MeteorX Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Και στο δικο μου ηρθε η ενημερωση 560.51mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Kαλο είναι πριν τις ενημέρωσης. Nα κλίνετε ότι θέματα έχετε περάσει στο κινητό. Eίτε από Playstore είτε από Substratum και μετά το Sabs όπως δήποτε. Τι ακριβώς update σας ήρθε δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Έκανα και εγώ την ενημέρωση. Γιατί να κλείνουμε τα θέματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Εχει την ρύθμιση που λες. Μια χαρά πάει δεν έχει θέματα. Τσαμάκη 5 euro για πιο λόγο να το του φορέσεις? για να του χαλάει τα χρώματα η να πέσει κάτω και να σπάσει και η οθόνη μαζί και να κολλήσει πάνω στο tempered. Μην βάζεις καν tempered τον 5 euro. Mάζεψε μερικά λεφτά και βάλτου Spigen που είναι στα 20-30 euro. Καλησπερα. Εγω εχω το τζαμακι που λες απλα παλι εχει τα θεματακια του καποιες φορες και μου χανει γραμματα οταν πληκτρολογω. Πού ειναι αυτη η ρυθμιση γιατι δεν την βρισκω. Μηπως προστεθηκε με update ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor_gr Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Και σε μένα τώρα το κατεβάζω Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Για να πάρεις το s9+ θες +339 ευρώ στο πλαίσιο στο trade. Καλύτερα σε συμφέρει να το πουλήσεις 580 και να βάλεις άλλα 165 να το πάρεις από best price Ακριβώς.Να ακολουθεις την ευθεια οδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Λοιπόν μετά την αναβάθμιση σε Oreo η ηχογράφηση με το acr τουλάχιστον που έχω αγορασμένο έπαψε να είναι αξιόπιστη. Στις εισερχόμενες κλήσεις πολλές φορές δεν ηχογραφεί την άλλη πλευρά...Δεν το κάνει πάντα αλλά συχνά όποτε στην ουσία έχει χαθεί η αξιοπιστία...Το αναφέρουν και στο επίσημο site του acr το θέμα αυτό... Το ίδιο ακριβώς μου έκανε και το pixel 2 xl στην ηχογράφηση. Κρίμα γιατί το Android αρχίζει και χάνει την ελευθερία και πάει προς iOS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Το acr, το έχω και εγώ αγοράσει. Δεν το χρησιμοποιώ, δεν είναι και τόσο νόμιμο. Ο developer, το πιο πιθανό είναι, να το ενημέρωση. Και η εφαρμογή cpu temp, δεν μου δουλεύει σε android 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Το acr, το έχω και εγώ αγοράσει. Δεν το χρησιμοποιώ, δεν είναι και τόσο νόμιμο. Ο developer, το πιο πιθανό είναι, να το ενημέρωση. Και η εφαρμογή cpu temp, δεν μου δουλεύει σε android 8. Μια χαρά νόμιμο είναι γι αυτό υπάρχει και δεν το κατέβασαν. Η κακή χρήση είναι άλλο πράγμα....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Sorry αν είμαι off topic...note 8 η 9plus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Sorry αν είμαι off topic...note 8 η 9plus? Αν δεν θα χρησιμοποιείς το πενάκι.. Και δεν έχεις θέμα οικονομικό s9 plus Λίγο καλύτερη κάμερα και φοβερός ήχος με δύο ηχεία κ καλύτερη μπαταρία το s9 plus κ ίσως λίγο πιο όμορφο πιο στογγυλεμενες άκρες Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Sorry αν είμαι off topic...note 8 η 9plus? Για να βάζεις τέτοιο ερώτημα μάλλον με το πενάκι είσαι απλά friendly in use (ίσως και λιγο λιγότερο γιατί οι note τύποι δεν κάνουν υποχωρήσεις όταν μιλάνε για το πενάκι) οπότε πάρε το s9 και να το χαρείς. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν μετά την αναβάθμιση σε Oreo η ηχογράφηση με το acr τουλάχιστον που έχω αγορασμένο έπαψε να είναι αξιόπιστη. Στις εισερχόμενες κλήσεις πολλές φορές δεν ηχογραφεί την άλλη πλευρά...Δεν το κάνει πάντα αλλά συχνά όποτε στην ουσία έχει χαθεί η αξιοπιστία...Το αναφέρουν και στο επίσημο site του acr το θέμα αυτό... Το ίδιο ακριβώς μου έκανε και το pixel 2 xl στην ηχογράφηση. Κρίμα γιατί το Android αρχίζει και χάνει την ελευθερία και πάει προς iOS... Τι acr όντων με one plus 5t είχε κάποια θέματα αλλά μέσα από την ίδια την εφαρμογή σου έδινε την λύση. Με note 8 και android 7 δουλεύει άψογα αλλά και τώρα με Android 8 (oreo) μια χαρά μου δουλεύει. Ίσως ο τρόπος που πέρασες την 8 ή η εφαρμογή να χρειαστεί εκ νέου καθαρή εγκατάσταση. Κάποιο άλλο πρόβλημα όμως δεν τρέχει (τουλάχιστον στην δική μου συσκευή). ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το acr, το έχω και εγώ αγοράσει. Δεν το χρησιμοποιώ, δεν είναι και τόσο νόμιμο. Ο developer, το πιο πιθανό είναι, να το ενημέρωση. Και η εφαρμογή cpu temp, δεν μου δουλεύει σε android 8. Η ηχογράφηση μια χαρά νόμιμη είναι απλά όπως και το live υλικό σε δίκες είναι υπό άλλο καθεστώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Για να βάζεις τέτοιο ερώτημα μάλλον με το πενάκι είσαι απλά friendly in use (ίσως και λιγο λιγότερο γιατί οι note τύποι δεν κάνουν υποχωρήσεις όταν μιλάνε για το πενάκι) οπότε πάρε το s9 και να το χαρείς. Το S9plus Έχω αλλά έχει το λεγόμενο το black crush στο video κι έχω ψιλό ξενερώσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς OTG με NTFS; Γιατί σε εμένα δεν το αναγνωρίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Τι acr όντων με one plus 5t είχε κάποια θέματα αλλά μέσα από την ίδια την εφαρμογή σου έδινε την λύση. Με note 8 και android 7 δουλεύει άψογα αλλά και τώρα με Android 8 (oreo) μια χαρά μου δουλεύει. Ίσως ο τρόπος που πέρασες την 8 ή η εφαρμογή να χρειαστεί εκ νέου καθαρή εγκατάσταση. Κάποιο άλλο πρόβλημα όμως δεν τρέχει (τουλάχιστον στην δική μου συσκευή). Η ηχογράφηση μια χαρά νόμιμη είναι απλά όπως και το live υλικό σε δίκες είναι υπό άλλο καθεστώς. Στις συσκευές S9 και S9+ η Samsung κλείδωσε σε έναν αριθμό χωρών, μαζί και της Ελλάδας, τη δυνατότητα ηχογράφησης κλήσης, σύμφωνα πάντα όπως λένε με τη νομοθεσία της κάθε χώρας. Είναι μια πρακτική όπως δήλωσαν που θα την ακολουθήσουν δυστυχώς και σε άλλες συσκευές τους οπότε δε μου φαίνεται περίεργο να συμβαίνει ήδη με OREO.. Το έχει γνωστοποιήσει και ο δημιουργός της εφαρμογής ACR ώστε να γλυτώσει τυχόν κακή βαθμολογία. Sent from my SM-G960F using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Εχω το ACR, όχι αγορασμένο , και μου λειτουργεί άψογα και με την Oreo. Μόνο μία φορά δε μου έκανε εγγραφή το συνομιλητή, αλλά επειδή ήταν από εταιρεία διαφήμισης και προώθησης συνδρομητικής τηλεόρασης, πιστεύω ότι είχαν πρόγραμμα που ηχογραφούν αλλά εμποδίζει να τους ηχογραφούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 βλεπω πολυ συσητηση γινεται για το arc και εχω την απωρια γιατι δεν βαζετε αυτο που εχω εγω ,https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder, που δουλευει αψογα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς OTG με NTFS; Γιατί σε εμένα δεν το αναγνωρίζει... Εμένα έγραψε,, κατεστραμμένο stick, και το έκανα διαμόρφωση με το κινητό. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω το ACR, όχι αγορασμένο , και μου λειτουργεί άψογα και με την Oreo. Μόνο μία φορά δε μου έκανε εγγραφή το συνομιλητή, αλλά επειδή ήταν από εταιρεία διαφήμισης και προώθησης συνδρομητικής τηλεόρασης, πιστεύω ότι είχαν πρόγραμμα που ηχογραφούν αλλά εμποδίζει να τους ηχογραφούν. Αυτό μου το έκαναν από Τράπεζα, πρέπει να υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 βλεπω πολυ συσητηση γινεται για το arc και εχω την απωρια γιατι δεν βαζετε αυτο που εχω εγω ,https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder, που δουλευει αψογα? Η κυριότερη δυσκολία αυτών των προγραμμάτων είναι να ηχογραφούν την κλήση, όταν γίνεται χρήση ακουστικού bt. Εμένα, και με την oreo δουλεύει σωστά το arc , δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς OTG με NTFS; Γιατί σε εμένα δεν το αναγνωρίζει... Ολα οκ εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Ζεστενεται λιγάκι παραπάνω το τηλέφωνο μετά το τελευταίο update ή ιδέα μου είναι? Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Μόλις πριν λίγο το έκανα και τώρα που το λες σαν να εινσι πιο ζεστό Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Καλησπερα. Εγω εχω το τζαμακι που λες απλα παλι εχει τα θεματακια του καποιες φορες και μου χανει γραμματα οταν πληκτρολογω. Πού ειναι αυτη η ρυθμιση γιατι δεν την βρισκω. Μηπως προστεθηκε με update ? Εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Εμένα έγραψε,, κατεστραμμένο stick, και το έκανα διαμόρφωση με το κινητό. Σου έγραψε ότι είναι κατεστραμένο και το έκανες διαμόρφωση από το κινητό; Είναι ακόμα NTFS το stick; Ολα οκ εδώ! Όλα οκ, ό,τι και να του συνδέσεις με NTFS; Στα βρίσκει όλα κανονικά ή παραπονιέται ότι είναι κατεστραμένο και λέει να το φορμάρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Αποθήκευσα στο pc, ότι είχε το στικ, και μετά, Διαμορφώση από το κινητό, φυσικά δεν ειναι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts