Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διορθωθηκε το θεμα με το samsung health που στο playstore εγραφε δεν ειναι συμβατη η εφαρμογη,διορθωθηκε και το προβλημα μεγαλων αρχειων μεταφορας απο pc μεσω καλωδιου.

Παιδιά Γιατί τον τελευταίο καιρό δεν μπορώ να πατήσω το κουμπί play για να παίξει βίντεο σε μερικές εφαρμογές όπως Facebook gazzetta και τα λοιπά;;

Στάλθηκε από το Note8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καμία καλή εφαρμογή για ν κλειδώνει η οθόνη αλλά να μπορούμε να βγάζουμε φωτός στο νερό ξέρουμε,?

Δεν μπορώ να καταλάβω με καλή πάντα πρόθεση πως δίνει κάποιος τόσα χρήματα παραπάνω για να έχει δόσεις.

Η διαφορά μπορεί να φτάσει και 500 ευρώ, ίσως και παραπάνω.

Δεν έχεις τα χρήματα και θέλεις να απλώσεις το χέρι σου παραπάνω από ότι πρέπει ? Οκ.

Αγοράζεις από Σκρουτζ με 400 ευρώ τουλάχιστον φθηνότερα, και τα βάζεις με πιστωτική.

Αν έχει άτοκες δόσεις που ορισμένα καταστήματα έχουν κερδίζεις άμεσα 400 ευρώ.

Αν έχει εντοκες, αποκλείεται να φτάσεις τα γνωστά καταστήματα όσο και να βάλεις. Ακόμα και αν αγοράσεις μετρητής με την πιστωτική και πληρώνεις τους τόκους της κάρτας πάλι δεν το φτάνεις. Μην ξεχνάς ότι το πήρες 400 + ευρώ φθηνότερα.

Πήρα με συνάδελφο Εγώ το 8 και εκείνος το Χ. Ιδια αρχική αξία .

Εγώ με πιστωτική από ebay, εκείνος από γνωστό κατάστημα .

Μετά από ένα χρόνο εξόφληση εμένα θα μου έρθει από 800 , 940. (Πήρα το 256) και εκείνου 1340 με δανειοδότηση.

Στάλθηκε από το SM-N9500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είχα βάλει ένα OTG και πάτησα μετά κατάργηση,και όποτε το συνδέω μου βγάζει φόρτιση μέσω usb.....Πώς τον κάνω πάλι ρύθμιση να μου εμφανίζει τους φακελους;;;

Τελικά από την επιλογή για προγραμματιστές επέλεξα πάλι ΜΤΡ και όλα φτιάξανε...

Edited by jimlost

Ρε παιδια με samsung pay τι παιζει. Υποστηριζεται Ελλαδα η οχι ακομη. Θελω να ξεφορτωθω της καρτες στο πορτοφολι μου και αν ποτε χρειαστει να πληρωσω με το κινητο. Τι γινεται, μπορουμε να το αξιοποιησουμε η ακομα ειμαστε στο σκοταδι

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Ρε παιδια με samsung pay τι παιζει. Υποστηριζεται Ελλαδα η οχι ακομη. Θελω να ξεφορτωθω της καρτες στο πορτοφολι μου και αν ποτε χρειαστει να πληρωσω με το κινητο. Τι γινεται, μπορουμε να το αξιοποιησουμε η ακομα ειμαστε στο σκοταδι
Με την εφαρμογή my Alpha wallet το κάνεις αν έχεις πιστωτική κάρτα της Alpha και τώρα. Νομίζω έχει και η Πειραιώς μια αντίστοιχη εφαρμογή.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Θενξ κατι ειναι και αυτο αν και ιδανικα θα πρεπε να υπαρχουν ολες οι τραπεζες σε μια εφαρμογη και οχι να γεμιζεις εφαρμογες. Επισης που ειναι η Eurobank που ναι και κεντρική Τραπεζα

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Στην εθνική τράπεζα, πρέπει να έχει την εφαρμογή,, i-bank pay.

Δεν έχω δει όμως, να έχουν QR Code, στα μαγαζιά.

Δεν ξέρω στα πολυκαταστήματα.

Προσωπικά έχω βραχιολακι από εθνική, για μικροποσα, ένα , δύο ευρω, σούπερ μάρκετ κλπ.

Δεν μπορεις να πατησεις play στην εφαρμογη facebook?
Ναι φίλε μου!και σε άλλες εφαρμογες!!

Στάλθηκε από το Note8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το google pay δε λειτουργεί στην Ελλάδα?

Εχει καποιος προβλημα με την εφαρμογη fb ; απο το μεσημερι κλεινει αποτομα την εκανα επανεγκατασταση 5 φορες εσβησα φακελους που δεσμευει αρχεια αλλα τιποτα.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Edit: ειναι γενικο το προβλημα τωρα που βλεπω σχολια στο play store.

Έχει κανείς το N9500? Βρίσκω την έκδοση με τα 256gb 679 λίρες εδώ https://www.tobydeals.co.uk/en_GB/product/samsung-galaxy-note-8-n9500-256gb-dual-sim-midnight-black-1.html

Που μάλλον είναι μια σχετικά καλή τιμή. Υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας επειδή δεν είναι η έκδοση που κυκλοφορεί στην Ευρώπη? Ξέρω ότι το Samsung pay, voLTE και WiFi calling δε δουλεύουν. Βέβαια το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η εγγύηση...

Το note Edge που έχω πνέει τα λοίσθια (πολλές επανεκκινήσεις, ειδικά όταν πάω να βγάλω φωτογραφιες, κυκλοφορώ με 2 εξτρά μπαταρίες και ένα powerbank για να βάλω τη μέρα, έχει γίνει αλλαγή μητρικής, hard reset κτλ...) οπότε δεν το βλέπω να τη βγάζει για πολύ καιρό ακόμα. Σκέφτομαι να περιμένω να βγει το 9 μπας και πέσει και άλλο η τιμή του αλλά δεν το βλέπω να αντέχει άλλους 3 μήνες...

Επίσης το Google 2 xl 128 gb έχει πέσει στις 679 λίρες επίσης και έχεις επίσημη εγγύηση, 3 χρόνια αναβαθμίσεις και απεριόριστο όγκο για φωτογραφίες στο Google Drive, αλλά δεν είναι dual sim και δεν έχει κατά μνήμης...

(επίσης σε 3 μήνες όταν ανακοινωθεί το pixel 3 μπορεί να πέσει και άλλο η τιμή του...)

Καμία πρόταση;

Sent from my SM-N915FY using Tapatalk

Edited by Bezbozny

κοιταξα στο sammobile, εχει firmware για Κινα, Χονκ κογκ.

αν σου δωσει εγγυηση το κατάστημα, αλλιως όχι. ( που πας να αγορασεις κινητο χωρις εγγυηση;<<<< εγω εχω το c9 pro με εγγυηση καταστήματος, είναι για την κινεζικη αγορα. >>>>>.

Δίνει το κατάστημα 1 χρόνο... Αλλά έχω την άσχημη εμπειρία να μου χαλάσει η μητρική στο note 2 2 μήνες μετά τα 2 χρόνια και στο note Edge 1 μήνα πριν τα 2 χρόνια (οπότε σε αυτή την περίπτωση καλύφθηκε)

Δίνει το κατάστημα 1 χρόνο... Αλλά έχω την άσχημη εμπειρία να μου χαλάσει η μητρική στο note 2 2 μήνες μετά τα 2 χρόνια και στο note Edge 1 μήνα πριν τα 2 χρόνια (οπότε σε αυτή την περίπτωση καλύφθηκε)

Πέρα από τα μείον που ανέφερες έχει και ένα μεγάλο συν, διαθέτει ραδιόφωνο για άλλους ασήμαντο και για άλλους πολύ σημαντικό αφού η Sammy έχει αποφασίσει να μην το παρέχει σε exynos επεξεργαστές.

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Πέρα από τα μείον που ανέφερες έχει και ένα μεγάλο συν, διαθέτει ραδιόφωνο για άλλους ασήμαντο και για άλλους πολύ σημαντικό αφού η Sammy έχει αποφασίσει να μην το παρέχει σε exynos επεξεργαστές.

Δεν νομίζω ότι η απόφαση είναι σε exynos να μην βάζει ράδιο, γιατί στο Α5 2017 με exynos έχω ράδιο. Επομένως, κάποια άλλη πολιτική μάρκετινγκ υφίσταται (λάθος κατά την γνώμη μου)

Δεν νομίζω ότι η απόφαση είναι σε exynos να μην βάζει ράδιο, γιατί στο Α5 2017 με exynos έχω ράδιο. Επομένως, κάποια άλλη πολιτική μάρκετινγκ υφίσταται (λάθος κατά την γνώμη μου)

Κάνεις λαθος. Ο φίλος μια χαρα τα λεει. Ασε τι συμβαίνει στο α5. Στο νοτε 8, τα exynos δεν παίρνουν ραδιο, τα snapdragon παίρνουν. Επίσης κάποια με snapdragon κανεις ροοτ χωρις να γραψει ο knox. Οποιον τον ενδιαφέρει ας κοιτάξει στο xda ποια. Αν ειχα την επιλογή σήμερα, με 1000 snapdragon..

Στον Samsung browser χρησιμοποιείτε κάποια επέκταση για απόκρυψη διαφημίσεων,έχει κάποιες επεκτάσεις,adblock κλπ...

Δουλεύουν καλά η να τις παραβλεψω;;;

Στον Samsung browser χρησιμοποιείτε κάποια επέκταση για απόκρυψη διαφημίσεων,έχει κάποιες επεκτάσεις,adblock κλπ...

Φίλε μου μόνο με το SABS θα κάνεις δουλειά, το έβαλα (έχει λίγο ιστορία, αλλά αν πας βήμα βήμα είναι οκ) και ησύχασα!

Χρησιμοποιώ Adblock Fast από Play Store με Samsung browser εδώ και 2+ χρόνια. Κάνει ότι υπόσχεται.

Χρησιμοποιώ Adblock Fast από Play Store με Samsung browser εδώ και 2+ χρόνια. Κάνει ότι υπόσχεται.

Έκανα εγκατάσταση το Adblock Fast αλλά από τον Samsung Browser στις επεκτάσεις, και βλέπουμε...

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8