Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπήκα στο insomnia και τα δίνουν 10 ευρώ κάτω από ότι κάνει καινούριο το g6.. Δηλαδή από 290 το δίνουν στα 260 με 280. Πραγματικά αστείο για κινητά ενός έτους. Όσο για το v30, επειδή θέλω να πάω στο s, αν σε ενδιαφέρει ίσως το δώσω..και να μείνω με κάνα note μέχρι να έρθει το s.
Ναι φίλε μου όταν κάνεις την κίνηση το συζητάμε.. Εννοείται πλέον G6 μεταχειρισμένο στα 250 και 260 ούτε για πλάκα... Τεσπα όταν αποφασίσεις να το δώσεις στείλε pm

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπήκα στο insomnia και τα δίνουν 10 ευρώ κάτω από ότι κάνει καινούριο το g6.. Δηλαδή από 290 το δίνουν στα 260 με 280. Πραγματικά αστείο για κινητά ενός έτους. Όσο για το v30, επειδή θέλω να πάω στο s, αν σε ενδιαφέρει ίσως το δώσω..και να μείνω με κάνα note μέχρι να έρθει το s.

εκεί είναι σκλαβοπάζαρο,σορυ για την έκφραση

εκεί είναι σκλαβοπάζαρο,σορυ για την έκφραση

Είναι αστείο. Άλλο να μιλάμε για κινητο 10 ημερών ή άντε ενός μήνα και άλλο ενός έτους και να ζητάνε 280..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

έχω εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά με τους δήθεν πωλητές εκεί μέσα,τέλος πάντων ....δεν είναι δουλειά μας

Και μένα μου κάνει εντύπωση η τόσο μικρή διαφορά!

Εντάξει σε τσαντάκι το μεταφέρω και στο γραφείο το έχω.Μπορεί να φταίει ότι το πασπατεύω συνέχεια και δεν μπαίνει το aod συχνά?

Δεν ξέρω πραγματικά!

To ειχες δλδ πανω σε γραφειο κανονικα με aod ανοιχτο ολη μερα και ειδες τοσο μικρη διαφορα?Η ηταν πολλες ωρες μεσα σε τσεπη τσαντακι κλπ που ειναι κληστη?Παραξενο μ φενεται γιατι και σε ξενα φορουμ λενε για μεγαλυτερη διαφορα.Και εγω στην αρχη που την δοκιμασα οταν το αφηνα ενα 8-10ωρο στη δουλεια ανοιχτο πανω στο γραφιο ετρωγε ενα 7% σιγουρα παραπανω.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! (G6 vs V30)
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Δεν ξέρω αν παίζει γενικά, αλλά μόλις ανακάλυψα ότι αν έχεις βάλει έναν άλλο αριθμό προώθηση προς τον αριθμό που έχεις στο v30, σου εμφανίζει αν είναι κλήση μέσω προώθησης ή κανονική. Απλά αν δεν απαντήσεις μετά δεν το εμφανίζει. Πρέπει δηλαδή ή να απαντήσεις ή να απορρίψεις για να στο ξανά εμφανίσει. Edited by agpol07

Γειά σας και από εμένα.

Είναι 2 χρόνια ικανοποιημένος κάτοχος του πολύ καλού s7, αλλά το βαρέθηκα και θέλω κάτι καινούργιο με μικρά bezels.

Το LG V30 μου μοιάζει τέλειο εκτός από το μεγάλο μέγεθος του.

Πιστεύετε θα μου φανεί φαρδύ και άβολο στο χέρι σε σχέση με το s7 (απλό) ?

Ευχαριστώ

Oneplus A6013

Γειά σας και από εμένα.

Είναι 2 χρόνια ικανοποιημένος κάτοχος του πολύ καλού s7, αλλά το βαρέθηκα και θέλω κάτι καινούργιο με μικρά bezels.

Το LG V30 μου μοιάζει τέλειο εκτός από το μεγάλο μέγεθος του.

Πιστεύετε θα μου φανεί φαρδύ και άβολο στο χέρι σε σχέση με το s7 (απλό) ?

Ευχαριστώ

φιλε μου μετα το s7 edge πηγα στα σ8+ νοτε 8 κλπ και ειχα αρχισει να μην την παλευω με το μεγεθος. Το V30 νομιζω εχει το πιο ιδανικο μεγεθος, καθως δεν ειναι ουτε τοσο μακροστενο να πεις οτι ειναι αβολο, ουτε μικρο να πεις οτι χανει σε σχεση με αυτα. Επισης δεν ειναι υπερβολικα φαρδυ για το μεγεθος του, καθως η παλια αναλογια στις 6 και ανω ιντσες θα ηταν πολυ φαρδια. Γενικα νομιζω οτι ειναι το πιο ισορροπημενο.

Βεβαια εσυ που φευγεις απο το μικρο σ7 σιγουρα θα εχει διαφορα αλλα θα το συνηθισεις γρηγορα. Δεν ειναι μεγαλο σε σημειο να μην βολευει.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Ήρθε και η imak air.

Πολύ ωραία αίσθηση αλλά ελάχιστη προστασία!

φιλε μου μετα το s7 edge πηγα στα σ8+ νοτε 8 κλπ και ειχα αρχισει να μην την παλευω με το μεγεθος. Το V30 νομιζω εχει το πιο ιδανικο μεγεθος, καθως δεν ειναι ουτε τοσο μακροστενο να πεις οτι ειναι αβολο, ουτε μικρο να πεις οτι χανει σε σχεση με αυτα. Επισης δεν ειναι υπερβολικα φαρδυ για το μεγεθος του, καθως η παλια αναλογια στις 6 και ανω ιντσες θα ηταν πολυ φαρδια. Γενικα νομιζω οτι ειναι το πιο ισορροπημενο.

Βεβαια εσυ που φευγεις απο το μικρο σ7 σιγουρα θα εχει διαφορα αλλα θα το συνηθισεις γρηγορα. Δεν ειναι μεγαλο σε σημειο να μην βολευει.

Σε ευχαριστώ φίλε μου,

Είναι κάτι που σου λείπει από τις λειτουργίες του s7 s8 σε σχέση με το LG v30?

Oneplus A6013

Σε ευχαριστώ φίλε μου,

οχι, περα απο τη συνδεση στα 5ghz με την gopro Που μονο τα samsung δουλευουν σωστα και το wifi direct Που δουλευει μονο μεταξυ ιδιας εταιρειας και οταν στους 10 οι 9 εχουν samsung, ειναι σα να δουλευει με ολους, δεν υπαρχει κατι αλλο να μου λειπει. Το wifi direct ειναι πολυ ευχρηστο αφου τεραστια αρχει μεταφερονται σφαιρα. Οσο για τα samsung εστελνα σε κοσμο ακαραιαι μιας και ολοι εχουν samsung, ενω τωρα παιζω με ΒΤ που αργει παρολο οτι ειναι ΒΤ 5.0

Κατι αλλο δε μου λειπει, η κουρτινα ειδοποιησεων ειναι υπερπληρης με ωραια παραμετροποιηση, το μενου απλο και ευχρηστο, νομιζω οτι δεν λειπει κατι.

Σε ευχαριστώ φίλε μου,

Λείπει το led ειδοποιήσεων.

Το fingerprint πρέπει να το πατήσεις ή ξεκλειδώνει μόνο που το ακουμπάς?

δεν το εχω δουλεψει και δεν ξερω, το εχω ξεκλειδωτο και με double tap κλειδωνω/ξεκλειδωνω και το εχω κατευχαριστηθει.

Λείπει το led ειδοποιήσεων.

Σωστος, το ειχα ξεχασει, ενεκα AOD το οποιο πραγματικα δεν πρεπει να καταναλωνει τιποτα. Γενικα κανω μια χρηση με αρκετη ομιλια και social και βγαζω 2 ημερες χρησης με 5 ωρες οθονης και 3 ομιλιας χοντρικα και υπολοιπο πανω απο 30%, οποτε εχω το AOD μονιμα ανοιχτο και αντε να πεσω στο 20% στο διημερο..και δεν το εχω μονιμα σε τσεπη να πεις οτι δεν λειτουργει η οθονη

Το fingerprint πρέπει να το πατήσεις ή ξεκλειδώνει μόνο που το ακουμπάς?

Δεν πρέπει να το πατήσεις

Γεια σας.

Σήμερα μου ήρθε αυτό:

https://www.ebay.com/itm/1x-2x-For-LG-V30-V30-3D-Full-Coverage-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film/123024596511?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=423459960239&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Τέλειο!Το έβαλα ενώ είχα τη θήκη φορεμένη και έκατσε τέλεια και καλύπτει παντού!!

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία από θήκες και screen protectors.

Μάλλον επειδή δεν είναι δημοφιλές όπως τα galaxy πχ.

Έχετε δοκιμάσει καμία slim εντελώς θήκη που να αξίζει?

Oneplus A6013

Imak cowboy. Τελείως slim...και imak clear..

Υπάρχει και η Nillkin frosted..

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία από θήκες και screen protectors.

Imak cowboy. Τελείως slim...και imak clear..

Υπάρχει και η Nillkin frosted..

Τη nillkin έχω εγώ και είναι άψογη. Μια πολύ λεπτή σιλικόνης απλή, δεν ξέρω αν λέγεται frosted

Τη nature πρέπει να έχεις εσύ Νίκο.

Τη nillkin έχω εγώ και είναι άψογη. Μια πολύ λεπτή σιλικόνης απλή, δεν ξέρω αν λέγεται frosted

Η imak δεν καλύπτει περιμετρικά. Η Nillkin λόγω διαφάνειας ίσως σου κιτρινίσει. Αν θες μαύρη με περιμετρική κάλυψη δες τη x-level. Πολύ τίμια. Διαλέγεις και παίρνεις.

Κανονικά, έχουν πολλοί ήδη V30+

Τη nature πρέπει να έχεις εσύ Νίκο.

οντως αυτη εχω και απορω για την κακη αξιολογηση που εχει στο σκρουτζ.

Δεν εχει κιτρινισει ενω εφαρμοζει τελεια. Ειχα δει κανα 3αρι στο ebnb αλλα δεν πατουσαν τοσο καλα και δεν εφαρμοζαν τοσο πολυ στο κουμπι πισω, αφηναν μεγαλο ανοιγμα.

Για μενα η nature τα σπαει.γιατι αφηνει να φανει το ωραιο χρωμα και σχεδιο του κινητου, αν ειναι να το κρυψω τι κοιταμε χρωματα κλπ.

Επισης το οτι δεν ειναι υπερυψωμενη η θηκη να παταει και αναποδα η συσκευη εμενα δε με ενδιαφερει προσωπικα, το προτιμω απο το να προεξεχουν σιλικονες καθως θελω το μεγιστο απο την εμφανιση του κινητου. Επισης εχει πολυ πολυ καλο grip καθως δεν ειναι λεια στα πλαγια, απορω με το σχολιο του σκρουτζ πραγματικα.

Αυτα για τη θηκη

• The title was changed to LG V30