Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά όσοι την έχετε εγκαταστήσει χωρίς επαναφορά δούλεψε καλά; Χρειάστηκε να κάνετε επαναφορά μετά;

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Υπάρχει ρε παιδια ρυθμιση στο oreo που βγάζει όλο αυτό το γκρίζο πλαίσιο γύρω από την ειδοποίηση?d6f8401153a4f5fcf538c379502b95db.jpg

Στάλθηκε από το Note8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις ξεκίνησε να κατεβαίνει και σε Ελληνικό unbranded.

Να σημειώσω ότι είναι αγορασμένο απο Γερμανία. όταν το άνοιξα πρώτη φορά, επειδή είχα κάρτα cosmote, μου ζήτησε να κατεβάσει ρυθμίσεις παρόχου κλπ. το wificalling κλπ Παιζουν κανονικά, ωστόσο το CSC έχει μείνει το BRA.

Some age, others mature...:lol:

Έστειλα sms στο 1330,, WIFICALL, και η απάντηση

Η υπηρεσία δεν βρέθηκε.

Πώς ενεργοποιειται;

Έστειλα sms στο 1330,, WIFICALL, και η απάντηση

Η υπηρεσία δεν βρέθηκε.

Πώς ενεργοποιειται;

Το μήνυμα το στέλνεις στο 1333

Μια ερώτηση:

Αγόρασα το κινητό από τον Κωτσόβολο, και μάλλον είναι unbranden.

Από το sammobile, κατέβασα, και πέρασα το firmware Europe cosmote.

Είδα σήμερα, ότι ανέβασαν στο sammobile, το firmware Greece (EUR).

Για να έχω το κινητό unbranden, όπως το πήρα από τον Κωτσόβολο, πρέπει να περάσω αυτό το firmware, δηλαδή το Greece (EUR);

Αν το ξέρει κάποιος;

Για πείτε σας παρακαλώ αν ξέρετε εσείς που αγοράσατε το note σας από κατάστημα το οποίο δεν είχες την δυνατότητα να κανεις τη γνωστή ασφάλεια για θραύση κτλ μπορέσατε να την κάνετε εκ των υστέρων?? Και αν ναι με πόσα χρήματα?? Θα το εκτιμούσα να μου απαντούσε κάποιος μιας και με ενδιαφέρει πάρα πολύ.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote

https://www.xirogiannopoulos.gr/ασφαλίστε-το-κινητό-σας-ή-το-tablet-σας-για-έ/

Εγω την εκανα εκει με 22€ μολις το αγορασα απο Κωτσοβολο πως και πολλοι αλλοι απο εδω μεσα.νομιζω την εχει ανεβασει πλεον στο 30αρι.καπου εκει.απλα θελει μεσα σε ενα μηνα απο την αγορα να το ασφαλισεις

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά όσοι την έχετε εγκαταστήσει χωρίς επαναφορά δούλεψε καλά; Χρειάστηκε να κάνετε επαναφορά μετά;

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Εγω δεν εκανα επαναφορα κα παει μια χαρα

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Και να μεινεις οπως εισαι δεν εχεις θεμα.αλλα για μενα καλυτερα περασε την ελληνικη eur

Πέρασα από το sammobile, to firmware Greece (EUR). Το phone info δείχνει:

..

CSC Country

SEGR / GR

(Παλι αυτό έγραφε όταν το πήρα από Κωτσόβολο, με την 7.1.1).

Λογικά τώρα πρέπει να είναι unbranded.

Όσοι περάσατε oreo τι εντυπώσεις έχετε για την μπαταρία? Αληθεύει πως έχασε λίγο σε αυτονομία?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Για πείτε σας παρακαλώ αν ξέρετε εσείς που αγοράσατε το note σας από κατάστημα το οποίο δεν είχες την δυνατότητα να κανεις τη γνωστή ασφάλεια για θραύση κτλ μπορέσατε να την κάνετε εκ των υστέρων?? Και αν ναι με πόσα χρήματα?? Θα το εκτιμούσα να μου απαντούσε κάποιος μιας και με ενδιαφέρει πάρα πολύ.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote

https://www.xirogiannopoulos.gr/ασφαλίστε-το-κινητό-σας-ή-το-tablet-σας-για-έ/

Εγω την εκανα εκει με 22€ μολις το αγορασα απο Κωτσοβολο πως και πολλοι αλλοι απο εδω μεσα.νομιζω την εχει ανεβασει πλεον στο 30αρι.καπου εκει.απλα θελει μεσα σε ενα μηνα απο την αγορα να το ασφαλισεις

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω δεν εκανα επαναφορα κα παει μια χαρα

Από την ημερομηνία αγοράς έχεις δικαίωμα μέχρι τις 30 ημερολογιακές μέρες να κάνεις ασφάλεια.

Θέλει αν θυμάμαι καλά φωτογραφίες του κινητού (που να φαίνεται και το imei) όπως και την απόδειξη αγοράς.

Βάση του ποσού αξίας του κινητού η τιμη

Όσοι περάσατε oreo τι εντυπώσεις έχετε για την μπαταρία? Αληθεύει πως έχασε λίγο σε αυτονομία?

Άκουσα ακριβώς το αντίθετο. Ότι είναι ελαφρώς καλύτερη. Έχεις κάποιο site που το. Διάβασες εσυ; εμένα μου φαίνεται ίδια αλλά είναι νωρίς για να πω με ασφάλεια.

Και μερικές περιπτώσεις πληροφορίεςfdd5c2c3e3eadcc45ecae07de059d62d.jpg85f0e9d1e067086ac8fb09d8779c0bf3.jpg

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αθανασιε εισαι κομπλε,δηλαδη οπως αγοραστηκε απο το καταστημα,δεν χρειαζεται νακανεις τιποτα εκτος απο μια επαναφορα.ρωτησα και το πρωι μετα την αναβαθμιση αν συμβαινει και σε καποιον αλλο,εκανα 2 φορες επαναφορα αλλα παλι το ιδιο.

εδω το μηνυμα που εγραψα αν μπορει καποιος να μου πει

Μια ερωτηση αν συμβαινει σε καποιον ενω με την εκδοση 7 οταν ειχα την επιλογη στα εικονιδια χωρις πλαισια ηταν ολα οκ.τωρα ομως εμφανιζει πλαισια στις εφαρμογες google.εκανα επανεκκινηση πολλες φορες αλλα δεν φευγουν τα πλαισια.μονο στην εφαρμογη χαρτες ειναι σωστο το εικονιδιο.http://i68.tinypic.com/29nh6oj.jpg

http://i67.tinypic.com/2pzmfx3.jpg

Μου έγινε η αναβάθμιση σε oreo η συσκευή είναι unbranded EUR αλλά πουθενά δεν βλέπω το wificall.Υπάρχει κάπου να το ενεργοποιήσω?

SAMSUNG NOTE 5

Το έχεις ενεργοποιήσει μέσω του παρόχου σου; Αν ναι για το wi-fi calling θα πας στην εφαρμογή του τηλεφώνου και θα πατήσεις τα εξής:54f50915a617c1ef866d7a10f705e382.jpgfa3cada3fa4835dfdcc0fafb649b05ef.jpg34564d5fccce85e0865cfcb5dedcbb56.jpg

Για το VoLTE όμως θα πρέπει να δείς στις ρυθμίσεις της συσκευής:

a8cdec291618c1f7be3939333f4775a5.jpg970afbfd9db3b18ae6ff756e01338847.jpg

Edited by tzin1

Ναι το εχω ενεργοποίηση.Αλλά δεν υπάρχει πουθενά στο μενού για κλήσεις. 3b018eefabbb555048c9a4f54b185a50.jpg

SAMSUNG NOTE 5

Κατεβασε την μπαρα συντομευσεων και λογικα θα το βρεις ενεργοποιημενο το εικονιδιο.εμενα μου εμφανιστηκε ενεργο πανως

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Δεν υπάρχει πουθενά.εχω 2 κάρτες να πέζει κάποιο ρόλο? Ούτε το volte call υπάρχει.

SAMSUNG NOTE 5

Καλησπέρα στην παρέα, πέρασα και εγώ την αναβάθμιση αλλα έχω κάποιες ερωτήσεις. Στην 7 έκδοση στις ειδοποιήσεις εμφανιζόταν τα νούμερα πανω απο τις εφαρμογές πχ emali μηνύματα κλπ. Οταν άνοιγα την εφαρμογή χωρίς όμως να διαβάσω το μνμ η το email και επέστρεφα πάλι το εικονίδιο ειχε ακόμη τον αριθμό των αδιάβαστων μνμ email ακόμα, τώρα με την 8 οταν κανω το ίδιο οι αριθμοί των αδιάβαστων εξαφανίζονται παρόλο που δεν εχω διαβάσει τα μνμ η τα email.. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει?

Για παράδειγμα έρχεται μνμ και στην εφαρμογή των μνμ δείχνει τον αριθμό 1 δλδ αδιάβαστο μνμ , με την 7 οταν άνοιγα την εφαρμογή χωρις να διαβάσω το μνμ και επέστρεφα στην αρχική οθόνη υπήρχε ακόμα ο αριθμός 1 τώρα με την 8 δεν γίνεται αυτό δλδ αν ανοίξω την εφαρμογή των μνμ χωρίς να διαβάσω το μνμ και επιστρέψω στην αρχική οθόνη δεν υπάρχει ο αριθμός 1 σαν δλδ να διαβάστηκε το μνμ παρόλο που μέσα ειναι αδιάβαστο

Edited by giannismal

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8