MeteorX Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 εγω το ενεργοποιησα περυσι το volte wifi call εστειλα μηνυμα WIFICALL, στο s7 edge unbranded και μετα στο note 8 με το που το πηρα ειχε την επιλογη αυτη, unbranded.ενας φιλος πηρε s8 απο skroutz και δεν το ειχε.περασα απο το smartswitch την εκδοση oreo και εμφανιστηκε.αλλη μια μερα παντως αναμονης για το n8 χωρις oreo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Τελικα το περασα σπο πανω,προς το παρών δεν βλεπω καποιο προβλημα αλλα ουτε και κατι σημσντικο στην 8,πολυ βαβούρα για το τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 (edited) Υποτιθεται οτι συνολικα και με την παροδο του χρονου βαζοντας την 8.0 θα βλεπουμε η συσκευη να εχει ενα καλυτερο performance συνολικα.Ετσι ισχυριζονται τουλαχιστον οι developers της google η συσκευη θα εχει καλυτερη λειτουργικοτητα.Κατα ποσο θα το αντιλαμβανεται ο χρηστης στην πραξη δεν ξερω . Εμφανισιακα δεν θα δει κανεις κατι φοβερο η διαφορετικο.Τωρα αλλες λεπτομεριες θα ενεργοποιηθει το πρωτοκολλο υποστηριξης bluetooth 5.0 για οσες συσκευες της αγορας το εχουν γιατι υπαρχουν πολλες που εχουν το παλιο 4.1-2 κτλ.Ετσι θα εχεις ακουστικο bluetooth με εμβελεια μεχρι 100μ.Αντε να δουμε γιατι ειμαι μπλουτουθακιας χρονια τωρα εχω καταργησει την συνομιλια με το ακουστικο της συσκευης να δουμε θα βγει ακουστικο να σωθω στη δουλεια μου χρειαζεται πολυ να αυξησω το μηκος της εμβελειας θα το παρω αυριο κιολας:p:p:p Edited April 10, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Πάντως και εγώ με firmware eur, έχω κανονικά wifi call και VoLte σε Oreo. Πώς την ενεργοποιούμε αυτην την δυνατότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Πώς την ενεργοποιούμε αυτην την δυνατότητα;Εαν εισαι cosmote πηγαινε στο μενου ρυθμισεων τηλεφωνου να το βρεις.Μετα μιλα στο τηλεφωνο με την cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Είμαι στην Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Είμαι στην Vodafone Αμα εισαι vodafone μπες στο site της να δεις εαν το παρεχει.Αλλα δεν νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Μπορεις να φλασαρεις οποιο firmware θελεις.Δεν ειναι υποχρεωτικο καποιο συγκεκριμενο.Με κανενα δεν υπαρχει ουτε δημιουργειται προβλημα. Ομως καθε δικτυο μπορει να προσφερει μερικα πλεονεκτηματα.Πχ.Το firmware της cosmote εχει το wifi calling που παρεχει δωρεαν τηλ.κλησεις μεσο wifi οπου δεν υπαρχει καλο σημα. Ανεξαρτητα λοιπον τις παροχες του καθε φορεα που ανηκει καποιος σε ολη την ευρωπη οτι σιμ και να βαλει με οποιο firmware θα δουλεψει.Εαν η σιμ εχει και το firmware του παροχου branded θα εχει και τις εχτρα παροχες εαν δεν εχει το firmware του παροχου δεν θα τις εχει αλλα δεν θα δημιουργειται κανενα προβλημα. Ενταξει Αθανασιε ;;;Δεν ισχύει κάτι τέτοιο σε cosmote τουλάχιστον, από το Δεκέμβριο που έχω το note είμαι σε EUR csc κι έχω κανονικά τόσο Wi-Fi calling όσο και VoLTE. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 στο κινητο ειχα περασει την Γαλλικη 8.0. κατεβασα από το sammobile, την Greece (Cosmote), και την περασα με το odin. η γνωμη μου είναι, να μην κανω factory reset, νομιζω δεν χρειαζεται. και το παραξενο, στην εφαρμογή phone info γραφει¨: CSC Country: Germany / DE Mobile Operator: GR COSMOTE / 20201 Γιατι γραφει για Γερμανια ????, εγω κατεβασα το firmware Greece (Cosmote). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Νομίζω θέλει επαναφορά εργοστασιακών για να αλλάξει το csc.Μολις κανεις θα γυρίσει σε Cos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Για τους cosmote η εταιρεία αναφέρει ξεκάθαρα τα παρακάτω σχετικά με το WiFi calling "αφορά μόνο συσκευές αγορασμένες από το Δίκτυο Πωλήσεων COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ με την τελευταία έκδοση λογισμικού." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Για τους cosmote η εταιρεία αναφέρει ξεκάθαρα τα παρακάτω σχετικά με το WiFi calling "αφορά μόνο συσκευές αγορασμένες από το Δίκτυο Πωλήσεων COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ με την τελευταία έκδοση λογισμικού."Χαζομάρες γράφουν που εκτός των άλλων είναι και παράλογες. Δε γίνεται να προσφέρεις μια υπηρεσία δικτύου στους συνδρομητές σου με κριτήριο από που αγοράστηκε η συσκευή τους. Κι εγώ όταν είχα ρωτήσει σε κατάστημα γερμανός για το Wi-Fi calling μου είχαν πει ή το αγοράζεις από εδώ ή το φέρνεις να σου περάσουμε το firmware της cosmote. Τελικά όπως πολύ σωστά με έχει διαβεβαιώσει ένα άλλο μέλος του φόρουμ, δε χρειαζόταν τίποτα από όλα αυτά μιας και τόσο το Wi-Fi calling όσο και το VoLTE δουλεύουν άψογα σε ελληνική unbranded ρομ (Eur). Το μόνο που έχει να κάνει κάποιος αν δε τα έχει ενεργοποιήσει από προηγούμενη συσκευή είναι να στείλει ένα μήνυμα που έγραψε ένας φίλος πιο πάνω. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Νομίζω θέλει επαναφορά εργοστασιακών για να αλλάξει το csc.Μολις κανεις θα γυρίσει σε Cos. Τελικά έβγαλε παράθυρο, να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αύριο θα το φτιάξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Χαζομάρες γράφουν που εκτός των άλλων είναι και παράλογες. Δε γίνεται να προσφέρεις μια υπηρεσία δικτύου στους συνδρομητές σου με κριτήριο από που αγοράστηκε η συσκευή τους. Κι εγώ όταν είχα ρωτήσει σε κατάστημα γερμανός για το Wi-Fi calling μου είχαν πει ή το αγοράζεις από εδώ ή το φέρνεις να σου περάσουμε το firmware της cosmote. Τελικά όπως πολύ σωστά με έχει διαβεβαιώσει ένα άλλο μέλος του φόρουμ, δε χρειαζόταν τίποτα από όλα αυτά μιας και τόσο το Wi-Fi calling όσο και το VoLTE δουλεύουν άψογα σε ελληνική unbranded ρομ (Eur). Το μόνο που έχει να κάνει κάποιος αν δε τα έχει ενεργοποιήσει από προηγούμενη συσκευή είναι να στείλει ένα μήνυμα που έγραψε ένας φίλος πιο πάνω. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Δεν αναφερομαστε αποκλειστικα σε ενα παροχο δεν ειναι η cosmote ολη η Ευρωπη.. Καθε παροχος σε ολη την ευρωπη εχει τις δικες του ιδιοτητες στο δικτυο που προσφερει και αυτες βρισκονται στα csc καθε συσκευης.Αλλο πχ T.Mobile αλλο vodafone ,wind κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Εγω το αγόρασα παιδιά απο γερμανικό μαγαζί και έπαιζε απευθείας voLte k voWifi. Το Vowifi ειδικά με έχει σώσει στο σπίτι, εκεί που είχα μια γραμμή σήμα και μου τσακιζε τη μπαταρία, πλέον βαζω airplane mode και έχω απο wifi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Νομίζω θέλει επαναφορά εργοστασιακών για να αλλάξει το csc.Μολις κανεις θα γυρίσει σε Cos. Πραγματικά μετά από επαναφορά, άλλαξε το csc, σε Greece. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Χαζομάρες γράφουν που εκτός των άλλων είναι και παράλογες. Δε γίνεται να προσφέρεις μια υπηρεσία δικτύου στους συνδρομητές σου με κριτήριο από που αγοράστηκε η συσκευή τους. Κι εγώ όταν είχα ρωτήσει σε κατάστημα γερμανός για το Wi-Fi calling μου είχαν πει ή το αγοράζεις από εδώ ή το φέρνεις να σου περάσουμε το firmware της cosmote. Τελικά όπως πολύ σωστά με έχει διαβεβαιώσει ένα άλλο μέλος του φόρουμ, δε χρειαζόταν τίποτα από όλα αυτά μιας και τόσο το Wi-Fi calling όσο και το VoLTE δουλεύουν άψογα σε ελληνική unbranded ρομ (Eur). Το μόνο που έχει να κάνει κάποιος αν δε τα έχει ενεργοποιήσει από προηγούμενη συσκευή είναι να στείλει ένα μήνυμα που έγραψε ένας φίλος πιο πάνω. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Έχεις δίκαιο. Το δοκίμασα έκανα τα αναγκαία και παίζει κανονικά και στο δικό μου unbranded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Επιτελους ετοιμο το oreo και για μενα http://i66.tinypic.com/9fz7n7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Ήρθε και σε μένα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Έτοιμο για unbranded EUR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Σωστα!ηρθε και στο Κωτσοβουλου...σωωωππααα Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Για ανεβάστε screenshot με τις versions bootloader, pda, csc για να δούμε αν είναι ίδιες με τη Γαλλική ROM που έχουμε βάλει εμείς οι βιαστικοί. Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Για πείτε σας παρακαλώ αν ξέρετε εσείς που αγοράσατε το note σας από κατάστημα το οποίο δεν είχες την δυνατότητα να κανεις τη γνωστή ασφάλεια για θραύση κτλ μπορέσατε να την κάνετε εκ των υστέρων?? Και αν ναι με πόσα χρήματα?? Θα το εκτιμούσα να μου απαντούσε κάποιος μιας και με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Μια ερωτηση αν συμβαινει σε καποιον ενω με την εκδοση 7 οταν ειχα την επιλογη στα εικονιδια χωρις πλαισια ηταν ολα οκ.τωρα ομως εμφανιζει πλαισια στις εφαρμογες google.εκανα επανεκκινηση πολλες φορες αλλα δεν φευγουν τα πλαισια.μονο στην εφαρμογη χαρτες ειναι σωστο το εικονιδιο.http://i68.tinypic.com/29nh6oj.jpg http://i67.tinypic.com/2pzmfx3.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Ήρθε και στο δικό μου Note 8 από Media Markt το Oreo. Επιτέλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts