Avadonmod Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Πιθανώς να υπάρχει κάποια ρύθμιση αν ψάξεις.. συνήθως πάντως όταν το πατάς σε πάει στην αρχική και όταν το ακουμπάς σε πηγαίνει πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Του κάνω αυτήν τη στιγμή την αναβάθμιση και θα το ξανακοιτάξω το δικό σου έτσι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Πιθανώς να υπάρχει κάποια ρύθμιση αν ψάξεις.. συνήθως πάντως όταν το πατάς σε πάει στην αρχική και όταν το ακουμπάς σε πηγαίνει πίσω. Έτσι ακριβώς δουλεύει και σε μένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Καλημερα.να ρωτησω κατι;πηγα και.το ειδα απο κοντα.το επαιζα κανα μισαωρο:D.στον ενθουσιασμο μου επανω δεν κοιταξα αν εχει ραδιο.κοιταξα ολα τα αλλα εκτος απο αυτο.κινηταρα παντως. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Οι εφαρμογες πανε στην sd ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Καλημερα.να ρωτησω κατι;πηγα και.το ειδα απο κοντα.το επαιζα κανα μισαωρο:D.στον ενθουσιασμο μου επανω δεν κοιταξα αν εχει ραδιο.κοιταξα ολα τα αλλα εκτος απο αυτο.κινηταρα παντως. Δεν έχει ράδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Δεν έχει ράδιο. ok.ευχαριστω. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Το χειρότερο από ότι βλέπω είναι ότι οι εφαρμογές δεν πάνε στην sd οπότε η έκδοση με τα 16 GB είναι πολύ λίγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Ειδικά αν παίζεις παιχνίδια που συνήθως πιάνουν πολύ χώρο, ή αν βάζεις έτσι και αλλιώς πολλές εφαρμογές, τότε ναι 16 GB σίγουρα δεν αρκούν. Διαφορετικά μπορείς να τα βολέψεις... Όπως και να χει είναι λίγα πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 (edited) Το χειρότερο από ότι βλέπω είναι ότι οι εφαρμογές δεν πάνε στην sd οπότε η έκδοση με τα 16 GB είναι πολύ λίγη. ROOT > APP2SD > τα μόνα αρχεια που μπορουν να μετακινηθουν ειναι τα odex και dex . ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ρωτήσω στα δικά σας το home button έχει την κλασική λειτουργία meizu; σε αυτό που έχω μόνο με παρατεταμενο πάτημα σε βγάζει στην αρχική οθόνη και αν το άκουμπησεις απλά όπως πχ στο mx4 ή m2 note δεν κάνει τίποτα. Ενεργοποιειται από κάπου; μου βγάζει on screen buttons οταν η nav bar ειανι ορατη το πληκτρο home συμπερηφερεται οπως ολα τα home buttons ρυθμισεις > προσβασιμοτητα > show navigation bar ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχει καμία σχέση τι Rom θα έχεις με την μπάντα... Ότι και να κάνεις, το 721Q θα μείνει ως έχει... Δεν είναι software θέμα, έχει να κάνει με το hardware... παιδια υπαρχουν device id changer .νομιζω αλλαζει ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε θυμάμαι πόσα GB ακριβώς μου άφησε πριν αρχίσω να εγκαθιστώ εφαρμογές, αλλά η αλήθεια είναι ότι δε μένει πολύς χώρος ελεύθερος για εφαρμογές. To Flyme δεν επιτρέπει τη μεταφορά εφαρμογών στην κάρτα SD, κατά συνέπεια η έκδοση 16gb είναι μόνο για όσους δεν παίζουν παιχνίδια... Μόνη λύση που ίσως δουλέψει για να λυθεί το εν λόγω πρόβλημα είναι η εφαρμογή Link2sd σε συνδυασμό με Root, αλλά δεν πρόλαβα να ψάξω το θέμα του Root ακόμη. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει.... Φώτο και βίντεο πάνε κατευθείαν στην κάρτα SD, by default. τα μόνα αρχεια που μπορουν να μετακινηθουν και να εξακολουθει να λειτουργει η εφαρμογη ειναι τα odex και dex θα πρεπει ομως να απενεργοποιηθει η αυτοματη αναβαθμηση της γιατι την επαναφερει ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια κρατηστε το νημα δραστηριο το τηλεφωνο τα σπαει καποια βασικα τις λιγες μερες που το εχω στην κατοχη μου ενεργοποηση της ενσωματωμενης αλλα κρημενης λειτουργια ριζας(root) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αναβοσβημα του 5νταπλου φλας κατα την εισερχομενη κληση dialer > ρυθμησεις > ειδοποιηση αναβοσβηνει ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μικρη επίδειξη του λειτουργικου (εναι για την cn και καποιες λειτουργιες λειπουν) Edited April 30, 2018 by ippossss Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 (edited) Λιγες μερες με το κινητο θα πω την αποψη μου, προερχομενος απο motorola moto g4 plus, το m6 note 3/16 ειναι σιγουρα ταχυτερο, ομορφοτερο, με πραγματικα πολυ καλες καμερες, το gps επισης γρηγορο, η μπαταρια πολυ καλη. Στα αρνητικα βαζω την μετριοτατη ποιοτητα ηχων, ακουστικου και μικροφωνου. Το οποιο δυστυχως με προβληματισε. Τωρα θα μου πειτε με 145 ευρω αν επαιρνα καλυτερο? Πιθανοτατα οχι..Αλλα αποκλειεται να το αγοραζα στα 200 ευρω... Αναγκαστικα καπου χανουμε και καπου κερδιζουμε..το οποιο εξαρταται απο τις απαιτησεις του καθενος.. Edited April 30, 2018 by iliasleon40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Τέλος η τιμή των 145€ από Κωτσοβολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Αυτό που δεν έχω βρει είναι η επιλογή για το mcharge... Κάποια βοήθεια;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Στο δικό μου pro 6 plus είναι στο accecibility -developer options προς τα κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Για το mcharge δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι απλά φορτίζεις με τόν φορτιστή της meizu και σε καμία ωρίτσα είσαι έτοιμος Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Για το mcharge δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι απλά φορτίζεις με τόν φορτιστή της meizu και σε καμία ωρίτσα είσαι έτοιμος Ναι το ξέρω, απλά ρώτησα αν έχει επιλογή απενεργοποίησης, όπως στο Pro 6 Plus... Εγκυκλοπαιδικη καθαρά ερώτηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Λιγες μερες με το κινητο θα πω την αποψη μου, προερχομενος απο motorola moto g4 plus, το m6 note 3/16 ειναι σιγουρα ταχυτερο, ομορφοτερο, με πραγματικα πολυ καλες καμερες, το gps επισης γρηγορο, η μπαταρια πολυ καλη. Στα αρνητικα βαζω την μετριοτατη ποιοτητα ηχων, ακουστικου και μικροφωνου. Το οποιο δυστυχως με προβληματισε. Τωρα θα μου πειτε με 145 ευρω αν επαιρνα καλυτερο? Πιθανοτατα οχι..Αλλα αποκλειεται να το αγοραζα στα 200 ευρω... Αναγκαστικα καπου χανουμε και καπου κερδιζουμε..το οποιο εξαρταται απο τις απαιτησεις του καθενος.. Εκτός αυτών στη δικιά μου τουλάχιστον συσκευή δυσκολεύεται με τη σύνδεση στα ρουτερ όταν απομακρυνθείς λίγο (το τσέκαρα σε 2 διαφορετικα σπίτια που βρίσκομαι αρκετές ώρες).Εκει που με το Samsung J5 και το Nokia Lumia 920 δεν έχω θέμα,αυτό ζορίζεται και χάνει το σήμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 H καταπληκτικες φωτογραφιες την ημερα (δεν εχω δοκιμασει ακομη νυχτερινες) ειναι ολα τα λεφτα του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 (edited) Εκτός αυτών στη δικιά μου τουλάχιστον συσκευή δυσκολεύεται με τη σύνδεση στα ρουτερ όταν απομακρυνθείς λίγο (το τσέκαρα σε 2 διαφορετικα σπίτια που βρίσκομαι αρκετές ώρες).Εκει που με το Samsung J5 και το Nokia Lumia 920 δεν έχω θέμα,αυτό ζορίζεται και χάνει το σήμα.. με τι ρουτερ εισαι? με οτε στο σπιτι δεν παρατηρησα καποιο προβλημα . *#*#4636#*#* > wlan information > wlan stats , rssi εχω -38 στο ρουτερ και ως -74 στα ποιο απομακρισμενα σημεια του σπιτιου χωρις καθολου αποσυνδεσεις επισης εισαι με global m721h ή κινεζικο ? νομιζω τα εντοσθια τους δεν ειναι ακριβως ολοιδια.. Edited May 2, 2018 by ippossss Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Οπότε μιλάω κάθε λεπτό ακούγετε ένας τόνος... Το έχει να κανεις άλλος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Οπότε μιλάω κάθε λεπτό ακούγετε ένας τόνος... Το έχει να κανεις άλλος;;; πήγαινε τηλέφωνο-ρυθμίσεις και δες αν εχεις ενεργή την υπενθύμιση λεπτών κατά την διάρκεια κλήσεις Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 πήγαινε τηλέφωνο-ρυθμίσεις και δες αν εχεις ενεργή την υπενθύμιση λεπτών κατά την διάρκεια κλήσεις Αυτό είναι.... Τώρα που το βρήκα θα το αφήσω, πλάκα έχει ...Αν δω ότι με νευριάζει το κλείνω... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 εχω βαλει την κινεζικη flyme os 7 εδω και λιγες μερες και νομιζω θα παραμινω εντυπωσιακη. διπλασιες ρυθμισεις απο τη global και face unlock ακαριαιιο . επισεις η εφαρμογη της καμερας πλουσιωτερη και οι φωτο καλητερες . ισως ειναι ιδεα μου βεβαια γιατι και με την global 6 δεν ειχα προλαβει να ψαξω και πολυ την καμερα Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Ναι το ξέρω, απλά ρώτησα αν έχει επιλογή απενεργοποίησης, όπως στο Pro 6 Plus... Εγκυκλοπαιδικη καθαρά ερώτηση... τελικα οντως υπαρχει στο accecibility δυνατοτητα ενεργοποιησης/απενεργοποιησης στην κινεζικη ομως ρομ μονο Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 τελικα οντως υπαρχει στο accecibility δυνατοτητα ενεργοποιησης/απενεργοποιησης στην κινεζικη ομως ρομ μονο Γενικά οι κινεζικές Ρομ είναι πιο ολοκληρωμένες... Κάτι άλλο... Είχα διαβάσει ότι σε Κινέζικη Ρομ δουλεύει το NFC, αλλά δεν θυμάμαι αν είναι για το Pro 6 Plus η για το M6 Note... Μήπως η Κινέζικη έκδοση έχει και NFC?? Εσύ έχεις το Μ721Q η το M721H απλά του έβαλες κινέζικη Ρομ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts