αρέσει κάπως το μενού των ρυθμίσεων που το τακτοποίησαν έτσι και το συμμαζεψαν αν και χρειάζεται να το συνηθίσεις, αφαίρεσαν πολλά features.

Τεσπα! Στην 8.1 τώρα. Αν υπάρξει τετοια ή κάποιο μικρότερο update.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Σήμερα σε κάποια τραγούδια εντόπισα και αυτό το "hissing sound" που διάβαζα ότι ακούνε μερικοί από τα ακουστικά.

Ενοχλητικό δεν είναι για μένα πάντως, το προτιμώ από το να έχει χαμηλό ηχο.

-------

Επίσης στο xiaomi store δοκίμασα και τα noise canceling ακουστικά της xiaomi. Έπαθα πλάκα με το πόσο καλά κάνουν δουλειά, τα έβαλα στο αυτί μου και σε 2-3 δευτέρα άρχιζαν να κάνουν noise cancelling πριν αρχίσω να παίζω μουσική!!!

Δεν κόβουν όλους τους ήχους αλλά κάνουν πολύ καλή δουλειά.

Σαν ήχος, μου φάνηκαν λίγο πιο χαμηλά και λίγο χειρότερα από τα pro hd που έχω, οπότε και δεν προτείνονται.

Πλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα για παζάρι για το συγκεκριμένο.

Το έβαλα και γω το μεσημέρι για δοκιμή και το χτύπησα στα 248 και κάτι ψιλά.mia1.jpg

Εγω την ωρα που εβαλα την αναρτηση μου το εβγαζε.

και εγω δεν το βρισκω τι εγινε το εβγαλαν ρε γμτ?

Ναι τωρα δεν το εχει και εχει 10 ευρω δωροεπιταγη.

Την ωρα που το ανηρτησα ελεγε για ακομη εξι ωρες.Τι να σου πω..

καλα δεν πειραζει τι να κανουμε....

για πειτε μερικοι που το εχετε πως σαν φαινεται το android one, δλδ που δεν εχει MIUI, σας πειραζει ή ειναι καλυτερα ετσι ?

φανταζομαι εχει παρει android Oreo ?

δεν πιστευω επειδη θα παιρνει γρηγορα αναβαθμισεις να εχει bugs ετσι? γιατι με μερικα ποστς παραπανω ετσι νομιζω.

Σκεφτομαι να το παρω γιαυτο ρωταω.

Edited by Nikifoross

για πειτε μερικοι που το εχετε πως σαν φαινεται το android one, δλδ που δεν εχει MIUI, σας πειραζει ή ειναι καλυτερα ετσι ?

φανταζομαι εχει παρει android Oreo ?

Ε μα οσοι το πηρανε φανταζομαι για το stock android το πηρανε.Υπαρχει κατι καλυτερο;Πηρε oreo αλλα θελει βελτιωση.ειδωμεν...Νομιζω παντως και τα seven το εχουν χαμηλα απο τιμη με εγγυηση infoquest.

Tο ειχε και το ειχαν παρει και καποιοι(αναφερεται στις κριτικες στο skroutz)τωρα δεν ξερω να σου πω.Παντως ενταξει μην τρελλενεσαι.Ερχονται οι εκπτωσεις σε λιγες μερες η χτυπα κανενα απο isomnia.Εγω το πηρα απο πλαισιο αλλα δεν ειχε εκεινη την εποχη μαυρα στο skroutz.

φανταζομαι εχει παρει android Oreo ?.

Δεν έχει έρθει σε όλους η αναβάθμιση σε oreo ακόμα.... κάποιοι περιμένουμε υπομονετικά ακόμα :p ή μήπως είμαι ο μόνος που περιμενει?:cry:

Και σε εμένα και σε άλλον φίλο εκτός φόρουμ δεν έχει έρθει αλλά δε με πειράζει και ιδιαίτερα, ας βγουν τα παιδικά προβλήματα και μετά.

Σε μένα λειτουργεί κανονικότατα.

Την είχα ενεργοποιήσει από πριν και με την αναβάθμιση σε Oreo απλά εξακολουθεί να λειτουργεί.

καλημέρα, όπως διαβαζω η αναβαθμιση σε Oreo ερχεται σταδιακα στους χρηστες οποιος δεν εχει παρει ακομα λιγη υπομονή και σιγουρα θα παρει! Ελπιζω να είναι Oreo (ωραιο) ονομα και πραγμα....:p

Υπάρχει bug στο συγχρονισμό φωτογραφιών απο το μενού φωτογραφίες...

Αν το έχεις συγχρονισμένο σηκώνει lag και σου κόβει το 98% της ταχύτητας σου και το ping το φτάνει 800-900...

Μέχρι να βρω τι φταίει έσπασα το κεφάλι μου...

"Για όσους βιάζονται το ορεο ας κάνουν factory reset και θα τους την βγάλει"

Edited by rackal

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Μόλις εγκατέστησα την καινούργια έκδοση.μεχρι στιγμής φαίνεται να λειτουργούν όλα όπως πριν.led ειδοποιήσεων και status bar δουλεύουν όπως πριν.η φόρτιση λέει ταχεία πλέον αλλά δεν έχω τσεκαρει πόσο... Ταχεία είναι.σημειωση: όλα αυτά χωρίς να κάνω factory reset.

Καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία.

Επειδή ψήνομαι να το πάρω μέσα στον Ιανουάριο θέλω να ρωτήσω κάτι.

Από mi store μου είπαν ότι με root χάνεται η εγγύηση.

Υπάρχει τρόπος να το κάνεις root και να το επαναφέρεις σε περίπτωση που χρειαστεί να το πας πίσω χωρίς να φανεί ότι έχει γίνει root;

Αν και δεν βρίσκω λόγο ακόμα να το κάνω root, θέλω να το γνωρίζω.

Τελικά με Oreo η google cam λειτουργεί και εκμεταλλεύεται και τις δύο κάμερες;

Current: Xiaomi Mi A1

History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink:

καλημέρα και καλη χρονια!

δεν εχω ακομα κινητο Xiaomi αλλα θελω να παρω μαλλον το συγκεκριμενο.

Σχετικα με το root εχω ασχοληθεί σε πολλες συσκευες, πχ σε ένα ταμπλετ 7αρι πχ εβαλα χειροκίνητα μεσω εντολων κονσολας adb (με adb platform tools) και με τον ιδιο τροπο το εβγαλα για να παιζει μετα το nova go app.

Με λιγα λογια ναι μπορει να βγαινει, αλλα όμως επειδή μπαινει στο /system ΔΕΝ βγαινει με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων!!!

πρεπει να ξαναφλασαριστει η rom για να βγει (οποτε να αλλαξουν οι εγραφες στο /system) ή να το κανεις όπως ειπα μεσω κονσολας χειροκίνητα, ή αν εχει ετοιμο καποιο πρόγραμμα unroot για το κινητο αυτό.

Γενικα σε ΟΛΕΣ τις συσκευες με root δεν ισχυει η εγγυηση γιατι αν το κανει καποιος που δεν ξερει μπορει πχ να σβησει κατι από το συστημα και παει η ιδια η ROM!!! αν δεν εχεις custom recovery και backup της, ή εστω την αρχη παει η συσκευή. Οποτε όταν την πας για service θα καταλαβουν τι εχει γινει.

Οποτε είναι λογικοτατο να μην ισχυει η εγγυηση. Εκτος αν προσεχεις και εχεις ΠΑΝΤΑ backup την ιδια την rom, την αρχικη, την recovery και αν χρειαστεί να κανεις unroot να ξερεις πως θα γινει αυτό.

Προσωπικα ενας λογος για να προτιμησω αυτό το κινητο αντι άλλο με MIUI είναι και τα ποιο ευκολα πραγματα που γινονται με πρωτο το root...

δες και εδώ για root how to https://forum.xda-developers.com/mi-a1/how-to/root-mia1-twrp-t3678453

και βιντεο

και άλλο

και για unroot https://forum.xda-developers.com/mi-a1/help/how-to-unroot-mi-a1-t3691801

και εδώ διαφορα μαζεμένα για το κινητο αυτό καθως και η στοκ ρομ https://boycracked.com/2017/09/14/official-xiaomi-mi-a1-stock-rom-firmware/

Edited by Nikifoross

• The title was changed to Xiaomi Mi A1