Wishmaster87 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Δες εμενα τις φωτογραφίες στο GoogleDrive μου. Είναι SM-Ν950F made in vietnam knox 0x0 πρέπει να σου λέει εσένα. Μετά στο hardware SamsungExynos, Arm-MaliG71 6GB κτλ. https://drive.google.com/drive/folders/1I1flbY2WnOch_TYgA2uBVEz77DaCPe08 ok τα ίδια έχουμε με τη διαφορά ότι εμένα λέει knox 0x0 και το screen λέει ανάλυση 1440χ2960. Ωραία και τώρα τι σημαίνει αυτό; Επίσης το γεγονός ότι η μπαταρία out of the box είναι 94,64% τι σημαίνει; Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 (edited) ok τα ίδια έχουμε με τη διαφορά ότι εμένα λέει knox 0x0 και το screen λέει ανάλυση 1440χ2960. Ωραία και τώρα τι σημαίνει αυτό; Επίσης το γεγονός ότι η μπαταρία out of the box είναι 94,64% τι σημαίνει; Σημαίνει πως εχεις ένα ευρωπαϊκό samsung note 8 αψεγάδιαστο και οχι refurbished που έλεγες ότι εχεις. Το 94 % σημαίνει ότι το φόρτισαν ως το 94%. Kάτι πιο πολύ δεν μπορώ να σου πω. Πάρε τηλέφωνο τους υπευθυνους και ρότα γιατί σου ήρθε με 94%. Δεν είναι κανόνας πως τα κινητά έρχονται με 50% εμενα είχε έρθει με 60+ Aπό την στιγμή που το κινητό δεν έχει hardware θέμα. Kαι 100% να έρθει δεν μπορούμε να αποδείξουμε πως το είχε άλλος και το εβαλε στο 100% η πως το είχες εσύ. Edited April 14, 2018 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 ok εισαι,το παιδι εχει κανει root και εχει γραψει ο knox οποτε ειναι εκτος εγγυησης.στην περιπτωση σου εισαι οκ και γω οταν εβαλα την εφαρμογη καπου 95 % και ο κυκλους στη φορτιση ειχε.μπορει να το ανοιξε καποιος στο καταστημα.η εγγενης αναλυση ειναι στα 2220*1080 μετα την αλλαζεις στη μεγαλυτερη εσυ απο τις ρυθμισεις - εμφανιση.τωρα αν θες το αλλαζεις λογω κομμενης ετικετας.τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο οπως νομιζεις εσυ, η συσκευη δεν χρησιμοποιηθηκε παντως.το επιπεδο φορτισης ποσο ηταν οταν το ανοιξες ;ποσο τοις εκατο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Aν εννοείτε το κύκλους φόρτισης καμια εφαρμογή δεν τους μετράει σωστά. Οτι θέλει λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 ok τα ίδια έχουμε με τη διαφορά ότι εμένα λέει knox 0x0 και το screen λέει ανάλυση 1440χ2960. Ωραία και τώρα τι σημαίνει αυτό; Επίσης το γεγονός ότι η μπαταρία out of the box είναι 94,64% τι σημαίνει; Το ίδιο ακριβώς ποσοστό γράφει και σε εμένα με 51 κύκλους φόρτισης. Μπορεί από το εργοστάσιο να έρχεται έτσι η μπαταρία. (Μην περιμένεις ότι θα έρθει με 100% της προβλεπόμενης χωρητικότητας). Το λάπτοπ μου, ήρθε out of the box με battery wear 7,2% (δηλαδή χωρητικότητα 92,8%). Μετά από 2 χρόνια είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο η μπαταρία. Οπότε δεν δίνω σημασία. Τώρα, αν θες να δεις αν η συσκευή σου είναι καινούρια και αχρησιμοποίητη, θα το καταλάβεις από τους κύκλους φόρτισης. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Aν εννοείτε το κύκλους φόρτισης καμια εφαρμογή δεν τους μετράει σωστά. Οτι θέλει λέει. αν δεν εχει γρατζουνιες ειναι τα αυτοκολλητα πανω μπορει να κανει μια ερωτηση στο καταστημα γιατι ηταν κομμενη η ετικετα,δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλει ακρη αν δεν φωναξει και αν δεν αναφερθει στον συνηγορο του καταναλωτη αν θελει να γινει αλλαγη,γιατι εχει ολο το δικαιωμα.αυτοι στο καταστημα μπορει να του πουν απο το καταστημα εφυγε σωστα,και να ριξουν την ευθυνη στο φιλο.νομιζω η εφαρμογη sam info μετραει σωστα τουλαχιστον σε μενα απο τη μερα που το εχω.μπορει να χασει εναν δυο κυκλους η να προσθεσει.απο τη στιγμη που λεει 0 νομιζω ειναι οκ.εγω στη θεση του θα το αλλαζα μονο και μονο για την ετικετα παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι ένας χαρούμενος (περίπου) νέος κάτοχος ενός note 8. Το αγόρασα σήμερα από γνωστό σκρουτζομάγαζο και παρατήρησα ότι είχε δύο αυτοκόλητα το box. Ένα κομμένο και ένα από πάνω δεύτερο που γράφει "european sim card only". Είναι φυσιολογικό παιδιά αυτό; Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Φοβάμαι μήπως ήταν από επιστροφή ή refurbished συσκευή. Είναι ακριβώς όπως φαίνεται στη φωτογραφία στο παρακάτω post που βρήκα: https://eu.community.samsung.com/t5/Smartphones-Tablets-Wearables/Samsung-Galaxy-S8-broken-seal/td-p/203338 Ακου φιλε.Εαν ειναι δινεις το ιμει στο σερβις της samsung.Θα δουν εαν εχει γινει καποια αντικατασταση υλικου σε οποιο μερος της ευρωπης και εαν εγινε. Κατα ταλλα εαν τα δικα σου ματια βλεπουν οτι ολα ειναι καλα απλα μην ασχολεισαι. Απολαυσετο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Παιδιά καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Όταν το άνοιξα είχε 92% μπαταρία περίπου. Τα battery discharge cycles είναι μηδέν (0). Δεν το έχω φορτίσει. Δεν είχε γρατσουνιές, φαίνεται εντελώς καινούριο. Απλά με ζώσανε τα φίδια με το broken seal. Όπως κ αν έχει θα πάω απ'το μαγαζί σίγουρα να δω τι συμβαίνει, γιατι φυσιολογικό δεν είναι. Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 αν δεν εχει γρατζουνιες ειναι τα αυτοκολλητα πανω μπορει να κανει μια ερωτηση στο καταστημα γιατι ηταν κομμενη η ετικετα,δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλει ακρη αν δεν φωναξει και αν δεν αναφερθει στον συνηγορο του καταναλωτη αν θελει να γινει αλλαγη,γιατι εχει ολο το δικαιωμα.αυτοι στο καταστημα μπορει να του πουν απο το καταστημα εφυγε σωστα,και να ριξουν την ευθυνη στο φιλο.νομιζω η εφαρμογη sam info μετραει σωστα τουλαχιστον σε μενα απο τη μερα που το εχω.μπορει να χασει εναν δυο κυκλους η να προσθεσει.απο τη στιγμη που λεει 0 νομιζω ειναι οκ.εγω στη θεση του θα το αλλαζα μονο και μονο για την ετικετα παντως Για την ετικέτα μπορούν να πουν άπειρα πράγματα. Οπως λένε σε όλους όλα τα σκρουτσομαγαζα και που μπορεί να είναι και αλήθεια πολλά από αυτά που λένε, αλλα και ψέματα επίσης. Εγώ θα τους έπαιρνα τηλέφωνο πριν το ανοίξω αφόσον το άνοιξε μου φαίνεται τσάμπα κόπος. Νομίζω το Phonegallery φέρνει αρκετές συσκευές έτσι. Aπό όταν είχα lg g2 και g3 είχαν αναφερθεί πολλά περιστατικά έτσι απλά τα άνοιγαν για έλεγχο λέγαν. Kανένας δεν είχε πρόβλημα. Aπλά τρόμαζαν που ήταν ανοιχτό. Aλλα όλα ok στο τέλος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Παιδιά καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Όταν το άνοιξα είχε 92% μπαταρία περίπου. Τα battery discharge cycles είναι μηδέν (0). Δεν το έχω φορτίσει. Δεν είχε γρατσουνιές, φαίνεται εντελώς καινούριο. Απλά με ζώσανε τα φίδια με το broken seal. Όπως κ αν έχει θα πάω απ'το μαγαζί σίγουρα να δω τι συμβαίνει, γιατι φυσιολογικό δεν είναι. Βρε κατσε καλα.Βαλε την οθονη κοντρα στο φως εχει καμια αμυχη ? Κοιτα για τιποτα σκονακια γυρω γυρω .Καντο ενα ξεψαχνισμα παντου και εαν ολα ειναι καλα ηρεμησε και μην ασχολεισαι με μαγαζι κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 (edited) Παιδιά καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Όταν το άνοιξα είχε 92% μπαταρία περίπου. Τα battery discharge cycles είναι μηδέν (0). Δεν το έχω φορτίσει. Δεν είχε γρατσουνιές, φαίνεται εντελώς καινούριο. Απλά με ζώσανε τα φίδια με το broken seal. Όπως κ αν έχει θα πάω απ'το μαγαζί σίγουρα να δω τι συμβαίνει, γιατι φυσιολογικό δεν είναι. Exουμε πολλά τέτοια περιστατικά ανά την παροδο τον χρόνον φυσιολογικό είναι. Γιαυτο είμαστε όλη εδώ όσο μπορούμε να βοηθάμε. Εσύ κανε έναν έλεγχο σε όλα μέσα στο κινητό όπως κάμερα,ram,αποθηκευτικό χωρο, οθονη, χρωματα, και την θερμοκρασια. Πάρτους και τηλέφωνο άμα δεν βαριέσαι και πέστους για την ετικέτα, γιατί έγινε αυτό. Edited April 14, 2018 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 με ποσοστο 90 τοις εκατο δεν ακουσα ουτε εδα κανεναν φιλο απο τους 4 που πηραμε το ιδιο και στους 3 ηταν απο το58 εως 60 τοις εκατο.μαζι τα πηραμε μαζι τα ανοιξαμε μεσα στο καταστημα.αλλοι θα σου πουν να το απολαυσεις αλλοι κατι αλλο,εγω ειμαι στους αλλους που θελω να ειναι οκ η ετικετα ασφαλειας.μια φορα μου ετυχε μικρος 17 χρονων αγορασα κινητο ενα ερικσον t68 απο πολυ γνωστο καταστημα της πολης μου δεν μου εκοψε αποδειξη και δεν θελω να αναφερω το καταστημα(μου ειπαν η εγγυησ η εινα τα αυτοκολλητα στη συσκευασια).σε λιγες μερες εκανε γραμμες στην οθονη πηρα την εταιρεια το παω και μου λενε που ειναι η αποδειξη αγορας.απο τοτε και μετα οτι αγοραζω αναγραφει το ιμει στην αποδειξη και το ανοιγω μπροστα στο καταστημα με λιγα λογια δεν κοβανε αποδειξεις για να μη πληρωσουν φπα.εστειλα τον πατερα μου και του κοψανε την αποδειξη με το ιμει.γινονται τοσα πολλα στα μαγαζια που η κατασταση ειναι ανεξελεγκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Οτι και να ειναι το παιδι εχει εγγυηση 2 χρονακια να μη τον απασχολει τιποτα.Να παρει ενα τηλεφωνο στη sammy να δωσει το ιμει και τελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Γρατσουνιες κλπ δεν είχε. Το ξεψάχνισα όλο το κινητό. Απο κει και πέρα θα καλέσω την sammy την Δευτέρα και αν δεν βγάλω άκρη θα πάω από εκεί να μου δείξουν και άλλη συσκευή. Στην τελική αν μου κάνουν τους κινέζους θα το πάρουν πίσω, δεν το διαπραγματεύομαι. Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Λοιπόν, το δικό μου,το πήρα από τον Κωτσόβολο, τον Ιανουάριο, με δόσεις, ακόμα χρωστάω. Όταν πήγα στο σπίτι, είδα ότι η ταινία ασφαλείας, ήτανε κομμένη. Δεν είχα το θάρρος, να το πάω πίσω, χωρίς να ανοίξω την συσκευασία. Αντίθετα άνοιξα την συσκευασία, και το έβαλα να φορτίσει, και ακόμα και τώρα, μου περνάει σκέψεις από το μυαλό, μήπως ήτανε χρησιμοποιημένο. Τι έκανα τότε. Πήρα τηλ. στην Αθήνα στην Σαμσουνκ, και τους έδωσα το ΙΜΕΙ, και μου είπανε η συσκευή εισήχθη στην Ελλάδα τον Οκτώβριο. Και έτσι ησύχασα, και διαβάζοντας αυτά, μου ήρθε πάλι στο μυαλό. Πήγα την ίδια μέρα, στον Κωτσόβολο, χωρίς την συσκευή, την είχα αφαιρέσει τις ζελατίνες μπρος πίσω, και μου είπαν ότι η συσκευή είναι καινούργια, τι θα μου λέγαν. Εγώ φοβόμουν μήπως ήταν συσκευή έκθεσης, αλλά μου είπαν, θα είχε γρατσουνιές κλπ. Τις ζελατίνες μπρος πίσω, τις είχε, και μου είπαν, ότι αν αφαιρεθούν δεν ξανακολανε. Σφάλμα μου που το παρέλαβα, που άνοιξα το κουτί, αλλά είχα πριν υπογράψει για τις δόσεις. Πάντως από Αθήνα, μου είπαν ,, εισαγωγή στην Ελλάδα τον Οκτώβριο, και Ιανουάριο το πήρα εγώ. Νομίζω ρώτησα, αν έχει ξαναπουληθει, Δεν ήξεραν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 (edited) Γρατσουνιες κλπ δεν είχε. Το ξεψάχνισα όλο το κινητό. Απο κει και πέρα θα καλέσω την sammy την Δευτέρα και αν δεν βγάλω άκρη θα πάω από εκεί να μου δείξουν και άλλη συσκευή. Στην τελική αν μου κάνουν τους κινέζους θα το πάρουν πίσω, δεν το διαπραγματεύομαι. Να μιλησεις με την επισημη samsung.Αυτοι θα ψαξουν να βρουν οτι και οπως προβλεπεται.Μη στεναχωριεσαι.Ασε να κανουν και καποιοι αλλοι αυτα που πρεπει .Παρτο ιεραρχικα.Το ειδες οκ.Ναι .Ομως στα χερια σου μη ξεχνας οτι φαινεται κομπλε. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια τα εκθεσιακα ειναι μονιμα σε retail mode , 24 ωρες τερμα ο φωτισμος λογο επιδειξης και εχει κατακαει η οθονη κοντευει το λευκο να γινει μπεζ κανει κυριολεκτικα καραμπαμ .Εχετε εσεις φαινομενο καμμενης οθονης ? Ηρεμηστε λιγο :p Edited April 14, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Μην σκατε το κάνουν στα περισσότερα μαγαζιά που είναι ελληνικές συσκευές.... Για να μην μεταπωληθει η συσκευή σαν σφραγισμένη η κανονική διαδικασία είναι άνοιγμα μπροστά στον πελάτη αλλά κάποιοι υπάλληλοι απλά κόβουν την ταινία ασφαλείας όταν κάτι είναι βιτρίνας η χρησιμοποίημενο ενημερώνουν αλλά έτσι και αλλιώς έχει 2 χρόνια εγγύηση όποτε κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 (edited) Υπάρχουν και χειρότερα athanasie εμενα μου ήρθε στο μυαλό άτομα που περνούν κινητό καινούργιο τους βγάζει πρόβλημα το λειτουργικό. Το μαγαζί που το αγόρασαν δεν τους δίνη DOA γιατί το DOA είναι μονο αν έρθει νεκρή η συσκευή και οχι αν γίνει νεκρή στην πορεία. Και μετά τους λένε θα σας το πάμε service στην Arvato. Η Arvato βρίσκει πως το κινητό έβγαλε πρόβλημα λόγο υγρασίας όπως λένε σε παρα πολύ κόσμο και πως πρέπει να πληρώσουν κιόλας και ας το έχουν 2-3-5-10 μέρες το κινητό. Και ας ειναι και αδιάβροχο.!!!!!!!!!!!!!!!! σε αντίστοιχα sites υπάρχουν και ειδικά topics για αυτή την εταιρία. Eλπίζω να μην παο ποτε εκεί. Edited April 14, 2018 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Υπάρχουν και χειρότερα athanasie εμενα μου ήρθε στο μυαλό άτομα που περνούν κινητό καινούργιο τους βγάζει πρόβλημα το λειτουργικό. Το μαγαζί που το αγόρασαν δεν τους δίνη DOA γιατί το DOA είναι μονο αν έρθει νεκρή η συσκευή και οχι αν γίνει νεκρή στην πορεία. Και μετά τους λένε θα σας το πάμε service στην Arvato. Η Arvato βρίσκει πως το κινητό έβγαλε πρόβλημα λόγο υγρασίας όπως λένε σε παρα πολύ κόσμο και πως πρέπει να πληρώσουν κιόλας και ας το έχουν 2-3-5-10 μέρες το κινητό. Και ας ειναι και αδιάβροχο.!!!!!!!!!!!!!!!! σε αντίστοιχα sites υπάρχουν και ειδικά topics για αυτή την εταιρία. Eλπίζω να μην παο ποτε εκεί. :lol::lol::lol: Ενταξει δεν ειναι ετσι τα πραγματα αλλα οκ Σεναρια εχουν γινει στο παρελθον.Τωρα ειναι διαφορετικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 (edited) :lol::lol::lol: Ενταξει δεν ειναι ετσι τα πραγματα αλλα οκ Σεναρια εχουν γινει στο παρελθον.Τωρα ειναι διαφορετικα. χαχααχαχα:cry::cry::cry::cry: μιλάω εγώ που έγραψα το παω {πάο} πιο πάνω. Edited April 14, 2018 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 χαχααχαχα:cry::cry::cry::cry: :lol::lol::lol: Αυτα μπορει να "ετυχαν" πριν ενταχθει η αρβατο στη Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Πάντως γίνονται πράγματα που μας κάνουν επιφυλακτικούς. Φίλος μου πήρε από γνωστή αλυσίδα ένα HUAWEI και μόλις το άνοιξε βρήκε μέσα άσχετα μηνύματα του 2017 με ραντεβού γιατρών κλπ. Το πήγε πίσω και του το άλλαξαν αφού δεν μπορούσαν να εξηγήσουν σε καμμία περίπτωση το πως βρέθηκαν αυτά εκεί. Δυστυχώς πρέπει να προσέχουμε. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Μην σκατε το κάνουν στα περισσότερα μαγαζιά που είναι ελληνικές συσκευές.... Για να μην μεταπωληθει η συσκευή σαν σφραγισμένη η κανονική διαδικασία είναι άνοιγμα μπροστά στον πελάτη αλλά κάποιοι υπάλληλοι απλά κόβουν την ταινία ασφαλείας όταν κάτι είναι βιτρίνας η χρησιμοποίημενο ενημερώνουν αλλά έτσι και αλλιώς έχει 2 χρόνια εγγύηση όποτε κανένα πρόβλημα. Οκ έστω το άνοιξαν να το δεί πελάτης. Το νέο αυτοκόλλητο που γράφει "european sim only" και έχει και ένα "readme" κάτω δεξιά, που το κονόμησαν και το κότσαραν από πάνω; Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως φαίνεται στη φωτο που ανέβασε ένα παιδί από Αγγλία στο λινκ του πρώτου μου ποστ για το θέμα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κινητό φαίνεται οκ (αν και δεν ξέρω αν είναι από σερβις.. μπορεί πχ να έχει χαθεί η αδιαβροχοποίηση.. πάει παντού το μυαλό) και μπορεί να είναι κιόλας. Μου την δίνει στα νεύρα η κοροϊδία, όταν δίνεις ένα σκασμό λεφτά να μην παίρνεις αυτό που πρέπει. Και φταίω και γω που δεν το είδα επί τόπου, μένω στην επαρχία και πρέπει να τρέχω πίσω πάλι!! Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Πάντως γίνονται πράγματα που μας κάνουν επιφυλακτικούς. Φίλος μου πήρε από γνωστή αλυσίδα ένα HUAWEI και μόλις το άνοιξε βρήκε μέσα άσχετα μηνύματα του 2017 με ραντεβού γιατρών κλπ. Το πήγε πίσω και του το άλλαξαν αφού δεν μπορούσαν να εξηγήσουν σε καμμία περίπτωση το πως βρέθηκαν αυτά εκεί. Δυστυχώς πρέπει να προσέχουμε. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Θα το εδωσε κανας αποθηκαριος σε καλο πελατη του μοστρα για λιγες μερες και το επεστρεψε ολα καλα:lol::lol::lol::lol::lol: Ενταξει επιφυλακτικοι απο την στιγμη που το παραλαμβανουμε σε αριστη κατασταση αυτο μετραει .Εαν το κακοποιησει καποιος φαινεται. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ έστω το άνοιξαν να το δεί πελάτης. Το νέο αυτοκόλλητο που γράφει "european sim only" και έχει και ένα "readme" κάτω δεξιά, που το κονόμησαν και το κότσαραν από πάνω; Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως φαίνεται στη φωτο που ανέβασε ένα παιδί από Αγγλία στο λινκ του πρώτου μου ποστ για το θέμα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κινητό φαίνεται οκ (αν και δεν ξέρω αν είναι από σερβις.. μπορεί πχ να έχει χαθεί η αδιαβροχοποίηση.. πάει παντού το μυαλό) και μπορεί να είναι κιόλας. Μου την δίνει στα νεύρα η κοροϊδία, όταν δίνεις ένα σκασμό λεφτά να μην παίρνεις αυτό που πρέπει. Και φταίω και γω που δεν το είδα επί τόπου, μένω στην επαρχία και πρέπει να τρέχω πίσω πάλι!! Κωστα χαλαρωσε θα το κοιτας πως παει αλλωστε αυτα ειναι σεναρια η πραγματικοτητα ειναι οτι το εχεις στα χερια σου και οπως λες ειναι τελειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Θα το εδωσε κανας αποθηκαριος σε καλο πελατη του μοστρα για λιγες μερες και το επεστρεψε ολα καλα:lol::lol::lol::lol::lol: Ενταξει επιφυλακτικοι απο την στιγμη που το παραλαμβανουμε σε αριστη κατασταση αυτο μετραει .Εαν το κακοποιησει καποιος φαινεται. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κωστα χαλαρωσε θα το κοιτας πως παει αλλωστε αυτα ειναι σεναρια η πραγματικοτητα ειναι οτι το εχεις στα χερια σου και οπως λες ειναι τελειο. Πίνω ένα τζινακι να χαλαρώσω :lol: Πάντως τώρα το έχω βάλει στην άκρη μέχρι τη Δευτέρα τουλάχιστον που θα πάρω τη samsung όπου και θα σας ενημερώσω! Όχι τπτ άλλο, μη τη πατήσει κάποιος άλλος! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! ;) Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts