Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως μου ήρθε μια φλασια εχθες που αν αποφασισω να την βαλω την ορεο θα την εχω κατεβασει ηδη θα παω εξω να βγαλω σε ενα μερος 4 5 φωτογραφίες με την 7, θα κανω εκει καπακια την εγκατασταση της ορεο και θα βγαλω τις ιδιες δωτογραφιες με την ορεο και την περιβόητη ΑΙ για να δω αν τελικα εχει διαφορες που λενε.

σωστος αν και το ΑΙ στρωνει μετα απο λιγο υποτιθεται αφου εκπαιδευεται αρχικα.

Αν παρεις φωτο σε στανταρ συνθηκες, πχ μεσα σε σπιτι με φωτισμο κλπ θα ειναι καλη συγκριση με την ΑΙ μετα απο λιγες μερες.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.

Δεν κατάφερα με την αναζήτηση να βρω κάτι σχετικό. Ξέρει κανείς αν λειτουργουν τα VoLTE και VoWiFI στην COSMOTE?

Δεν ξέρει κανείς ;

Ελπιζω να πεσει σε τιμη γιατι μεχρι και η Honor της huawei βλεπω θα βγαλει κινητο με dac για ακουστικα(εστω και αν δεν ειναι στα ιδια επιπεδα με του v30)και σε αυτη την τιμη σκουρα τα πραγματα για το v30.

Ακομα και εγω που το κοιταζω το κινητο επειδη με ενδιαφερει ο ηχος απο τα ακουστικα οσο να ναι δυσκολευομαι να δωσω 630ευρω για το v30 εν ετη 2018.

Ελπιζω να πεσει σε τιμη γιατι μεχρι και η Honor της huawei βλεπω θα βγαλει κινητο με dac για ακουστικα(εστω και αν δεν ειναι στα ιδια επιπεδα με του v30)και σε αυτη την τιμη σκουρα τα πραγματα για το v30.

Ακομα και εγω που το κοιταζω το κινητο επειδη με ενδιαφερει ο ηχος απο τα ακουστικα οσο να ναι δυσκολευομαι να δωσω 630ευρω για το v30 εν ετη 2018.

φιλε μου σιγουρα τα 630 δεν ειναι λιγα αλλα νομιζω οτι δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο πιο ακριβα φετινα ή περσινα με ελλειψεις σε διαφορους τομεις.

Τωρα αν παρακολουθεις το αμαζον, το βαζει ακομα και στα 500 ευρω απο τριτους πωλητες. Δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστοι κλπ καθως δεν με ενδιαφερει η αγορα του πλεον, αλλα τυχαια το εχω δει να ξεκιναει απο πολυ χαμηλες τιμες..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εγω παλι επειδη πολλοί αναφερετε την huawei καλή χρυσή αλλα εχουν ψηλη ακτινοβολια πρωτο αυτο επρεπε να σας ενδιαφερει, και μετα τα τεχνικα χαρακτηριστικα. Παντως το v30 ειναι μιαααα χαρα τουμπανακι μαζευω λεφτακια να το χτυπησω καλοκαιρακι. :)
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Komias2 δεν έχεις άδικο, με LG τόσα χρόνια και Samsung 7edge & s8 plus( τα οποία έχουν κι αυτά πολύ χαμηλό δείκτη ακτινοβολίας) τα τελευταία 2 χρόνια σίγουρα το sar είναι σημαντικός παράγοντας ;)
Konakis.

Εγω παλι επειδη πολλοί αναφερετε την huawei καλή χρυσή αλλα εχουν ψηλη ακτινοβολια πρωτο αυτο επρεπε να σας ενδιαφερει, και μετα τα τεχνικα χαρακτηριστικα. Παντως το v30 ειναι μιαααα χαρα τουμπανακι μαζευω λεφτακια να το χτυπησω καλοκαιρακι. :)

Σωστος. απο χθες εχω το s9 plus Και πραγματικα μου λειπει το V30, βλεπω να γυρναω. Το s9 εχει υπερβολικα αδυναμο σημα, εχω χασει ηδη 2 κλησεις μες το σπιτι αλλα σε σημεια που οντως ειναι δυσκολα. Με το mate δεν εχανα καμια, ομως αν ειναι να βαραει η ακτινοβολια στο θεο δεν ξερω αν αξιζει.

Βεβαια υπαρχει και η αλλη λογικη, οταν το σημα ειναι κακο το κινητο δουλευει τερμα και σε εκπομπη και σε μπαταρια, ενω οταν η ληψη ειναι ανετη δουλευει πιο χαλαρα, στην πραξη δεν ξερω αν αυτο σημαινει τελικα κοντινα επιπεδα ακτινοβολιας...

Σωστος. απο χθες εχω το s9 plus Και πραγματικα μου λειπει το V30, βλεπω να γυρναω. Το s9 εχει υπερβολικα αδυναμο σημα, εχω χασει ηδη 2 κλησεις μες το σπιτι αλλα σε σημεια που οντως ειναι δυσκολα. Με το mate δεν εχανα καμια, ομως αν ειναι να βαραει η ακτινοβολια στο θεο δεν ξερω αν αξιζει.

Βεβαια υπαρχει και η αλλη λογικη, οταν το σημα ειναι κακο το κινητο δουλευει τερμα και σε εκπομπη και σε μπαταρια, ενω οταν η ληψη ειναι ανετη δουλευει πιο χαλαρα, στην πραξη δεν ξερω αν αυτο σημαινει τελικα κοντινα επιπεδα ακτινοβολιας...

Το θεμα οτι αν ο πομπος δεν εχει υσχυ που συμβαινει σε πολλες περιπτωσεις ο δεκτης του κινητου δουλευει στο φουλ για να κρατήσει σημα, οποτε φαντασου οτι περπατας στην Ερμού πχ για 1000 μετρα και μιλάς στα κακά σημεια θα βομβαρδιζεσαι με 1 25 kw sar του huawei πχ ενω του v30 0,30 νομιζω; η διαφορα τεραστια και η βλαβη μακροχρονια ισως βγη. Εγω λοιπόν προτιμώ να προφυλαξω την υγεία μου οοοοσο μπορώ γιαυτο lg κυριως και samsung και μετα οτι αλλο αφου ελεγχω το sar του. Ειδικα οτι περναει το 0,80 βαρια βαρια δεν το αγοραζω. :)

Βρε δεν αντιλεγω για ολα οσα λετε αλλα καλως ή κακως προσωπικα τα θεωρω τα 600+ευρω πολλα για android κινητο προηγουμενης χρονιας(που δεν ειναι pixel),δεν ειναι το θεμα αν αξιζει σαν συσκευη ή οχι.

Σε λιγο καιρο θα ανακοινωθει και το G7 οχι τιποτα αλλο που θελω να πιστευω οτι σε καποιους τομεις θα ειναι καλυτερο.

Edited by Fulgore1

Βρε δεν αντιλεγω για ολα οσα λετε αλλα καλως ή κακως προσωπικα τα θεωρω τα 600+ευρω πολλα για android κινητο προηγουμενης χρονιας(που δεν ειναι pixel),δεν ειναι το θεμα αν αξιζει σαν συσκευη ή οχι.

αυτο σου εξηγω, οτι τα φετινα το μονο που εχουν παραπανω ειναι το cpu που δουλευει λιγο πιο ψηλα, και μερικα την παραπανω ραμ. Αυτα ειναι πολυ συγκεκριμενα και αν θεωρεις οτι θα σε ενοχλησουν οκ πας σε καλυτερο, αλλα δε νομιζω οτι ειναι τοσο σημαντικα για να μην αξιζει την τιμη του ή οτι υπαρχουν πολλα φθηνοτερα με παραπανω specs Και ταυτοχρονα πιο πληρη.

Τωρα αν το θεμα σου ειναι οι αναβαθμισεις (επειδη ανεφερες Pixel), νομιζω οτι και αυτο μειονεκτημα ειναι με τις εκπληξεις καθε φορα..

Σε λιγο καιρο θα ανακοινωθει και το G7 οχι τιποτα αλλο που θελω να πιστευω οτι σε καποιους τομεις θα ειναι καλυτερο.

Το G7 απ'οτι διαβαζω φερνει προημενες τεχνολογιες στον τομεα της καμερας

Εννοειται οτι καθε χρονο οι εταιρειες κατι προσθετουν πολλες φορες περιττο; η αφαιρουν ταυτοχρονα για να μας εχουν στην πρίζα να ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ λίγοι ξερουν τι θελουν όλοι οι άλλοι ειμαστε προβατα, δηλαδη σου βαζει εναν αλλο επεξεργαστη και νοιωθεις μαλ.... ας που δε το πηρες ακομα λες και θα δεις καμία διαφορα. :lol:

Το θεμα οτι αν ο πομπος δεν εχει υσχυ που συμβαινει σε πολλες περιπτωσεις ο δεκτης του κινητου δουλευει στο φουλ για να κρατήσει σημα, οποτε φαντασου οτι περπατας στην Ερμού πχ για 1000 μετρα και μιλάς στα κακά σημεια θα βομβαρδιζεσαι με 1 25 kw sar του huawei πχ ενω του v30 0,30 νομιζω; η διαφορα τεραστια και η βλαβη μακροχρονια ισως βγη. Εγω λοιπόν προτιμώ να προφυλαξω την υγεία μου οοοοσο μπορώ γιαυτο lg κυριως και samsung και μετα οτι αλλο αφου ελεγχω το sar του. Ειδικα οτι περναει το 0,80 βαρια βαρια δεν το αγοραζω. :)

0.375 vs 0.87 EU Head, 1.12 vs 1.28 EU Body

0.89 vs 1.06 US Head, 1.16 vs 0.88 US Body

Βλεπετε εσεις δηλαδη διαφορα που δικαιολογει αποφαση συσκευης; :p

Και οχι μονο αυτο, αλλα μονο με νουμερα δουλεια δε γινεται. Αν δε παρετε να μετρησετε με τη δικη σας χρηση. Γιατι το SAR του Mate 10 Pro που παραθετω, ειναι οταν ΚΑΙ οι 2 του SIM εχουν μηδεν σημα. Και δεν ξερουμε αν μεσα στο σπιτι σου πχ το V30 βαραει φουλ δυναμη για να βρει σημα ενω το Mate 10 Pro ειναι πιο χαλαρο και βαραει στο μισο. Ειναι πολλοι παραγοντες. Αν το Huawei σε βομβαρδιζει με 1.25 w/kg (και οχι 1.25 kw, Εκει μιλαμε ουτε φουρνος μικροκυματων:lol: ) το πιθανοτερο ειναι το v30 να σου χει κλεισει την κληση

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Μεχρι να ανακοινωθει, μεχρι να ερθει και μεχρι να δεις αν αξιζει και να πεσει θα ερχεται το V40, και τοτε μεχρι να αποφασισεις θα ερχεται το G8...

απλα μην μπαινεις σε αυτη τη διαδικασια.

0.375 vs 0.87 EU Head, 1.12 vs 1.28 EU Body

0.89 vs 1.06 US Head, 1.16 vs 0.88 US Body

Βλεπετε εσεις δηλαδη διαφορα που δικαιολογει αποφαση συσκευης; :p

Και οχι μονο αυτο, αλλα μονο με νουμερα δουλεια δε γινεται. Αν δε παρετε να μετρησετε με τη δικη σας χρηση. Γιατι το SAR του Mate 10 Pro που παραθετω, ειναι οταν ΚΑΙ οι 2 του SIM εχουν μηδεν σημα. Και δεν ξερουμε αν μεσα στο σπιτι σου πχ το V30 βαραει φουλ δυναμη για να βρει σημα ενω το Mate 10 Pro ειναι πιο χαλαρο και βαραει στο μισο. Ειναι πολλοι παραγοντες. Αν το Huawei σε βομβαρδιζει με 1.25 w/kg (και οχι 1.25 kw, Εκει μιλαμε ουτε φουρνος μικροκυματων:lol: ) το πιθανοτερο ειναι το v30 να σου χει κλεισει την κληση

Ο δαίμων του τυπογραφειου οσο αφορα τα kw φιλε μου. Και αλλο 0.37 του lg στο κεφαλι σε φουλ λειτουργια και αλλο 0.89 του huawei.

Τελος παντων εγω εχω αυτο το κριτήριο και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. :lol:

Ερώτηση.Με την oreo ήρθε και η δυνατότηα για longpress στα πλήκτρα με ανάδειξη κάποιων επιλογών;Πχ, να πατάς το τηλέφωνο και να σου δίνει τρία νούμερα για κλήση...
When the going gets tough,the tough get going...

Μεχρι να ανακοινωθει, μεχρι να ερθει και μεχρι να δεις αν αξιζει και να πεσει θα ερχεται το V40, και τοτε μεχρι να αποφασισεις θα ερχεται το G8...

απλα μην μπαινεις σε αυτη τη διαδικασια.

Τουλαχιστον στο V30 την μπαρα των πληκτρων μπορεις να την κρυψεις,γιατι ειναι αν θυμασαι απο τα πραγματα που με ξενερωσαν αρκετα στο G6.

Τουλαχιστον στο V30 την μπαρα των πληκτρων μπορεις να την κρυψεις,γιατι ειναι αν θυμασαι απο τα πραγματα που με ξενερωσαν αρκετα στο G6.

Κρύβεται όπως σε Sammy είναι.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αυτο ειναι οντως κατι το θετικο. Ουτως ή αλλως το μεγαλο selling point για μενα του v30 δεν το κρυβω οτι ειναι κυριως το dac των ακουστικων,ξεκαθαρα πραγματα(ειδικα μιας και η αλλη επιλογη με θυρα ακουστικων ειναι ας πουμε το HTC 10,επειδη δεν μπορω τα χαζο dongles).

Ο λογος που ειπα οτι με προβληματιζει η τωρινη του τιμη ειναι γιατι ηδη βλεπω ας πουμε το καινουργιο Huawei p20 pro που με καποια προωθητικη εκπτωση βγαινει κοντα στα 650ευρω,σχεδον δηλαδη οσο εχει το V30 εχοντας βεβαια και αυτο τα θετικα του και τα αρνητικα του.

Ο λογος που ειπα οτι με προβληματιζει η τωρινη του τιμη ειναι γιατι ηδη βλεπω ας πουμε το καινουργιο Huawei p20 pro που με καποια προωθητικη εκπτωση βγαινει κοντα στα 650ευρω,σχεδον δηλαδη οσο εχει το V30 εχοντας βεβαια και αυτο τα θετικα του και τα αρνητικα του.

Το φθηνότερο V30 από ελληνικό κατάστημα σήμερα είναι 545 ευρώ και εφόσον πήρε τα πράγματα του V30s thinq παραμένει κορυφαία επιλογή σε πολύ καλή τιμή

Καλησπερα μολις μου εχει ερθη και μενα η ενημερωση σε OREO προσεξα οτι οταν ανοιξε το κινητο μου μετα απο την επαννεκινηση που εκανε εγγραφε: LG V30 ThinQ αυτο το ThinQ τι συμενει γιατι προσθεθηκε ; Επισης ειναι πιο γρηγορο απο οτι ηταν χωρις κανενα προβλημα στην καμερα προσθεθηκαν στο κατω μερος της δυο νεα πραγματα: AI CAM + QLens και τελος αυτο που προσεξα ειναι οτι στις ρυθμισεις της οθονης μπορεις να τροποποιησεις τα εικονιδεια αναλογα με οτι σχημα θες εσυ να περνουν. Πραγματικα αξιζει η αναβαθμιση αυτη εχω μεινει αφωνος. Τωρα να δουμε ποτε θα ερθη και η σειρα του φτωχου του LG G6 και τι νεο θα φερει το Ορεο.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Καλησπερα μολις μου εχει ερθη και μενα η ενημερωση σε OREO προσεξα οτι οταν ανοιξε το κινητο μου μετα απο την επαννεκινηση που εκανε εγγραφε: LG V30 ThinQ αυτο το ThinQ τι συμενει γιατι προσθεθηκε ; Επισης ειναι πιο γρηγορο απο οτι ηταν χωρις κανενα προβλημα στην καμερα προσθεθηκαν στο κατω μερος της δυο νεα πραγματα: AI CAM + QLens και τελος αυτο που προσεξα ειναι οτι στις ρυθμισεις της οθονης μπορεις να τροποποιησεις τα εικονιδεια αναλογα με οτι σχημα θες εσυ να περνουν. Πραγματικα αξιζει η αναβαθμιση αυτη εχω μεινει αφωνος. Τωρα να δουμε ποτε θα ερθη και η σειρα του φτωχου του LG G6 και τι νεο θα φερει το Ορεο.

Ωραίος φίλε μου, αν θες πες μας και τις εντυπώσεις από μπαταρία μόλις περάσεις μερικές μέρες με την 8. Το thinq είναι λογότυπο της lg για τα νέα μοντέλα που έχουν έξυπνη κάμερα..μάλλον κάτι μας έδωσαν και εμάς

βλεπω η 4αδα ακομα περιμενουμε ε??:p:pδεν την εβαλε κανεις??

πηρα s9 Προχθες και ειχα σκοπο να τη ριξω, αλλα το εδιωξα κι ολας μιας και δε με ενθουσιασε...οποτε βαριεμαι το ρεσετ. Αν ειχα s9 θα εριχνα ρεσετ το ΣΚ, αναβαθμιση, ρεσετ και στησιμο (ιεροτελεστια για μενα η καθε μεγαλη αναβαθμιση) αλλα τωρα βαριεμαι το ρισκο..

Επισης κανεις μας δεν ξερει αν υπαρχει ευκολο πισωγυρισμα? ή απλα με γραφετε οι υπολοιποι? :lol::lol::p

Διοτι αν ειναι ευκολο να φλασαρεσεις, εγω θα προχωρησω.

• The title was changed to LG V30