jimlost Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Τωρα στο παζαρι του Κωτσοβολου 145 ευρω... Αν και 16αρι αξίζει με 1000.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Με μία κάρτα SD είναι ό,τι πρέπει. 16 GB χώρος για τις εφαρμογές, αν κάποιος δεν παίζει παιχνίδια, είναι αρκετά νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 (edited) Κάποιος που έχει το 16αρι μήπως θυμάται πόσο ελεύθερο χώρο του δίνει στην αρχή το κινητό; Άλλο 16αρι που είχα (Flex 2) δεν παλευόταν, άφηνε γύρω στα 7,5GB ελεύθερα και είχε πολύ ζόρι, γέμιζε για πλάκα, χωρίς να βάλω και πολλές εφαρμογές, έπρεπε να απεγκαθιστώ που και που, να καθαρίζω cache συχνά κτλ. Φωτογραφίες/βίντεο φαντάζομαι μπορεί να επιλέξει κάποιος να αποθηκεύονται απευθείας στην κάρτα έτσι; Edited April 24, 2018 by RickDangerous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electrok Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Κάποιος που έχει το 16αρι μήπως θυμάται πόσο ελεύθερο χώρο του δίνει στην αρχή το κινητό; Άλλο 16αρι που είχα (Flex 2) δεν παλευόταν, άφηνε γύρω στα 7,5GB ελεύθερα και είχε πολύ ζόρι, γέμιζε για πλάκα, χωρίς να βάλω και πολλές εφαρμογές, έπρεπε να απεγκαθιστώ που και που, να καθαρίζω cache συχνά κτλ. Φωτογραφίες/βίντεο φαντάζομαι μπορεί να επιλέξει κάποιος να αποθηκεύονται απευθείας στην κάρτα έτσι; Δε θυμάμαι πόσα GB ακριβώς μου άφησε πριν αρχίσω να εγκαθιστώ εφαρμογές, αλλά η αλήθεια είναι ότι δε μένει πολύς χώρος ελεύθερος για εφαρμογές. To Flyme δεν επιτρέπει τη μεταφορά εφαρμογών στην κάρτα SD, κατά συνέπεια η έκδοση 16gb είναι μόνο για όσους δεν παίζουν παιχνίδια... Μόνη λύση που ίσως δουλέψει για να λυθεί το εν λόγω πρόβλημα είναι η εφαρμογή Link2sd σε συνδυασμό με Root, αλλά δεν πρόλαβα να ψάξω το θέμα του Root ακόμη. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει.... Φώτο και βίντεο πάνε κατευθείαν στην κάρτα SD, by default. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Τώρα είδα που έχει ποστάρει ένας seller από ali ότι έχει ελεύθερα γύρω στα 7.5GB. Συμπτωματικά τόσα άφηνε ελεύθερα και το flex που μου είχε σπάσει τα νεύρα:p:lol: Μόνο για όσους βάζουν πραγματικά λίγες εφαρμογές θε έλεγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Τωρα στο παζαρι του Κωτσοβολου 145 ευρω... Ξέρουμε πόσο είναι τα έξοδα αποστολής; Στο κατάστημα της πόλης μου δεν υπάρχει διαθέσιμο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Ξέρουμε πόσο είναι τα έξοδα αποστολής; Στο κατάστημα της πόλης μου δεν υπάρχει διαθέσιμο. :) Εχω την εντυπωση οτι ειναι δωρεαν...στο λεει οταν προχωρας την παραγγελια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Εχω την εντυπωση οτι ειναι δωρεαν...στο λεει οταν προχωρας την παραγγελια.. Ναι οντως πανω απο 85ευρω ειναι δωρεαν.Εκανα την παραγγελια .ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Ναι οντως πανω απο 85ευρω ειναι δωρεαν.Εκανα την παραγγελια .ευχαριστω. Με το καλο να παραλαβεις! Το παραγγειλα και γω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Από θήκες και τζαμακια έχετε παραγγείλει από εδώ ή από έξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Η μπαταρία έχει σταθεροποιηθεί μια χαρά, 7 ώρες και 35 λεπτά οθόνη και είχα υπόλοιπο 29%...Μια χαρά... Αν είχε και NFC θα ήταν ολοκληρωμένη συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Η μπαταρία έχει σταθεροποιηθεί μια χαρά, 7 ώρες και 35 λεπτά οθόνη και είχα υπόλοιπο 29%...Μια χαρά... Αν είχε και NFC θα ήταν ολοκληρωμένη συσκευή... Πολυ ωραίος...εμενα γύρω στις 7:30-8 ώρες μου βγάζει ανάλογα τη χρήση.το χω πάντα στο 2G και συνήθως ανοιχτό Wifi όλη μέρα και δεδομένα.Παιζω και καμιά ώρα σύνολο παιχνίδια βέβαια ίσως εκεί θα μπορούσα να κερδίσω και άλλο χρόνο.Εσυ πως το έχεις?4G ή 3G?Έχεις κάποια εξοικονόμηση ενέργειας εκεί που λέει στη μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Με τέτοια αυτονομία τι το θέλετε το 2g. Βάλτε το 4g να το χαρείτε. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Με τέτοια αυτονομία τι το θέλετε το 2g. Βάλτε το 4g να το χαρείτε. ;) Καλά ναι δεν έχεις άδικο... :p από συνήθεια το χω επειδή το είχα στα προηγούμενα smartphone έτσι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 (edited) Καλημέρα, μια ερώτηση Υπάρχει m6 note που να ΜΗΝ διαθέτει την 800αρα; Μην την πατήσουμε.... Ευχαριστώ Edit Είδα ότι υπάρχει. Σε μεταχειρισμένο χωρίς κουτί πως μπορώ να ελέγξω αν είναι η έκδοση με την 800? Edited April 27, 2018 by foler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Καλημέρα, μια ερώτηση Υπάρχει m6 note που να ΜΗΝ διαθέτει την 800αρα; Μην την πατήσουμε.... Ευχαριστώ Edit Είδα ότι υπάρχει. Σε μεταχειρισμένο χωρίς κουτί πως μπορώ να ελέγξω αν είναι η έκδοση με την 800? Καλημέρα, η έκδοση Μ721Η έχει την Β20(800) μπάντα, η έκδοση Μ721Q ΔΕΝ έχει την Β20(800) μπάντα... Αν πας Ρυθμισεις-σχετικα με το τηλέφωνο το γράφει εκεί τι μοντέλο είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Καλημέρα, η έκδοση Μ721Η έχει την Β20(800) μπάντα, η έκδοση Μ721Q ΔΕΝ έχει την Β20(800) μπάντα... Αν πας Ρυθμισεις-σχετικα με το τηλέφωνο το γράφει εκεί τι μοντέλο είναι... Σε ευχαριστώ πολύ. Όταν αλλάζεις ρομ από china σε global το Μ721Q δηλαδή δεν αλλάζει, σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Καλημέρα σήμερα το πρωί παρέλαβα από κωτσοβολο. Πολύ ωραία συσκευή ωραίο χρώμα το μπλε της meizu. Δεν βρήκα πουθενά τα gesture για να ανοίγει με double tap όπως στο mx4 και στο pro6 plus πουεχω τώρα. Εφόσον έχει και την 800 μιλάμε για μια πολύ καλή πρόταση από Ελλάδα στα 146,5 που το πήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ. Όταν αλλάζεις ρομ από china σε global το Μ721Q δηλαδή δεν αλλάζει, σωστά? Δεν έχει καμία σχέση τι Rom θα έχεις με την μπάντα... Ότι και να κάνεις, το 721Q θα μείνει ως έχει... Δεν είναι software θέμα, έχει να κάνει με το hardware... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Σαν δικαρτο το δουλευει κανεις? Αντιμετωπιζω προβλημα στο να βλεπει και τις 2 καρτες σιμ ταυτοχρονα...μια μια δεν εχω θεμα και σε οποιοδηποτε σλοτ... Καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Σαν δικαρτο το δουλευει κανεις? Αντιμετωπιζω προβλημα στο να βλεπει και τις 2 καρτες σιμ ταυτοχρονα...μια μια δεν εχω θεμα και σε οποιοδηποτε σλοτ... Καμια βοηθεια? Μην μου λες τέτοια... Το βρήκα μεταχειρισμένο 1.5 μήνα αγορασμενο από κωτσο 90€, να το πάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Μην μου λες τέτοια... Το βρήκα μεταχειρισμένο 1.5 μήνα αγορασμενο από κωτσο 90€, να το πάρω; Φιλε μου μολις το πηρα και προσπαθω να το σεταρω...μην αγχωνεσαι!! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σαν δικαρτο το δουλευει κανεις? Αντιμετωπιζω προβλημα στο να βλεπει και τις 2 καρτες σιμ ταυτοχρονα...μια μια δεν εχω θεμα και σε οποιοδηποτε σλοτ... Καμια βοηθεια? Ολα οκ, λυθηκε το προβλημα! Μαλλον δεν πατουσαν καλα οι καρτες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Σαν δικαρτο το δουλευει κανεις? Αντιμετωπιζω προβλημα στο να βλεπει και τις 2 καρτες σιμ ταυτοχρονα...μια μια δεν εχω θεμα και σε οποιοδηποτε σλοτ... Καμια βοηθεια? Τι εννοείς;;; Βάζεις δυο σιμ και διαβάζει μόνο την μια;;; Σαν να μηνυπαρχει δεύτερη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 (edited) Τι εννοείς;;; Βάζεις δυο σιμ και διαβάζει μόνο την μια;;; Σαν να μηνυπαρχει δεύτερη;;; Nαι, ισως ηθελε χρονο για το imei ή δεν πατουσαν οι καρτες, δεν ξερω...ολα καλα! Edited April 27, 2018 by iliasleon40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Να ρωτήσω στα δικά σας το home button έχει την κλασική λειτουργία meizu; σε αυτό που έχω μόνο με παρατεταμενο πάτημα σε βγάζει στην αρχική οθόνη και αν το άκουμπησεις απλά όπως πχ στο mx4 ή m2 note δεν κάνει τίποτα. Ενεργοποιειται από κάπου; μου βγάζει on screen buttons Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts