konakis Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Περιμένουμε εντυπώσεις οι νέοι κάτοχοι ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Ήρθε το θηρίο V30+ Εντάξει δεν έχω λόγια... Πολύ premium συσκευή ΟΘΟΝΑΡΑΑΑΑΑΜεγειά φίλε.. Από που το πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Μεγειά φίλε.. Από που το πήρες? EBay UK online κατάστημα με εγγύηση εκεί (Αγγλία)1 χρόνο Και με 30 μέρες επιστροφή χρημάτων Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 απο g6 αξιζει η αναβαθμιση τι λετε? Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 απο g6 αξιζει η αναβαθμιση τι λετε? Φιλε μπηκα να γραψω ακριβως αυτο και ειδα την ερωτηση χαχα. Λοιπόν τα ειχε σήμερα φίλος το πρωί και τα 2 μαζι στην δουλεια.Μεγαλη εντυπωση μου εκανε η οθοναρου του.Ενω το G6 εχει οντως πολυ καλη οθονη στο V30 πας σε αλλο επιπεδο.Το ασπρο ειναι ΑΣΠΡΟ και το Κοκκινο ειναι βαθυ κοκκινο. Απο ταχύτητα και ηταν ενα κλικ πιο γρήγορο το 30 αλλα ηταν και αδειο.Η wide camera επισης νομίζω δεν εχει τοσο έντονο αυτο το effect που κανει ειναι πολυ πιο straight. Ετσι στα γρηγορα που το ειδα μιλαμε για φοβερο κινητο. Πάντως ο συνάδελφος ήδη ψάχνει να πωλήσει το g6 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 απο g6 αξιζει η αναβαθμιση τι λετε? Μέρα με τη νύχτα Γνώμη μου είναι από τα τοπ Android κινητά Στο YouTube κτλ άδικα το θάβουνε, μου φαίνεται πως τα περνούν χονδρα από κάπου και μείωνουν το V30 χωρίς λόγο Είναι super ευκαιρία τώρα που έπεσε η τιμή σε φυσιολογικά επίπεδα (μιλάω για το Plus πάντα) Δηλαδή με αυτά τα λεφτά περνεις oneplus μόνο που σε κάμερα δεν έχει θέση δίπλα από το V30 Για εμένα αξίζει με χιλια Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Φίλε επειδή θυμάμαι είχες και το oneplus 3, μπορείς να κάνεις μια γρήγορη σύγκριση σε κάμερα και μπαταρία, αν και είναι νωρίς ακόμα για μπαταρία. Σε ευχαριστώ. Επειδή τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει και πέφτει σχετικά γρήγορα η τιμή του θα περιμένω λίγο ακόμα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Εγώ βλέπω ότι είναι πολύ πλήρες κινητό: Ξεχωριστή θέση για κάρτα μνήμης Ραδιόφωνο, Mini jack, Σταθεροποιητή στην κάμερα wide κάμερα Led ειδοποιήσεις Αδιάβροχο Μόνο υπέρυθρες δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 (edited) Μέρα με τη νύχτα Είναι super ευκαιρία τώρα που έπεσε η τιμή σε φυσιολογικά επίπεδα (μιλάω για το Plus πάντα) Για ποια τιμη μιλας κι απο που η αγορα ?? γιατι απο Ελλαδα με τις υπαρχουσες τιμες απλα δεν......:lol::lol::lol: Edited January 31, 2018 by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Σταματήστε, μας τρέχουν τα σάλια..! :shifty: :lol: Καλορίζικα στους νέους κατόχους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Το γράφει πιο πάνω! Ebay uk... Για ποια τιμη μιλας κι απο που η αγορα ?? γιατι απο Ελλαδα με τις υπαρχουσες τιμες απλα δεν......:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 θελουμε φωτο με το διαφραγμα 1,6 να δουμε!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλημερα και καλο μηνα.για πειτε ποια ειναι η διαφορα v30 και v30+. Ετσι να ξερουμε και μεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Φιλε μπηκα να γραψω ακριβως αυτο και ειδα την ερωτηση χαχα. Λοιπόν τα ειχε σήμερα φίλος το πρωί και τα 2 μαζι στην δουλεια.Μεγαλη εντυπωση μου εκανε η οθοναρου του.Ενω το G6 εχει οντως πολυ καλη οθονη στο V30 πας σε αλλο επιπεδο.Το ασπρο ειναι ΑΣΠΡΟ και το Κοκκινο ειναι βαθυ κοκκινο. Απο ταχύτητα και ηταν ενα κλικ πιο γρήγορο το 30 αλλα ηταν και αδειο.Η wide camera επισης νομίζω δεν εχει τοσο έντονο αυτο το effect που κανει ειναι πολυ πιο straight. Ετσι στα γρηγορα που το ειδα μιλαμε για φοβερο κινητο. Πάντως ο συνάδελφος ήδη ψάχνει να πωλήσει το g6 :lol: η αληθεια ειναι πως με το g6 ειμαι υπερευχαριστημενος,αλλα σκεφτομαι να το δωσω στη γυναικα αν σε κανα μηνα το v30 πιασει μια σχετικα νορμαλ τιμη,το απιστευτο value for money που ειχε το g6 το ξερω οτι δεν θα το πιασει.... Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Dual sim vs single sim 128 γιγα αποθηκευτικός έναντι 64. Καλημερα και καλο μηνα.για πειτε ποια ειναι η διαφορα v30 και v30+. Ετσι να ξερουμε και μεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Εγώ βλέπω ότι είναι πολύ πλήρες κινητό: Ξεχωριστή θέση για κάρτα μνήμης Ραδιόφωνο, Mini jack, Σταθεροποιητή στην κάμερα wide κάμερα Led ειδοποιήσεις Αδιάβροχο Μόνο υπέρυθρες δεν έχει. Led ειδοποιήσεων δεν έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Dual sim vs single sim 128 γιγα αποθηκευτικός έναντι 64. Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Παιδες βγαλτε καμια φωτο σε συνθηκες δωματιου ή στο σουρουπο με manual 100 iso 1/6 ας πουμε κλπ να δουμε πως τα παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Led ειδοποιήσεων δεν έχει Μου το χάλασες το όνειρο τώρα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Μου το χάλασες το όνειρο τώρα:p Άστα και εγώ το ήθελα γιατί το είχα συνηθίσει. Τουλάχιστον έχει όλα τα άλλα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 (edited) Δεν έχω προλάβει πολλά, πολλά άλλα ένα συγκριτικό με το παντοδύναμο iPhone X V30+ https://www.flickr.com/gp/144746476@N03/nT2323 iPhone X https://flic.kr/s/aHsmdpaQYd ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε επειδή θυμάμαι είχες και το oneplus 3, μπορείς να κάνεις μια γρήγορη σύγκριση σε κάμερα και μπαταρία, αν και είναι νωρίς ακόμα για μπαταρία. Σε ευχαριστώ. Επειδή τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει και πέφτει σχετικά γρήγορα η τιμή του θα περιμένω λίγο ακόμα εγώ. Oneplus 3 δεν υπάρχει σύγκριση Εαν και θα βρείτε ΌΛΑ τα κινητά στο Flickr μου Ότι πέρασε από τα χέρια μου έχω δείγματα εκεί Led notifications δεν έχει δυστυχώς αλλά έχει notifications στο AOD Μπαταρία 5-6 οθόνη (SOT) Ήχος πολύ καλός, ακουστικά B/O ΑΠΛΆ ΚΟΡΥΦΑΊΑ Ποιότητα κατασκευής 8,5/10 Οθόνη 9,5/10 σκέτη τρελά Γενικα είναι με τίμια πρόταση στα 600ευρω!!! Edited February 2, 2018 by john74 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archiezulu Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Τα onscreen buttons μπορείς να τα κρύψεις όπως στο s8 και το mate 10l; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 (edited) Τα onscreen buttons μπορείς να τα κρύψεις όπως στο s8 και το mate 10l; Ναι και σου δίνει και επιλογή να το κάνεις εσύ ανά πάσα στιγμή στην οθόνη που είσαι και όχι μόνο πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις Edited February 3, 2018 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 (edited) H Dual Sim έκδοση έχει tray για 2 Sim και Sd card μαζί; Οκ άκυρο. Hybrid είναι. Βέβαια με 128 gb δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα Στάλθηκε από το LG-H870S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 3, 2018 by tsak8 Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 H Dual Sim έκδοση έχει tray για 2 Sim και Sd card μαζί; Στάλθηκε από το LG-H870S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ή 2 sim, ή 1 sim και 1 SD card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts