Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εεεεεεεε, όχι.

Το ε οχι δεν το καταλαβαινω.Διαβασε τι ειναι το android one προγραμμα και μετα σχολιαζεις.Ειναι φθηνες συσκευες για χωρες οπως η Ινδια.Τωρα αν νομιζεις πως εμεις ειμαστε Αμερικη και μας το εδωσαν στην Ελλαδα επειδη ειμαστε ωραιοι....Και στην παρουσιαση ειπαν για αναπτυσσομενες χωρες.

Το ε οχι δεν το καταλαβαινω.Διαβασε τι ειναι το android one προγραμμα και μετα σχολιαζεις.Ειναι φθηνες συσκευες για χωρες οπως η Ινδια.Τωρα αν νομιζεις πως εμεις ειμαστε Αμερικη και μας το εδωσαν στην Ελλαδα επειδη ειμαστε ωραιοι....Και στην παρουσιαση ειπαν για αναπτυσσομενες χωρες.

Το 5x ίδια συσκευή είναι με το ίδιο κόστος.

Το 5x ίδια συσκευή είναι με το ίδιο κόστος.

Το 5χ και το 6p τα ανεφερα ως παραδειγμα για εναν φιλο πιο πανω που εγραφε πως αλλες συσκευες android one εχουν παρει ηδη oreo.Δεν καταλαβαινω που μπερδευεσαι.

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και σαφως δεν ειναι ιδια συσκευη.Ειναι μια συσκευη δυο ετων και κατι και με καλυτερη καμερα απο το a1.

Το 5χ και το 6p τα ανεφερα ως παραδειγμα για εναν φιλο πιο πανω που εγραφε πως αλλες συσκευες android one εχουν παρει ηδη oreo.Δεν καταλαβαινω που μπερδευεσαι.

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και σαφως δεν ειναι ιδια συσκευη.Ειναι μια συσκευη δυο ετων και κατι και με καλυτερη καμερα απο το a1.

Μιλάω για το mi 5x ρε μανμου

Προσωπικά προτιμώ το νέο update να είναι σταθερό, καλοδουλεμένο για το συγκεκριμένο κινητό με τις βελτιώσεις που πρέπει και bug free και ας το πάρω και αργότερα, μια χαρά είναι και έτσι. Πάντως η xiaomi το είχε υποσχεθεί μέσα στο 17, έχουμε μια βδομάδα ακόμα... για να δούμε...

Προσωπικά προτιμώ το νέο update να είναι σταθερό, καλοδουλεμένο για το συγκεκριμένο κινητό με τις βελτιώσεις που πρέπει και bug free και ας το πάρω και αργότερα, μια χαρά είναι και έτσι. Πάντως η xiaomi το είχε υποσχεθεί μέσα στο 17, έχουμε μια βδομάδα ακόμα... για να δούμε...

Συμφωνω απολυτα.

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Κάτοχος κι εγώ της συσκευής από χθες. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές, πέρα από την κάμερα που δεν είναι κάτι ιδιαίτερο (το περίμενα, άλλωστε, για Xiaomi). Δύο ερωτήσεις αν μπορείτε να βοηθήσετε: Πως μπορώ να βγάλω το ποσοστό μπαταρίας που απομένει, ώστε να φαίνεται πάνω δεξιά; Επίσης, υπάρχει μήπως η δυνατότητα για double tap wake (σ.σ. να ανοίγει η οθόνη με διπλό χτύπημα σε αυτήν);

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Κάτοχος κι εγώ της συσκευής από χθες. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές, πέρα από την κάμερα που δεν είναι κάτι ιδιαίτερο (το περίμενα, άλλωστε, για Xiaomi). Δύο ερωτήσεις αν μπορείτε να βοηθήσετε: Πως μπορώ να βγάλω το ποσοστό μπαταρίας που απομένει, ώστε να φαίνεται πάνω δεξιά; Επίσης, υπάρχει μήπως η δυνατότητα για double tap wake (σ.σ. να ανοίγει η οθόνη με διπλό χτύπημα σε αυτήν);

Καλησπερα και χρονια πολλα. Το μόνο που γίνεται είναι να ενεργοποιήσεις ένα κρυφό μενού (System Ui Tuner) πατώντας παρατεταμένα για λίγο το εικονίδιο των ρυθμίσεων από την μπάρα ειδοποιήσεων και πας μετά ρυθμίσεις - system ui tuner - γραμμή κατάστασης - μπαταρία και επιλέγεις να εμφανίζεται πάντα το ποσοστό.

Καλησπερα και χρονια πολλα.Δεν εχει double tap.

Αν θες άμεσα updates, έχει ωραιότατο pixel με 850€, τι όχι;

Άμεσα= 4 μήνες μετά?

καλά, κάποιοι μάλλον δεν γνωρίζετε τι σημαίνει το android one program, και τι υποχρεώσεις έχει ο κάθε κατασκευαστής που συμμετάσχει σε αυτό."Fresh: Android One devices will receive timely upgrades to the latest Android OS, so people can quickly gain access to the latest platform innovations on their device. Users of the new Mi A1 will receive an upgrade to Android Oreo before the end of the year and next year they will also be one of the first to receive an upgrade to Android P." τάδε έφη η "μαμά" google.Σε όλα τα φόρουμ τρώει άγριο κράξιμο η xiaomi για την ασυνέπεια της, και εδώ ακόμα κάποιοι λένε για σχέση τιμής και ποιότητας και άλλα άσχετα.Σας ανέφερα πως τα gm, που έχουν χειρότερα χαρακτηριστικά και είναι πιο φθηνά, ότι πήραν Oreo, και κάνετε άτοπες συγκρίσεις με Pixel κτλ.Καληνύχτα και καλά χριστούγενα τότε!

Νομίζω πως το θέμα με το update σε Oreo το έχουμε κάνει μεγαλύτερο θέμα από ότι είναι στην πραγματικότητα

Και τί έγινε αν το πάρουμε μέσα στον Ιανουάριο δηλαδή, θα αλλάξει κάτι ;

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία :)

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14)

καλά, κάποιοι μάλλον δεν γνωρίζετε τι σημαίνει το android one program, και τι υποχρεώσεις έχει ο κάθε κατασκευαστής που συμμετάσχει σε αυτό."Fresh: Android One devices will receive timely upgrades to the latest Android OS, so people can quickly gain access to the latest platform innovations on their device. Users of the new Mi A1 will receive an upgrade to Android Oreo before the end of the year and next year they will also be one of the first to receive an upgrade to Android P." τάδε έφη η "μαμά" google.Σε όλα τα φόρουμ τρώει άγριο κράξιμο η xiaomi για την ασυνέπεια της, και εδώ ακόμα κάποιοι λένε για σχέση τιμής και ποιότητας και άλλα άσχετα.Σας ανέφερα πως τα gm, που έχουν χειρότερα χαρακτηριστικά και είναι πιο φθηνά, ότι πήραν Oreo, και κάνετε άτοπες συγκρίσεις με Pixel κτλ.Καληνύχτα και καλά χριστούγενα τότε!

Ειναι γιατι πηραν το τηλεφωνο λογω εμφανισης και ντορου που δημιουργηθηκε χωρις να εχουν ξαναπιασει τηλεφωνο stock android στα χερια τους.Ισως να μην γνωριζαν την υπαρξη τους κιολας.

Φυσικα δεν ειναι κακο να μην γνωριζεις.Κακο ειναι που επιμενουν και κανουν Θεο την καθε xiaomi.

Φιλε, στο λεει καθαρα οτι υποσχεθηκαν το update μεχρι το τελος του χρονου, και εχετε αρχιζει να κραζετε προκαταβολικα; :lol:

Δηλαδη αν αργησει να το δωσει και 2 βδομαδες, να το πεταξουμε το τηλεφωνο;

To κραξιμο στα φορουμ δεν εχει καμια σημασια, για ολες τις εταιριες τα ιδια και τα ιδια.

Ειναι γιατι πηραν το τηλεφωνο λογω εμφανισης και ντορου που δημιουργηθηκε χωρις να εχουν ξαναπιασει τηλεφωνο stock android στα χερια τους.Ισως να μην γνωριζαν την υπαρξη τους κιολας.

Φυσικα δεν ειναι κακο να μην γνωριζεις.Κακο ειναι που επιμενουν και κανουν Θεο την καθε xiaomi.

Δεν πρεπει να γραφει βιογραφικο ο καθενας για να πει την αποψη του..

Αν η σποντα ειναι για μενα, εγω ειχα Nexus 4/5/6/6p/5x και απο Xiaomi redmi 3/note 3/note 4/mi5s και τωρα εχω και ενα 1+3 (που εχει παρει ηδη oreo)

Κανω να πω την αποψη μου ή οχι;

Edited by nikchris

Φιλε, στο λεει καθαρα οτι υποσχεθηκαν το update μεχρι το τελος του χρονου, και εχετε αρχιζει να κραζετε προκαταβολικα; :lol:

Δηλαδη αν αργησει να το δωσει και 2 βδομαδες, να το πεταξουμε το τηλεφωνο;

To κραξιμο στα φορουμ δεν εχει καμια σημασια, για ολες τις εταιριες τα ιδια και τα ιδια.

Δεν πρεπει να γραφει βιογραφικο ο καθενας για να πει την αποψη του..

Αν η σποντα ειναι για μενα, εγω ειχα Nexus 4/5/6/6p/5x και απο Xiaomi redmi 3/note 3/note 4/mi5s και τωρα εχω και ενα 1+3 (που εχει παρει ηδη oreo)

Κανω να πω την αποψη μου ή οχι;

Δεν νομιζω να αναφερθηκε κανενας σε σενα προσωπικα.Ουτε σποντες πεταω.Οπως εσυ εδω μεσα λες την γνωμη σου και αρκετες φορες γινεσαι προσβλητικος οπως πολλοι νομιζω εχουν δει,ετσι μπορει να λεει ο καθενας την γνωμη του.Και φυσικα ειπαν εως το τελος του χρονου ενημερωση.Αλλα μετα θα πρεπει να κανουν ενημερωσεις εως και δυο εβδομαδες απο την ενημερωση των pixel.

Μην εισαι καχυποπτος παντα και εριστικος.Φιλικη συμβουλη ειναι αυτη,αν μου επιτρεπεις.Κανενας μας δεν τα ξερει ολα.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://photos.app.goo.gl/x3mm7qcUG8od1BSP2

Δειτε τον συνδεσμο

Edited by giannis80x

Ακριβως αυτα! Τωρα αν καποιοι δεν το καταλαβαινουνε, με γεια τους με χαρα τους.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Δεν νομιζω να αναφερθηκε κανενας σε σενα προσωπικα.Ουτε σποντες πεταω.Οπως εσυ εδω μεσα λες την γνωμη σου και αρκετες φορες γινεσαι προσβλητικος οπως πολλοι νομιζω εχουν δει,ετσι μπορει να λεει ο καθενας την γνωμη του.Και φυσικα ειπαν εως το τελος του χρονου ενημερωση.Αλλα μετα θα πρεπει να κανουν ενημερωσεις εως και δυο εβδομαδες απο την ενημερωση των pixel.

Μην εισαι καχυποπτος παντα και εριστικος.Φιλικη συμβουλη ειναι αυτη,αν μου επιτρεπεις.Κανενας μας δεν τα ξερει ολα.

Φιλικη συμβουλη, οταν θελεις να κανεις quote καποιον, να τον κανεις.

Αυτο που κανετε εσυ και ο baiosss, να μιλατε για "καποιους που πηραν το τηλεφωνο ΤΑΔΕ και ΔΕΙΝΑ" ειναι εριστικο, οταν προφανως αναφερεστε σε μενα.

Απαντησα ηδη, εγω απο την πρωτη στιγμη που βγηκε το τηλεφωνο ηξερα οτι update εχουν πει μεχρι το τελος του 17, και android P "απο τα πρωτα" κλπ

Λιγη σημασια εχει, σε 1-2 βδομαδες θα το εχει παρει (και θα γκρινιαζετε για άλλα πραγματα κλπ)

Φιλικη συμβουλη, οταν θελεις να κανεις quote καποιον, να τον κανεις.

Αυτο που κανετε εσυ και ο baiosss, να μιλατε για "καποιους που πηραν το τηλεφωνο ΤΑΔΕ και ΔΕΙΝΑ" ειναι εριστικο, οταν προφανως αναφερεστε σε μενα.

Απαντησα ηδη, εγω απο την πρωτη στιγμη που βγηκε το τηλεφωνο ηξερα οτι update εχουν πει μεχρι το τελος του 17, και android P "απο τα πρωτα" κλπ

Λιγη σημασια εχει, σε 1-2 βδομαδες θα το εχει παρει (και θα γκρινιαζετε για άλλα πραγματα κλπ)

Μαλλον εισαι σε συγχυση φιλε μου.Ειδες να γκρινιαξα για κατι;Εχεις ενα μοτο στο προφιλ σου αλλα δεν το ακολουθεις.Συζητηση κανουμε εδω μεσα και εσυ συνεχεια πεταγεσαι και λες διαφορα.Τωρα ακομη και να ισχυουν οτι εγω και ο baios που ουτε τον ξερω τον ανθρωπο αναφερομαστε σε εσενα,καλο θα ηταν να σε βαλει σε σκεψεις.Μηπως τελικα η δικη σου συμπεριφορα ειναι λαθος;Και να γκρινιαζουν στο φιναλε,εχεις την επιλογη να μην απαντησεις.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ειναι γιορτινες μερες και νομιζω αδικως χαλιεσαι και κανουμε αυτη τη συζητηση.Εδω ειμαστε να ανταλλασουμε αποψεις.οχι να λεμε εγω εχω δικιο μονο κλπ.Ειλικρινα ουτε σας ξερω ουτε εχω κατι με καποιον απο εσας.

Συζητηση κανουμε εδω μεσα και εσυ συνεχεια πεταγεσαι και λες διαφορα.Τωρα ακομη και να ισχυουν οτι εγω και ο baios που ουτε τον ξερω τον ανθρωπο αναφερομαστε σε εσενα,καλο θα ηταν να σε βαλει σε σκεψεις.Μηπως τελικα η δικη σου συμπεριφορα ειναι λαθος;Και να γκρινιαζουν στο φιναλε,εχεις την επιλογη να μην απαντησεις.

Δεν λεω διάφορα, λεω αυτο που ισχυει.

Με προσοχη διαβάστε να ληξει εδω το θεμα:

Xiaomi Mi A1 announced: Android One with great specs, affordable price, wide availability, and a promise of Oreo in 2017

Απο την πρωτη μερα (05/09/2017) ειπαν οτι θα παρει oreo μεσα στο 2017, ουτε μια βδομαδα μετα τα pixel, ουτε ενα μηνα, ουτε δυο μηνες.

Αν εσεις περιμενατε το update τον Οκτωβρη, ποιος φταιει; :X

Μαλλον εισαι σε συγχυση φιλε μου.Ειδες να γκρινιαξα για κατι;

Ναι:

Αν εννοουσες καποιον άλλο, συγνωμη (αν και δεν βλεπω ποιον άλλο θα μπορουσες να εννοεις, ισως να με διαφωτισεις με ενα quote)

======================================

Γενικα, πολυ το παλευεις να φανεις ανωτερος, την μια "δεν ειναι κακο που δεν γνωριζετε", την αλλη "Δεν ακολουθεις το μοτο που λεει οτι εισαι αμαθης και καλυτερα να μην μιλας " κλπ

Λιγο ηρεμια παρακαλω, σε φορουμ ειμαστε. Δεν χρειαζεται να κανουμε επιδειξη γνωσεων και να "μετριομαστε".

Απεδειξα με πραξεις οτι εχω δικιο. Δεν δινω άλλη συνεχεια.

Φιλικα :)

Δεν λεω διάφορα, λεω αυτο που ισχυει.

Με προσοχη διαβάστε να ληξει εδω το θεμα:

Xiaomi Mi A1 announced: Android One with great specs, affordable price, wide availability, and a promise of Oreo in 2017

Απο την πρωτη μερα (05/09/2017) ειπαν οτι θα παρει oreo μεσα στο 2017, ουτε μια βδομαδα μετα τα pixel, ουτε ενα μηνα, ουτε δυο μηνες.

Αν εσεις περιμενατε το update τον Οκτωβρη, ποιος φταιει; :X

Ναι:

Αν εννοουσες καποιον άλλο, συγνωμη (αν και δεν βλεπω ποιον άλλο θα μπορουσες να εννοεις, ισως να με διαφωτισεις με ενα quote)

======================================

Γενικα, πολυ το παλευεις να φανεις ανωτερος, την μια "δεν ειναι κακο που δεν γνωριζετε", την αλλη "Δεν ακολουθεις το μοτο που λεει οτι εισαι αμαθης και καλυτερα να μην μιλας " κλπ

Λιγο ηρεμια παρακαλω, σε φορουμ ειμαστε. Δεν χρειαζεται να κανουμε επιδειξη γνωσεων και να "μετριομαστε".

Απεδειξα με πραξεις οτι εχω δικιο. Δεν δινω άλλη συνεχεια.

Φιλικα :)

Αυτο που εβαλες λαθος ηταν.Ειδες να γκρινιαζω εγω για το τηλ πλην ενος σχολιου που λεω μακαρι να φτιαξουν την καμερα;Γιατι εδω για το τηλεφωνο μιλαμε και θα επρεπε να μιλαμε.Τελος παντων.Καλα Χριστουγεννα να εχεις.

Οσο για την ανωτεροτητα δεν εχω καμια τετοια εντυπωση για τον εαυτο μου,ουτε το παλευω.

Για να τελειωνουμε.

1) Απο την πρωτη μερα που ανακοινωθηκε το τηλεφωνο, ειπαν οτι oreo θα παρουμε εντος του 2017, και οχι αμεσως μετα τα pixel.

Οποιαδηποτε γκρινια "γιατι δεν εχει παρει oreo ακομα" κλπ ειναι ατοπη, γιατι το ξερατε οσοι γκρινιαζετε.

2) To τηλεφωνο ειναι low-mid range σε τιμη και το λογικο ειναι οτι ενδεχεται να υπαρξουν καθυστερησεις. ΔΕΝ ειναι πρωτη προτεραιοτητα ουτε της Google, ουτε της Xiaomi. Εδω, οπως λες σωστα και εσυ, ειχαν ανακαλεσει updates και τα ειχαν δωσει αργοτερα και στο 6p αλλα και στο 6 που ειχα εγω παλαιοτερα.

Καποια στιγμη περυσι ειχα στα χερια μου ενα P9 lite, ειχε παει Μαρτιος και ακομα δεν ειχε παρει Nougat :lol:, οταν λοιπον συμβαινουν τετοια πραγματα σε άλλες συσκευες ειναι περιεργο να διαβαζεις παραπονα γιατι δεν το εχουμε εμεις τον Οκτωβρη

Edited by nikchris

• The title was changed to Xiaomi Mi A1