Jump to content

All about Mercedes-Benz

geotech22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η CLS AMG έκανε χρόνο στην πίστα του Top Gear μόλις 1 δέκατο πάνω από το χρόνο της Ferrari 575!!!

Aλλά ξέρετε ποιά είναι η μεγαλύτερη διαφορά?

Η BMW δίνει την εντύπωση ότι "σφίχτηκε" πολύ για να βγάλει την Μ5.

Αντίθετα για την Mercedes η CLS 55 AMG είναι απλά ένα ακόμη αυτοκίνητο.

Αυτό και μόνο δείχνει τη διαφορά που έχουν ως εταιρίες από πλευράς δυνατοτήτων (και όχι ικανοτήτων)

• Απαντήσεις 557
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτο που το ειδες??

Αλλα ακομα και να ισχυει εχετε δει την χαραξη της "πιστας" που χρησιμοποιουν στο Top Gear?? Μιλαμε για τρεις ευθειες και τρεις στροφες!

Εχει κανεις σας τους χρονους απο το Nurburgring?? Εκει θα δουμε τι πραγματικα συμβαινει??

Ps: Πως καταλαβες οτι η BMW σφιχτηκε για βγαλει την Μ5? Ειμαι πολυ περιεργος να μαθω... Μιλαμε βεβαιως για το καλυτερο κινητηρα απο αποψη τεχνολογιας -για να μην ξεχνιομαστε-

Ps: Πως καταλαβες οτι η BMW σφιχτηκε για βγαλει την Μ5? Ειμαι πολυ περιεργος να μαθω... Μιλαμε βεβαιως για το καλυτερο κινητηρα απο αποψη τεχνολογιας -για να μην ξεχνιομαστε-

Εμένα αυτή η εντύπωση μου έχει δημιουργυθεί.

Hint: Η BMW έχει μόνο 2 κινητήρες με ιπποδύναμη πάνω από 400 άλογα και κανέναν πάνω από 500. Η Mercedes έχει αρκετούς με 2 να είναι στα 600+ άλογα ;)

Δεν σε βλεπω αρκερα ενημερωμενο!

Ο κινητηρας που φοραει η Μ5 και η Μ6 ειναι V10, 5 λιτρων και αποδιδουν 507 αλογα! Οσο για τον κορυφαιο κινητηρα της BMW αυτος ειναι ο 12κυλινδρος, 48βαλβιδος σε διαταξη V κινητηρας που χρησιμοποιει το αυτοκινητο με το ρεκορ τελικης ταχυτητας η McLaren F1 και αποδιδει 627 αλογα! Ολα αυτα πριν απο καμια 10αρια χρονια... ;)

Πολύ το ζαλίζουμε όμως ε?

Καλά και εκτος αυτού ο πόλεμος ξεκίνησε λόγω ενος ποστ μου περι επιλογής mercedes έναντι Nissan :blink:

amelidis σχετικά με τα posts...

όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι... έτσι λέμε στο χωριό μου εμείς. επειδή έχεις κάνει τόσα posts, δεν γίνεσαι αυτομάτως expert.

Ψάξε στο ιντερνετ, για το βίντεο, που δοκιμάζουν το CLS55.

Τώρα αν γουστάρεις τα BMW δικαίωμά σου. Αν θεωρείς τα Benz, παππουδίστικα πρόβλημά σου.

Αυτό που έγραψε το drive ήταν για γέλια... και πιο πολύ εσύ που τα πιστεύεις κιόλας...

M5 VS 430

Σα να συγκρίνεις ένα πορτοκάλι, με το μπλε. Καμία σχέση δλδ.

Παλικάρι... sport κατασκευές ο καθένας μπορεί να βγάλει... απλά ο στόχος μιας εταιρίας δεν είναι μόνο γκάζια και στροφιλίκια...

Για `μενα από τις πιο pure κατασκευές είναι τα Lotus. Nothing more, nothing less. Αλλά τι να το κάνω ένα αυτοκίνητο χωρίς ηλεκτρικά παράθυρα και δεν ξέρω `γω τι... Όλα είναι θέμα επιλογών.

Επίσης δε μου άρεσε η ειρωνία σου, πως και καλά ξέρω περισσότερα, από τα περιδικά κτλ. Αδερφέ, άμα δεν ξέρεις πως λειτουργεί ένας χώρος, ένα κύκλωμα, αποσύνδεσε, το keyboard, από το PC σου. Δεν μπορείς να φανταστείς τι παιχνίδια παίζονται.

Και μην κάνεις άλλο VS post... Γίνεσαι κουραστικός...

Ciao...

Nick

Nick έχεις απόλυτο δίκαιο. Κι εγώ όταν διάβασα για τη σύγκριση Μ5 με 430 πίστευα ότι μου κάνουν πλάκα. Δεν λέω ότι δεν είναι εξαιρετικό αμάξι η Μ5, ταχύτατο, εξαιρετικά δυνατό και για κάποιους πανέμορφο, αλλά η Φεράρι είναι άλλη κλάση. Τι να συγκρίνουμε τώρα; Ακόμη κι αν οι αριθμοί λένε άλλα, δεν νομίζω να επιλέξει κανείς Μ5 έναντι Φεράρι. Και για να μην συνεχίσουμε off topic, να ρωτήσω 2 πράγματα για τη CLS που ενδιαφέρεται ο θείος μου. Από πόσα ξεκινάει; Ποιά νομίζετε είναι η καλύτερη έκδοση (από τις μικρές βέβαια μην μου πείτε καμιά 55 AMG);

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Ρε παιδια, οσες φορες και να μπηκα σε αυτο το topic δεν καταφερα να κανω ποστ επειδη αυτα που λετε ειναι τελιως αλλου.... Η Μ5 και η Μ6 τι εχουν να κανουν με την Mercedes; Το Drive και οι συγκρισεις του στυλ Μ5 F430 εχουν κατι απο Mercedes μεσα;Και τα ποστ που κολανε; Μηπος το εχετε παρα χ*σει λιγο το θεμα;

Ρε παιδια, οσες φορες και να μπηκα σε αυτο το topic δεν καταφερα να κανω ποστ επειδη αυτα που λετε ειναι τελιως αλλου.... Η Μ5 και η Μ6 τι εχουν να κανουν με την Mercedes; Το Drive και οι συγκρισεις του στυλ Μ5 F430 εχουν κατι απο Mercedes μεσα;Και τα ποστ που κολανε; Μηπος το εχετε παρα χ*σει λιγο το θεμα;

Σεμνά και ταπεινά φίλε. Για να συζητάνε για αυτά σημαίνει από κάπου ξεκίνησε η όλη συζήτηση. Πρέπει κάθε ποστ που θα κάνει ο καθένας να έχει μέσα την λέξη Mercedes; Και εν τέλει αν υπάρχει πρόβλημα θα το λύσουν οι mods και όχι εμείς.

Δε λεω, απλα εχει ξεφιγει αρκετα η κουβεντα πιστευω. Οι mods συχνα δεν προλαβενουν η το αφηνουν για καπιον λογο. Εγω την γνωμη μου ειπα

Δε λεω, απλα εχει ξεφιγει αρκετα η κουβεντα πιστευω. Οι mods συχνα δεν προλαβενουν η το αφηνουν για καπιον λογο. Εγω την γνωμη μου ειπα

Και είναι απολυτα σεβαστή.

Απαντώ πολύ σκόρπια... γιατί γράφετε, ότι να `ναι, χωρίς να έχετε οδηγήσει...

Πάντως βλέπω πολύ μίσος, για τα Benz.

Εσύ, που έχεις οδηγήσει την Mercedes, έχεις οδηγήσει αντίστοιχα και τις αντίστοιχες προτάσεις τις αγοράς για να κάνεις τις συγκρίσεις σου ή κι εσύ μιλάς "στον αέρα" ;;;:worry:

Δεν τίθεται θέμα μίσους, εγώ απλά γράφω τι παρατηρώ κάθε μέρα στους δρόμους.Και δεν είμαι ο μόνος, απ'ό,τι βλέπω...μάλλον εσύ είσαι ο μόνος...

Και μια που λες πως τα Mercedes δεν είναι driftάδικα και δεν ξέρω `γω τι, ξέρεις ποιος νίκησε στο DriftChallenge 2005?

Ένα Mercedes... Και ελπίζω να ξέρεις, τι άλλα αυτοκίνητα συμμετείχαν στον αγώνα...

ΚΑΡΑάκυρη δήλωση : μιλάμε για εργοστασιακά αυτοκίνητα.

Επίσης δε μου άρεσε η ειρωνία σου, πως και καλά ξέρω περισσότερα, από τα περιδικά κτλ. Αδερφέ, άμα δεν ξέρεις πως λειτουργεί ένας χώρος, ένα κύκλωμα, αποσύνδεσε, το keyboard, από το PC σου. Δεν μπορείς να φανταστείς τι παιχνίδια παίζονται.

Τι θες να πεις δηλαδή, πως όλα τα περιοδικά έχουν ξεκινήσει εκστρατεία θαψίματος της Mercedes;;;Yeah, right...:wacko:

Δεν είναι ότι το λέει ένα περιοδικό ή ένα site, είναι σχεδόν σύσσωμος ο τύπος τα τελευταία χρόνια. Πρόσφατα πάντως η Mercedes βελτιώνεται και αν παρατηρήσεις, αυτό αρχίζει και φαίνεται πλέον από την αντιμετώπιση του τύπου. Μην ψάχνεις όμως να αποδώσεις ό,τι δεν σε "βολεύει" σε σκοπιμότητες, παράγκες κτλ., γιατί άνετα μπορώ να κάνω κι εγώ το ίδιο με τα στοιχεία που παραθέτεις εσύ...και τότε θα γίνουμε κουλουβάχατα και δεν θα βγει άκρη .;)

Αυτό που λες με την οδηγική απόλαυση με μπερδεύει... Τι εννοείς οδηγική απόλαυση? Μπορεί για `μένα, να είναι κάτι διαφορετικό, απ` ότι εννοείς εσύ.

Εκεί που πιστεύω πως υστερούν, όχι όλες αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Mercedes , στον τομέα της οδηγικής απόλαυσης είναι :

"Όσα ηλεκτρονικά και να βγάλεις από μια mercedes πάλι η αίσθηση απομόνωσης από τα οδηγικά δρώμενα θα είναι έντονη όχι γιατί έκανε κάτι λάθος η Mercedes αλλά γιατί είναι επιλογή της να φτιάχνει αυτοκίνητα που να προσφέρουν μέγιστη άνεση στους επιβάτες τους." (post by Alexel )

"...καθως ποτε δεν μου εχει κανει "κλικ" να παιξω με ενα αμαξι που ειναι κατασκευασμενο για ανετη αλλα αποστειρωμενη οδηγηση.

Αν ποτε βαρεθω να παθιαζομαι με τις στροφες,την σπορ οδηγηση και δω το αμαξι απλα ενα μεσο μεταφορας,η πρωτη μου επιλογη θα ειναι μερσεντες!" ( post by GTV )

Sorry αλλά επειδή μου ακούγετε ψιλοκουφό και εμένα θα ήθελα να μου εξηγήσεις μέσω P.M. πως έγινε η μέτρησει! Δηλαδή τη σχέση έχει αν το οδόστρωμα είναι καλό ή κακό και γιατή αυτό επηρεάζει το πότε θα μπουν τα ηλεκτρονικά στο παιχνίδι, λογικά ασχέτος οδοστρώματος τα ηλεκτρονικά μπένουν όταν χαθή η μπάλα :confused:

Σωστός ο jackdaniels, Nick please pm και σε εμένα.

Η BMW δίνει την εντύπωση ότι "σφίχτηκε" πολύ για να βγάλει την Μ5.

Αντίθετα για την Mercedes η CLS 55 AMG είναι απλά ένα ακόμη αυτοκίνητο.

Αυτό και μόνο δείχνει τη διαφορά που έχουν ως εταιρίες από πλευράς δυνατοτήτων (και όχι ικανοτήτων)

Καλά, τι ασυναρτησία ήταν αυτή τώρα;;; Και έβγαλες αυτό το συμπέρασμα με κριτήριο

Hint: Η BMW έχει μόνο 2 κινητήρες με ιπποδύναμη πάνω από 400 άλογα και κανέναν πάνω από 500. Η Mercedes έχει αρκετούς με 2 να είναι στα 600+ άλογα

αυτό;;;:blink:Μάλλον είναι μόνο η εντύπωσή σου και όχι η πραγματικότητα...

Πολύ το ζαλίζουμε όμως ε?

Κουβέντα να γίνεται μωρέ...:p

Υ.Γ.: Δεν μπορώ άλλο να ακούω για σύγκριση F430-M5...είναι άτοπη τελείως η σύγκριση...πληροφοριακά, στην πίστα του top gear η Μ5 ήταν 4 δευτερ. πίσω...αλλά και πάλι αυτό δεν λέει κάτι, είναι διαφορετικά αυτοκίνητα με διαφορετικό κοινό το καθένα, τέλος.

Ζήσε τη ζωή σου!!!!

Bubby's Community : www.viennas.net/cs

Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!

Whaterver...

Δεν ασχολουμαι αλλο! Σ'αρεσουν τα αστερια, παρε μια SLK να γουσταρεις! Απλα αυτα που λες μην τα πεις και παραεξω γιατι θα σε παρεξηγησουν! ;)

Συμφωνω και επαυξανω σε αυτο που λες περι Lotus αλλα μετα μου το πας στο αντιθετο ακρο, και δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιμενεις στις σπορ καταβολες των Mercedes??

Οσο για το Drive το πορτοκαλι σε απολυτους χρονους ηταν παρα πολυ κοντα στο μπλε αν και 500 κιλα βαρυτερο! Αυτο και μονο τους δινει το δικαιωμα να συγκρινονται και λεει πολλα και για τα δυο αμαξια!

Off-topic: Ειπε κανεις τιποτα για τα τζατζικια?? :lol: :lol:

Eγω παλι ρε παιδια θα συμφωνησω με τον Nick.

Δλδ αν πρεπει να πατησεις 35 κουμπακια με τα δαχτυλα των ποδιων,κρατωντας το δεξι αυτι με το αριστερο σου χερι και χτυπωντας αυγολεμονο με το αλλο για να μπεις σε dyno mode και να διωξεις λιγο κωλο,ε τοτε αξιζει και με το παραπανω.Ασε που μετα θα μπορεις να βρεις δουλεια και σε τσιρκο.

Οκ σοβαρα τωρα το εταιρικο προφιλ της Mercedes Benz φωναζει cruiser.Φυσικα αν ηθελε κατι παραπανω εχει την τεχνογνωσια και θα το εκανε πανευκολα.Γενικα μην αφηνετε την πισω κινηση και τα λιτρα του κινητηρα να σας παρασυρουν.Αν ο κατασκευαστης ηθελε και θεωρουσε ασφαλες να κανεις ταρζανιες θα το γεμιζε στα ηλεκτρονικα?

Eγω παλι ρε παιδια θα συμφωνησω με τον Nick.

Δλδ αν πρεπει να πατησεις 35 κουμπακια με τα δαχτυλα των ποδιων,κρατωντας το δεξι αυτι με το αριστερο σου χερι και χτυπωντας αυγολεμονο με το αλλο για να μπεις σε dyno mode και να διωξεις λιγο κωλο,ε τοτε αξιζει και με το παραπανω.Ασε που μετα θα μπορεις να βρεις δουλεια και σε τσιρκο.

Οκ σοβαρα τωρα το εταιρικο προφιλ της Mercedes Benz φωναζει cruiser.Φυσικα αν ηθελε κατι παραπανω εχει την τεχνογνωσια και θα το εκανε πανευκολα.Γενικα μην αφηνετε την πισω κινηση και τα λιτρα του κινητηρα να σας παρασυρουν.Αν ο κατασκευαστης ηθελε και θεωρουσε ασφαλες να κανεις ταρζανιες θα το γεμιζε στα ηλεκτρονικα?

Αυγολέμονο;;;;!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ανέκαθεν η Μερσεντές κατασκεύαζε αμάξια με γνώμονα την άνεση και ανέκαθεν η BMW κατασκεύαζε αμάξια άνετα, αλλά πιο σπορτίβ. Από κει και πέρα το πιο είναι καλύτερο είναι κάτι το οποίο θα αποφασίσει ο καθένας. Είναι σαν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, την Ρεάλ και την Μπάρτσα. Δεν γίνεται να είσαι ανάμεσα και στα δύο, όπως δεν γίνεται να βγάλεις τελειωτικό συμπέρασμα για το ποιός από τους δύο είναι καλύτερος. Εναπόκειται στην κρίση του καθενός.

• 2 months later...
Νέα Mercedes E200 . Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ ΕΔΩ και ΕΔΩ
:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

Υποκειμενικά απαίσια..Η τωρινή είναι πολύ ωραιότερη (όχι επειδή αυτήν έχουμε)..

Αυτή δηλαδή πότε βγαίνει?Ελπίζω να μην είναι το facelift...

Υποκειμενικά απαίσια..Η τωρινή είναι πολύ ωραιότερη (όχι επειδή αυτήν έχουμε)..

Αυτή δηλαδή πότε βγαίνει?Ελπίζω να μην είναι το facelift...

Κοίτα να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε και τόσο. Η μούρη του μου άρεσε πολύ και τα φώτα του. Το πίσω μέρος του αυτοκινήτου όμως δεν μου κάθεται καλά. FaceLift το αποκλείω να είναι. Πιστεύω ότι πρόκειται για καθαρά νέο μοντέλο.

Προς το παρόν το site που βρήκα τις φωτογραφίες δεν αναφέρει ημερομηνία και τον τίτλο του θέματος τον έχει ως εξής : 200? Mercedes-Benz E-class .

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

Παιδιά ελπίζω (I really do) να είναι photoshop or something... Το πίσω μέρος απλά ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ. Είναι τρισάθλιο, απαίσιο, κακάσχημο και ό,τι άλλο μπορεί να βρει κάποιος στον Θησαυρό της Ελληνικής Γλώσσας για να περιγράψει κάτι το τόσο αντιαισθητικό.

Το μπροστα είναι OK...

• 3 weeks later...
Στην γειτονιά μου στην Ηγουμενίτσα υπάρχει μια Mercedes 190E. Εγώ ξέρω ότι όλες οι Mercedes έχουν ποδόφρενο και όχι χειρόφρενο. Η συγκεκριμένη όμως έχει χειρόφρενο!!! Αυτό το πράγμα το βλέπω πρώτη φορά σε Mercedes. Έχω δει και άλλες 190E αλλά όλες είχαν ποδόφρενο. Γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει;
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Κατ` αρχάς δεν υπάρχει το ποδόφρενο σε όλες τις Mercedes, αλλά στις περισσότερες.

Όλες οι 190E (W201) έχουν χειρόφρενο, όπως για παράδειγμα συμβαίνει και στις SLK.

Nick

Εγώ έχω δει κ 190 με ποδόφρενο πάντως. Κ το 200D που είχε ο πατέρας μου 35 χρόνια πριν (ακόμη υπάρχει,στα χέρια κάποιου άλλου δυστυχώς) είχε ποδόφρενο (κ sunroof,και βελούδινα καθίσματα κ την γνωστή άνεση μερσέντες,που δεν ένοιωθες ότι κινήσε,ή ότι κινήσε πάνω σε σύννεφα).