T-mobile Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Εγώ έχω έναν γνωστό (όχι δεν είναι τιμή μου που τον ξέρω) ο οποίος αγοράζει καινούργια κινητά κάθε 2 μήνες και μετά τα σκοτώνει σε τέτοια μαγαζιά. Επίσης χαλάει 150-200 Ευρώ σε κάρτες γιατι νομίζει οτι το καρτοκινητό το ελέγχεις. Ο άνθρωπος μένει σε ένα κολοϊσόγειο και με το ζώρι την βγάζει. Δεν έχει computer οπότε δεν μπορείς να πεις οτι είναι ο καλύτερος gadjetakias ούτε φυσικά γνωρίζει σε βάθος όπως οι περισσότεροι εδώ τις προχωριμένες λειτουργίες ενός κινητού. Αυτό απλά το ανέφερα σαν ένα παράδειγμα που πιστέυω οτι υπάρχουν πολλά και σίγουρα με τέτοιους τύπους τα προαναφερθέντα μαγαζιά κάνουν χρυσές δουλειές. Εγώ προσωπικά κρατάω τις συσκευές μέχρι να πεθάνουν, αν δεν μου κάνουν τις πασάρω σε συγγενείς ή φίλους, και όταν τις αποτελειώσουν και αυτοί τις πηγαίνω στην Vodafone (αν και δεν έχω vodifon) για ανακύκλωση για να φέυγουν από την μέση. Ποτέ δεν θα πούλαγα σε αυτούς τους αλήτες... Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Εγώ έχω έναν γνωστό (όχι δεν είναι τιμή μου που τον ξέρω) ο οποίος αγοράζει καινούργια κινητά κάθε 2 μήνες και μετά τα σκοτώνει σε τέτοια μαγαζιά. Επίσης χαλάει 150-200 Ευρώ σε κάρτες γιατι νομίζει οτι το καρτοκινητό το ελέγχεις. Ο άνθρωπος μένει σε ένα κολοϊσόγειο και με το ζώρι την βγάζει. Δεν έχει computer οπότε δεν μπορείς να πεις οτι είναι ο καλύτερος gadjetakias ούτε φυσικά γνωρίζει σε βάθος όπως οι περισσότεροι εδώ τις προχωριμένες λειτουργίες ενός κινητού. Αυτό απλά το ανέφερα σαν ένα παράδειγμα που πιστέυω οτι υπάρχουν πολλά και σίγουρα με τέτοιους τύπους τα προαναφερθέντα μαγαζιά κάνουν χρυσές δουλειές. Εγώ προσωπικά κρατάω τις συσκευές μέχρι να πεθάνουν, αν δεν μου κάνουν τις πασάρω σε συγγενείς ή φίλους, και όταν τις αποτελειώσουν και αυτοί τις πηγαίνω στην Vodafone (αν και δεν έχω vodifon) για ανακύκλωση για να φέυγουν από την μέση. Ποτέ δεν θα πούλαγα σε αυτούς τους αλήτες... Καλό είναι να μην είμαστε πάντα απόλυτοι αφού οι περιπτώσεις διαφέρουν...Παντώς κι εγώ δεν έχω καλές εντυπώσεις από αυτούς. Ειδικά από το κατάστημα Σαββίδης-κοντά στο Πεδίον του Άρεως. Ο τύπος ήταν αγενέστατος καταρχήν. Μου είχε και καλά κρατήσει ενα κινητο δια τηλεφώνου κι όταν πηγα να το παρώ,όπως είχαμε συμφωνησει, το χε πουλησει!!! Είχε και υφάκι ειρωνίας στο τέλος!!! Από τότε έιπα στον εαυτό μου ποτέ ξανά σε αυτούς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 θελω να πουλησω το κινητο μου,ξερετε κανενα καταστημα στην θεσ/νικη που να περνει μεταχειρισμενα? Itseto που ακριβως ειναι αυτο το μαγαζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry__P900 Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Katw stin omonoia tha vreis arketa... Παράθεση Sony Ericsson :love: :shoot:Nokia:whip: :cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 aleksandrou svwloy me to poy stribeis anebainontas thn palaiwn patrwn sta aristera sou me kateythinsi thn agia sofia...einai akribws me to pou stribeis...to blepeis.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 φιλε μου μακρυα!!!!εκτος αν θελεις να τα σκοτωσεις!!!δοκιμασε χρυση ευκαιρια και http://www.fleamarket.gr και εδω οπως σου ειπε ενας φιλος παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 θεσσαλονικη ειπαμε Henry__P900 .... δεν μπορω να καταλαβω τι γραφεις με τα greeklish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Παιδιά ο γερμανός σταμάτησε να παίρνει μεταχειρισμένα; :worry: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 νομίζω... Τώρα παίρνει τα νομίζω και σου κάνει έκπτωση 20% στα SE... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eserichia Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Και γιατί δεν τα πουλάς σε γνωστούς να τους πάρεις και πιο πολλά; Στα μαγαζιά αυτά δεν αξίζει να πουλήσεις. Παράθεση There is only one way... My way... The kounelis way... :shifty: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Και γιατί δεν τα πουλάς σε γνωστούς να τους πάρεις και πιο πολλά; Στα μαγαζιά αυτά δεν αξίζει να πουλήσεις. Αν υπήρχε κάποιος που να θελε κινητό, φυσικά και θα του το πούλαγα. Αφού δεν υπάρχει όμως, υπάρχει το fleamarket και αν κι εκεί δεν γίνει κάτι, τότε θα το σκοτώσω σε κάποιο μαγαζί που να παίρνει :O Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Pantos genika den leei na to doseis se magazi,stantar 8a sto skotosoun!Gia 8essaloniki exei stin egnatia kapia magazia pou pernoun metaxirismena. Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Pantos genika den leei na to doseis se magazi,stantar 8a sto skotosoun!Gia 8essaloniki exei stin egnatia kapia magazia pou pernoun metaxirismena. Απτο να μου μείνει στο ράφι, τουλάχιστον ας το δώσω όσο όσο. Να έχω κι ένα κέρδος στα οικονομικά του καινούργιου :) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Εκτός από το fleamarket δοκίμασε και το buy&sell αυτού του forum. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 καλα ενταξει αυτο ειναι γνωστο...ξερετε κανενα μαγαζι σαλονικα που να τα περνει με καλες τιμες?εννοω καλυτερες απο τα αλλα...αν εχετε καποια εμπειρια....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Όσοι μένουν κοντά στον Πειραιά, υπάρχει στην Νίκαια η ΚΙΝΗΤΟΜΑΝΙΑ πάνω στην Πέτρου Ράλλη λίγο πριν γίνει δρόμος, πηγαίνοντας από Σαλαμίνος προς Village Park. Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A_S_T_E_R_I Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Ρε παιδια πως μπαινουν στο Buy & Sell? :worry: Γιατι δεν το βλεπω? :blink: Υπαρχουν καποιες προυποθεσεις γι'αυτο κι αν ναι, ποιες? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Ρε παιδια πως μπαινουν στο Buy & Sell? :worry: Γιατι δεν το βλεπω? :blink: Υπαρχουν καποιες προυποθεσεις γι'αυτο κι αν ναι, ποιες? :wacko: Συχνές απορίες για το Buy & Sell :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekgate7 Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 hi paidia!!!tha ithela na rotiso pou mporo na vro na agoraso metaxeirismeno kinito......meso internet h meso kapoiou magaziou.....kai an mporeite na mou peite pio einai kai to kalutero an gnorizate...(ka iappo thema timon kai apo thema poiotitas)....euxaristo prokatavolika...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 efimerides me agelies, http://www.fleamarket.gr , magazia sto kedro me kinita, apo edo sto buy and sell Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 hi paidia!!!tha ithela na rotiso pou mporo na vro na agoraso metaxeirismeno kinito......meso internet h meso kapoiou magaziou.....kai an mporeite na mou peite pio einai kai to kalutero an gnorizate...(ka iappo thema timon kai apo thema poiotitas)....euxaristo prokatavolika...... Buy and Sell :) Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 to e-bay einai ligo pio bleximo. thelei kartes kai istories. sto fleamarket den thelei kartes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekgate7 Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 guys exo vrei ena site(logika eseis tha to kserete) to opoio exei kinita kainouria se teleies times.... http://importgsm.com .....to 3erete auto to sote?ti leei?poiotita?a3iopistia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 nekgate7 to site ayto den to ixera alla apoti fenete exei poli kales times... opoios xeri kati i exei agorasi apo ayto kati...parakalo as mas pei ebiries... re paidia einai sigoyra kainoyria??? ligo koylo moy fenete giati se kapoia pragmata i times exoyn poli megali diafora... :what: Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Katw stin omonoia tha vreis arketa... Που ακριβώς αναφέρεσαι; Θα ήθελα να πάω μια βόλτα σε ένα από αυτά για να βρω ένα μεταχειρισμένο (μέχρι 20ε) κινητό για μια δεύτερη χρήση που θέλω :) Έχετε υπόψην κάποιο τέτοιο μαγαζάκι; Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts