freddaras Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 με γεια φιλαρακι και ευχομαι να το χαρεις οσο εγω! Ξεκιναω απο τα απλα, 3)οθονη, προσωπικα, εβαλα διπλα διπλα ιδιες συσκευες (σ7,σ8 κλπ) και τη μια σε αναλυση 2Κ την αλλη σε 1080, με ιδιο υλικο, δεν ειδα ποτε μα ποτε διαφορα στην εικονα, αρα εστω και μια πιθανοτητα να εχεις να κερδιζεις μπαταρια, αξιζει να ριξεις αναλυση σε 1080. Πιο κατω νομιζω χαλαει λιγο τα γραμματα κλπ και δεν αξιζει. Η μπαταρια οντως ειναι πολυ καλη και θεωρω οτι εξηγειται με 2 τροπους: 1ον εχουν κανει γενικα καλη δουλεια σε ολους τους τομεις s/w h/w αλλα και το οτι η οθονη δεν πιανει φωτεινοτητες τρομερα υψηλες, δηλαδη κατω απο τον ηλιο, δεν ειναι τοσο δυνατο οσο αλλα, οποτε λογικο ειναι να τρωει και πιο λιγο, θεωρω, αν και ειναι απλα μια θεωρια. 4) αδιαβροχο: το κινητο δεν χαλαει αν το βαλεις θαλασσα, τουλαχιστον αμεσως..ομως φλερταρεις με διαβρωση καθως το θαλασσινο νερο θα τη φερει πολυ νωριτερα οσο καλα και να το ξεπλυνεις. εγω ποτε δεν εβαλα κανενα κινητο σε θαλασσα ακομα και αν ειχα σκοπο να το πουλησω, αντιθετα πηρα gopro και ειμαι ησυχος. Για μενα, παρε μια φθηνη gopro εστω και παλιο μοντελο αν θες να κανεις τετοια χρηση, ειναι κριμα να το βαλεις. Σε γλυκο νερο βαλε το, εγω πχ σε rafting εχω παρει κινητο μαζι μεσα στη βαρκα σε 10 ποντους νερο ολη τη διαδρομη μεσα σε τσαντακι που το εβγαζα οταν ηθελα να βγαλω κατι και δεν επαθε τιποτα. Επισης πλυνε το αν λερωθει εφοσον εισαι σιγουρος οτι ειναι καλα κλειστη η σιμ..αρκει να μην θες να το φορτισεις...Ποτε δηλαδη δεεν το επλυνα βραδυ πριν το φορτισω, εκτος οτι θα σε σταματησει το ιδιο με τους αισθητηρες που εχει, φλερταρεις με βλαβη... Για μενα το πλενεις μετα τη φορτιστη και το φυσας και προσεκτικα στη θυρα να φυγει η υγρασια (οχι δυνατα) , καλο ειναι με κλιση απο πλαγια, και μετα απο 3-4 ωρες το νωριτερο βαζεις φορτιση ή ακουστικα (δεν ξερω αν παιζουν σε βρεγμενη θυρα, δεν τα ρισκαρα). 6) το μενου το εχουν κανει ετσι, αλλα αν θες εχει και την κλασσικη εμφανιση που πατας εφαρμογες και εμφανιζονται ολες, απλα πρεπει να το αλλαξεις απο τις ρυθμισεις και την 1η φορα θα στο κατεβασει απο το ιντερνετ, σαν προσθηκη του launcher. Εγω προσωπικα ειχα το κλασσικο στυλ, δεν μπορουσα ολα χυμα στην αρχικη και να τα βαζω σε φακελους. 7) προστασια οντως προσεχα γιατι ειχα παντα σε τσαντακι μονο του σε μια θεση οποτε δεν ειχα πανω στην οθονη κατι.. φιλε νικο δεν λεω να μπω ρε και να κανω βουτιά χαχαχαχαχα να το παρω ενω ειμαι με την μεση μεσα στο νερο και να βγαλω μια photo ;) το μενου θα το ψαξω που λες γιατι αυτο με τις εφαρμογες να βγαινουν ολα σε δευτερη οθονη δεν το αντεχω ...ειμαι παλιουρας εδω ..θελω παραδοσιακά πράγματα ... δεν μπορω να το αφησω απο τα χερια μου το μαμημενο ... ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω ειπα, εστω σε 2 χρονια θα το βρω ενα μεταχειρισμενο χωρις χτυπηματα (οσο γινεται και τιμη οσο γινεται πιο κατω) και θα το παρω για καβα να υπαρχει μιας και δεν εχω 2η συσκευη στην ακρη πλεον. Τωρα το εβγαζα λιγο και το χαιρομουν, αλλα καθημερινα δε γινεται να το εχεις εκτος θηκης. εγω απορω πως το πουλησες χαχαχαχαχα να ξερεις ειναι σε καλα χερια :) τρελαμενος με κινητα χρονια θα το τιμησω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Καλημέρα!Να συμπληρώσω για το θέμα προστασία ότι τελικά το 3d glass που είχα αποδείχθηκε μούφα...ξεκόλλησε...είμαι με ένα απλό γυαλί που δεν καλύπτει στο πλαι αλλά τι να κάνουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 φιλε νικο δεν λεω να μπω ρε και να κανω βουτιά χαχαχαχαχα να το παρω ενω ειμαι με την μεση μεσα στο νερο και να βγαλω μια photo ;) το μενου θα το ψαξω που λες γιατι αυτο με τις εφαρμογες να βγαινουν ολα σε δευτερη οθονη δεν το αντεχω ...ειμαι παλιουρας εδω ..θελω παραδοσιακά πράγματα ... δεν μπορω να το αφησω απο τα χερια μου το μαμημενο ... ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω απορω πως το πουλησες χαχαχαχαχα να ξερεις ειναι σε καλα χερια :) τρελαμενος με κινητα χρονια θα το τιμησω ;) το να μπεις στη θαλασσα αλλα να μην βρεξεις το κινητο, ειναι προφανως ακινδυνο. σιγουρα αν σου πεσει μεσα κατα λαθος δε θα χαλασει και καλο θα ειναι να το ξεπλυνεις πολυ καλα. Νομιζα πως εννοουσες να το βαλεις και λιγο στο νερο. για μενα επαφη με θαλασσινο νερο σημαινει θανατος εστω μετα απο καποιο διαστημα, και ειδικα εσυ που τα κρατας καιρο, δε θα στο συνιστουσα. Αυτα για το νερο λοιπον.. Οσο για το οτι το εδωσα, ειπαμε..το μικροβιο να δοκιμασω s9 με εριξε στην αναγκη..αλλα θα γυρισω μελλοντικα.Προς το παρον εχω βρει ενα G5 καινουριο αλλα δεν ξερω αν αξιζει η αγορα εστω για 2ο μιας και στα ιδια λεφτα παιρνω G6 (αλλα καμερα προτιμω G5) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 (edited) Για πείτε ρε παιδιά τώρα τι κάνουμε.. Από χθες που το πήρα δεν μπορώ να το αφήσω από τα χέρια μου χαχαχαχαχα.. Έχω φάει τρελό κόλλημα.. Παραλία είμαι τώρα ο κόσμος βουτάει και εγώ είμαι με το κινητό στο χέρι..:lol::p Είναι πανέμορφο μιλάμε.. Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 4, 2018 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Για πείτε ρε παιδιά τώρα τι κάνουμε.. Από χθες που το πήρα δεν μπορώ να το αφήσω από τα χέρια μου χαχαχαχαχα.. Έχω φάει τρελό κόλλημα.. Παραλία είμαι τώρα ο κόσμος βουτάει και εγώ είμαι με το κινητό στο χέρι.. Είναι πανέμορφο μιλάμε.. Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μην μας δαιμονιζεις εμας που βρισκομαστε στην πολη...:lol::lol: αντε βουτα και κανε μια βουτια και για μας!!! :D:D:cool: Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Μην μας δαιμονιζεις εμας που βρισκομαστε στην πολη...:lol::lol: αντε βουτα και κανε μια βουτια και για μας!!! :D:D:cool: :lol::lol::lol: βρε παιδια τι μπαταρια ειναι αυτη ουαυυυυυυ το διέλυσα με 4g τοσες ωρες .. 4 ωρες οθονη με data !!!! photos κτλ !γυρισα σπιτι και ειμαι ακομη με 21% δεν εχω πιασει ξανα στο χερι μου κινητο με τετοια αυτονομια .. στο v10 θα ειχα αλλαξει 3 μπαταριες τωρα .. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τωρα ειμαι σπιτι μετα απο τετοια χρηση στρωνω το spotify μου (κανω ληψη τα τραγουδια εχω premium λογαριασμο) και ακομα στο φορτιστή δεν το εχω βαλει θα τρελαθω μιλαμε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 (edited) :lol::lol::lol: βρε παιδια τι μπαταρια ειναι αυτη ουαυυυυυυ το διέλυσα με 4g τοσες ωρες .. 4 ωρες οθονη με data !!!! photos κτλ !γυρισα σπιτι και ειμαι ακομη με 21% δεν εχω πιασει ξανα στο χερι μου κινητο με τετοια αυτονομια .. στο v10 θα ειχα αλλαξει 3 μπαταριες τωρα .. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τωρα ειμαι σπιτι μετα απο τετοια χρηση στρωνω το spotify μου (κανω ληψη τα τραγουδια εχω premium λογαριασμο) και ακομα στο φορτιστή δεν το εχω βαλει θα τρελαθω μιλαμε ...Κι εγώ που ήρθα από V20 μη σου πω ότι ήρθα κυρίως για μπαταρία. Το 30 είναι γενικά σε άλλο επίπεδο και ειδικά στην αυτονομία! Καλοδούλευτο ;) Όσο για τις βουτιές παρέα με το κινητό, δες εδώ στο 5:20 και ξανασκέψου Edited July 5, 2018 by Jonous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 :lol::lol::lol: βρε παιδια τι μπαταρια ειναι αυτη ουαυυυυυυ το διέλυσα με 4g τοσες ωρες .. 4 ωρες οθονη με data !!!! photos κτλ !γυρισα σπιτι και ειμαι ακομη με 21% δεν εχω πιασει ξανα στο χερι μου κινητο με τετοια αυτονομια .. στο v10 θα ειχα αλλαξει 3 μπαταριες τωρα .. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τωρα ειμαι σπιτι μετα απο τετοια χρηση στρωνω το spotify μου (κανω ληψη τα τραγουδια εχω premium λογαριασμο) και ακομα στο φορτιστή δεν το εχω βαλει θα τρελαθω μιλαμε ... Καλοριζικο κ καλοδουλευτο. Συνολικα με μια φορτιση ποσες ωρες οθονης σου βγαζει κ σε ποσο χρονο απο τη μια φορτιση ως την επομενη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Παιδιά, το κινητό έχει ξεχωριστή θέση για την κάρτα μνήμης (όπως το v20) ή καταλαμβάνει τη θέση της μίας nano sim (όπως τα Samsung); Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Έχει sim και sd card slot το v30. To ds δεν ξέρω. https://www.lg.com/us/support/product-help/CT10000025-20150477268483-general-specifications Παιδιά, το κινητό έχει ξεχωριστή θέση για την κάρτα μνήμης (όπως το v20) ή καταλαμβάνει τη θέση της μίας nano sim (όπως τα Samsung); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Κι εγώ που ήρθα από V20 μη σου πω ότι ήρθα κυρίως για μπαταρία. Το 30 είναι γενικά σε άλλο επίπεδο και ειδικά στην αυτονομία! Καλοδούλευτο ;) Όσο για τις βουτιές παρέα με το κινητό, δες εδώ στο 5:20 και ξανασκέψου επιτρεψε μου να διαφωνησω, ειδικα με αυτον τον βλακα τον jerryrig που τα ξερει ολα απο ο,τι βλεπω. Εχουν κανει μεγα θεμα αν ειναι water resistant ή waterproof. Εγω εχω διαβασει τα Manual απο εποχης Z3 sony και επειτα οπου αρχισα να τα βαζω πολυ στο νερο και τα κινητα ηταν αδιαβροχα, στην ελληνικη μεταφραση. Τωρα αν παιζουν με τις αγγλικες εννοιες, δε με απασχολει. Επισης εχουν μια πιστοποιηση για συγκεκριμενες προδιαγραφες. Αρα, ναι, αν δεν τα εχεις διαλυσει, αν δεν σου εχουν πεσει κατω και αν δεν εχουν κατασκευαστικο προβλημα, αντεχουν. Εγω παντα τα εβαζα στο νερο την 1η εβδομαδα που ειχα doa. Ποτε δεν χαλασε κανενα, αλλα δεν εκανα κατι παραπανω απο αυτο που λενε οι προδριαγραφες. Μονο σε γλυκο νερο και οχι βαθια και οχι για πολυ. Οποτε αντε σε καμια πισινα με καλο ξεπλυμα μετα ή σε κανα ποταμι σε rafting τα εβαζα και απο ολα τα κινητα της υπογραφης μου, κανενα δεν επαθε το παραμικρο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Καλημερα παιδια!!Το v30+ εχει εγγυηση εδω ελλαδα αμα ειναι αγορασμενο απο σκρουτζ? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Καλοριζικο κ καλοδουλευτο. Συνολικα με μια φορτιση ποσες ωρες οθονης σου βγαζει κ σε ποσο χρονο απο τη μια φορτιση ως την επομενη; καλησπερα ... δεν εχω βγαλει ακομη ξεκαθαρη αποψη γιατι το εχω φορτισει μολις 3 φορες απο την ωρα που το πηρα ..(η αριχσα να το κανω χρηση ..)! την μια μερα ημουν παραλια με 4g κτλ ..4 ωρες οθονη και οταν γυριζα σπιτι ειχα οπως ειπα πανω 19% μπαταρια και κατεβαζα και τραγουδια στο spotify .. το αποτελεσμα ειναι ακομη πιο θεαματικο χθες που το ειχα ολη μερα με wifi ...(επαθα σοκ εδω ..) ειμαι με 4 ωρες οθονη και η μπαταρια μου ειναι ακομη στο 40%... θα επανελθω ομως εδω μετα απο λιγο καιρο γιατι ακομη ειναι νωρις για συμπερασματα .. παντως για καποιον που ερχεται απο v10 g4 κτλ η μπαταρια ειναι απλα όαση ...:) μπορω ανετα τωρα με αυτο το 40% να βγω εξω απο το σπιτι για δουλεια να παω για καφε κτλ .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Καλημερα παιδια!!Το v30+ εχει εγγυηση εδω ελλαδα αμα ειναι αγορασμενο απο σκρουτζ? Όχι εφόσον δεν είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Όχι εφόσον δεν είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών Πρεπει να το ειχα ξαναρωτησει αλλα δεν το θυμομουνα!! Σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Βρε παιδιά τι γίνεται.. Αυτό το κινητό δεν σβήνει ποτέ; Γύρισα από παραλία.. Είχα wifi βέβαια.. 3,5 ώρες οθόνη κοντά ανοιχτό και είμαι με 50% μπαταρία ακόμη Ώρες ώρες νομίζω ότι είμαι τόσο τρελαμένος που παίζουν τα ματάκια μου και βλέπουν λάθος.. Τέρας κυριολεκτικά Μου τα έλεγε και ο Νίκος που μιλούσαμε αλλά άμα δεν το δεις ο ίδιος δεν το πιστεύεις.. Θα επανέλθω εδώ με φουλ στοιχεία στην επόμενη φόρτιση από φόρτιση κτλ.. Να συμπληρώσω ότι έχω naptime από το playstore εγκατεστημένο (προφανώς βοηθάει και αυτό) και blokada για τις διαφημίσεις.. Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Τι ακριβώς κάνει το naptime??? Βρε παιδιά τι γίνεται.. Αυτό το κινητό δεν σβήνει ποτέ; Γύρισα από παραλία.. Είχα wifi βέβαια.. 3,5 ώρες οθόνη κοντά ανοιχτό και είμαι με 50% μπαταρία ακόμη Ώρες ώρες νομίζω ότι είμαι τόσο τρελαμένος που παίζουν τα ματάκια μου και βλέπουν λάθος.. Τέρας κυριολεκτικά Μου τα έλεγε και ο Νίκος που μιλούσαμε αλλά άμα δεν το δεις ο ίδιος δεν το πιστεύεις.. Θα επανέλθω εδώ με φουλ στοιχεία στην επόμενη φόρτιση από φόρτιση κτλ.. Να συμπληρώσω ότι έχω naptime από το playstore εγκατεστημένο (προφανώς βοηθάει και αυτό) και blokada για τις διαφημίσεις.. Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Τι ακριβώς κάνει το naptime??? υποτίθεται βοηθαει το κινητο οταν ειναι κλειστη η οθονη να "μην ξυπνάει" .... δες εδω ... https://www.droidviews.com/naptime-actually-helps-conserve-battery-life-android-devices/ νομιζω κανει δουλεια . (.πολυ καλυτερη και απο το greenify πο σε no-root συσκευες δεν δουλευει καλα ..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Να συμπληρώσω ότι έχω naptime από το playstore εγκατεστημένο (προφανώς βοηθάει και αυτό) και blokada για τις διαφημίσεις.. Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk για μενα πετα τες τετοιες εφαρμογες. Ποτε δε διαπιστωσα καλυτερες επιδοσεις σε μπαταρια με βοηθηματα, ισα ισα που ετρωγαν παραπανω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 (edited) για μενα πετα τες τετοιες εφαρμογες. Ποτε δε διαπιστωσα καλυτερες επιδοσεις σε μπαταρια με βοηθηματα, ισα ισα που ετρωγαν παραπανω. νικο εσυ μεσο ορο τι μπαταρια ειχες ? (οθονη κτλ ? ) ακομη στο 28% εγω απο το πρωι ακομη για φόρτιση δεν το έβαλα :) πήγα γυρισα απο μπανιο βγηκα εξω καφε γυρισα κτλ και ακομη το κινητο ανοιχτο ..:) στο v10 ειχα αλλαξει 3η μπαταρια τωρα ...! εχουν κανει τρομερη δουλεια στο θεμα αυτονομίας εδω ...αργησε αλλα την εβγαλε την κινηταρα η lg .. κριμα που τα λαθη τους στο παρελθον θα αποτρεψουν κοσμο απο το να αγορασουν το κινητο αυτο .. Edited July 6, 2018 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 (edited) Μιας και μιλάμε για μπαταρία, σήμερα με ενημέρωσε το σύστημα ότι το tapatalk app κάνει κακό :) Edited July 7, 2018 by Jonous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 εγω παντως ακομη και με tapatalk χθες εφτασα τις 5 ωρες και δεκα λεπτα οθονη στις 2 το βραδυ ... ήμουν στο 17% το εβαλα για φόρτιση γιατι το ηθελα σημερα φουλ αλλιως άντεχε και αλλο ..:) θα επανελθω στο θεμα μπαταριας μολις το τσεκαρω και σε αλλες συνθήκες .. (οχτάωρο στην δουλεια κτλ ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Αυτά από μένα! ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 17 ώρες χρήση 4 ώρες οθόνη και 60% υπόλοιπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Αυτά από μένα! ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 17 ώρες χρήση 4 ώρες οθόνη και 60% υπόλοιπο... ποποπο ...απιστευτο ... νομιζω σε wifi φαση (για αυτο θελω να το δοκιμασω στην δουλεια που θα ειμαι ολη μερα γραφειο κτλ ) φτανεις τρελα νουμερα .. αν με 4g και εξοδους εχεις 5 ωρες οθονη πριν το φορτισεις ξανα σε τετοιο περιβαλλον θα ξεχασεις τον φορτιστη .. με εχει σοκαρει η lg γενικως με αυτο το κινητο δεν το περιμενα ... παιδια απο gcam τι να δοκιμασω ..? αυτα που εχετε πιο πανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 νικο εσυ μεσο ορο τι μπαταρια ειχες ? (οθονη κτλ ? ) ακομη στο 28% εγω απο το πρωι ακομη για φόρτιση δεν το έβαλα :) πήγα γυρισα απο μπανιο βγηκα εξω καφε γυρισα κτλ και ακομη το κινητο ανοιχτο ..:) στο v10 ειχα αλλαξει 3η μπαταρια τωρα ...! εχουν κανει τρομερη δουλεια στο θεμα αυτονομίας εδω ...αργησε αλλα την εβγαλε την κινηταρα η lg .. κριμα που τα λαθη τους στο παρελθον θα αποτρεψουν κοσμο απο το να αγορασουν το κινητο αυτο .. εγω σταθερα εβγαζα 2 μερες (δηλαδη οι φορτισεις μου ηταν καθε 2η μερα με υπολοιπο απο 10 εως 30%), και οθονη απο 4 ωρες εως 6 και ομιλια απο 3 ωρες εως 5 (στο διημερο παντα) και με handsfree, το ακουστικο του ειναι αδουλευτο. κατα τα αλλα, γενικα αποφευγω τις απειρες εφαρμογες, πχ tapatalk για κανεναν λογο, προτιμω chrome. ΚΑτα τα αλλα ειχα τα παντα ανοιχτα εκτος απο τοποθεσια μιας και δεν την χρειαζομαι συχνα, ολα τα κλασσικα social τεντα και πολλη χρηση μιας και πελατες μου στελνουν αβερτα σε αυτα. 3 λογαριασμους mail πανω, ολους τους συγχρονισμους ανοιχτους και καμια οικονομια... τον τελευταιο μηνα ειχα και το AOD ανοιχτο μονιμα μιας και ειναι πολυ ωραιο, και η διαφορα ηταν το πολυ 10% στο διημερο. ΘΕωρω οτι η LG σιγουρα εχει κανει τρομερη δουλεια, αλλα ενας παραγοντας που δινει τοσο καλη αυτονομια ειναι η λιγο κακη φωτεινοτητα οθονης. Δηλαδη σε δυσκολες συνθηκες κατω απο τον ηλιο μεσημερι, κανα 2 φορες δεν εβλεπα με το v30 ενω με το σ9 βλεπω. Οποτε αν το 2ο ειναι πιο φωτεινο, λογικο ειναι να θελει και περισσοτερη ενεργεια πιστευω, αλλα παντα μιλαω για το μεγιστο που δεν ξερω ποσο συχνα χρειαζεται. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts