Antretng Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Αρα δεν είναι θεμα lg. Μηπως δουλευει το software ετσι ωστε κλείνοντας εφαρμογες πετυχαίνει καλυτερη αυτονομια? Η αλήθεια ειναι πως δεν εκανα καθαρη εγκατάσταση γιατι βαριεμαι να στήνω παλι αλλα εχω την εντύπωση πως δεν θα αλλαξει κατι μιας και ολα δουλεουν αψογα.. Ακριβώς αυτό. Θεωρητικά σε μαθαίνει και κρατάει ανοιχτές μόνο τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς συχνά. Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο και το optimization της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 (edited) Ακριβώς αυτό. Θεωρητικά σε μαθαίνει και κρατάει ανοιχτές μόνο τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς συχνά. Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο και το optimization της συσκευής. Μαλιστα... Δεν το γνωριζα αυτο το feature της pie η αλήθεια ειναι. Χασαμε σε ταχυτητα αλλα κερδισαμε σε αυτονομια με την 9. Δε ξερω βεβαια κατα ποσο μπορει να βελτιωθεί απο lg μερια μιλαω παντα με καποιο software update (που δεν το βλεπω να σου πω την αληθεια). Παντως αυτο που παρατηρησα ειναι λιγοτερη ελεύθερη ram της ταξης των 300mb περιπου. Edited August 8, 2019 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Καλημερες, σε φρεσκια εγκατασταση και στησιμο απο την αρχη η συσκευη εχει 1 γιγα ελευθερο, αρα θα ελεγα καντε το κοπο να το στησετε απο την αρχη. Δεν ειδα καμμια διαφορα στο multitasking , απο ταχυτητα τα ιδια αλλα με φαινεται πιο smooth. Ειδα τεραστια βελτιωση ομως στην δονηση, παααρα πολυ καλη πλεον Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Καλημερες, σε φρεσκια εγκατασταση και στησιμο απο την αρχη η συσκευη εχει 1 γιγα ελευθερο, αρα θα ελεγα καντε το κοπο να το στησετε απο την αρχη. Δεν ειδα καμμια διαφορα στο multitasking , απο ταχυτητα τα ιδια αλλα με φαινεται πιο smooth. Ειδα τεραστια βελτιωση ομως στην δονηση, παααρα πολυ καλη πλεον Προσωπικα με τις εφαρμογές που δουλευω ξεκιναει απο 1.6 ελευθερη απο επανεκκίνηση και μετα απο μερικες μερες χρησης καθεται στο 1.2 - 1.3. Στη δονηση δεν το ειχα αντιληφθεί μεχρι που το ανεφερες. Μου φαινεται πιο εντονη... Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Ναι εχει γινει εξαιρετικη , αφου το ειχα στη τσεπη μου με το 6s της δουλειας που εχω και νομιζα πως βαρουσε αυτο, λολ Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 παιδια κατα λαθος εβαλα το κινητο μεσα στο τσαντακι με τα κλειδια (βασικα το ξαδερφακι μου το εκανε ) και με χαραξε λιγο την οθονη κατω .. δεν φαινεται απλα ειμαι τρομερα ψείρας και τρελαίνομαι ...! την γλυτώνω εδω με απλη αλλαγή γυαλιού η πρεπει να αλλάξω ολη την οθόνη ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 βαλε ενα τζαμακι απο επανω και δεν θα φαινεται τιποτα, το γυαλι δεν αλλαζει στις οθονες αυτες Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Ερώτηση : το screenshot με power και volume down σας δουλεύει; Έχει αλλάξει με την pie γιατί εμένα δεν..... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Ερώτηση : το screenshot με power και volume down σας δουλεύει; Έχει αλλάξει με την pie γιατί εμένα δεν..... Δουλευει κανονικα και μαλιστα βγαζει και μικρογραφια κατω δεξια με συντομο μενου για κοινη χρηση και διαγραφη Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Δουλευει κανονικα και μαλιστα βγαζει και μικρογραφια κατω δεξια με συντομο μενου για κοινη χρηση και διαγραφη Για πες πως το κανεις; Edit το βρήκα άσε. Το έκανα λάθος. Πατούσα πρώτα το power και μετά το volume down.... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 βαλε ενα τζαμακι απο επανω και δεν θα φαινεται τιποτα, το γυαλι δεν αλλαζει στις οθονες αυτες ουτε τωρα φαινεται κατι μονο σε ασπρη οθονη ενα μικρο στιγμα αλλα ειμαι σπαστικος χαχαχα\ για πες λιγο τζαμακι ? εχεις καποιο λινκ που να εφαρμόζει και να αξίζει τον κοπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 αμα το κοστος δεν ειναι παραγοντας whitestone dome glass, 45 γιουρια αλλα το καλυτερο... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Παιδιά ενημερωτικά ρωτάω. Σε περίπτωση αλλαγής οθόνης τι κανείς..; Μαγαζί εκτός procordia μπορεί να την κανει; υπάρχει κίνδυνος το κινητό να σταματήσει να είναι αδιάβροχο η οτιδήποτε; επίσης αν θέλεις να αλλάξεις μπαταρία είναι εύκολο η μόνο procordia πάλι (για τους ίδιους λόγους;) Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Παιδιά ενημερωτικά ρωτάω. Σε περίπτωση αλλαγής οθόνης τι κανείς..; Μαγαζί εκτός procordia μπορεί να την κανει; υπάρχει κίνδυνος το κινητό να σταματήσει να είναι αδιάβροχο η οτιδήποτε; επίσης αν θέλεις να αλλάξεις μπαταρία είναι εύκολο η μόνο procordia πάλι (για τους ίδιους λόγους;) Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε μη εξουσιοδοτημένο πιστεύω χάνεις την αδιάβροχοποίηση. Κατά τα άλλα δεν ξέρω αν αξίζει να αλλάξεις οθόνη σε αυτό το κινητό και να μην πάρεις άλλο μεταχειρισμένο. Οι oled οθόνες συνήθως κοστίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Σε μη εξουσιοδοτημένο πιστεύω χάνεις την αδιάβροχοποίηση. Κατά τα άλλα δεν ξέρω αν αξίζει να αλλάξεις οθόνη σε αυτό το κινητό και να μην πάρεις άλλο μεταχειρισμένο. Οι oled οθόνες συνήθως κοστίζουν. βρισκεις οθονη και με 150 ευρω και αν ψαχτεις και αλλο και με πιο λιγα :) αλλα το θεμα ειναι (και στη μπαταρια) οπως λες οτι χανεις αδιάβροχοποίηση κτλ εκτος αν πεσεις σε κανενα γατονι μάστορα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 βρισκεις οθονη και με 150 ευρω και αν ψαχτεις και αλλο και με πιο λιγα :) αλλα το θεμα ειναι (και στη μπαταρια) οπως λες οτι χανεις αδιάβροχοποίηση κτλ εκτος αν πεσεις σε κανενα γατονι μάστορα :) Πουλάς το δικό σου κανα 180άρι και βάζεις τα υπόλοιπα για να αγοράσεις καινούργιο. Ούτε αλλαγές ούτε τίποτα... Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Πουλάς το δικό σου κανα 180άρι και βάζεις τα υπόλοιπα για να αγοράσεις καινούργιο. Ούτε αλλαγές ούτε τίποτα... :lol::lol::lol: σωστο και αυτο :lol::lol::lol: στα 285 με 288 αν δεν κανω λαθος το βρίσκεις πλέον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 :lol::lol::lol: σωστο και αυτο :lol::lol::lol: στα 285 με 288 αν δεν κανω λαθος το βρίσκεις πλέον :) Για αυτό λέω ότι δεν αξίζει η επισκευή ;) Αν ήταν ips που είναι φτηνότερη θα το συζηταγαμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Για αυτό λέω ότι δεν αξίζει η επισκευή ;) Αν ήταν ips που είναι φτηνότερη θα το συζηταγαμε :) το πουλησα ηδη για τον αλλο μηνα ...:) παω για το ιδιο καινουργιο εκτος αν φαω καμια βιδα αν και δυσκολα με βλεπω για κατι αλλο ... g7 μου γυαλίζει το ματι αλλα φοβαμαι το θεμα της μπαταριας ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 το πουλησα ηδη για τον αλλο μηνα ...:) παω για το ιδιο καινουργιο εκτος αν φαω καμια βιδα αν και δυσκολα με βλεπω για κατι αλλο ... g7 μου γυαλίζει το ματι αλλα φοβαμαι το θεμα της μπαταριας ..:) Μπαταρια ειναι κάτω κατα περιπου 25-30%. Σαν συσκευη βεβαια προσωπικα μου αρεσε περισσοτερο το g7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 το πουλησα ηδη για τον αλλο μηνα ...:) παω για το ιδιο καινουργιο εκτος αν φαω καμια βιδα αν και δυσκολα με βλεπω για κατι αλλο ... g7 μου γυαλίζει το ματι αλλα φοβαμαι το θεμα της μπαταριας ..:) Αν είχε λίγο μεγαλύτερο αισθητήρα στην κύρια κάμερα ίσως πήγαινα και εγώ, τώρα μόνο για soc δεν ξέρω αν αξίζει να χάσεις μπαταρία και μοίρες σε wide. Ούτε καν ραμ δεν ανέβασε Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 (edited) Αν είχε λίγο μεγαλύτερο αισθητήρα στην κύρια κάμερα ίσως πήγαινα και εγώ, τώρα μόνο για soc δεν ξέρω αν αξίζει να χάσεις μπαταρία και μοίρες σε wide. Ούτε καν ραμ δεν ανέβασε Πέραν soc, έχει καλυτερο ηχο και (πολυ) καλυτερη οθόνη το g7 ενω η gcam παιζει πολυ πιο απροβλημάτιστα. Επιπλεον, έχει αρκετά καλύτερο βίντεο (αν και δεν επιτρεπει την εναλλαγη καμερων κατα την καταγραφη). Εμενα μου κατσε πολυ καλυτερα το g7 αν και μου ελειπε η αυτονομια του v30. :) Αν θελει καποιος συγκριτικο του βιντεο ας μου στειλει pm μιας και δεν θελω να το βαλω δημοσια (άλλο 5-6 χρηστες που πραγματικα τους ενδιαφερει και αλλο μονιμα δημοσιο). Η μεγαλυτερη διαφορα ηταν στα χρωματα αφου δεν εχει το desaturate του v30. Edited August 11, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 η μπαταρια ειναι ομως σοβαρος παραγοντας παιδια τωρα που καλομαθαμε :) 25 με 30% ειναι πολυ για μενα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 η μπαταρια ειναι ομως σοβαρος παραγοντας παιδια τωρα που καλομαθαμε :) 25 με 30% ειναι πολυ για μενα :) Αυτος ηταν και ο λογος που ενω μου αρεσε παρα πολυ σαν συσκευη (g7) τελικα δεν την κρατησα. Βεβαια αν εισαι ανθρωπος που δεν ξοδευεις περισσότερο από 50-60% μπαταρια την ημερα, μπορεις να την δοκιμασεις. Ειδικα αν την βρεις σε καλη τιμη μεταχειρισμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Αυτος ηταν και ο λογος που ενω μου αρεσε παρα πολυ σαν συσκευη (g7) τελικα δεν την κρατησα. Βεβαια αν εισαι ανθρωπος που δεν ξοδευεις περισσότερο από 50-60% μπαταρια την ημερα, μπορεις να την δοκιμασεις. Ειδικα αν την βρεις σε καλη τιμη μεταχειρισμενη. στην καμερα εχει τελικα διαφορα με το v30 ? ειναι αυτο που λενε μερικοι στις βραδινες καλυτερο ? επισης η μπροστινη καμερα εχει επιτελους βελτιωση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts