tsiglas Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Ρε παιδες, εσεις εχετε δηλαδη Note 8 με snap? εγω παντα μιλαω για ο,τι ερχεται ελλαδα, αρα και το σ8 και το νοτε 8 με exynos τα εννοω. Δεν συγκρινω διαφορετικα πραγματα. επισης ετσι οπως το λετε δεν καταλαβα, ειχατε σ8 με exynos Και Note 8 με snap Και γιαυτο βλεπετε καλυτερη μπαταρια? Εγω παντως μιλαω για τα επισημα, αν μου ερθει με snap πειτε το να το ξερω, αλλα νομιζω οτι δεν ερχονται καν ευρωπη, οποτε βοηθηστε λιγο να ξεμπερδευτω. Μα που μπερδεύτηκες τα παιδιά μιλάνε για παρά εισαγωγές ότι αφορά την Ελλάδα...Ο geovas δεν είναι κάτοικος Ελλάδας. Στην Ελλάδα το έχουμε αναφέρει παρά πολλές φορές ότι έρχεται μόνο με τον exynos... Οτιδήποτε άλλο είναι εκτός εγγύησης ελληνικής αντιπροσωπείας.... Στην πραγματικότητα ότι αφορά το s8+ αλλά με snap (όποτε όχι Ελληνικό) είχε καλύτερη αυτονομία και θερμοκρασίες από τον exynos) Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό και με το Note 8 Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 For the recond... Ειχα S8+ και με Exynos και με Snap 835. Ο Snap καλυτερος σε διαχειριση και θερμοκρασιες. Μιας και το Note 8 φοράει τους ίδιους επεξεργαστές με το S8+ - για αυτό έκανα και το comment παραπάνω. Το Note 8 με Snap θα βγαζει καλύτερους χρόνου σε μπαταρία αλλά θα είναι και πιο δροσερό. Στην Ελλάδα όπως σωστά είπε ο tsiglas παραπάνω, έρχεται μόνο με τον Exynos. Όποιος θέλει Snap παει για παραεισαγωγή με ότι αυτό σημαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Παίδες συγγνώμη αλλά τα έχετε κάνει λίγο σαλάτα. 1ον παραεισαγωγη σημαίνει εκτός αντιπροσωπίας, άρα αν πάρω από αμαζον ή και σκρουτζ είναι παραεισαγωγη. Δε σημαίνει ότι είναι exynos. O exynos νομίζω δεν έρχεται καθόλου Ευρώπη άρα μιλάμε για αγορά αππ Ασία συνήθως και θεωρώ ότι αφορά λίγους. Όταν λοιπόν κάνουμε συγκρίσεις καλό είναι να εννοούμε ίδια πράγματα. Είτε θα μου λέτε s8+ με exynos vs note 8 με exynos είτε με snap και τα 2, εφόσον έτσι έρχονται ακόμα. Αν έφερνε η αντιπροσωπία snap οκ να τα μπλεξουμε. Από εκεί και πέρα εγώ ήμουν μια χαρά ικανοποιημενος με exynos s8+ οπότε με αυτό θα συγκρίνω το νοτε 8 με exynos που περιμένω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Παίδες συγγνώμη αλλά τα έχετε κάνει λίγο σαλάτα. 1ον παραεισαγωγη σημαίνει εκτός αντιπροσωπίας, άρα αν πάρω από αμαζον ή και σκρουτζ είναι παραεισαγωγη. Δε σημαίνει ότι είναι exynos. O exynos νομίζω δεν έρχεται καθόλου Ευρώπη άρα μιλάμε για αγορά αππ Ασία συνήθως και θεωρώ ότι αφορά λίγους. Όταν λοιπόν κάνουμε συγκρίσεις καλό είναι να εννοούμε ίδια πράγματα. Είτε θα μου λέτε s8+ με exynos vs note 8 με exynos είτε με snap και τα 2, εφόσον έτσι έρχονται ακόμα. Αν έφερνε η αντιπροσωπία snap οκ να τα μπλεξουμε. Από εκεί και πέρα εγώ ήμουν μια χαρά ικανοποιημενος με exynos s8+ οπότε με αυτό θα συγκρίνω το νοτε 8 με exynos που περιμένω.Παραεισαγωγη σημαίνει καθαρά και μόνο (όχι εισαγωγή από ελληνική αντιπροσωπεία οπός είπες) Αν είναι από ευρωπαϊκή χώρα έχεις εγγύηση 2 χρόνια κανονικά (με κάποιες εξαιρέσεις όπου θα πρέπει να περιμένεις κάνα μήνα για ανταλλακτικά) Αν είναι Ασίας η Αμερικής κλπ η συσκευή (άλλο μοντέλο ουσιαστικά) τότε δεν μπορούν να σε καλύψουν Αυτό είναι ότι αφορά την Samsung και είναι και το λογικότερο, δυστυχώς κάποιες εταιρείες ακολουθούν γραμμή τύπου δεν το πήρες από ελληνική αντιπροσωπεία δεν έχεις εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Παραεισαγωγη σημαίνει καθαρά και μόνο (όχι εισαγωγή από ελληνική αντιπροσωπεία οπός είπες) Αν είναι από ευρωπαϊκή χώρα έχεις εγγύηση 2 χρόνια κανονικά (με κάποιες εξαιρέσεις όπου θα πρέπει να περιμένεις κάνα μήνα για ανταλλακτικά) Αν είναι Ασίας η Αμερικής κλπ η συσκευή (άλλο μοντέλο ουσιαστικά) τότε δεν μπορούν να σε καλύψουν Αυτό είναι ότι αφορά την Samsung και είναι και το λογικότερο, δυστυχώς κάποιες εταιρείες ακολουθούν γραμμή τύπου δεν το πήρες από ελληνική αντιπροσωπεία δεν έχεις εγγύηση.Αυτό εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω. Έχω το s8 plus duos sm-g955fd. Η μόνη διαφορά με το sm-g955f που εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα είναι ότι στη θέση που μπαίνει η sd card, μπαίνει και η δεύτερη sim card. Κατά τ'άλλα τα κινητά είναι πανομοιότυπα. Να φανταστείτε μόλις έβαλα την ελληνική sim μέσα το κινητό έκανε επανεκκίνηση και μου πέρασε την ελληνική EUR που φοράει το single sim. Περιττό να πω ότι το κινητό λειτουργεί άψογα. Οπότε δε βρίσκω τον λόγο που δεν αναλαμβάνει η αντιπροσωπεία έστω με πληρωμή την επισκευή. Ευτυχώς υπάρχουν αλλά κατάστηματα που αναλαμβάνουν και με εγγύηση επισκευής. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Παραεισαγωγη σημαίνει καθαρά και μόνο (όχι εισαγωγή από ελληνική αντιπροσωπεία οπός είπες) Αν είναι από ευρωπαϊκή χώρα έχεις εγγύηση 2 χρόνια κανονικά (με κάποιες εξαιρέσεις όπου θα πρέπει να περιμένεις κάνα μήνα για ανταλλακτικά) Αν είναι Ασίας η Αμερικής κλπ η συσκευή (άλλο μοντέλο ουσιαστικά) τότε δεν μπορούν να σε καλύψουν Αυτό είναι ότι αφορά την Samsung και είναι και το λογικότερο, δυστυχώς κάποιες εταιρείες ακολουθούν γραμμή τύπου δεν το πήρες από ελληνική αντιπροσωπεία δεν έχεις εγγύηση. το ξερω, αλλα για μενα οταν μπαινει καποιος εδω και μιλαει υποτιθεται οτι αναφερεται σε αυτο που ερχεται ελλαδα, ή εστω επισημα ευρωπη και εχει εγγυηση ελλαδα. Απο οσο ξερω κανενα με snapdragon δεν ερχεται ευρωπη επισημα αρα και δεν υπαρχει καλυψη. Επομενως και στο θεμα μπαταριας που κουβεντιαζουμε παντα λεμε για τον exynos και συγκρινουμε exynos με exynos. Εξαλλου αν θυμαμαι καλα ο Νικος το σ8 του το ειχε παρει απο εμιρατα, που σημαινει οτι ειχε snapdragon, που σημαινει οτι οπως τα λετε ειχε ακομα καλυτερη αυτονομια, που σημαινει οτι αν εγω πχ που ειχα σ8 με exynos και εβλεπα τρομερη αυτονομια ακουω τετοια αποψη (δηλαδη οτι το σ8 του δεν τον εβγαζε μεχρι βραδυ) ειτε ο snap ειναι χειροτερος ειτε κατι αλλο συμβαινει, ποσο μαλλον οταν μετα το note 8 με ιδιο socket βγαζει τοσο παραπανω. Γενικα ενα μπερδεμα καταληγω οτι γινεται οταν δεν μιλαμε συγκεκριμενα. Τελος παντων, οσο αφορα το χρωμα πηρα μαυρο και περιμενω να το δουλεψω. Εντυπωσεις απο τελος εβδομαδας και επειτα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Το ς8 με το νοτε8 αν δεν κάνω λάθος εχουν και διάφορα 2gb ram που αλλάζει τα δεδομένα στην μπαταρία. Δεν ξέρω αν έχουν και ίδιο συγχρονισμό. Όπως και να έχει το Note8 μετά από έναν μην είναι εκπληκτικη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Το ς8 με το νοτε8 αν δεν κάνω λάθος εχουν και διάφορα 2gb ram που αλλάζει τα δεδομένα στην μπαταρία. Δεν ξέρω αν έχουν και ίδιο συγχρονισμό. Όπως και να έχει το Note8 μετά από έναν μην είναι εκπληκτικη συσκευή. Όντως η ραμ βοηθάει να μην κλείνουν εφαρμογές που θεωρητικά είναι πιο ενεργοβορο αλλά από την άλλη οι ίδια η ραμ απαιτεί περισσότερο ρεύμα. Όπως και να έχει θα σας πω και εγώ την εικόνα που θα έχω Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 το ξερω, αλλα για μενα οταν μπαινει καποιος εδω και μιλαει υποτιθεται οτι αναφερεται σε αυτο που ερχεται ελλαδα, ή εστω επισημα ευρωπη και εχει εγγυηση ελλαδα. Απο οσο ξερω κανενα με snapdragon δεν ερχεται ευρωπη επισημα αρα και δεν υπαρχει καλυψη. Επομενως και στο θεμα μπαταριας που κουβεντιαζουμε παντα λεμε για τον exynos και συγκρινουμε exynos με exynos. Εξαλλου αν θυμαμαι καλα ο Νικος το σ8 του το ειχε παρει απο εμιρατα, που σημαινει οτι ειχε snapdragon, που σημαινει οτι οπως τα λετε ειχε ακομα καλυτερη αυτονομια, που σημαινει οτι αν εγω πχ που ειχα σ8 με exynos και εβλεπα τρομερη αυτονομια ακουω τετοια αποψη (δηλαδη οτι το σ8 του δεν τον εβγαζε μεχρι βραδυ) ειτε ο snap ειναι χειροτερος ειτε κατι αλλο συμβαινει, ποσο μαλλον οταν μετα το note 8 με ιδιο socket βγαζει τοσο παραπανω. Γενικα ενα μπερδεμα καταληγω οτι γινεται οταν δεν μιλαμε συγκεκριμενα. Τελος παντων, οσο αφορα το χρωμα πηρα μαυρο και περιμενω να το δουλεψω. Εντυπωσεις απο τελος εβδομαδας και επειτα. προφανος αν δεν ερχεται στην ευρωπη την ξεχναει την εγγηηση (δεν υπαρχει τροπος να τον καλυψουν απο την στιγμη που δεν υπαρχουν parts) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Ενδιαφέρον.....τα παρακάτω συγκριτικά με iPhone X Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 (edited) Ότι έχει σχέση με βίντεο rendering ή κάποια πολύ απαιτητική δουλειά τα φετινά iPhone θα είναι σίγουρα πολύ γρηγορότερα από όλα τα φετινά android και σχεδόν σίγουρα και από τα android που θα κυκλοφορήσουν το 2018. Σε καθημερινή χρήση δεν υπάρχει κάποια διαφορά σε ταχύτητα ούτε θα καταλάβει ο χρήστης κάτι. Ακόμα και με μισή τιμή συσκευές αν συγκρίνουμε με τις 2 συσκευές των βίντεο ένας νορμάλ άνθρωπος (όχι καμμένος με την τεχνολογία) δεν θα καταλάβει διάφορες σε ταχύτητα. Εγώ προσωπικά σε ένα πράγμα καταλαβαίνω χτυπητη διαφορά. Στο smoothness του λειτουργικού και των εφαρμογών γενικότερα. Σε σχέση με όλα τα αντροιντ φαίνεται η διαφορά υπέρ των iPhone, και ευκολα το καταλαβαινει κανείς από την πρώτη στιγμή. Ίσως πλησιάζουν τα pixel αλλά και πάλι υπάρχει διαφορά . Βέβαια η αλήθεια είναι πως το note 8 συγκεκριμένα είναι φορτωμένο από λειτουργίες και εφαρμογές από default οπότε δεν είναι ο καλύτερος ανταγωνιστής του iPhone από άποψη ταχύτητας. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Edited November 5, 2017 by gesvts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 (edited) Ενδιαφέρον.....τα παρακάτω συγκριτικά με iPhone X Το ενδιαφερον ποιο ειναι ; Και μονο που ανοιγεις youtube να δεις και το ενα εχει ενα στρεμμα οθονη και το αλλο διπλα φαινεται μινι μπροστα του παυεις να εχεις ενδιαφερον:p:p:p ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ότι έχει σχέση με βίντεο rendering ή κάποια πολύ απαιτητική δουλειά τα φετινά iPhone θα είναι σίγουρα πολύ γρηγορότερα από όλα τα φετινά android και σχεδόν σίγουρα και από τα android που θα κυκλοφορήσουν το 2018. Σε καθημερινή χρήση δεν υπάρχει κάποια διαφορά σε ταχύτητα ούτε θα καταλάβει ο χρήστης κάτι. Ακόμα και με μισή τιμή συσκευές αν συγκρίνουμε με τις 2 συσκευές των βίντεο ένας νορμάλ άνθρωπος (όχι καμμένος με την τεχνολογία) δεν θα καταλάβει διάφορες σε ταχύτητα. Εγώ προσωπικά σε ένα πράγμα καταλαβαίνω χτυπητη διαφορά. Στο smoothness του λειτουργικού και των εφαρμογών γενικότερα. Σε σχέση με όλα τα αντροιντ φαίνεται η διαφορά υπέρ των iPhone, και ευκολα το καταλαβαινει κανείς από την πρώτη στιγμή. Ίσως πλησιάζουν τα pixel αλλά και πάλι υπάρχει διαφορά . Βέβαια η αλήθεια είναι πως το note 8 συγκεκριμένα είναι φορτωμένο από λειτουργίες και εφαρμογές από default οπότε δεν είναι ο καλύτερος ανταγωνιστής του iPhone από άποψη ταχύτητας. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Απαιτητικη δουλεια την κανει το iphone καλυτερα ; Εχεις δουλεψει καθολου Note 8 για να δεις πως τα καταφερνει απαιτητικα οπως λες ;Το Note 8 ερχεται με τριπλασιο μεγεθος εφαρμογων σε σχεση με το iphone λογο και του επαγγελματικου του χαρακτηρα και φυσικα παιρνει αριστα. Αυτο με το σμουθ που λες παλι ; Οποιος εχει αντροιντ ναυαρχιδα εδω και χρονια οταν τυχαινει να πιανει iphone και μονο που πατωντας τα tab με τα βραδυκαυστα animation που ανοιγοκλεινουν σαν να σκανε φουσκες για να μπει σε μια εφαρμογη παθαινει κατι:p Edited November 5, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Ο βασιλιάς είναι στο θρόνο του, οι υπόλοιποι απλώς τον ακολουθούν.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Απαιτητικη δουλεια την κανει το iphone καλυτερα ; Εχεις δουλεψει καθολου Note 8 για να δεις πως τα καταφερνει απαιτητικα οπως λες ;Το Note 8 ερχεται με τριπλασιο μεγεθος εφαρμογων σε σχεση με το iphone λογο και του επαγγελματικου του χαρακτηρα και φυσικα παιρνει αριστα. Αυτο με το σμουθ που λες παλι ; Οποιος εχει αντροιντ ναυαρχιδα εδω και χρονια οταν τυχαινει να πιανει iphone και μονο που πατωντας τα tab με τα βραδυκαυστα animation που ανοιγοκλεινουν σαν να σκανε φουσκες για να μπει σε μια εφαρμογη παθαινει κατι:p - δεν είπα πως κάνει την ίδια δουλειά καλύτερα. Το αποτέλεσμα πιθανότατα θα είναι το ίδιο. Είπα ταχύτερα. - το note ό,τι εφαρμογές παίρνει, τις ίδιες παίρνουν και τα αντροιντ των 80€. Δεν μιλάω για τις default εφαρμογές που χρήζουν πενάκι. Είναι γνωστό πως οι εφαρμογές για το iPhone είναι πιο καθαρογραμμενες για το συγκεκριμένο λειτουργικό και άρα δουλεύουν καλύτερα. Για άτομα που δουλεύουν πιξελ, oneplus οι default εφαρμογές του note είναι το γνωστό bloatware. - το ότι είναι πιο αργά τa animations (και δεν υπαρχει επιλογη για την ταχυτητα τους) δεν το κάνει μη smooth το iPhone. Στο μάτι το δικό μου είναι πιο smooth από τα αντροιντ. Ίσως το smartphone της Razer να είναι στα ίδια επίπεδα με την 120hz οθόνη. Btw και εγώ από note 8 γράφω. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 (edited) - δεν είπα πως κάνει την ίδια δουλειά καλύτερα. Το αποτέλεσμα πιθανότατα θα είναι το ίδιο. Είπα ταχύτερα. - το note ό,τι εφαρμογές παίρνει, τις ίδιες παίρνουν και τα αντροιντ των 80€. Δεν μιλάω για τις default εφαρμογές που χρήζουν πενάκι. Είναι γνωστό πως οι εφαρμογές για το iPhone είναι πιο καθαρογραμμενες για το συγκεκριμένο λειτουργικό και άρα δουλεύουν καλύτερα. Για άτομα που δουλεύουν πιξελ, oneplus οι default εφαρμογές του note είναι το γνωστό bloatware. - το ότι είναι πιο αργά τa animations (και δεν υπαρχει επιλογη για την ταχυτητα τους) δεν το κάνει μη smooth το iPhone. Στο μάτι το δικό μου είναι πιο smooth από τα αντροιντ. Ίσως το smartphone της Razer να είναι στα ίδια επίπεδα με την 120hz οθόνη. Btw και εγώ από note 8 γράφω. 5 Sent from my SM-N950F using Tapatalk Οι default εφαρμογες του note δεν ειναι bloatware.Ειναι η χρηση του λειτουργικου σε συνεργασια με ολες τις εφαρμογες.Το οτι στα pixel δεν υπαρχουν ειναι γιατι δεν εχουν σκοπο να λειτουργουν οπως στο Note 8. Οσο για τις επιλογες να ρυθμισεις τα animations στα iphone εαν ξεκινησουνε να λεμε τι δεν εχει να ρυθμισεις σε σχεση με το Note 8 πρεπει να γραφουμε κατι ωρες. Το να λεμε σαν δικαιολογια 'Δεν πειραζει' που δεν εχει το ενα δεν εχει το αλλο αλλα ειναι καλο δεν παυει το software να παραμενει φτωχο αντικειμενικα . Edited November 5, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 To 256GB με dual sim έρχεται καθόλου στην Ευρώπη? Στο black friday λέτε να δούμε καμία μείωση των τιμών? Νομίζω ότι πέρσι στην Αγγλία υπήρχε στα samsung μία πτώση 20% περίπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Εγώ προσωπικά σε ένα πράγμα καταλαβαίνω χτυπητη διαφορά. Στο smoothness του λειτουργικού και των εφαρμογών γενικότερα. Σε σχέση με όλα τα αντροιντ φαίνεται η διαφορά υπέρ των iPhone, και ευκολα το καταλαβαινει κανείς από την πρώτη στιγμή. Ίσως πλησιάζουν τα pixel αλλά και πάλι υπάρχει διαφορά . Sent from my SM-N950F using Tapatalk Πιστεύεις ότι μπορεί να αλλάξει αυτό από την μια στιγμή στην άλλη ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Πιστεύεις ότι μπορεί να αλλάξει αυτό από την μια στιγμή στην άλλη ; Sent from my iPhone using Tapatalk 10 χρόνια υπάρχει στην αγορά το android... νομίζω η λέξη "στιγμή" δεν είναι και η πιο κατάλληλη στη συγκεκριμένη περίπτωση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 10 χρόνια υπάρχει στην αγορά το android... νομίζω η λέξη "στιγμή" δεν είναι και η πιο κατάλληλη στη συγκεκριμένη περίπτωση..... Βασικά δεν αναφερόμουν γενικά στο android αλλά ειδικά στη Samsung. Γράψε λάθος περί στιγμής. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Νομίζω ότι οι οποίες συζητήσεις είναι περί ορέξεως.... Η αλήθεια είναι ότι φέτος με το s8 και τώρα με το NOTE δεν έχουμε και πολλά να πούμε για αυτές τις άριστες σε όλα τους συσκευές...μιλαμε για ότι καλύτερο μπορούσε να δώσει η αγορά...ελλαχιστα τα σχόλια με πραγματικά προβλήματα...ενταξει θα μου πεις "930 και 1030 ευρώ είναι αυτά σιγά μη και δεν ήταν απροβλημάτιστα" αλλα δεν είναι πάντα έτσι... Εγώ πραγματικά έχω την δυνατότητα και θα ήθελα να δοκιμάσω και κάτι άλλο κορυφαίο (εκτός ios) αλλά θα πρέπει να περιμένω το 2018 μίας και δεν υπαρχει κατι στα κυβικά της Samsung φέτος...αυτο για μένα τα λέει όλα. Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Θα το ξαναγραψω γιατι το σηκώνει η περισταση, απο το s8 μεχρι και σημερα η σαμμυ εχει κανει τρομερη δουλειά στο λειτουργικο της. Οι αναβαθμισεις ειναι τοσο καλες που δεν εχω δει κολλημα σε καποια εφαρμογη, ουτε καν επανεκίνηση. Δεν θα λεγα το ιδιο για το ios που με την ελευση της 11 ισοπεδωσε οτι συσκευη κυκλοφορουσε ( πλην του 8 και του x). Υπαρχουν τα σχετικα ποσταρίσματα στο facebook απο τα παραπονα των χρηστων του ios. Επισης ειχα στα χερια μου το 7plus και ειχα πολλα προβληματα στην καταναλωση της μπαταριας και κολλήματα σε εφαρμογες. Ας λυσει τα προβληματα η apple και αφηστε το android στην ησυχια του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Ήρθα κι εγώ στο όχημα του Note 8. Προφανώς άρεσε πολύ στη γυναίκα μου η μεγάλη οθόνη του S8+ που είχα σε σχέση με το S8 της κι έτσι το πήγα στο Samsung Store και το αντάλλαξα με το Note 8. Τώρα εκείνη χαίρεται το S8+ κι εγώ το big boy. Ήξερα τι να περιμένω, αυτό που θέλω να δω είναι η μπαταρία του, αλλά το έχω 24 ώρες μόνο και είναι νωρίς να κρίνω. Δεν το περίμενα, αλλά τα 6GB μνήμης κάνουν διαφορά στη χρήση. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Καλός όρισες και εσύ στην αυλή του Βασιλιά.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMAKRY Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Παιδιά το κινητό είναι άπαιχτο . Το έχω ένα μήνα. πριν είσα το s6 edge και ποιο πριν iPhone από την αρχή μέχρι και 5s. Δεν έχω λόγια και τα έχει όλα. Τα πάντα. Ακόμα και στο μέγεθος απροβληματιστο. Όταν το είδα δε στο youtube δίπλα στο X ήταν το κάτι άλλο. Πραγματικά το βλέπω και το θαυμάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Εντάξει έλιωσα στο γέλιο με το νέο διαφημιστικό της Samsung απέναντι στην Apple...Απλά δεν υπάρχει η ειρωνεία τους.... https://m.youtube.com/watch?v=R59TevgzN3k&time_continue=60 Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts