Da_rudakos Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 (edited) Χμμ το φορμαρα τη πρώτη φορά γιατί είχα μέσα windows για εγκατάσταση και δεν μπορούσα να γράψω, από τότε οποτε το χρησιμοποιήσω δουλεύει απευθείας. Μόλις έκανα και δοκιμή να είμαι σίγουρος,ολα οκ.. Μετέφερε 1.2Gb αρχείο σε 45" 26mb/s μ.ο. ,μια χαρά. Edited April 25, 2018 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Αποθήκευσα στο pc, ότι είχε το στικ, και μετά, Διαμορφώση από το κινητό, φυσικά δεν ειναι NTFS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 1)To τηλεφωνο μετα την αναβαθμιση σε oreo ειναι συχνο φαινομενο να μην καταγραφει εισερχομενη κληση...ΤΟ γραφει και στο support της εταιριας που εχει το acr...Δεν εχει να κανει με το πως εγκατεστησε καποιος την oreo...οριστε και το λινκ https://bitbucket.org/copluk/acr/issues/1839 2)Μια βασικη ερωτηση υπαρχει τροπος σχετικα ευκολος για να γυρισω στη nougat? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Κατεβαζεις το firmware 7 απο sammobile και με odin εισαι με την επισημη 7.1.1 https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-note8/SM-N950F/EUR/download/N950FXXU3BRA8/207278/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Στην τελευταία αναβάθμιση security April στην αναφορά του μνμ δεν εχει ήχο πια αλλα δίπλα στο μνμ γράφει παραδόθηκε Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Στην τελευταία αναβάθμιση security April στην αναφορά του μνμ δεν εχει ήχο πια αλλα δίπλα στο μνμ γράφει παραδόθηκε Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk στο δικο μου εχει κανονικα τον ηχο και στην αναφορα εκανα και την ενημερωση προχτες. http://i68.tinypic.com/35jikpf.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Κατεβαζεις το firmware 7 απο sammobile και με odin εισαι με την επισημη 7.1.1 https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-note8/SM-N950F/EUR/download/N950FXXU3BRA8/207278/ Δεν είμαι πολύ σίγουρος αν θα κατέβει, αλλά δεν έχει να χάσει κατι να δοκιμάσει. Το s7 edge της γυναίκας στην αναβάθμιση του Ιανουαρίου και μετά, κλείδωσε και δεν κατεβαίνει. Έμεινε αναγκαστικά με 7αρα. (Φορούσε 6) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 από την google, https://www.getdroidtips.com/downgrade-galaxy-note-8-oreo-nougat/,, ΔΕΝ ξερω αν δουλευει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stolidi Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Πως ηχογραφουμε την κληση;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 στο δικο μου εχει κανονικα τον ηχο και στην αναφορα εκανα και την ενημερωση προχτες. http://i68.tinypic.com/35jikpf.jpgΤις ίδιες ρυθμίσεις έχω... περίεργο Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 (edited) Τις ίδιες ρυθμίσεις έχω... περίεργο Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κανε μια διαγραφη της cache/ δεδομενων απο την εφαρμογη στις ρυθμισεις.και μετα ενημερωση,μηπως εχεις ατεβασει εντελως την ενταση απο τις ειδοποιησεις; Edited April 25, 2018 by MeteorX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Παιδιά καλημέρα. Πρόσφατα κι εγώ νέος κάτοχος του εν λόγω κινητού (δεν μπορώ να πω πως είδα τρομερή αναβάθμιση από το ομολογουμένως φοβερό mate 9 που είχα πριν αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) και χθες βράδυ παρατήρησα πως είχα 70% μπαταρία στη 1 και στις 8 το πρωί που σηκώθηκα είχε πέσει στο 59% ενώ το είχα και στην πτήση μάλιστα. Είναι φυσιολογικό; Δεν έχω κάνει root και είμαι στην επίσημη 8 την οποία πέρασα τα ΟΤΑ με clean install. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Παιδιά καλημέρα. Πρόσφατα κι εγώ νέος κάτοχος του εν λόγω κινητού (δεν μπορώ να πω πως είδα τρομερή αναβάθμιση από το ομολογουμένως φοβερό mate 9 που είχα πριν αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) και χθες βράδυ παρατήρησα πως είχα 70% μπαταρία στη 1 και στις 8 το πρωί που σηκώθηκα είχε πέσει στο 59% ενώ το είχα και στην πτήση μάλιστα. Είναι φυσιολογικό; Δεν έχω κάνει root και είμαι στην επίσημη 8 την οποία πέρασα τα ΟΤΑ με clean install. Οχι ειναι υπερβολικο εγω χανω 5-6% με ολα ανοιχτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Οχι ειναι υπερβολικο εγω χανω 5-6% με ολα ανοιχτα Εγώ χάνω 3% με ανοιχτό μόνο το τηλέφωνο (όχι ΒΤ, WIFI). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Οχι ειναι υπερβολικο εγω χανω 5-6% με ολα ανοιχτα Εγώ χάνω 3% με ανοιχτό μόνο το τηλέφωνο (όχι ΒΤ, WIFI). Κάτι λογικά τρώει την μπαταρία αλλά μέσα στις ρυθμίσεις δε δείχνει κάτι που να κάνει μεγάλη κατανάλωση. Και ειδικά με λειτουργία πτήσης έπρεπε να χάνει το πολύ 1 με 2 τα εκατό. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Παιδιά εμένα στην αρχή με nougat μια χαρά δούλευε το adaptive WiFi. Ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει. Πήρα την oreo και ακόμα δε δουλεύει.. Δεν έκανα βέβαια hard reset. Στάλθηκε από το Note 8 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παιδιά επειδή είχα γράψει πριν καμιά βδομάδα οτι το adaptive wifi δε δουλεύει, γράψτε λάθος, δουλεύει κανονικά.. Χωρίς hard reset μετά την oreo. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Κάτι λογικά τρώει την μπαταρία αλλά μέσα στις ρυθμίσεις δε δείχνει κάτι που να κάνει μεγάλη κατανάλωση. Και ειδικά με λειτουργία πτήσης έπρεπε να χάνει το πολύ 1 με 2 τα εκατό. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Τρώει τρελά τη μπαταρία τo Gear VR Services.. το οποίο δεν εχω βρεί τρόπο να κάνω disable. έχει κάτι εφαρμογές Package Disable στο Store, ωστόσο ζητάνε δικαιώματα administrator και δεν ψήνομαι με τίποτα να δώσω τέτοιο access σε κάποιο αγνωστό κινεζάκι. Παράθεση Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Παντως τουλαχιστον για το note μιλωντας η oreo μονο χασουρα και κανενα κερδος...ΤΟ μετανιωσα πραγματικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 (edited) Παιδιά καλημέρα. Πρόσφατα κι εγώ νέος κάτοχος του εν λόγω κινητού (δεν μπορώ να πω πως είδα τρομερή αναβάθμιση από το ομολογουμένως φοβερό mate 9 που είχα πριν αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) και χθες βράδυ παρατήρησα πως είχα 70% μπαταρία στη 1 και στις 8 το πρωί που σηκώθηκα είχε πέσει στο 59% ενώ το είχα και στην πτήση μάλιστα. Είναι φυσιολογικό; Δεν έχω κάνει root και είμαι στην επίσημη 8 την οποία πέρασα τα ΟΤΑ με clean install. Xάνεις τόσο πολύ γιατί κάποια εφαρμογή φταίει λογικά. Kανε uninstall από την τελευταία που εβαλες και θα βρείς τον ένοχο. Σε φυσιολογικά επίπεδα χωρίς airplane mode και τέτοια. θα χάνεις 3% κάθε βραδυ σε 10 ώρες deep sleep. Αν κανεις debloat το κινητό σου δεν θα χάνεις τίποτα σε 10 ώρες deep sleep. Oσο μπορείς καθαρο και μακριά από χαζά apps ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τρώει τρελά τη μπαταρία τo Gear VR Services.. το οποίο δεν εχω βρεί τρόπο να κάνω disable. έχει κάτι εφαρμογές Package Disable στο Store, ωστόσο ζητάνε δικαιώματα administrator και δεν ψήνομαι με τίποτα να δώσω τέτοιο access σε κάποιο αγνωστό κινεζάκι. Δεν λειτουργούν τα Disablers σε Oreo στο Note8 το μονο που λειτουργει και αξιζει, ειναι το Sabs. Tα αλλα ειναι αχρηστα. Μονο με αυτο κλεινουν τα service σε non root. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οχι ειναι υπερβολικο εγω χανω 5-6% με ολα ανοιχτα Πολύ χάνεις. Αμα εχεις fb-instagram αυτά φταίνε. Αν όχι, διορθώνεται. Edited April 26, 2018 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Καλησπέρα, ε0ειδη από βδομάδα το περιμένω, διάβασα διάφορα θεματακια παρουσιάζει η Οreo.Δηλαδή καλύτερα να μείνω με Nougat μέχρι να βγει κάποια αναβάθμιση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Μια χαρά είναι η oreo. Αν το πάρεις καινούριο κάνε την αναβάθμιση κατευθείαν. Προβλήματα δημιουργουντε, όταν μετά από μεγαλα update και αφού έχουμε πολύ φορτωμένο και "πειραγμενο" το κινητό, αγνοούμε να κάνουμε clean install. Το έχω αναφέρει δεκάδες φορές, όπως και πολλά άλλα παιδιά. Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Δούλεψα την oreo σε s8 Plus Μέχρι να το πουλήσω. Εκτός το θέμα με τις ειδοποιήσεις που εξαφανίζεται από το εικονίδιο με απογοήτευσε η μπαταρία. Έβγαζε ορισμένες φορές λιγότερο απ ότι το Note με Nougat. Στο Note 8 την πέρασα ota από πάνω χωρίς καθαρή εγκατάσταση. Προβλήματα δεν έχω καθόλου. Η μπαταρία στα ίδια επίπεδα όπως πριν. Μείωση πάντως δεν είδα. Ευχαριστημένος με την oreo αν και δεν είδα μεγάλες αλλαγές με την Nougat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 (edited) κανε μια διαγραφη της cache/ δεδομενων απο την εφαρμογη στις ρυθμισεις.και μετα ενημερωση,μηπως εχεις ατεβασει εντελως την ενταση απο τις ειδοποιησεις;Οκ το έκανα αλλά δεν έγινε τίποτα.... Σήμερα το πρωί που άνοιξα το κινητό διορθώθηκε .. Ευχαριστώ Πολύ φίλε μου Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 26, 2018 by giannismal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Μια χαρά είναι η oreo. Αν το πάρεις καινούριο κάνε την αναβάθμιση κατευθείαν. Προβλήματα δημιουργουντε, όταν μετά από μεγαλα update και αφού έχουμε πολύ φορτωμένο και "πειραγμενο" το κινητό, αγνοούμε να κάνουμε clean install. Το έχω αναφέρει δεκάδες φορές, όπως και πολλά άλλα παιδιά. Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου Πάντα clean install και hard reset μετά από μεγάλη αναβάθμιση... Εγώ κατάλαβα ότι είχε θεματακια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Καλησπέρα σε όλους νέος κάτοχος του απίστευτου note 8. Μια ερώτηση έχω, υπάρχει δυνατότητα σε android να να κάνεις υπαγορευση κειμενου σε μηνύματα και σε άλλα έγγραφα όπως στο iOS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts