Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν θα ειχα κανενα προβλημα να συμφωνησω, απλως.πρωτον το τηλεφωνο μεχρι τωρα ειναι υποδειγματικο, χωρις drain, χωρις προβληματα, χωρις.κρασαρισματα κλπ και δευτερον παρστηρω εδω και 10 μερες αλλη συμπεριφορα οταν ειναι συνδεδεμενο στο wifi του σπιτιου ή με 4g και αλλη οταν ειναι στο wifi του γραφειου. Πχ δεν μπορει η καταναλωση του wifi να ειναι μεγαλυτερη απο την καταναλωση της οθονης (στο gsam battery). Κατι τρεχει με το συγκεκριμενο wifi

Κανε reset βρε στο router του γραφειου.

Αν επιμενει δοκιμασε αλλο router φιλου,συνεργατη.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Κανε reset βρε στο router του γραφειου.

Αν επιμενει δοκιμασε αλλο router φιλου,συνεργατη.

Σωστος! Αυτο θα γινει.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Υπάρχει περίπτωση να φταιει συγκεκριμένο ροοτερ. Μου εχει τυχει στο νοτε 4 αποδεδειγμένα.

Με ενα ρουτερ με τσιπακι huawei μέσα, ετρωγε ολο το βραδυ 35% μπαταρία. Με άλλο ρουτερ 3%.

Μιλαμε για τέτοιες τεράστιες διαφορες επαναλαμβάνομενες καθε μερα. Στο συγκεκριμένο ρουτερ πρακτικά το κινητο δεν έμπαινε σε standby γι αυτο αυτη η κατανάλωση. Επίσης συνέβαινε με το συγκεκριμένο κινητο και οχι με αλλα. Το ειχα ψαξει τοτε και βρηκα και στο νετ τη συγκεκριμένη ασυμβατότητα. Το ειχαν παθει και αλλοι. Μονη λυση ηταν η αλλαγή του ρουτερ.

Υπάρχει περίπτωση να φταιει συγκεκριμένο ροοτερ. Μου εχει τυχει στο νοτε 4 αποδεδειγμένα.

Με ενα ρουτερ με τσιπακι huawei μέσα, ετρωγε ολο το βραδυ 35% μπαταρία. Με άλλο ρουτερ 3%.

Μιλαμε για τέτοιες τεράστιες διαφορες επαναλαμβάνομενες καθε μερα. Στο συγκεκριμένο ρουτερ πρακτικά το κινητο δεν έμπαινε σε standby γι αυτο αυτη η κατανάλωση. Επίσης συνέβαινε με το συγκεκριμένο κινητο και οχι με αλλα. Το ειχα ψαξει τοτε και βρηκα και στο νετ τη συγκεκριμένη ασυμβατότητα. Το ειχαν παθει και αλλοι. Μονη λυση ηταν η αλλαγή του ρουτερ.

Μαλιστα. Η διαφορα ειναι ενα 20% παραπανω σε εμενα σε 7-8 ωρες. Αρα παιζει κατι τετοιο, δεν ειναι η ιδεα μου.

Μαλιστα. Η διαφορα ειναι ενα 20% παραπανω σε εμενα σε 7-8 ωρες. Αρα παιζει κατι τετοιο, δεν ειναι η ιδεα μου.

Μήπως δεν έχεις καλό σήμα δικτύου και οφείλεται εκεί η πτώση ? Πχ σε μένα στο γραφείο δεν έχει καλό σήμα τελευταία κάτι έκαναν και στη Vodafone και στη wind, ίσως έπεσε κάποια κοινή κεραία..και τρώει μπαταρία. Όμως είναι θέμα σήματος που δεν το είχα προσέξει, μου το είπε φίλος με iPhone X που έχανε κλήσεις, και είδα ότι είναι οριακό και μένα

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μήπως δεν έχεις καλό σήμα δικτύου και οφείλεται εκεί η πτώση ? Πχ σε μένα στο γραφείο δεν έχει καλό σήμα τελευταία κάτι έκαναν και στη Vodafone και στη wind, ίσως έπεσε κάποια κοινή κεραία..και τρώει μπαταρία. Όμως είναι θέμα σήματος που δεν το είχα προσέξει, μου το είπε φίλος με iPhone X που έχανε κλήσεις, και είδα ότι είναι οριακό και μένα
Δεν ειναι αυτο Νικο, γιατι πχ το phone radio εχει καταναλωση 10% και το wifi 20%.

Δεν ειναι αυτο Νικο, γιατι πχ το phone radio εχει καταναλωση 10% και το wifi 20%.

Αχα,τότε κάτι φταίει εκεί. Μήπως να έκανες διαγραφή του δικτύου και ξανά αποθήκευση ?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Αχα,τότε κάτι φταίει εκεί. Μήπως να έκανες διαγραφή του δικτύου και ξανά αποθήκευση ?
Θα τα δω απο αυριο. Σημερα παντως σε αλλο wifi η μπαταρια ειναι πολυ καλη.18839c2d702313e2cde173fd96f4171e.jpg

Θα τα δω απο αυριο. Σημερα παντως σε αλλο wifi η μπαταρια ειναι πολυ καλη.18839c2d702313e2cde173fd96f4171e.jpg

παρε νεο μοντεμ νασαι σιγουρος :p

Γιάννη βλέπω έχεις την εφαρμογή από 24/12/17, με τη χρήση που κάνεις το φορτίζεις μ.ο ανά 1 μέρα και 10 ώρες με μέσο όρο οθόνης 3 ώρες και 6 λεπτά. Όχι κάτι ιδιαίτερο πιστεύω ε;

Sent from my SM-G930F

Γιάννη βλέπω έχεις την εφαρμογή από 24/12/17, με τη χρήση που κάνεις το φορτίζεις μ.ο ανά 1 μέρα και 10 ώρες με μέσο όρο οθόνης 3 ώρες και 6 λεπτά. Όχι κάτι ιδιαίτερο πιστεύω ε;

Sent from my SM-G930F

Αυτές είναι οι απαιτήσεις μου Γιώργο. Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο να το σκίζω :p

Με αυτή τη χρήση όμως, βγάζω την ημέρα μου με το 60-65% της μπαταρίας, άρα μπορω να φορτίζω από 85%-25% περίπου και να τη διατηρώ και σε καλή κατάσταση (και φυσικά να μην ξεμένω).

Βγήκε update του samsung experience home παιδιά στο samsung apps και πλέον μπορούμε να χρησιμοποιούμε τον stock launcher και σε landscape! Πρέπει να το ενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις της home screen, είναι κλειδωμένη στο portrait η default ρύθμιση. 34824c1b938466c5d30103e46195c355.jpg7dd6d0dbc53f47d66f18ef81cb7c7c60.jpg444e4b4c622ce9fd985522f90720db7e.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Edited by tzin1

Δηλαδή χρησιμοποιείται τον stock launcher?

Έχει κάποια προτερήματα έναντι του ανταγωνισμού?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δηλαδή χρησιμοποιείται τον stock launcher?

Έχει κάποια προτερήματα έναντι του ανταγωνισμού?

Στο note 4 από τη πρώτη μέρα είχα nova prime. Εδώ εφόσον υπάρχουν θέματα, icon packs, resizable widgets,τα βασικά από gestures συν ότι πάει σφαίρα προσωπικά με υπέρ καλύπτει. Αν θες ακόμη περισσότερη παραμετροποίηση φυσικά και δε κουνιέσαι από nova.

Στο note 4 από τη πρώτη μέρα είχα nova prime. Εδώ εφόσον υπάρχουν θέματα, icon packs, resizable widgets,τα βασικά από gestures συν ότι πάει σφαίρα προσωπικά με υπέρ καλύπτει. Αν θες ακόμη περισσότερη παραμετροποίηση φυσικά και δε κουνιέσαι από nova.

Αν μπορουσα να.μειωσω το τεραστιο μεγεθος των εικονιδιων, θα χρησιμοποιουσα τον στοκ.

Αν μπορουσα να.μειωσω το τεραστιο μεγεθος των εικονιδιων, θα χρησιμοποιουσα τον στοκ.

Θέμα black onyx, τα κάνει μικρά και ωραία..

Γενικα με θέματα κλπ κάνεις ότι θες και στα εικονίδια

Και μη ξεχνάτε και την εφαρμογή theme galaxy από το playstore που μέσα σε λίγα λεπτά φτιάχνεις το δικό σου θέμα πανεύκολα. Αν την έχεις πληρώσει κιόλας κάνει παπάδες χωρίς να χρειάζεσαι ούτε root ούτε mods κτλ. Αν δεν την έχετε δει ρίξτε της μια ματιά, πραγματικά αξίζει!

Και εμένα το μοναδικό μου πρόβλημα είναι το μέγεθος απο τα εικονίδια. Με τον Nova launcher που δοκίμασα μπορώ να τα κάνω όπως θέλω αλλά δεν με βολεύει και ιδιαίτερα θα έλεγα.

Απο την εφαρμογή που φτιάχνεις θέμα δικό σου, μπορείς να βάλεις μεγαλύτερο grid στις εφαρμογές αρχικής οθόνης? Ήθελα να τα κάνω πιο μικρά τα εικονίδια και να πετάξω σε μια σειρά πχ 7 εφαρμογές, ετσι ώστε να μην μου χαλάει την εικόνα που έχω για φόντο

Και μη ξεχνάτε και την εφαρμογή theme galaxy από το playstore που μέσα σε λίγα λεπτά φτιάχνεις το δικό σου θέμα πανεύκολα. Αν την έχεις πληρώσει κιόλας κάνει παπάδες χωρίς να χρειάζεσαι ούτε root ούτε mods κτλ. Αν δεν την έχετε δει ρίξτε της μια ματιά, πραγματικά αξίζει!

Θέμα black onyx, τα κάνει μικρά και ωραία..

Γενικα με θέματα κλπ κάνεις ότι θες και στα εικονίδια

Ενταξει παιδια, ευχαριστω για τις πληροφοριες!

Απο την εφαρμογή που φτιάχνεις θέμα δικό σου, μπορείς να βάλεις μεγαλύτερο grid στις εφαρμογές αρχικής οθόνης? Ήθελα να τα κάνω πιο μικρά τα εικονίδια και να πετάξω σε μια σειρά πχ 7 εφαρμογές, ετσι ώστε να μην μου χαλάει την εικόνα που έχω για φόντο

Μπα, σιγα μη γίνεται.. Αν γινόταν να αλλάξεις το grid βάζοντας πολλά εικονίδια θα χρησιμοποιήσα και εγω τον originall launcher. Αυτος ειναι ο βασικός λόγος για nova, αλλιως μια χαρα είναι. Αυτή τη στιγμή εχω στο nova grid 12x7.

Και δεν είναι μονο τα περισσότερα εικονίδια που βάζεις. Σε τετοιο grid και τα widget ειναι μικροτερα και μπορείς να έχεις πολλα σε μια οθόνη, που αλλιως πχ καποια widget πιάνουν μονα τους μια οθονη.

Πραγματικά είναι απίστευτο που δεν έχουν προσθέσει ακομα επιλογη να ρυθμίζεις το grid, οταν στους launcher του PlayStore το κανει και η κουτσή μαρια εδω και χρονια.

Μπα, σιγα μη γίνεται.. Αν γινόταν να αλλάξεις το grid βάζοντας πολλά εικονίδια θα χρησιμοποιήσα και εγω τον originall launcher. Αυτος ειναι ο βασικός λόγος για nova, αλλιως μια χαρα είναι. Αυτή τη στιγμή εχω στο nova grid 12x7.

Και δεν είναι μονο τα περισσότερα εικονίδια που βάζεις. Σε τετοιο grid και τα widget ειναι μικροτερα και μπορείς να έχεις πολλα σε μια οθόνη, που αλλιως πχ καποια widget πιάνουν μονα τους μια οθονη.

Πραγματικά είναι απίστευτο που δεν έχουν προσθέσει ακομα επιλογη να ρυθμίζεις το grid, οταν στους launcher του PlayStore το κανει και η κουτσή μαρια εδω και χρονια.

εχει ρυθμιση το grid απλα δεν φτανει στα 7 που θες. μεχρι 5x6 παει. Εμενα με καλυπτει με 2 αρχικες οθονες, 5-6 βασικες εφαρμογες και συντομευσεις επαφων στην 1η οθονη και ελευθερη η υπολοιπη για φοντο και αλλες τοσες στη 2η. απλα, λιτα και πρακτικα

Και εμένα το μοναδικό μου πρόβλημα είναι το μέγεθος απο τα εικονίδια. Με τον Nova launcher που δοκίμασα μπορώ να τα κάνω όπως θέλω αλλά δεν με βολεύει και ιδιαίτερα θα έλεγα.

Όχι δε γίνεται να αλλάξεις το grid δυστυχώς, μπορείς να αλλάξεις navbar, ειδοποιήσεις, χρώμα πληκτρολογίου κτλ συν κάποια εξτραδάκια σαν έχεις έχεις custom θέμα στα δικά σου γούστα.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εδώ πανηγυρίζουμε που χθες πρόσθεσαν landscape, εσύ το πας μακριά, χαχα....

Edited by tzin1

Λοιπόν εγώ με την σειρά μου θα γράψω για την μπαταρία, ιδίως μετά την αναβάθμιση...

Μέχρι και χθες έλεγα ότι είναι ιδέα μου, αλλά τώρα το έβαλα για φόρτιση και έχω ιδιες τιμές... Λοιπόν χρήση, με μια κάρτα σιμ, ανοικτό πάντα το Wi-Fi, πάντα τα δεδομένα, σύνδεση με Bluetooth headset από τις 08:00 μέχρι τις 16:30 κλήσεις 45 λεπτά, καμία δεκαριά φωτογραφίες, ανέβασμα στο drobox μερικές από αυτές μέσω δεδομένων κινητής, κανένα μήνυμα, το έβγαλα από τον φορτιστή Τέταρτη μεσάνυχτα, και πριν από 20 λεπτά που το ξαναεβαλα για φόρτιση (Πέμπτη μεσάνυχτα) είχα χρήση με μπαταρία 22 ώρες 45 λεπτά, και οθόνη 3 ώρες και 28 λεπτά, και υπόλοιπο μπαταρίας στο 39%...Τετοιο χρόνο δεν είχα βγάλει πριν... Του έχω περίπου 100 εφαρμογές, και ενεργό το Samsung Health...

Πιστεύω καλα.ειναι....

Edited by jimlost

Πηρε διαφορα αρκετη το παρατηρησα αν και το φορτιζω δυο φορες στο 24 ωρο γιατι αδειαζει εντελως απο την χρηση.εξαρχης το φορτιζω 1-100% δυο φορες το 24ωρο.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8