geotech22 Δημ. April 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Na rotiso, kserei kaneis sas poso paei peripou ena aplo service mesa sti mercedes? Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 ΤΕΛΟΣ ο COMPRESSORAS ? τελος του χρονου ερχεται η b class me 2litro turbo kinhthra... not bad να ανεβασουν κ αλογα στα μικρα κυβικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. May 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Re seis i b class mprosta de tha xei kinisi? Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Ρε παιδιά, πάνω που ήμασταν έτοιμοι να παραγκείλουμε την CLK 200 cabrio που είναι το ομορφότερο αμάξι απ' όλα κατ εμέ. Κάποιος είπε του πατέρα μου οτι η mercedes έχει χαλάσει πολύ από το 95 και μετά γιατί λέει κατασκευάζονται στην Τουρκία και κάτι τέτοιες μα****ες, και ο πατέρας μου έχει αρχίσει να το ξανασκεύτεται. Ισχύει κάτι τέτοιο ;; οι κάτοχοι νέων μοντέλων έχετε παράπονα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Re seis i b class mprosta de tha xei kinisi? Μπροστινή κίνηση θα έχει η Β Class ακόμα και η B Class 200 Turbo μπροστινή θα έχει… Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Ρε παιδιά, πάνω που ήμασταν έτοιμοι να παραγκείλουμε την CLK 200 cabrio που είναι το ομορφότερο αμάξι απ' όλα κατ εμέ. Κάποιος είπε του πατέρα μου οτι η mercedes έχει χαλάσει πολύ από το 95 και μετά γιατί λέει κατασκευάζονται στην Τουρκία και κάτι τέτοιες μα****ες, και ο πατέρας μου έχει αρχίσει να το ξανασκεύτεται. Ισχύει κάτι τέτοιο ;; οι κάτοχοι νέων μοντέλων έχετε παράπονα;; Στην Τουρκία σίγουρα δεν κατασκευάζονται. Νομίζω όλες φτιάχνονται Γερμανία. Η mercedes σε σχέση με το παρελθόν είναι λιγότερο αξιόπιστη ενώ λένε ότι και τα υλικά που χρησιμοποιεί στο εσωτερικό είναι πιο "οικονομικά" σε σχέση με παλιότερα. Αν σας αρέσει πάρτε την,απλά όσον αφορά την αξιοπιστία πλέον κινείται στο μέσο όρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Ρε παιδιά, πάνω που ήμασταν έτοιμοι να παραγκείλουμε την CLK 200 cabrio που είναι το ομορφότερο αμάξι απ' όλα κατ εμέ. Κάποιος είπε του πατέρα μου οτι η mercedes έχει χαλάσει πολύ από το 95 και μετά γιατί λέει κατασκευάζονται στην Τουρκία και κάτι τέτοιες μα****ες, και ο πατέρας μου έχει αρχίσει να το ξανασκεύτεται. Ισχύει κάτι τέτοιο ;; οι κάτοχοι νέων μοντέλων έχετε παράπονα;; ποιος το λεει αυτο?? :!: δηλαδη συγγνωμη ο μπαμπας σου (χωρις τασεις ειρωνειας η κατι τετοιο) στην ρομαντικη παλια εποχη ζει?που νομιζει οτι κατασκευαζονται ολα τα αυτοκινητα?στην Γερμανια με τα ακριβα εργατικα χερια η στην Τουρκια που τους δινουν ενα κομματι ψωμι!η ποιοτητα των υλικων παραυτα δεν αλλαζει... δεν εχω ακουσει ποτε κ κανεναν να σκεφτεται για το να αγορασει μια Μερτσεντα επειδη χαλασε η ποιοτητα... τελειως ενημερωτικα κ φιλικα παντα ετσι? Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Στην Τουρκία σίγουρα δεν κατασκευάζονται. Νομίζω όλες φτιάχνονται Γερμανία. Η mercedes σε σχέση με το παρελθόν είναι λιγότερο αξιόπιστη ενώ λένε ότι και τα υλικά που χρησιμοποιεί στο εσωτερικό είναι πιο "οικονομικά" σε σχέση με παλιότερα. Αν σας αρέσει πάρτε την,απλά όσον αφορά την αξιοπιστία πλέον κινείται στο μέσο όρο. sorry κιολας αλλα εχεις μπει σε πολλες Μερσεντες?εχεις οδηγησει Μερσεντες?εχεις ασχοληθει με ποτε με τα συγκεκριμενα αυτοκινητα για να πεις οτι κινειται στο μεσο ορο?ενταξει δεν ειμαι υπερμαχος αυτων ουτε δουλευω στην Μερσεντες αλλα ελεος... μην τα ισοπεδωνουμε ολα!δηλαδη τι.. η Ε200 ας πουμε οτι ειναι το ιδιο σε ποιοτητα και αξιοπιστια με ενα Vectra? :wacko: ελεος! :cry: ψαξτε το λιγο ρε παιδια!εχω ενα Μερσεντες 190Ε του 92 μοντελο!εχει 270.000 χλμ κ ακομα πηγαινει σαν καινουριο!αν το προσεχεις, σε προσεχει! :!: Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Na rotiso, kserei kaneis sas poso paei peripou ena aplo service mesa sti mercedes? mporei kapoios na apantisei se auto (kai pio sygkekrimena gia A class an kserei) gia na exoume kai emeis i oxi muhmenoi mia eikona? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 sorry κιολας αλλα εχεις μπει σε πολλες Μερσεντες?εχεις οδηγησει Μερσεντες?εχεις ασχοληθει με ποτε με τα συγκεκριμενα αυτοκινητα για να πεις οτι κινειται στο μεσο ορο?ενταξει δεν ειμαι υπερμαχος αυτων ουτε δουλευω στην Μερσεντες αλλα ελεος... μην τα ισοπεδωνουμε ολα!δηλαδη τι.. η Ε200 ας πουμε οτι ειναι το ιδιο σε ποιοτητα και αξιοπιστια με ενα Vectra? :wacko: ελεος! :cry: ψαξτε το λιγο ρε παιδια!εχω ενα Μερσεντες 190Ε του 92 μοντελο!εχει 270.000 χλμ κ ακομα πηγαινει σαν καινουριο!αν το προσεχεις, σε προσεχει! :!: Και εγώ μαζί σου !! Ελπίζω να έχεις δίκιο, πάντως τα παράπονα ήταν για μοντέλα του 95+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 mporei kapoios na apantisei se auto (kai pio sygkekrimena gia A class an kserei) gia na exoume kai emeis i oxi muhmenoi mia eikona? Service στα 45000 χιλιόμετρα :330 euro περίπου Service sta 60000 χιλιόμετρα :530 euro περίπου γιατί μου αλλάξανε κάτι τροχαλίες , ακριβώς δεν ξέρω γιατί το πήγε ο father για service διότι λείπω Αθήνα εγώ. Γενικότερα στην A Class το service είναι περίπου στα 300 ευρώ πιο κάτω δεν θυμάμαι να έχει πέσει... Μιλάω για A class 140 μοντέλο 2000 . Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Και εγώ μαζί σου !! Ελπίζω να έχεις δίκιο, πάντως τα παράπονα ήταν για μοντέλα του 95+ Έτσι είναι... Το 94 ήταν 1η σε ικανοποίηση πελατών στις ΗΠΑ ενώ το 2004 ήταν στις τελευταίες θέσεις. Σε ποιότητα η Μercedes είναι πολύ καλή, αν και θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν ακόμη καλύτερα υλικά (τουλάχιστον έτσι λένε τα περιοδικά) Από αξιοπιστία ναι είναι στο μέσο όρο. Μην σας παραξενεύει, έχουν πολλά ηλεκτρονικά και πλέον είναι 100% μαζικής παραγωγής αυτοκίνητα. Ότι πιθανότητα έχει να βγάλει πρόβλημα ένα Vectra έχει και μία E-class. Η πιθανότητα αυτή βέβαια με απόλυτα νούμερα είναι μικρή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. June 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Από θέμα ποιότητας αμαξώματος-εσωτερικού παράπονο δεν έχω προσωπικά από το slk μας... Βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για των ελληνικών προδιαγραφών slk, που απ' ότι φανταζομαι δε θά 'χει ιδιαίτερη διαφορα... Από στιβαρότητα το αμάξι άλλο τίποτα... Τώρα από θέμα αξιοπιστίας θα δουμε... Αν και δεν πιστεύω αμάξι 50Κ να αρχίσει τα προβήματα έτσι απλά... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 prin κανα 2μηνο μπηκα στην slk350 7ταχυτη(η 1η που ηρθε στην Ελλαδα 7ταχυτη συμφωνα με την αντιπρ/πεια).272hp 0-100 5.5sec το γρηγοροτερο στην κατηγορια του με ελαχιστη διαφορα απο 350z+boxter 1-2sec. μ αρεσε ο ηχος του οταν φορτωνε alla με ξενερωσε λιγο το αυτοματο,μιας κ με σειριακο δεν παιξαμε πολυ αλλα αν δεν κανω λαθος το 7ταχυτο ειναι εχτρα στις 8χιλ!!! http://www.in.gr/auto/news/article.asp?lngEntityID=6026 εμαθα επισης οτι εχουν ερθει κ 4 slr sthn ellada... san νεος θα επελεγα παντως 350z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Ρε παιδια που μπορω να βρω πληροφοριες για SLK και CLK μοντελα 2000-2003; Σκευτομαστε για ενα απο τα δυο μεταχυρισμενο αλλα τα εχουμε δει μονο απο πλευρας εμφανισεις και κυβικων. Απο μηχανικα δεν εχω ιδεα. Επησης αμα μπορειτε να μου πειτε ποσα περιπου παει το servise θα ειμαι ευγνωμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Ρε παιδια που μπορω να βρω πληροφοριες για SLK και CLK μοντελα 2000-2003; Σκευτομαστε για ενα απο τα δυο μεταχυρισμενο αλλα τα εχουμε δει μονο απο πλευρας εμφανισεις και κυβικων. Απο μηχανικα δεν εχω ιδεα. Επησης αμα μπορειτε να μου πειτε ποσα περιπου παει το servise θα ειμαι ευγνωμων. Στο http://www.autotriti.gr βρίσκης ότι θες για μεταχειρισμένα και καινούργια. san νεος θα επελεγα παντως 350z Nissan έναντι Mercedes? :cry: Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Nissan έναντι Mercedes? :cry: Πιο φτηνό, εξίσου γρήγορο, πιο σπορ και πιο όμορφο (υποκειμενικό...). Θα το επέλεγα και γω έναντι της SLK 350. Σε οποιαδήποτε ηλικία... Γιατί; Δεν έχω το κόμπλεξ του αστεριού... Κρίνω το αυτοκίνητο χωρίς να βλέπω την μάρκα. Εκτός αν είναι κορεάτικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 k ama δεις πως ειναι μεσα η βασικη εκδοση της slk σε συγκριση με τις φωτογραφιες που δειχνουν+οτι δεν εχει κ τρομερες διαφορες εξωτερικα απο την 200αρα! τοτε σιγουρα 350Ζ αν δεν μου περισευαν τουλ 3-4 χιλ ακομη για εχτρα στην slk gprs+allo derma+xulo ktl... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Μα καλα σε συγκριση με το 350Ζ η SLK δεν πιανει μια... Το μονο που εχει ειναι το πουλ-μουρ αλλα αυτο ειναι για τους... γαμπρους!! Ουτε μια βολτα με το πλαι δεν παει το Μερσεντε! Να μας λειπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakirtas Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Στην Τουρκία σίγουρα δεν κατασκευάζονται. Νομίζω όλες φτιάχνονται Γερμανία. Η mercedes σε σχέση με το παρελθόν είναι λιγότερο αξιόπιστη ενώ λένε ότι και τα υλικά που χρησιμοποιεί στο εσωτερικό είναι πιο "οικονομικά" σε σχέση με παλιότερα. Αν σας αρέσει πάρτε την,απλά όσον αφορά την αξιοπιστία πλέον κινείται στο μέσο όρο. na sas po kai ego tin apopsi mou esto kai ligo arga alla eimia neo member.kapoia autokinita mercedes kataskeuazontai stin tourkia kai auta akougetai ontos oti vgazoun provlimata.emeis diathetoume mia e200 kompressor me 186 aloga 4 xronwn full extra (automato orofes tileorasi klp)agorasmeni to 2001 25 ekatomiria.to autokinito den exei parousiasei kanena provlima.to service einai mia ponemeni istoria einai ola akriva alla ginetai kali douleia (apo tin prosopiki mou peira).pantos ena autokinito me megali aksia opos mia clk den exei se kamia periptosi provlima.tora mia a-class twn 18.000 euro sigoura den tha exei tin idia poiotita me mia s-class twn 118.000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Μα καλα σε συγκριση με το 350Ζ η SLK δεν πιανει μια... Το μονο που εχει ειναι το πουλ-μουρ αλλα αυτο ειναι για τους... γαμπρους!! Ουτε μια βολτα με το πλαι δεν παει το Μερσεντε! Να μας λειπει... 1ον αποκλείεται να έχεις αυτην την Slk και να θες να παντρευτείς :lol: 2ον Το πρόβλημα τις πλαγιοπορείας (πωπω!!!) διορθώνεται απ΄την AMG 3ον Μάλλον ότι το 350Ζ είναι ποιό πουλ-μουρ, τα είδες ποτέ δίπλα δίπλα? :rolleyes: Πάντως για λόγους ποιότητας κατασκευής θα προτιμούσα SLK, αν και πολλύ σωστά είπε κάποιος: k ama δεις πως ειναι μεσα η βασικη εκδοση της slk σε συγκριση με τις φωτογραφιες που δειχνουν+οτι δεν εχει κ τρομερες διαφορες εξωτερικα απο την 200αρα! :mad: Y.Γ.10 χαρακτήρες :!: Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Πάντως για λόγους ποιότητας κατασκευής θα προτιμούσα SLK, αν και πολλύ σωστά είπε κάποιος: :mad: Y.Γ.10 χαρακτήρες :!: Παντως ο καμμενος απο την Mercedes (δηλαδη εγω) θα προτεινει χαλαροτατα τον Nissano... Ενα αμαξι περα απο ωραια πλαστικα πρεπει να εχει και αλλα βασικα πραγματα... οπως μια στοιχειωδη αξιοπιστια, δεν μιλαμε να μην χαλαει... αλλα να μην εμφανιζει καθε 2 και 3 βλαβες. Εφτασα στο σημειο να τους συγκρινω στο service το Mercedes με το Punto, το οποιο αποδειχτηκε τερας αξιοπιστιας μπροστα στην γερμανικη λαλακια. Eεε και βεβαια αφου ντραπηκαν οι υπευθυνοι (μας ακουγαν και αλλοι πελατες) αποφασισαν να μου φτιαξουν τις βλαβες τζαμπα και ας ειναι εκτος εγγυησης. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koroumel Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Λοιπόν, είναι το μονο Mercedes thread που έχω δει, και που κρίνει αντικειμενικά την BMW!!Μπράβο, είμαι fan της BMW, αλλά μου αρέσει το thread και θα γράψω την γνώμη μου. Η BMW έχει καλύτερη συμπεριφορά, αλλά αυτο δεν είναι κάτι ξένο σε εσάς, αλλά το εσωτερικό της Mercedes είναι καλύτερο κατά την γνώμη μου, αν και όλα αυτά τα ηλεκτρονικά παρουσιάζουν κατά καιρούς προβληματάκια, δίνουν έναν classάτο χαρακτήρα. Δεν μου αρέσουν τα εμπρός φανάρια της Mercedes στα περισσότερα μοντέλα, αλλά και τα πίσω στις καινούριες BMW (εκτός τις 6**). Αν η CLK240 κόστιζε το ίδιο με την 325, θα ήταν δύσκολη επιλογή για εμένα, αλλά κάνει 10 χιλιάρικα παραπάνω και δεν τα δίνω. Αυτά, ελπίζω να μην... "τσίτωσα" κανένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 ... Ουτε μια βολτα με το πλαι δεν παει το Μερσεντε! Να μας λειπει... ... Ρε παιδιά ήμαρτον! Μη λέμε και ότι θέλουμε... Αγόρι μου είσαι 19χρονών και τα ξέρεις όλα?? Έχεις οδηγήσει την 350? Δεν πάει η 350 με το πλάι? Τότε σημαίνει πως δεν ξέρεις να οδηγάς. Συγγνώμη κιόλας, αλλά κάπου βάλε ένα μέτρο. Παράθεση Nick Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Παντως ο καμμενος απο την Mercedes (δηλαδη εγω) θα προτεινει χαλαροτατα τον Nissano... Καλά εσύ είσαι 1 στους 1000 και βάλε, εμείς ΄λάξαμε 2 μερσέντια μέχρι τώρα και δεν χριάστηκε να αλάξουμε ούτε λαμπάκη :!: Διάβασε και τα καλά τις Nissan :shifty: In late April of 2004, owners of 2003 350Z vehicles were notified regarding the Front Wheel Alignment Warranty Extension. The Warranty Extension was in response to customer concerns about an irregular wear pattern which was occurring on the inner edge of the front tires. The wear pattern caused a noise described as "tire roar" or "tire growl". Customers with 2004 350Z cars were not included under the Warranty Extension at that time as any vehicles which exhibited similar issues would be covered under the vehicle's original New Vehicle Limited Warranty. Nissan closely monitored this situation and investigated customer comments received via letters, e-mails and the Internet, in addition to the company's own research. Based on this information, Nissan recognized that while the incidence of this noise was significantly reduced, for some customers the situation was not fully resolved, and that some 2004 350Z owners were also experiencing the same situation. After a thorough assessment, Nissan identified that, in addition to correcting the front-end alignment, a new tire with a slightly modified tread pattern, more resistant to "heel-toe" wear together with correct alignment, virtually eliminated the incident. Vehicles equipped with these tires have experienced virtually no incidents of tire noise. ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ,αρθρο του autotriti Και αυτό είναι ένα μάλλον μέτριο σε ποιότητα και αισθητική ταμπλό το οποίο με τίποτε δεν ανταποκρίνεται στην κλάση και το στιλ του αυτοκινήτου. Λες και οι σχεδιαστές βιάστηκαν να το τελειώσουν ή λες και στέρεψαν από έμπνευση όταν άρχισαν να ασχολούνται με το περιβάλλον διαβίωσης των δύο και μοναδικών επιβατών. Δυστυχώς έτσι είναι. Τα υλικά του ταμπλό δεν είναι καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο Nissan παραγωγής, ενώ η αισθητική του πίνακα οργάνων είναι μάλλον υπερβολικά απλοϊκή. Επιπλέον αν υπάρχει κάτι που πραγματικά θα απορρίπταμε είναι η επιλογή της Nissan να τοποθετήσει κάποιους διακόπτες, όπως αυτούς των ηλεκτρικών παραθύρων για παράδειγμα που είναι ίδιοι με του Nissan Micra! Σ' αυτήν την κλάση θες κύρος, θέλεις ιδιαίτερη αισθητική και τη λέξη "συμβιβασμός" την διαγράφεις από το λεξιλόγιό σου. Έτσι ο ανταγωνισμός παραμένει μεταξύ των κορυφαίον :D http://sannajim.nease.net/auto/supercar/2005/boxster_z4_slk/05_boxsters_z4_slk350_images1.jpg Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts