Jump to content

Τα πάντα για το Προνομιακο What'sUp 1500', 1.5GB

cmvr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, όλα εντάξει!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Treat me like i treat you..

το προνομιακο της κοσμοτε δεν το βρισκω πλεον στους πωλητες στο δρομο.και οσους ρωτησα μου ειπαν πως σταματησε να πωλειται το συγκεκριμενο με τα 1.500' και 1,5GB με 8,5.€

ξερετε κατι αλλο εσεις?

Edited by XP130TD

Μα πατάω πχ 20 μηνύματα να δώσω και ψάχνει αυτόματα κάποιον για να τα δώσει, ούτε που ξέρω πού πάνε , πώς γίνεται να στείλω σε συγκεκριμένο αριθμό;

Άλλο το #pare_dwse (ΔΕ δίνεις σε συγκεκριμένο αριθμό WU: Μόνο παίρνεις),

άλλο το #pare_moirase (Δίνεις σε συγκεκριμένους αριθμούς/-ο WU τα ΜΒ).

Άλλο το #pare_dwse (ΔΕ δίνεις σε συγκεκριμένο αριθμό WU: Μόνο παίρνεις),

άλλο το #pare_moirase (Δίνεις σε συγκεκριμένους αριθμούς/-ο WU τα ΜΒ).

νεος στον κοσμο του whats up ,με το παρε δωσε που πηγαινουν αυτα που φευγουν απο μενα;σε ποιον αριθμο;

νεος στον κοσμο του whats up ,με το παρε δωσε που πηγαινουν αυτα που φευγουν απο μενα;σε ποιον αριθμο;

Αλλού.

Εσύ παίρνεις αυτά που επιλέγεις εις διπλούν (Αφού επιλέξεις τι θα δώσεις).

Δεν πάνε αυτά που δίνεις σε κάποιον αριθμό WU συγκεκριμένα.

Πάντα "εκτελείται" το #pare_dwse (ΑΝ ΕΣΥ πληροίς τις προϋποθέσεις).

Αλλού.

Εσύ παίρνεις αυτά που επιλέγεις εις διπλούν (Αφού επιλέξεις τι θα δώσεις).

Δεν πάνε αυτά που δίνεις σε κάποιον αριθμό WU συγκεκριμένα.

Πάντα "εκτελείται" το #pare_dwse (ΑΝ ΕΣΥ πληροίς τις προϋποθέσεις).

Μαλιστα ,σ ευχαριστω πολυ φιλε για την διευκρινηση

το προνομιακο της κοσμοτε δεν το βρισκω πλεον στους πωλητες στο δρομο.και οσους ρωτησα μου ειπαν πως σταματησε να πωλειται το συγκεκριμενο με τα 1.500' και 1,5GB με 8,5.€

ξερετε κατι αλλο εσεις?

Δεν δοκιμάζεις να πάρεις το 13888 και να τους πεις ότι σε κάλεσαν αλλά δεν το πρόλαβες να απαντήσεις? Να δεις τι θα γίνει.

Δεν δοκιμάζεις να πάρεις το 13888 και να τους πεις ότι σε κάλεσαν αλλά δεν το πρόλαβες να απαντήσεις? Να δεις τι θα γίνει.

Το έπαιξα και εγώ κουτοπόνηρος και δεν έπιασε. Από το 13888 σε παραπέμπουν στο 2108006300 και μετά εκεί σε ρωτάνε να πεις τον αριθμό στον οποίο πιστεύεις ότι έχεις προσφορά ή ότι σε κάλεσε κάποτε το 13888. Το τσεκάρουν επί τόπου και σε ακυρώνουν. Δεν ξέρω με ποιά κριτήρια το κάνουν. Εγώ πάντως πάνω από 10ετία έχω τον αριθμό μου και δεν έλαβα ποτέ τέτοια προσφορά.

Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα!

Υποθέτω οτι ένα απο τα κριτήρια ειναι η παλαιότητα. Στην περίπτωση μου με κάλεσαν σε καρτοκινητο wind που δεν είχα κλείσει ούτε μήνα απο την αγορα του.
Sent neither from iphone nor android phone

Μου εστειλαν σημερα στο προνομιακο προταση για καρτοσυμβολαιο με 13 ευρω που περιελαμβανε 900 προς κοσμοτε,60 προς αλλους κ 600 μβ.λετε να ειναι η αρχη του τελους για το προνομοιακο?

εδω και 3 μηνες εστειλα φιλο μου και μου πηρε 2 νουμερα κοσμοτε απο Ομονια. για να παρω τα 1500 στελνω Ζ9 στο 1330

προχτες με πηραν τηλ σε νουμερο Q για να μου στειλουν αλλη αλλη μια καρτα με προνομιακο 1500 και 1,5 ΜΒ

μου ειπε οτι ειναι για παντα και τα σχετικα...

εντυπωση μου εκανε ομως οτι για να παρω τα 1500 πρεπει να στελνω promo στο 1330 και οχι Ζ9.

τι μπορει να παιζει;

Edited by patrik

εντυπωση μου εκανε ομως οτι για να παρω τα 1500 πρεπει να στελνω promo στο 1330 και οχι Ζ9.

τι μπορει να παιζει;

Έχει αναφερθεί εδώ στο παρελθόν (από πριν 4 μήνες που ξεκίνησε η προώθησή του) ότι ενεργοποιείται και με promo9 στο 1330 (όπως το promo4): Πακέτα promo.

ρε παιδια γιατί δεν λειτουργεί σ εμένα το pare_dwse; με αφήνει να επιλεξω να δωσω χρονο ομιλιας αλλα δεν με αφήνει να επιλεξω τι θελω εγω διπλό. ξερει κανεις τι παιζει;

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ρε παιδια γιατί δεν λειτουργεί σ εμένα το pare_dwse; με αφήνει να επιλεξω να δωσω χρονο ομιλιας αλλα δεν με αφήνει να επιλεξω τι θελω εγω διπλό. ξερει κανεις τι παιζει;

Πόσο καιρό στο παρουσιάζει αυτό;

Ξαναδοκίμασες;

Εμενα σημερα δουλεψε κανονικα.

Μηπως εχεις θεμα με το κινητο σου(app);

Ειναι λιγο χαλια το UX του app, πρεπει να πατησεις πανω στο κουτακι οχι να κανεις horizontal scroll.

Μόλις ενεργοποίησα το πακέτο και μου ήρθε το εξής μήνυμα:

ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA: 1.500' ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 1,5GB ΓIA 1 MHNA ME 8,5€. ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE Z9 ΣTO 1330 MEXPI TO TEΛOΣ TOY MHNA.

Και αναρωτιέμαι: γιατί μέχρι τέλος του μήνα;

Επειδη ολα τα πακετα πανε ανα μηνα σε ολα τα μηνυματα ετσι γραφουν μην ψαχνεις να βρεις τιποτα πονηρο η δολειο στο μηνυμα

Λοιπόν, μιλούσα σήμερα με έναν εξαιρετικά εξυπηρετικό κύριο από την εξυπηρέτηση πελατών και πιάνοντας το θέμα των προνομιακών (για άλλο θέμα είχα πάρει), μου εξήγησε πως προσφορά που απευθύνεται σε μεγάλο αριθμό πελατών συνήθως έχει ημερομηνία λήξης και η ημερομηνία αυτή έχει να κάνει με την εξάντληση των αποθεμάτων.

Δηλαδή, άπαξ και τελειώσουν όλα τα προνομιακά από την προωθητική ενέργεια θα πάψει να ισχύει και η προσφορά - αυτό μου έδωσε να καταλάβω. Ή τέλος πάντων θα τροποποιηθεί (λογικά προς τα πολύ κάτω...)

Μάλιστα, μου ανέφερε πως αν όντως έχουν δοθεί πάρα πολλά προνομιακά πακέτα (εγώ το ισχυρίστηκα αυτό), τότε ίσως να έχει κρατήσει ήδη μεγάλο χρονικό διάστημα η συγκεκριμένη προσφορά.

Edited by mplamplakas

Λοιπόν, μιλούσα σήμερα με έναν εξαιρετικά εξυπηρετικό κύριο από την εξυπηρέτηση πελατών και πιάνοντας το θέμα των προνομιακών (για άλλο θέμα είχα πάρει), μου εξήγησε πως προσφορά που απευθύνεται σε μεγάλο αριθμό πελατών συνήθως έχει ημερομηνία λήξης και η ημερομηνία αυτή έχει να κάνει με την εξάντληση των αποθεμάτων.

Δηλαδή, άπαξ και τελειώσουν όλα τα προνομιακά από την προωθητική ενέργεια θα πάψει να ισχύει και η προσφορά - αυτό μου έδωσε να καταλάβω. Ή τέλος πάντων θα τροποποιηθεί (λογικά προς τα πολύ κάτω...)

Μάλιστα, μου ανέφερε πως αν όντως έχουν δοθεί πάρα πολλά προνομιακά πακέτα (εγώ το ισχυρίστηκα αυτό), τότε ίσως να έχει κρατήσει ήδη μεγάλο χρονικό διάστημα η συγκεκριμένη προσφορά.

Ή τέλος πάντων θα τροποποιηθεί

ΑΥΤΟ το λες εσύ (μαζί με το 95% μας):

(λογικά προς τα πολύ κάτω...)

ΜΕΝΕΙ να δείξει : ΑΥΤΟ το λέω εγώ.......:)

κοινως αλλα νταλα...μου ειπε ο μπαμπης ο σουγιας και παει λεγοντας.ενα προμο της wind που εχω παντως μετα απο 4 χρονια κραταει ακομα.τα πακετα εχουν ενεργοποιηση μεχρι και 10/2019 και εσυ λες οτι θα καταργηθει.

η ημερομηνια που αναφερεις ισχυει για την καρτα σιμ (και τον αριθμο κατ'επέκταση). Δεν ειναι για την προσφορα. Ολες οι σιμ (ανεξαρτητα αν διαθετουν το προνομιακο πακετο) εχουν ημερομηνια ληξης ενεργοποιησης.

Οσο για τα λεγομενα του υπαλληλου εγω καταλαβαινω (πιο σωστο το θεωρω) οταν τελειωσουν τα αποθεματα,να σταματησει να διατιθεται (δηλ. δεν θα βγαλουν κι αλλα προνομιακα στην αγορα). Δεν εχει νοημα να σταματησει να υφισταται το πακετο οταν τελειωσει το αποθεμα,αν τελειωνε σε ενα μηνα, η προφορα θα επρεπε να σταματήσει να ισχυει μετα? Αφου λενε σε οσους παιρνουν οτι ειναι "για παντα". Οκ ειπαμε,το "για πάντα" δεν παιζει αλλα ουτε και θεωρω πιθανη την συγκεκριμενη ερμηνεια των λεγομενων του υπαλλήλου.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν πρόκειται με τίποτα να μειώσει τα 1500 λεπτά και το 1,5 giga.Μπορεί στο μέλλον να ανέβει η τιμή του πακέτου παραπάνω απο τα 8,5 ευρώ ή να πληρώνουμε κάποιο ποσό ανα εξάμηνο οπως γίνεται στην wind.Τα 1500 και το 1,5 giga θεωρώ ομως οτι θα μείνει σταθερό!!

κοινως αλλα νταλα...μου ειπε ο μπαμπης ο σουγιας και παει λεγοντας.ενα προμο της wind που εχω παντως μετα απο 4 χρονια κραταει ακομα.τα πακετα εχουν ενεργοποιηση μεχρι και 10/2019 και εσυ λες οτι θα καταργηθει.

Δεν το λέω εγώ, εγώ απλά παραθέτω τι μου είπε ο υπάλληλος. Εμένα με συμφέρει να κρατήσει για πάντα γιατί θα το βάλω και ως το κύριο νούμερο μου. Με λίγα λόγια θα καταργήσω τον αριθμό πού έχω εδώ και 20 χρόνια και θα συνεχίσω με τον καινούργιο του προνομιακού.