Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως αυτό με το ΑΙ δεν το έχω καταλάβει. Όταν το ενεργοποιείς σου πετάει διάφορα ενδεχόμενο του τι μπορεί να προσπαθείς να βγάλεις.. Χωρίς να διακρίνω κάποια αλλαγή σε ρυθμίσεις για βέλτιστο αποτέλεσμα.. Πόσο marketing είναι λοιπόν ? Μήπως μόνο marketing??

Το λέω με αφορμή τα 19 shooting modes που λέει ότι θα έχει το ΑΙ στο V35 χωρίς να βλέπω ποια η αξία τους με το v30 που έχω

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Το οποιο δεν θα κυκλοφορησει Ευρώπη παρα μονο Αμερικη και κάποιες επιλεγμένες χώρες σε Μεση Ανατολή και Ασία.

Ευρώπη μάλλον Σεπτέμβριο(IFA18) το πιο πιθανό υπο διαφορετική ονομασία(V40 ισως).

Εεεεεεεεεεεεχουμε πολυυυυυυυυ δρόμο ακομα να διανύσουμε:lol::p

Το θετικό οτι η μπαταρία παρέμεινε στα ιδια επίπεδα και δεν έπεσε όπως σε G7 όπως είχα μια ανησυχία.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλησπέρα, μια βοήθεια βρε παιδιά είμαι ανάμεσα στο G6 και το v30, τα βρίσκω με τιμολόγιο 270 το G6 και 450 το v30.

Αξίζει η διαφορά τιμής; Τι λέτε; Γενικά είμαι άνθρωπος που κρατάω τα κινητα γύρω στα 3 χρόνια

Στο V30 τα ακουστικά που έχει μέσα ενεργοποιουν το dac η πρέπει να πάρουμε αλλά;

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Είχα το g6,το έδωσα κ πήρα το v30.

Ότι σου είπαν κ στο νήμα του g6.

Αν τα εχεις δώστα.

Είναι πιο πλήρες το v30.

Έχει συμμετρικά bezels πάνω κ κάτω κάτι που κάνει την εμπειρία χρήσης απολαυστική.

Φυσικά το g6 σε αυτά τα χρηματα είναι vfm.

Δική σου η επιλογη.

Για τη δική μου χρήση έχει καλύτερη μπαταρία.

Κάμερα δεν εχω τεστάρει λεπτομερώς.

Καλησπέρα, μια βοήθεια βρε παιδιά είμαι ανάμεσα στο G6 και το v30, τα βρίσκω με τιμολόγιο 270 το G6 και 450 το v30.

Αξίζει η διαφορά τιμής; Τι λέτε; Γενικά είμαι άνθρωπος που κρατάω τα κινητα γύρω στα 3 χρόνια

Στο V30 τα ακουστικά που έχει μέσα ενεργοποιουν το dac η πρέπει να πάρουμε αλλά;

Edited by spirospatra

Αν εννοείς το high impedance mode, όχι δεν το ενεργοποιούν. Θέλει ακουστικά 50Ω και πάνω..

το G6 ειναι τιμιο κινητο αλλα δεν ειναι ναυαρχιδα. Η διαφορα με καθε ναυαρχιδα του 2017 ειναι παραπανω απο εμφανης. Παρολα αυτα ειναι ενα καλο τηλεφωνο για τα λεφτα του. Εγω αν επαιρνα κινητο για πανω απο χρονο θα πηγαινα στο v30.

Το G6 σκεφτομαι να το χτυπησω για 2ο για καβα αν βρω κανα καλο μεταχειρισμενο μιας και εχω ξεμεινει.

Το v30 ειναι υπερπληρες παλι, γρηγορο (ισως το πιο αργο απο τα φετινα κινητα αλλα με μικρη διαφορα σε αντιθεση με το G6) και εκει τελειωνουν τα μειονεκτηματα.

Εχει πολυ ωραια οθονη, πολυ καλες καμερες, η wide εκανε την gopro Μου αχρηστη κατα 50% καθως τωρα μονο σε extreme καταστασεις τη χρησιμοποιω, και οχι σε wide φωτο οπως πρωτα, μπαταρια ξεπερναει ακομα και το Mate 10 pro Κατα τη γνωμη μου και γενικα ειναι αριστο σε ολα τα υπολοιπα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Αν δεν ζορίζεσαι με τα λεφτά πάρε το V30. Είναι πολλά τα σημεία στα οποία είναι ανώτερο. Οθόνη, επεξεργαστής, διαστάσεις, υλικά κατασκευής, B&O ...

Για στατιστικούς λόγους...

100-->20 4:34 χωρίς aod και 4:26 με aod..

Πολυ μικρή κατανάλωση τελικά.

Μόνο αν συμπεριλαμβάνεται ενδιάμεσα νυχτερινός ύπνος έχει μια κάποια διαφορά

Sent from my SM-G930F

το G6 ειναι τιμιο κινητο αλλα δεν ειναι ναυαρχιδα. Η διαφορα με καθε ναυαρχιδα του 2017 ειναι παραπανω απο εμφανης. Παρολα αυτα ειναι ενα καλο τηλεφωνο για τα λεφτα του. Εγω αν επαιρνα κινητο για πανω απο χρονο θα πηγαινα στο v30.

Το G6 σκεφτομαι να το χτυπησω για 2ο για καβα αν βρω κανα καλο μεταχειρισμενο μιας και εχω ξεμεινει.

Το v30 ειναι υπερπληρες παλι, γρηγορο (ισως το πιο αργο απο τα φετινα κινητα αλλα με μικρη διαφορα σε αντιθεση με το G6) και εκει τελειωνουν τα μειονεκτηματα.

Εχει πολυ ωραια οθονη, πολυ καλες καμερες, η wide εκανε την gopro Μου αχρηστη κατα 50% καθως τωρα μονο σε extreme καταστασεις τη χρησιμοποιω, και οχι σε wide φωτο οπως πρωτα, μπαταρια ξεπερναει ακομα και το Mate 10 pro Κατα τη γνωμη μου και γενικα ειναι αριστο σε ολα τα υπολοιπα.

ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα στην καμερα μεταξυ g6 και v30?

Ξέχασα να το γράψω.

1 νύχτα, 12 με 7 κλειστό.

Μόνο αν συμπεριλαμβάνεται ενδιάμεσα νυχτερινός ύπνος έχει μια κάποια διαφορά

Sent from my SM-G930F

ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα στην καμερα μεταξυ g6 και v30?

Στην κάμερα δεν έχουν διαφορά, εκτός από το shutter lag που έχει το g6 και είναι στο Θεό. Κατά τα άλλα νομίζω είναι ίδιες. Α! Και η wide είναι λίγο πιο καλή στο V30.

Στην κάμερα δεν έχουν διαφορά, εκτός από το shutter lag που έχει το g6 και είναι στο Θεό. Κατά τα άλλα νομίζω είναι ίδιες. Α! Και η wide είναι λίγο πιο καλή στο V30.

γιατι μερικοι τονιζουν πολυ την καμερα στα +του 30 οταν το συγκρινουν με το 6(οχι εδω αλλα γενικως) και λεω μηπως ηταν τοσο μεγαλη η διαφορα ...

εσεις του 30 ειδατε βελτιωση στην καμερα μετα το update σε οreo ?

γιατι τα παιδια στο 6 ολα σχεδον μιλανε οτι η καμερα ανεβηκε level σε σχεση με πριν ..

γιατι μερικοι τονιζουν πολυ την καμερα στα +του 30 οταν το συγκρινουν με το 6(οχι εδω αλλα γενικως) και λεω μηπως ηταν τοσο μεγαλη η διαφορα ...

εσεις του 30 ειδατε βελτιωση στην καμερα μετα το update σε οreo ?

γιατι τα παιδια στο 6 ολα σχεδον μιλανε οτι η καμερα ανεβηκε level σε σχεση με πριν ..

Δεν έχω δει καμία σπουδαία διαφορά. Επίσης του g6 μια χαρά ήταν αλλά έχανε σε λεπτομέρεια το βράδυ λόγω μικρού αισθητήρα. Εκεί το v30 τα πάει καλύτερα παρόλο τον ίδιο αισθητήρα, ίσως εκεί ήρθε βελτίωση στο g6..

Γενικά η καμερα είναι καλή και σίγουρα αν είχε μεγαλύτερο αισθητήρα θα ήταν άριστη. Αν δούλευε το hdr+ της Google camera θα ήταν επίσης ένα συν αλλά τώρα με android 8 δε δουλεύει καμία εκδοχή που δοκίμασα.

Για στατιστικούς λόγους...

100-->20 4:34 χωρίς aod και 4:26 με aod..

Πολυ μικρή κατανάλωση τελικά.

To ειχες δλδ πανω σε γραφειο κανονικα με aod ανοιχτο ολη μερα και ειδες τοσο μικρη διαφορα?Η ηταν πολλες ωρες μεσα σε τσεπη τσαντακι κλπ που ειναι κληστη?Παραξενο μ φενεται γιατι και σε ξενα φορουμ λενε για μεγαλυτερη διαφορα.Και εγω στην αρχη που την δοκιμασα οταν το αφηνα ενα 8-10ωρο στη δουλεια ανοιχτο πανω στο γραφιο ετρωγε ενα 7% σιγουρα παραπανω.

Dhamher_00

Το aod παιδιά όταν το έχετε ενεργοποιημένο η συσκευή μπαίνει ποτέ σε deep sleep? Μπορείτε να το δείτε με το CPU spy

Δεν έχω δει καμία σπουδαία διαφορά. Επίσης του g6 μια χαρά ήταν αλλά έχανε σε λεπτομέρεια το βράδυ λόγω μικρού αισθητήρα. Εκεί το v30 τα πάει καλύτερα παρόλο τον ίδιο αισθητήρα, ίσως εκεί ήρθε βελτίωση στο g6..

Γενικά η καμερα είναι καλή και σίγουρα αν είχε μεγαλύτερο αισθητήρα θα ήταν άριστη. Αν δούλευε το hdr+ της Google camera θα ήταν επίσης ένα συν αλλά τώρα με android 8 δε δουλεύει καμία εκδοχή που δοκίμασα.

thanks ...

μου κανει τρομερη εντυπωση που αν και ειναι η ιδια καμερα σε 2 κινητα εχουμε διαφορετικά αποτελέσματα ..

(η εστω ειχαμε σε μια φαση ..)!

τελικα ολα θεμα λογισμικου ειναι ...

πιστευω η google καμερα θα επανελθει δριμύτερη ..

thanks ...

μου κανει τρομερη εντυπωση που αν και ειναι η ιδια καμερα σε 2 κινητα εχουμε διαφορετικά αποτελέσματα ..

(η εστω ειχαμε σε μια φαση ..)!

τελικα ολα θεμα λογισμικου ειναι ...

πιστευω η google καμερα θα επανελθει δριμύτερη ..

ολα ειναι θεμα και των 2. Δηλαδη: με το G6 εδωσε ενα καλο αποτελεσμα για το h/w που ειχε η καμερα, ενω με το V30 το προσεξε λιγο παραπανω στο θεμα της λεπτομερειας..και εδωσε ακομα καλυτερο. Θαυματα δε γινονται ομως.

Σιγουρα η gcam απογειωνει τις βραδινες αλλα υστερει αλλου, πχ wb.

Οποτε ολα σχετικα ειναι. Με καλυτερο αισθητηρα (βλεπε G5) θα ειχαμε ακομα καλυτερα αποτελεσματα πιστευω.

ολα ειναι θεμα και των 2. Δηλαδη: με το G6 εδωσε ενα καλο αποτελεσμα για το h/w που ειχε η καμερα, ενω με το V30 το προσεξε λιγο παραπανω στο θεμα της λεπτομερειας..και εδωσε ακομα καλυτερο. Θαυματα δε γινονται ομως.

Σιγουρα η gcam απογειωνει τις βραδινες αλλα υστερει αλλου, πχ wb.

Οποτε ολα σχετικα ειναι. Με καλυτερο αισθητηρα (βλεπε G5) θα ειχαμε ακομα καλυτερα αποτελεσματα πιστευω.

συμφωνω ....

με ενδιαφερει πολυ η καμερα ...

εχω το v10/οσο ακομη αντεξει και δεν παθει bootloop (που για την εποχη του ηταν κορυφη στο θεμα καμερας ) και δεν θελω να παω σε κατι κατωτερο με τα σημερινα δεδομένα πάντα ..!

απο την αλλη παλι το G6 το θεωρω τρομερη αγορα για τα λεφτα του ενω το v30 σιγουρα πολυ καλυτερο αλλα πολυ ακριβότερο (δεν θελω πλεον να δωσω τοσα λεφτα για κινητο ..)!

και παλι ευχαριστω για τις απαντησεις ..

ΡΕ παιδια εγω το εχω πιασει για λιγο στα χερια μου και βρηκα πολυ καλη την μαμα καμερα,τι εχετε κολησει με την εφαρμογη γκουγκλ καμερα που δε δουλευει οπως λετε στο μπισκοτο και συνεχεια ψαχνεστε?Δεν σας συμφερει να παρετε το google pixel xl 2 που εχει και χαμηλοτερη τιμη απο to β30 αφου ενδιαφερεσται τοσο για την καμερα, και εχει και μεγαλυτερη μπαταρια και καργα ενημερωσεις.ΟΕΟ?:rolleyes::rolleyes:
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

συμφωνω ....

με ενδιαφερει πολυ η καμερα ...

εχω το v10/οσο ακομη αντεξει και δεν παθει bootloop (που για την εποχη του ηταν κορυφη στο θεμα καμερας ) και δεν θελω να παω σε κατι κατωτερο με τα σημερινα δεδομένα πάντα ..!

απο την αλλη παλι το G6 το θεωρω τρομερη αγορα για τα λεφτα του ενω το v30 σιγουρα πολυ καλυτερο αλλα πολυ ακριβότερο (δεν θελω πλεον να δωσω τοσα λεφτα για κινητο ..)!

και παλι ευχαριστω για τις απαντησεις ..

Μπήκα στο insomnia και τα δίνουν 10 ευρώ κάτω από ότι κάνει καινούριο το g6.. Δηλαδή από 290 το δίνουν στα 260 με 280. Πραγματικά αστείο για κινητά ενός έτους. Όσο για το v30, επειδή θέλω να πάω στο s, αν σε ενδιαφέρει ίσως το δώσω..και να μείνω με κάνα note μέχρι να έρθει το s.

• The title was changed to LG V30