Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Thanks guys αλλα ειμαι σίγουρος πως το προβλημα οφείλεται στο ότι περασα την Oreo χωρις να κανω reset. Οποτε λεω να το δοκιμάσω πρωτα αυτο και μετα βλέποντας και κάνοντας. :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Thanks guys αλλα ειμαι σίγουρος πως το προβλημα οφείλεται στο ότι περασα την Oreo χωρις να κανω reset. Οποτε λεω να το δοκιμάσω πρωτα αυτο και μετα βλέποντας και κάνοντας. :)
Προσωπικά από Note4 ήρθα με Helium backup and restore και στην πλειοψηφία των εφαρμογών πέρασαν και τα data των εφαρμογών.

Titanium σίγουρα δεν το λες, αλλά από το τίποτα είναι μία εναλλακτική.

Κατοχος και εγω πλεον συσκευης!δν μπορω να βρω που ειναι το ποσοστο μπαταριας απο την διαχειριση να το βγαλω..μηπως το αφαιρεσαν στην 8 εκδοση?

Settings - Display - Status bar - Show battery percentage (στο S9 εκεί βρίσκεται, λογικά ισχύει κι εδώ το ίδιο).

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Edited by Sofos_5

Αν θες δοκίμασε πρώτα: settings -> apps-> 3 τελίτσες πάνω δεξιά-> reset apps preferences και κάνε restart.

Μετά την Oreo μου το έκανε κ μένα το drain, το παραπάνω το βρήκα στο xda, τώρα η μπαταρία πάει μια χαρά.

https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-8/help/battery-draining-oreo-updat-t3769812/page5

Edited by netgeo

Ευχαριστω ολους. Δοκιμαζω με το App setting και αν δεν αλλαξει τιποτα παμε για Hellium κλπ :)

Ειναι ο καταραμενος ο Secure Folder που δεν θελω να χασω, αλλιως θα ειχα κανει root προ πολλου.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Για burn in μου φαίνεται.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια απο χθες εμφανιζεται στην οθονη μια εικονα σαν του μηνυματος σε ολες τις εφαρμογες,σαν σκια .Δεν ξερω αν επαθε κατι η οθονη. Τι πιστευετε,ετυχε σε καποιον αλλο?

Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι οταν βγαλω screenshot δεν φαινεται.

Για burn in μου φαίνεται.

Το ίδιο και εγώ. με reset έστρωσε ωραία. έφερα μόνο απο το Samsung Account ότι δεδομένα είχε συγχρονίσει. ωστοσο εξαιρετικά χρονοβόρο αφού κάνεις έισοδο μετά σε κάθε εφαρμογή και βάζει κωδικούς κλπ.

για ένα πράγμα είχα υποκλιθεί στην Apple και το λέω ακόμα, το ότι έκανες επαναφορά, φορματ κλπ, και ήταν σαν να έκλεισες και να άνοιξες το κινητό. εντελώς smooth διαδικασία.

Some age, others mature...:lol:

Το ίδιο και εγώ. με reset έστρωσε ωραία. έφερα μόνο απο το Samsung Account ότι δεδομένα είχε συγχρονίσει. ωστοσο εξαιρετικά χρονοβόρο αφού κάνεις έισοδο μετά σε κάθε εφαρμογή και βάζει κωδικούς κλπ.

για ένα πράγμα είχα υποκλιθεί στην Apple και το λέω ακόμα, το ότι έκανες επαναφορά, φορματ κλπ, και ήταν σαν να έκλεισες και να άνοιξες το κινητό. εντελώς smooth διαδικασία.

Δεν εχω δοκιμασει αλλα καπου ελεγε οταν εκανα την αναβαθμιση οτι μονο στην εκδοση 8 και μετα δηλαδη με το ορεο θα γινοντουσαν αυτοματοι συγχρονισμοι , σε επαφες , ρυθμισεις , εφαρμογες και τα data τους . Το εχει ψαξει κανεις? Η το καλυτερο ας πουμε που μπορουμε να κανουμε για να χανουμε στο ελαχιστο τα δεδομενα που εχουμε ωστε να χρειαστει λιγοτερο στησιμο μετα το κινητο?

Καλησπέρα, εχω το note 8 περίπου 6 μήνες, τις τελευταίες μέρες μου βγάζει μια ειδοποίηση, έλεγχος θύρας usb για νερο ή υγρασία. Το εχει παρουσιασει σε κανενα αυτο? Μου το εμφανιζει οταν πεσει εστω μια μικρη σταγονιτσα η οταν εχει υγρασια ο χωρος και κανει επανεκκίνηση το τηλεφωνο μονο του!

Ειναι φυσιολογικο αυτο? πρεπει να απευθυνθω στο service?

Καλησπέρα, εχω το note 8 περίπου 6 μήνες, τις τελευταίες μέρες μου βγάζει μια ειδοποίηση, έλεγχος θύρας usb για νερο ή υγρασία. Το εχει παρουσιασει σε κανενα αυτο? Μου το εμφανιζει οταν πεσει εστω μια μικρη σταγονιτσα η οταν εχει υγρασια ο χωρος και κανει επανεκκίνηση το τηλεφωνο μονο του!

Ειναι φυσιολογικο αυτο? πρεπει να απευθυνθω στο service?

Είναι bug της συσκευής έχει παρουσιαστεί κ σε άλλους λογικά θα λυθεί με κάποιο update.. Φυσιολογικό δεν είναι

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Το δοκίμασα και Εγώ. Το έβαλα κάτω απο την βρύση και μου έγραψε υγρασία στην θύρα usb και έκανε αμέσως επανεκκίνηση.

SAMSUNG NOTE 5

Από που έχετε αγοράσει την συσκευη και πόσο καιρό την έχετε;;;

Το έκανε από την αρχή, η μετά την αναβάθμιση, γιατί το διάβασα και αυτό;;;

Σε κανένα φόρουμ του εξωτερικού έχει γίνει καμιά αναφορά;;;

Από που έχετε αγοράσει την συσκευη και πόσο καιρό την έχετε;;;

Το έκανε από την αρχή, η μετά την αναβάθμιση, γιατί το διάβασα και αυτό;;;

Σε κανένα φόρουμ του εξωτερικού έχει γίνει καμιά αναφορά;;;

Τη συσκευη την εχω αγορασει απο τον Κωτσοβολο! το παρατηρησα πριν μερικες μερες.. πιστυεω και εγω πως ειναι καποιο θεμα αναβαθμισης, Bug δεν ξερω τι. hARWARE δεν νομιζω να ειναι γιατι δεν γινεται να μας πουλάνε αδιαβροχο κινητο και να βγαζει μηνυματα υγρασιας! αν καποιο αλλο παιδι εχει το ιδιο θεμα ή ξερει την απαντηση τι γινεται με αυτο το θεματακι να μας ενημερωσει.. γιατι αν ειναι της συσκευης και οχι software να το στειλουμε στ service πριν ληξει η εγγυηση...

Καλημέρα Μετά από αναβάθμιση σε oreo παρατήρησα ότι όταν θέλω να γράψω σε μνμ με το πενάκι στα Ελληνικά με επιλογή πληκτρολόγιο στα Ελληνικά πάντα.. Ενώ εγώ τα γράφω ίδιο χειρός στα Ελληνικά αυτό από κάτω μου τα γράφει σε άλλη γλώσσα.. Κάτι σαν λατινικά... Ρυθμίζεται κάπως? η είναι bugs!??

Καλημέρα Μετά από αναβάθμιση σε oreo παρατήρησα ότι όταν θέλω να γράψω σε μνμ με το πενάκι στα Ελληνικά με επιλογή πληκτρολόγιο στα Ελληνικά πάντα.. Ενώ εγώ τα γράφω ίδιο χειρός στα Ελληνικά αυτό από κάτω μου τα γράφει σε άλλη γλώσσα.. Κάτι σαν λατινικά... Ρυθμίζεται κάπως? η είναι bugs!??

έκανες καμία επανεκκίνηση στο κινητό?

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαμος γινεται στα ξενα φορουμ για το θεμα της υγρασιας και των επανεκκινησεων οχι μονο στο n8 αλλα και στα s8 s9.

https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-Note-8-Questions-and/Moisture-Detected-amp-Constant-Restarting-Since-Oreo/td-p/305422

https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S8-Questions-and-Answers/Galaxy-s8-moisture-detected-won-t-go-away/td-p/110916

https://thedroidguy.com/2018/04/solved-samsung-galaxy-s9-moisture-detected-error-after-water-contact-1082481.

Και το δικο μου απο κωτσοβολο κανει συνεχεια επανεκκινηση οταν το πλυνω.ειναι θεμα λογισμικου αναφερουν αλλα ακομα η samsung δεν εκανε κατι να διορθωθει.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εκατονταδες αναφορες γινονται αν δει καποιος στη google https://www.google.gr/search?source=hp&ei=TIHxWsmqJcKRsAfR0a3YDw&q=note+8+moisture+detected&oq=note+8+&gs_l=mobile-gws-wiz-hp.1.1.41l2j0l5.8525.11027..12503...2....232.1322.0j8j1......0....1.......3..0i131j0i3j0i10j0i30.63H38cwsSh0%3D

Παιδιά μήπως το παρουσιάζει όσοι το έχετε βάλει στο νερό;; Γιατί διαβάζω μερικοί το πλένετε! Εμένα δεν μου βγάζει ακόμα τουλάχιστον κατι τέτοιο.

Το έχω ξαναγράψει: Ο Jerry rig που δοκιμάζει τα κινητά στο YouTube είχε αναφέρει να προσέχουμε καθώς η θύρα ακουστικών του κινητού έχει αισθητήρα υγρασίας και άρα ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ waterproof το κινητό όπως λέει η Samsung. Αυτός τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα έβγαλε.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Δεν το εχω δοκιμασει ποτε να το βολω στο νερο και ας λενε οτι ειναι IP68. το πιανω με βρεγμενα χερια καμια φορα μονο αλλα ποτε δεν μου τ ειχε εμφανισει αυτο. πριν 3 μερες το παρατηρησα το μηνυματακι που βγαζει και απο τοτε οποτε παω εσκεμενα να ριξω εστω και μια σταγονα στη θυρα του usb το εμφανιζει και αναλογα την σταγονα που θα πεσει αν ειναι μεγαλη η μικρη καθυστρει και να σβησει αυτη η ειδοποιηση. και παντα μολις ερθει σ επαφη με τ νερο κανει επανεκκινηση κ μετα μενει μονο η ειδοποιηση..

Μολις μπει νερο στη θυρα usb εκει εχει τον αισθητηρα κανει επανεκκινηση.το πλενω μια φορα τη βδομαδα με fairy κανονικοτατα και καθε μερα χαρτι και αζαξ

Παιδιά μήπως το παρουσιάζει όσοι το έχετε βάλει στο νερό;; Γιατί διαβάζω μερικοί το πλένετε! Εμένα δεν μου βγάζει ακόμα τουλάχιστον κατι τέτοιο.

Το έχω ξαναγράψει: Ο Jerry rig που δοκιμάζει τα κινητά στο YouTube είχε αναφέρει να προσέχουμε καθώς η θύρα ακουστικών του κινητού έχει αισθητήρα υγρασίας και άρα ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ waterproof το κινητό όπως λέει η Samsung. Αυτός τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα έβγαλε.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Και επειδή ο jerry είδε ότι έχει αισθητήρα στα ακουστικά κατέληξε ότι δεν είναι water proof αλλά water resistant και μετά την σπουδαία αυτή αποκάλυψη να βάλουμε τα κλάματα.

Ρε παίδες έλεος με μερικά site που διαβάζετε και τα αναπαράγετε. Το είχαμε αναλύσει στο θέμα του s7 ξανά. Έχει ip68 και τέλος. Το βουτας στο νερό και αντέχει εφόσον δεν κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτά που αντέχει. Αν υπάρχει αστοχια και δεν αντέξει απλά πας σέρβις και σε καλύπτουν εκτός αν το έχεις στραπατσαρει. Κατά τα άλλα έχω αλλάξει 15 αδιάβροχα κινητά με τα μισά από αυτά να έχουν κάνει μπάνιο σε πισίνες, rafting με ώρα μέσα στο ποτάμι κλπ κλπ και κανένα ποτέ δε χάλασε.

Όσο για το θέμα με την επανεκκίνηση, μοιάζει s/w bug καθώς το μήνυμα το έβγαζε πάντα και λογικό για να μην το βάλεις στη φόρτιση με υγρασία, άσε που δε φορτίζει.. Αλλά την επανεκκίνηση πρώτη φορά την κάνει άρα για να την κάνει σε όλους δεν είναι πρόβλημα συσκευής

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μολις μπει νερο στη θυρα usb εκει εχει τον αισθητηρα κανει επανεκκινηση.το πλενω μια φορα τη βδομαδα με fairy κανονικοτατα και καθε μερα χαρτι και αζαξ

Έλεος ρε παιδιά, ηλεκτρονική συσκευή είναι...γιατί δεν το βάζεις και στο πλυντήριο στο πρόγραμμα για τα βαμβακερά; :lol:

Ελπίζω να τρολαρεις πραγματικά το ελπίζω....

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Εμένα έφαγε ενα ποτηράκι νερό κατά λάθος, αλλά όλα οκ!! Δεν έβγαλε κάποιο μήνυμα.

Της γυναίκας το s7 έπεσε στις λάσπες κατα λάθος και το έπλυνε με λιγο σαπούνι και νεράκι, επίσης όλα οκ!

Δεν χρειάζονται υπερβολές νομίζω.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8