Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια χαρά είναι οι τιμούλες του, απο εγγύηση τι παίζει ότι και στο eglobal?

Ναι απο οτι εχω διαβασει στο σαιτ τους,η εγγυηση δινεται απο αυτους για ενα χρονο..κι εννοειται οτι δεν καλυπτεσαι απο ευρωπαικη εγγυηση απο τη στιγμη που το συγκεκριμενο μοντελο δεν ειναι το ευρωπαικο..οποτε υπαρχει κι ενα μεγαλο ρισκο στη συγκεκριμενη περιπτωση κ με το ιστορικο που εχει η LG σε προηγουμενες συσκευες.

Ναι απο οτι εχω διαβασει στο σαιτ τους,η εγγυηση δινεται απο αυτους για ενα χρονο..κι εννοειται οτι δεν καλυπτεσαι απο ευρωπαικη εγγυηση απο τη στιγμη που το συγκεκριμενο μοντελο δεν ειναι το ευρωπαικο..οποτε υπαρχει κι ενα μεγαλο ρισκο στη συγκεκριμενη περιπτωση κ με το ιστορικο που εχει η LG σε προηγουμενες συσκευες.

Eίναι ρίσκο γενικά, αν συμβεί κάτι τρέχα γύρευε, και είναι και θέμα στην μεταπώληση μετά αν είναι πριν τα 2 χρόνια που δεν θα έχει εγγύηση. Το παίρνεις το ρίσκο σε τιμή χώμα μόνο

Eίναι ρίσκο γενικά, αν συμβεί κάτι τρέχα γύρευε, και είναι και θέμα στην μεταπώληση μετά αν είναι πριν τα 2 χρόνια που δεν θα έχει εγγύηση. Το παίρνεις το ρίσκο σε τιμή χώμα μόνο

Ετσι ακριβως..εγω προσωπικα δε θα ρισκαρα να δωσω τοσα λεφτα κ να μην εχω κ μια καλη εγγυηση αν γινει κατι..γιατι κακα τα ψεματα..εστω κ με τον ενα χρονο που δινουν αυτοι,αν γινει κατι τρεχα γυρευε οπως λες..πρεπει να το στειλεις σε αυτους κ να χρεωθεις κ μεταφορικα κι αν γινει κ σωστα η δουλεια σου..φυσικα εξαρταται κι απο το μοντελο..το συγκεκριμενο ας πουμε δεν εχει πολυ καιρο στην αγορα,οποτε ειναι αρκετα νωρις για να βγαλει προβληματα,αν βγαλει..ενω το g6 ας πουμε που κυκλοφορει ενα χρονο σχεδον,δεν εχει παρουσιασει κατι..εκει ισως να το σκεφτομουν να το αγορασω απο τα συγκεκριμενα σαιτ μιας κ για να παρω το ευρωπαικο των 32gb απο σκρουτζομαγαζο,με τα εξοδα αποστολης μου ερχεται στα ιδια χρηματα με το να παρω το 64αρι..φυσικα παλι δε θα εχω ευρωπαικη εγγυηση..ειναι λιγο μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα η κατασταση..μη σου τυχει.

Συμφωνώ και εγώ.Αν είναι 80-100 ευρώ η διαφορά μετά απο κάποιους μήνες με ένα σκρουτζομάγαζο δεν αξίζει...64 είναι το ευρωπαϊκό και 128 αυτό.

Συμφωνώ και εγώ.Αν είναι 80-100 ευρώ η διαφορά μετά απο κάποιους μήνες με ένα σκρουτζομάγαζο δεν αξίζει...64 είναι το ευρωπαϊκό και 128 αυτό.

Για το g6 ανεφερα οτι ειναι 32 κ 64..για το v30 ξερω οτι ειναι μεγαλυτερα

Απλά σε σκρουτζομάγαζο παίζει μόνο μονόκαρτο. Αν θες dual sim, αναγκάστηκα από έξω. Μπορεί να χάσεις σε μεταπώληση, λόγω εγγύησης, αλλά από την άλλη οι περισσότεροι πλέον ψάχνουν δίκαρτο.

Λογικά θα δούμε γενναία πτώση με την έλευση του G7 ή όπως τέλος πάντων το ονομάσουν.

Για το g6 ανεφερα οτι ειναι 32 κ 64..για το v30 ξερω οτι ειναι μεγαλυτερα

Νόμιζα έλεγες για το V30. Το G6 πάντως εδώ στα 400 είναι τρελή ευκαιρία και ας είναι το 32, έχεις 2 χρόνια εγγύηση και εφόσον παίρνει κάρτα παλεύεται. 128 dual στα 460 πάλι το παίζεις γιατί είναι λίγα τα λεφτά για ναυαρχίδα και δεν έχει παρουσιάσει και τίποτα.

Καλησπερα και ο νεος χρονος μπηκε για τα καλα κατοχος του LG V30 :) αφου μπορουσα να το παρω το πηρα δεν πιστευω να σας ενδιαφερει πως το πηρα αλλα το πηρα με δωσεις και θα το πληρωνω σιγα σιγα :)

Αρχικα μου αρεσει η οθονη του που ναι μεγαλη 6.0" ολοκαθαρη. Σε καποιες εφαρμογες μπορεις να χωσεις την μπαρια απο κατω για να μην φενεται. Στις φωτογραφιες βλεπετε αγαπητοι μου πως ειναι η συσκευη το κουτακι της και πως υπαρχει και μια νεα ενημερωση λογισμικου για τον Νοεμβριο 2017 λογικα ειναι πολυ κοντα το Oreo 8.0 και θα ρθη νωριτερα. Μολις το ανοιξα μου την εβγαλε αμεσος ασε που το συνδεσα με τον υπολογιστη και εμφανιζεται και εδω. Επισης η αναγνωρισει προσωπου δουλευει τελεια ενω στο LG G6 δεν τα καταφερα να μ δουλευει δεν ξερω γιατι παντα ζηταει μοτιβο εκει. Η Καμερα του τωρα 16ΜΡ για μενα ειναι μια χαρα καμερα κανω την δουλεια μ και με το παραπανω. Αυτα απο μενα.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.png

image.jpg

image.jpg

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Μεγειες το εργαλείο ✌

Να σαι καλα φιλε. Θηκη εψαξα να βρω αλλα δεν βρηκα γνωριζουμε τιποτα περι του θεματος ;

Μεγειές το V30 #ccypruss000 και καλοδούλευτο !

Περιμένουμε εντυπώσεις και παρατηρήσεις... Και μια πρώτη ερώτηση, τελικά έχει radio ?

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Μεγειές το V30 #ccypruss000 και καλοδούλευτο !

Περιμένουμε εντυπώσεις και παρατηρήσεις... Και μια πρώτη ερώτηση, τελικά έχει radio ?

Καλησπερα φιλε μ ναι εχει ραδιο φμ κανονικα και παιζει με ακουστικα εγω χρεισιμοποιηω τα ακουστικα της Sony που εχω.

Το ειδα και εγω σημερα απο κοντα και επαιξα λιγο μαζι του...Σαν εμφανιση ειναι ομορφο αλλα δεν μου φανηκε στιβαρο οπως το G5 που εχω...Επισης με χαλασε αυτη η αναλογια 18:9 οθονης...Δεν ξερω βεβαια αν με τον καιρο το συνηθισει καποιος αλλα μου εκατσε λιγο στραβα εμενα να πω την αληθεια....Ισως το αγορασω την ερχομενη εβδομαδα, θα δω...700GBP κανει εδω στην Αγγλια...Αν δεν ητανε η οθονη θα το επαιρνα σημερα κιολας.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Και μένα κάπως μου ήρθε στην αρχή από g2 σε g6. Συνηθίζεται γρήγορα και εκεί πάνε όλοι οι κατασκευαστές.

Με το καλό να το αποφασίσεις να το πάρεις και να μας γράψεις εντυπώσεις!

Το ειδα και εγω σημερα απο κοντα και επαιξα λιγο μαζι του...Σαν εμφανιση ειναι ομορφο αλλα δεν μου φανηκε στιβαρο οπως το G5 που εχω...Επισης με χαλασε αυτη η αναλογια 18:9 οθονης...Δεν ξερω βεβαια αν με τον καιρο το συνηθισει καποιος αλλα μου εκατσε λιγο στραβα εμενα να πω την αληθεια....Ισως το αγορασω την ερχομενη εβδομαδα, θα δω...700GBP κανει εδω στην Αγγλια...Αν δεν ητανε η οθονη θα το επαιρνα σημερα κιολας.

ccypruss απο στεφανη?καλα εκανες και το πηρες στο silver..καλυτερο απο το morrocan blue
I Want To Believe

ccypruss απο στεφανη?καλα εκανες και το πηρες στο silver..καλυτερο απο το morrocan blue

Οχι φιλε μου απο παροχο κινητης τηλεφωνιας. Το πηρα σε siver γιατι εχω το LG G6 σε μπλε.

δεν νομιζω να ειναι χαλια..εχει φοβερη οθονη και ωραιο λευκο!
I Want To Believe

Για όποιον ενδιαφέρεται! :)

http://www.mobileshop.eu/phablets/lg/v30-plus-dual-sim-128gb-h930ds-silver/

Υπάρχει και στα υπόλοιπα χρώματα, με εγγύηση πωλητή 2 ετών..

Η εταιρεία είναι ευρωπαΪκή με βάση τη Σλοβακία, καμία σχέση με Χονγκ Κονγκ, αν από το Χονγκ Κονγκ πρέπει να φέρνει το συγκεκριμένο!!

Edited by MUB

Για όποιον ενδιαφέρεται! :)

http://www.mobileshop.eu/phablets/lg/v30-plus-dual-sim-128gb-h930ds-silver/

Υπάρχει και στα υπόλοιπα χρώματα, με εγγύηση πωλητή 2 ετών..

Η εταιρεία είναι ευρωπαΪκή με βάση τη Σλοβακία, καμία σχέση με Χονγκ Κονγκ, αν από το Χονγκ Κονγκ πρέπει να φέρνει το συγκεκριμένο!!

Πολλά είναι.. Εγώ το παρακολουθώ από εδώ..

https://www.t-dimension.com/de_de/lg-v30-plus-h930ds-dual-sim-lte-4gb-ram-128gb-cloud-silver-hk-version.html

Τους έστειλα και μέηλ, στέλνουν από αποθήκη στην Αγγλία οπότε δεν υπάρχει φόβος τελωνείου. Λογικά αρχές Φλεβάρη, που θα πέσει κάτω από 600, θα κάνω κίνηση.

Απο αυτά τα μαγαζιά του εξωτερικού μπορουμε να το πάρουμε και χωρίς ΦΠΑ?

Ρωτάω γιατί στο Expansys πριν καμια 5 χρόνια περίπου είχα πάρει ένα κινητό(HTC ONE X+), και πληρωσα μόνο την καθαρή αξία χωρίς το ΦΠΑ

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Απο αυτά τα μαγαζιά του εξωτερικού μπορουμε να το πάρουμε και χωρίς ΦΠΑ?

Ρωτάω γιατί στο Expansys πριν καμια 5 χρόνια περίπου είχα πάρει ένα κινητό(HTC ONE X+), και πληρωσα μόνο την καθαρή αξία χωρίς το ΦΠΑ

Δεν νομίζω ότι οι τιμές από τα κινέζικα έχουν μέσα ΦΠΑ που μπορεί να βγει. Υποτίθεται ότι είναι ήδη εντελώς free από δασμούς και φόρους. Εννοώ για τον πελάτη. Το αν πληρώνουν κάτι αυτοί οπουδήποτε υπό μορφή φόρου σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορεί να αφαιρεθεί.

Πολλά είναι.. Εγώ το παρακολουθώ από εδώ..

https://www.t-dimension.com/de_de/lg-v30-plus-h930ds-dual-sim-lte-4gb-ram-128gb-cloud-silver-hk-version.html

Τους έστειλα και μέηλ, στέλνουν από αποθήκη στην Αγγλία οπότε δεν υπάρχει φόβος τελωνείου. Λογικά αρχές Φλεβάρη, που θα πέσει κάτω από 600, θα κάνω κίνηση.

Σε παραπλήσιες τιμές πουλάνε το συγκεκριμένο μοντέλο οι περισσότερες εταιρείες με βάση το Χονγκ Κονγκ (όπως κι αυτή). Το θέμα με αυτές είναι ότι αν χρειαστείς την εγγύηση, τις περισσότερες φορές δε βρίσκεις άκρη. Μάλλον θα το πάρω απ'τη Σλοβακική, επειδή είναι εταιρεία με βάση στην ΕΕ και δίνει 24 μήνες εγγύηση, αντί των 12 που δίνουν στο Χονγκ Κονγκ. Έχω διαβάσει και διάφορα reviews, όπου έχουν καλή βαθμολογία στις περιπτώσεις εγγύησης κι επισκευής..

• The title was changed to LG V30