sigmamee Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 ποιος τα λεει αυτα; Εγώ το λέω...τώρα βέβαια θα με ρωτήσεις και ποιός είμαι εγώ που το λέει αυτό...αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Δηλαδή είναι υπόθεση ή γνωρίζεις κάτι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Εγώ το λέω...τώρα βέβαια θα με ρωτήσεις και ποιός είμαι εγώ που το λέει αυτό...αλλά... μαλιστα, για να το λες κατι ξερεις ,τεσπα , ας κανουν οτι θελουν ,το διακοπτω και τελος ,τι ειχα ,τι εχασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Ρε μανία να βγάλετε το πακέτο άχρηστο.. Εγω αυτό που ξέρω είναι ότι με 10 ευρώ το μήνα πλέον εχω 3 giga internet και 1500 λεπτά προς όλους.. Η εταιρεία διαβεβαιώνει συνεχώς οτι είναι για πάντα αλλα και να μην είναι τι έγινε και το κάνετε τόσο θέμα; Έχουμε υπογράψει κανα συμβόλαιο και θα μας ξεγελάσουν;; όχι..Ακομα και να το κόψουνε εξακολουθούμε να έχουμε ενα νουμερακι what's up με το καλύτερο σήμα στην Ελλάδα και ολα καλα!! Αν και εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να υπάρχει η προσφορά,στην χειρότερη να πάρει καποια αύξηση το ποσό που χρειάζεται για να αγοράσουμε το πακέτο αλλα και πάλι είναι φοβερή προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 (edited) Ρε μανία να βγάλετε το πακέτο άχρηστο.. Εγω αυτό που ξέρω είναι ότι με 10 ευρώ το μήνα πλέον εχω 3 giga internet και 1500 λεπτά προς όλους.. Η εταιρεία διαβεβαιώνει συνεχώς οτι είναι για πάντα αλλα και να μην είναι τι έγινε και το κάνετε τόσο θέμα; Έχουμε υπογράψει κανα συμβόλαιο και θα μας ξεγελάσουν;; όχι..Ακομα και να το κόψουνε εξακολουθούμε να έχουμε ενα νουμερακι what's up με το καλύτερο σήμα στην Ελλάδα και ολα καλα!! Αν και εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να υπάρχει η προσφορά,στην χειρότερη να πάρει καποια αύξηση το ποσό που χρειάζεται για να αγοράσουμε το πακέτο αλλα και πάλι είναι φοβερή προσφορά. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι κάποιος που άλλαξε αριθμό μετά από 10 χρόνια, στηριζόμενος στις "διαβεβαιώσεις" της Cosmote οτι το πακέτο θα είναι για "πάντα"είναι ο τελευταίος που θέλει να βγάλει το πακέτο άχρηστο. Επιπλέον αν ήθελα απλό what's up θα έπερνα ένα απλό ευθής εξαρχής και φυσικά δεν θα άλλαζα δίκτυο, αν η Cosmote δεν ανέγραφε στο πακέτο σύνδεσης "αποκλειστικό πακέτο", έτσι δεν είναι; Edited November 27, 2017 by sigmamee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι κάποιος που άλλαξε αριθμό μετά από 10 χρόνια, στηριζόμενος στις "διαβεβαιώσεις" της Cosmote οτι το πακέτο θα είναι για "πάντα"είναι ο τελευταίος που θέλει να βγάλει το πακέτο άχρηστο. Επιπλέον αν ήθελα απλό what's up θα έπερνα ένα απλό ευθής εξαρχής και φυσικά δεν θα άλλαζα δίκτυο, αν η Cosmote δεν ανέγραφε στο πακέτο σύνδεσης "αποκλειστικό πακέτο", έτσι δεν είναι; Δεν διαφωνώ..και εγω wind 15 χρόνια το άλλαξα.Απο τη στιγμή όμως που η εταιρεία διαβεβαιώνει κάθετα ότι είναι για πάντα ειμαι οκ.Δεν θα ζω με το άγχος αν αλλάξει κάποια στιγμή.Ασε πού και να αλλάξει που δεν το πιστεύω,πλέον όλος ο κοσμος θα ξέρει το νεο μου νούμερο. Ας χαρούμε την προσφορά που πραγματικά είναι πολύ καλή και βλέπουμε στο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Υπόθεσή μου ("Διαίσθηση"): Ενώ ΟΛΑ γύρω θα χειροτερεύουν, αυτό το promo9 (κατά την εκτίμηση της συντριπτικότατης πλειοψηφίας μας >90% , ΟΧΙ εμένα): Θα "καλυτερεύει". Έχουν πολλούς λόγους (για όποιον ξέρει να "βλέπει")....... Αναμείνατε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulhs30 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Αντι να καθεστε να χαρειτε το προγραμμα που εχετε κανετε αρνητικες σκεψεις Ελεος δηλαδη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 (edited) Να διακινδυνευσω να πω ότι σε περίπου 1 μήνα για να μπορείς να κάνεις χρήση του προνομιακού σου πακέτου, θα χρειάζεται να κάνεις μια ανανέωση 10 ευρώ κάθε 15 ημέρες, ήτοι 20 ευρώ τον μήνα;... Αυτό το γνωρίζεις από κάπου συγκεκριμένα ή είναι τέτοια η διαίσθηση σου; Υπόθεσή μου ("Διαίσθηση"): Ενώ ΟΛΑ γύρω θα χειροτερεύουν, αυτό το promo9 (κατά την εκτίμηση της συντριπτικότατης πλειοψηφίας μας >90% , ΟΧΙ εμένα): Θα "καλυτερεύει". Έχουν πολλούς λόγους (για όποιον ξέρει να "βλέπει")....... Αναμείνατε. Αν κατάλαβα καλά, πιστεύεις εσύ, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία, όπως αναφέρεις, ότι θα καλυτερεύει; Με μπέρδεψε το "ΟΧΙ εμένα" που έγραψες, γι' αυτό ρωτάω. Edited November 28, 2017 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Αυτό το γνωρίζεις από κάπου συγκεκριμένα ή είναι τέτοια η διαίσθηση σου; Αν κατάλαβα καλά, πιστεύεις εσύ, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία, όπως αναφέρεις, ότι θα καλυτερεύει; Με μπέρδεψε το "ΟΧΙ εμένα" που έγραψες, γι' αυτό ρωτάω. Δεν θέλω να το παίζω κάπως , αλλά μου το είπε ένα ανώτερο στέλεχος της εταιρείας και γνωστός μου, και πραγματικά θα δυσκολευτώ πολύ να πιστέψω ότι μου έλεγε ψέματα. Χωρις παρεξήγηση...εγώ έφυγα από την Wind μετά από 10 χρόνια για να έρθω εδώ οπότε ΜΑΚΑΡΙ να μην ισχυεί αυτό που μου είπε. Πάντα είχα αμφιβολίες σχετικά με το πακέτο, και το είχα πεί από την αρχή. Οσο "εμφανίζεται" ως προσφορά και όχι στα κανονικά πακέτα της εφαρμογής εμένα με προβληματίζει. Συνεχίζω όμως κανονικά να το έχω κύριο νούμερο πλέον, και ίδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulhs30 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 (edited) Και αφου ειχες ανωτερο στελεχος γνωστο οπως λες γιατι δεν ρωτουσες πριν το παρεις;;; Ελεος.πια .... Edited December 3, 2017 by XP130TD Εκτός Ο.Π.Χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Δεν θέλω να το παίζω κάπως , αλλά μου το είπε ένα ανώτερο στέλεχος της εταιρείας και γνωστός μου, και πραγματικά θα δυσκολευτώ πολύ να πιστέψω ότι μου έλεγε ψέματα. Χωρις παρεξήγηση...εγώ έφυγα από την Wind μετά από 10 χρόνια για να έρθω εδώ οπότε ΜΑΚΑΡΙ να μην ισχυεί αυτό που μου είπε. Πάντα είχα αμφιβολίες σχετικά με το πακέτο, και το είχα πεί από την αρχή. Οσο "εμφανίζεται" ως προσφορά και όχι στα κανονικά πακέτα της εφαρμογής εμένα με προβληματίζει. Συνεχίζω όμως κανονικά να το έχω κύριο νούμερο πλέον, και ίδωμεν... Σου είπε ότι θα γίνει όπως μας το περιέγραψες; Δηλαδή, 20/μήνα για τους ίδιες παροχές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 (edited) Και αφου ειχες ανωτερο στελεχος γνωστο οπως λες γιατι δεν ρωτουσες πριν το παρεις;;; Ασε μας κουκλιτσα μου αυτα μας τα εχουν πει και αλλοι.. Ελεος.πια ....Εμένα μου είπε ο Μπάμπης ο σουγιάς, που του είπε ο Γιώργος ο πεταλούδας ότι όσοι πήραν το προνομιακό θα αυτοκαταστραφουν οι συσκευές τους σε ένα μήνα από την ενεργοποίηση του πακέτου. Κάθε 3 μηνύματα έχουμε τα ίδια.... Εντωμεταξύ κάποιοι που πλήρωναν 30αρια σε λογαριασμούς έχουν κερδίσει ήδη 60ευρω ! Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 3, 2017 by XP130TD εκτός Ο.Π.Χ. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορείς να βλέπεις πόσο υπόλοιπο έχεις σε ομιλία και MB? Ευχαριστώ προκαταβολικά:) Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορείς να βλέπεις πόσο υπόλοιπο έχεις σε ομιλία και MB? Ευχαριστώ προκαταβολικά:)Κατέβασε την εφαρμογή της Cosmote ή του What's Up και από εκεί θα έχεις αναλυτική ενημέρωση για όλα. Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Κατέβασε την εφαρμογή της Cosmote ή του What's Up και από εκεί θα έχεις αναλυτική ενημέρωση για όλα. Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Έχω κατεβάσει την εφαρμογή του What's up αλλά δυστυχώς δεν έχει πουθενά ενημέρωση για τα υπόλοιπα.... Ένα σκασμό προσφορές για ομιλία, sms και MB, πάρε δώσε, πάρε μοίρασε κλπ κλπ αλλά για να δω τι υπόλοιπο έχω σε ομιλία και MB πουθενά:( Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Έχω κατεβάσει την εφαρμογή του What's up αλλά δυστυχώς δεν έχει πουθενά ενημέρωση για τα υπόλοιπα.... Ένα σκασμό προσφορές για ομιλία, sms και MB, πάρε δώσε, πάρε μοίρασε κλπ κλπ αλλά για να δω τι υπόλοιπο έχω σε ομιλία και MB πουθενά:(Σε μένα κανονικά τα εμφανίζει. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορείς να λάβεις το SMS της εφαρμογής για να επιβεβαιώσει τον αριθμό σου; Η άλλη λύση είναι η εφαρμογή της Cosmote και αν ούτε εκεί μπορεί να στείλει SMS, τότε κάνε web account στην σελίδα κινητής της Cosmote και μετά κάνε login στο app με τους κωδικούς του λογαριασμού σου. Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Σε μένα κανονικά τα εμφανίζει. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορείς να λάβεις το SMS της εφαρμογής για να επιβεβαιώσει τον αριθμό σου; Η άλλη λύση είναι η εφαρμογή της Cosmote και αν ούτε εκεί μπορεί να στείλει SMS, τότε κάνε web account στην σελίδα κινητής της Cosmote και μετά κάνε login στο app με τους κωδικούς του λογαριασμού σου. Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Μάλλον φταίει οτι η εφαρμογή είναι για windows phone... Θα δοκιμάσω με web account. Σε ευχαριστώ!!! Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Με την εφαρμογή της Cosmote και κωδικούς από το site δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε και πάλι Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Με την εφαρμογή της Cosmote και κωδικούς από το site δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε και πάλι Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Συγνώμη το προνομιακό πακέτο έχεις και έχουν προστεθεί τα λεπτά πρός όλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Δυστυχώς τα widows υστερούν σε εφαρμογές... Έφτιαξα λογαριασμό στην cosmote και όλα καλά. Απλά θα βλέπω το υπόλοιπο μέσω browser... Και πάλι ευχαριστώ:) Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Μία μέρα πριν λήξει το πακέτο μου, έκανα τηλεφωνική ανανέωση στο 1330, δηλαδή το κάλεσα και μου είπε να πατήσω το 9. Πήρα τα 1500 +1500 τα οποία προστέθηκαν όλα στα υπόλοιπα που είχα και έτσι δεν έχασα ούτε χρόνο ομιλίας ούτε ΜΒ από αυτά που είχαν περισσέψει τον προηγούμενο μήνα, συν 600ΜΒ από reload και συν 500ΜΒ από ανανέωση σε κατάστημα δώρο για 15 ημέρες. Ερώτηση: Και τον επόμενο μήνα το ίδιο θα γίνει, δηλαδή μπορώ να μαζεύω ΜΒ και χρόνο από τον προηγούμενο μήνα κάνοντας ανανέωση μία μέρα πριν? Και αυτό θα γίνεται συνέχεια η υπάρχει κάποιο όριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Συγνώμη το προνομιακό πακέτο έχεις και έχουν προστεθεί τα λεπτά πρός όλους;Το print screen είναι από το φοιτητικό μου πακέτο επειδή το προνομιακό το έδωσα στη μάνα μου. Συγγνώμη αν δημιούργησα λάθος εντύπωση με τα λεπτά ομιλίας :-P Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Το print screen είναι από το φοιτητικό μου πακέτο επειδή το προνομιακό το έδωσα στη μάνα μου. Συγγνώμη αν δημιούργησα λάθος εντύπωση με τα λεπτά ομιλίας :-P Οχι κανένα πρόβλημα, νόμιζα ότι είναι το προνομιακό, και αναρωτήθηκα τι κανω λάθος και δεν μου τα αρθροίζει! Οπότε στο φοιτητικό μεταφέρονται κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Το 2χ10 ευρώ, ΑΝ γίνει, είναι όντως θέμα και φυσικά λόγος να το διακόψει κάποιος. Ας ελπίσουμε αυτά που έμαθες να είναι ανακριβή και όχι κάτι που πρόκειται να συμβεί, και μάλιστα μέσα στον επόμενο μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts