Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιο γρήγορο θα ήταν να του πεις τι γράφει :lol:

Ας βοηθήσουμε στις προβολές στο YouTube δεν είναι κακό να βοηθηθούμε αναμεταξύ μας.

Πιο γρήγορο θα ήταν να του πεις τι γράφει :lol:

Έχεις δίκιο αλλά το ξανά ποσταρα το βίντεο πριν μέρες άρα εάν το είδατε δεν θα ξανά λέγαμε τα ίδια, για αυτό το έβαλα(φιλικά πάντα)

Greek Android & iOS users (FB group)

Αυτό που ζητάς... απλά δεν υπάρχει!

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Τι έγινε ρε παιδιά ακόμα κανείς δεν παρέλαβε από τις προπαραγγελιες? Αντε και περιμένουμε εντυπώσεις...!
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Αυτό που ζητάς... απλά δεν υπάρχει!

Προφανώς ήθελε να βάλει μόνο το url

http://www.plaisio.gr/tile...8-Xruso.htm

και όχι και τα ..: :lol:

Πήγα χθες και το είδα στο public και η υπάλληλος, της Samsung μάλιστα, μου είπε ότι είναι δικαρτο και ότι παίρνει ΚΑΙ κάρτα microsd!!! Επειδή δεν την πίστεψα της ζήτησα να βγάλω το simtray, όπου είδα αυτό που περίμενα, δηλαδή 2 θέσεις για 2 sim ή 1sim+microsd. Ψάξαμε μήπως υπάρχει και άλλη θέση κάπου στο τηλέφωνο, δεν βρήκαμε τίποτα και της είπα ότι θα πρέπει να πληροφορεί σωστά τον κόσμο και μου απάντησε ότι αυτή την πληροφόρηση είχε. Τελικά τι ισχύει; παίζει το σενάριο 2sim+κάρτα sd; αν ισχύει αυτό το τηλέφωνο θα πουλήσει τρελά, μόλις διορθώσει η τιμή του.

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Πήγα χθες και το είδα στο public και η υπάλληλος, της Samsung μάλιστα, μου είπε ότι είναι δικαρτο και ότι παίρνει ΚΑΙ κάρτα microsd!!! Επειδή δεν την πίστεψα της ζήτησα να βγάλω το simtray, όπου είδα αυτό που περίμενα, δηλαδή 2 θέσεις για 2 sim ή 1sim+microsd. Ψάξαμε μήπως υπάρχει και άλλη θέση κάπου στο τηλέφωνο, δεν βρήκαμε τίποτα και της είπα ότι θα πρέπει να πληροφορεί σωστά τον κόσμο και μου απάντησε ότι αυτή την πληροφόρηση είχε. Τελικά τι ισχύει; παίζει το σενάριο 2sim+κάρτα sd; αν ισχύει αυτό το τηλέφωνο θα πουλήσει τρελά, μόλις διορθώσει η τιμή του.

Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση!2 σιμ η 1 σιμ και καρτα μνημης!Δεν λες παλι καλα που η Σαμμυ μας εδωσε dual sim συσκευες?χαχαχαχα

Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση!2 σιμ η 1 σιμ και καρτα μνημης!Δεν λες παλι καλα που η Σαμμυ μας εδωσε dual sim συσκευες?χαχαχαχα

Αυτό ακριβώς! Αφού στην αρχή αμφισβήτησα στην υπάλληλο και ότι είναι δικαρτο, αφού μέχρι τώρα δεν τα έφερναν επίσημα στην Ευρώπη.

Πάντως αφού είναι hybrid dual sim λογικά με το κολπάκι του κινέζου θα μπορείς να το μετατρέψεις σε 2sim+ microsd.

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

Η με ανταπτοράκι

ή αυτή τη πατέντα

Κωστα σωστα ολα αλλα μια διευκρινηση.....

Δικαρτες θα ειναι ολες οι συσκευες που δεν θα ειναι branded..... Δηλαδη οι συσκευες σε Public, Plaisio, Media markt η οπουδηποτε αλλου πουλιουνται χωρις να ειναι branded ειναι δικαρτες, οι συσκευες που θα πουλουνται σε Γερμανο, Cosmote, Vodafone, Wind θα ειναι μονοκαρτες.

Γιαυτο προσοχη απο που τις αγοραζετε και αν ειναι branded η οχι.

Στο site της wind γράφει hybrid sim πάντως

Καλημερα και καλη εβδομαδα τι καλημερα καλησπερα λεμεν απογευμα ειναι.

Αυτη η εβδομαδα θα ναι ευχαριστη για οσους ες το προπαραγγειλατε το κινητο και θα το παραλαβουν στις 15/9/2017 γιατι πιο μετα το βρησκω καπως τραβησμενο να το παραλαβουν.

Η δικια μου προπαραγγελεια ειναι αυτη εδω:

preorder_PR00003205-1.jpg

την εκανα pre-over απο την ιστοσελιδα του καταστηματος σημερα μετα απο ενημερωση οτι δεν επρεπε να το εκανα προπαραγγελεια στο καταστημα Stephanis. Πληρωσα και ενα πενηνταρη για προκρατιση της προπαραγγελειας μου γιατι σου λενε αν μετανιωσει αυτος και δεν το παραλαβει και θελει και η samsung χαρτια για να ξερει ποσα κομματια θα αποστειλει.

Θα μας τρελανει η Samsung....Τελικα τι ισχυει ρε παιδια?2καρτα η 1καρτα ειναι?Στο site υποστηριξης λεει single sim και dual sim link....

Θα μας τρελανει η Samsung....Τελικα τι ισχυει ρε παιδια?2καρτα η 1καρτα ειναι?Στο site υποστηριξης λεει single sim και dual sim link....

Με απλα ελληνικα τα καταστηματα στην Ελλαδα επειδη δεν ξερω για Κυπρο τι ισχυ και τι οχι αλλα μαλλον θα ισχυουν τα ιδια και για την Κυπρο. Τα καταστηματα κινητης τηλεφωνιας Otenet Cosmote Vodafone Wind κλπ θα πουλανε μονοκαρτο Singel Sim ενω αυτα που δεν ανοιγουν στην κινητη και ειναι Retail καταστηματα plaisio public germanos κλπ θα πουλανε δυκαρτο απλα.

Με απλα ελληνικα τα καταστηματα στην Ελλαδα επειδη δεν ξερω για Κυπρο τι ισχυ και τι οχι αλλα μαλλον θα ισχυουν τα ιδια και για την Κυπρο. Τα καταστηματα κινητης τηλεφωνιας Otenet Cosmote Vodafone Wind κλπ θα πουλανε μονοκαρτο Singel Sim ενω αυτα που δεν ανοιγουν στην κινητη και ειναι Retail καταστηματα plaisio public germanos κλπ θα πουλανε δυκαρτο απλα.

Αν γινει αυτος ο διαχωρισμος τοτε θα γινει πολεμος.Ολοι τους πουλανε στην ιδια τιμη και θα ειναι αδικο γι αυτους που δεν θα παρουν 2καρτο.σε 4 μερες μαλλον θα μαθουμε σιγουρα...

Ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει ακόμα πότε ξεκινάει η κανονική διάθεση του NOTE 8 και δεν εννοώ τις προπαραγγελιες!
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει ακόμα πότε ξεκινάει η κανονική διάθεση του NOTE 8 και δεν εννοώ τις προπαραγγελιες!

Απο οσο εχω καταλαβει, απο 15-9

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Αν κατάλαβα και εγώ καλά όσοι έκαναν προπαραγγελεια θα το πάρουν στάνταρ 15. Οι άλλοι αν προλάβουν.... Βασικά είναι και τρικ των εταιρειών γιαυτό και το DeX... Να τσιμπήσει ο κόσμος να φαΐ εταιρεία ότι κάνει πωλήσεις.

Σήμερα η Κίνα έκανε το πρώτο δώρο στην Samsung...

Είχαμε την χαρά να δούμε το πολύ αναμενόμενο MI MIX 2 ή μάλλον MI MIX MINI 2...Οι Κινέζοι έδωσαν από μόνοι τους την μπάλα στο NOTE 8 να παίζει μόνο του... Τραγικοί... Ακου εκεί 6'' ΙΝΤΣΏΝ 18:9 ΟΘΟΝΗ με ύψος 150...καντο ρε κινεζε 160 και δώσε 6,3" ίντσες να γουστάρει ο κόσμος... Χωρίς αδιαβροχοποιηση, χωρίς τζακ ακουστικών, χωρίς 2πλη κάμερα, με 25% μικρότερη μπαταρία... και με ένα LG V30 σχεδόν όμοιο αλλά πολύ καλύτερο έτοιμο να την καταπιεί... Που πας ρε καραμυτρο!!!

Και είπα το πρώτο δώρο γιατί έρχεται και το δεύτερο δώρο από την Huawei με το Mate 10...αν και εκεί πάει στην ίδια λογική 6"ιντσες 18:9 είναι για κλοτσιές...

Αλλά τι να λέμε μας αρέσει δεν μας αρέσει, θέλουμε δεν θέλουμε η Samsung θα είναι πάντα αρκετά μπροστά στην τεχνολογία και στις καινοτομίες.

Άλλωστε από αυτό το μαγαζί αγοράζουν και οι υπόλοιποι....αλλά θα ήταν πολύ καλύτερα να υπήρχε πιο δυνατός ανταγωνισμός...

Σήμερα η Κίνα έκανε το πρώτο δώρο στην Samsung...

Είχαμε την χαρά να δούμε το πολύ αναμενόμενο MI MIX 2 ή μάλλον MI MIX MINI 2...Οι Κινέζοι έδωσαν από μόνοι τους την μπάλα στο NOTE 8 να παίζει μόνο του... Τραγικοί... Ακου εκεί 6'' ΙΝΤΣΏΝ 18:9 ΟΘΟΝΗ με ύψος 150...καντο ρε κινεζε 160 και δώσε 6,3" ίντσες να γουστάρει ο κόσμος... Χωρίς αδιαβροχοποιηση, χωρίς τζακ ακουστικών, χωρίς 2πλη κάμερα, με 25% μικρότερη μπαταρία... και με ένα LG V30 σχεδόν όμοιο αλλά πολύ καλύτερο έτοιμο να την καταπιεί... Που πας ρε καραμυτρο!!!

Και είπα το πρώτο δώρο γιατί έρχεται και το δεύτερο δώρο από την Huawei με το Mate 10...αν και εκεί πάει στην ίδια λογική 6"ιντσες 18:9 είναι για κλοτσιές...

Αλλά τι να λέμε μας αρέσει δεν μας αρέσει, θέλουμε δεν θέλουμε η Samsung θα είναι πάντα αρκετά μπροστά στην τεχνολογία και στις καινοτομίες.

Άλλωστε από αυτό το μαγαζί αγοράζουν και οι υπόλοιποι....αλλά θα ήταν πολύ καλύτερα να υπήρχε πιο δυνατός ανταγωνισμός...

Δυσκολα θα φυγει απο τον θρονο του ο βασιλιας.Κακα τα ψεματα τοσα χρονια κοντα στα 7 δηλαδη δεν μπορεσε κανενας να βγει να χτυπησει την κατηγορια phablet - πενακι?Η η Samsung εχει εξωγηινη τεχνολογια οι ολοι αλλοι κοιμουνται ορθιοι και πληρωνουν ξενοδοχειο.

Οπως και να εχει αλλη μια χρονια μπροστα στα phablet(και στην συμβατικη σειρα μπορω να πω) και αλλη μια επιτυχια για την samsung η εμπιστοσυνη του κοσμου.

Καλημερα θα παραλαβει κανεις νωριτερα πριν απο τις 15 του μηνα την παρασκευη παιδια ή ολοι παραλαβανουμε το θυριο την παρασκευη ;

Καλημερα

Εκεινο το deep sea blue υπαρχει πουθενα? Μου εχει κολλησει αλλα ουτε unboxing στο συγκεκριμενο δεν εχω δει. Δεν το κυκλοφορησαν ακομα?

Στάλθηκε από το LG-V490 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα

Εκεινο το deep sea blue υπαρχει πουθενα? Μου εχει κολλησει αλλα ουτε unboxing στο συγκεκριμενο δεν εχω δει. Δεν το κυκλοφορησαν ακομα?

Στάλθηκε από το LG-V490 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπαρχει εδω στον Στεφανη: Smartphone SAMSUNG Galaxy Note 8 64GB μπλε

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8