nikchris Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Τον δυσκολέψατε πολύ τον τίτλο παιδιά Αυτό. Και δεν είναι καν "ευρωπαϊκή έκδοση", παντού το ιδιο πουλάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Να το σβήσω το άλλο και να το κάνω όπως ήταν να τελειώνουμε; Το ένα σας ενοχλεί.. το άλλο σας πειράζει. Αμάν :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 To όνομα του κινητού φτάνει, δεν θέλει κάτι άλλο. Ορθώς έκανες άλλο νήμα για το 5χ μιας και είναι άλλο κινητό, με άλλο software και άλλα προβλήματα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 (edited) Οκ, τα τροποποίησα. Νομίζω πλέον ούτε κουραστικό είναι ούτε θα ρωτάει ο κόσμος τις ίδιες ερωτήσεις ;) Από εμπειρία σου λέω ότι πολύς κόσμος δεν διαβάζει πρώτο μήνυμα και ρωτά συνεχώς τα ίδια. Εφόσον ξεχωρίζει από τις άλλες συσκευές σε λογισμικό, το έγραψα στο τίτλο μιας και μπορεί να αποτελεί κριτήριο αγοράς (υπέρ ή κατά). Στη τελική και λίγο μεγαλύτερος τίτλος τι σας πειράζει; Η δουλειά δεν γίνεται; :) Edited December 3, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 επειδη το https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ εχει μερες να ανανεωθει, που μπορουμε να βρουμε τις νεες εκδοσεις της gcam; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 επειδη το https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ εχει μερες να ανανεωθει, που μπορουμε να βρουμε τις νεες εκδοσεις της gcam; Aπο εκει, δεν εχουν βγει νεοτερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Aπο εκει, δεν εχουν βγει νεοτερες α οκ τοτε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Είναι 2 σελίδες που συζητάμε το όνομα του thread. Παρακαλώ μην το συνεχίσουμε. Θα μπορούσα να το είχα αφήσει όπως ήταν ;) Πάμε παρακάτω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Εγώ πάλι γτ πιστεύω πως είναι ίδιο κινητό;;;; https://youtu.be/K53HqMHbems Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Σε κάμερα, ram, soc κλπ ειναι ίδια αλλά δεν παίρνουν ίδια rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsounami Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 καλησπερα παιδια.σκεφτομαι να παρω το Xiaomi Mi A1. με το σαρ και το ραδιοφωνο τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Εγώ πάλι γτ πιστεύω πως είναι ίδιο κινητό;;;; https://youtu.be/K53HqMHbems Κ εγώ πιστεύω πως γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Κ εγώ πιστεύω πως γίνεται Το οτι θα γινεται να περασεις MIUI στο Mia1 θα γινεται σιγουρα. Απλα δεν γινεται επισημα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Εγώ πάλι γτ πιστεύω πως είναι ίδιο κινητό;;;; https://youtu.be/K53HqMHbems Επειδή κάποιος έκανε port την rom του mi a1 στο mi 5x έγιναν το ίδιο κινητό; Με βάση την λογική σου το mi a1 με βάση το παραπάνω βίντεο είναι το ίδιο κινητό και με το Redmi note 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Παιδιά μην σκατε. Οποιος θέλει απλά το δοκιμαζει... προσωπικά δεν το συνιστώ και είμαι σίγουρος οτι θα μπρικαρει. Στη δική μου συσκευή δεν θα το κάνω πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Παίδες, αν κατάλαβα καλά οι σοβαρές ελλείψεις τους κινητού είναι το ράδιο κ το nfc................Σωστά? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Καλημέρα παρακολουθώ εδώ και καιρό το thread μιας και αυτήν την εβδομάδα θα το πάρω και εγώ Ομως βλέπω πως κάποιοι ρωτάτε τα ίδια πράγματα συνεχώς για τα specs ενώ έχουν απαντηθεί Το κινητό δεν έχει NFC και Radio FM και δεν προβλέπεται να αποκτήσει Εμένα προσωπικά δεν θα μου λείψουν καθόλου γιατί δεν τα χρησιμοποιώ Σχετικά με τις ROM θέλει πολύ μεγάλη προσοχή γιατί δεν ταιριάζουν όλες, συνεπώς μην προτείνετε κάτι αν δεν το έχετε δοκιμάσει Το ΜΙ Α1 και το ΜΙ 5x δεν φοράνε την ίδια ROM και αν περάσετε στο ένα κινητό την ROM του άλλου είναι πολύ πιθανόν να κολλήσει Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Καλά, roms και αλλά καλούδια, λογικά θα βγουν αρκετές, αν ποτέ φιλοτιμηθεί αυτή η xiaomi να δώσει τον kernel(μόνο αυτή θα μπορούσε να τον καθυστερήσει τόσο!). Αλλά, το να αγοράζετε android one κινητό και να σκάτε πως θα του βάλετε miui, πραγματικά με αφήνει άφωνο! Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Καλά, roms και αλλά καλούδια, λογικά θα βγουν αρκετές, αν ποτέ φιλοτιμηθεί αυτή η xiaomi να δώσει τον kernel(μόνο αυτή θα μπορούσε να τον καθυστερήσει τόσο!). Αλλά, το να αγοράζετε android one κινητό και να σκάτε πως θα του βάλετε miui, πραγματικά με αφήνει άφωνο! Sent from my Mi A1 using TapatalkΈλα μου ντε. Σε τελευταία ανάλυση σε όποιον δεν κάνει το vanilla android είτε επειδή δεν ήξερε, είτε επειδή δεν του αρέσει κάποιου, ας το ανταλλάξει με ενα Mi5X αν βρει κάποιον με αυτό. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Καλά, roms και αλλά καλούδια, λογικά θα βγουν αρκετές, αν ποτέ φιλοτιμηθεί αυτή η xiaomi να δώσει τον kernel(μόνο αυτή θα μπορούσε να τον καθυστερήσει τόσο!). Αλλά, το να αγοράζετε android one κινητό και να σκάτε πως θα του βάλετε miui, πραγματικά με αφήνει άφωνο! Sent from my Mi A1 using Tapatalk Μενεις αφωνος που θελει ο κοσμος να δοκιμασει πραγματα; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Έλα ντε, ντροπή... Ευκαιρία να πούμε στους cooks να παρακολουθούν Πετρετζικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsounami Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Καλημέρα παρακολουθώ εδώ και καιρό το thread μιας και αυτήν την εβδομάδα θα το πάρω και εγώ Ομως βλέπω πως κάποιοι ρωτάτε τα ίδια πράγματα συνεχώς για τα specs ενώ έχουν απαντηθεί Το κινητό δεν έχει NFC και Radio FM και δεν προβλέπεται να αποκτήσει Εμένα προσωπικά δεν θα μου λείψουν καθόλου γιατί δεν τα χρησιμοποιώ Σχετικά με τις ROM θέλει πολύ μεγάλη προσοχή γιατί δεν ταιριάζουν όλες, συνεπώς μην προτείνετε κάτι αν δεν το έχετε δοκιμάσει Το ΜΙ Α1 και το ΜΙ 5x δεν φοράνε την ίδια ROM και αν περάσετε στο ένα κινητό την ROM του άλλου είναι πολύ πιθανόν να κολλήσει με την ακτινοβολια τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Είναι υψηλή, αλλά κάτω από τα όρια. Αν σε φοβίζει πήγαινε αλλού. Έχει συζητηθεί στο παρελθόν αρκετές φορές, ψάξε το μη ξαναλέμε τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Το έχω καιρό υπάρχει και σε άλλους πρόβλημα όταν καλεις να μην απενεργοποίηστε η οθόνη με αποτέλεσμα να πατουνται διάφορες επιλογές και κυρίως το εικονίδιο με την λειτουργία πτήσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Το έχω καιρό υπάρχει και σε άλλους πρόβλημα όταν καλεις να μην απενεργοποίηστε η οθόνη με αποτέλεσμα να πατουνται διάφορες επιλογές και κυρίως το εικονίδιο με την λειτουργία πτήσης Μήπως έχεις tempered glass? Αν ναι, μήπως δεν έχει κενό στον αισθητήρα εγγύτητας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts